کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-06 ساعت 18:27)majid2015 نوشته:  با سلام به همه شرکت کنندگان ۲۰۱۶ من از برندگان ۲۰۱۵ هستم پارسالهم همین اتفاق افتاد اول زدم قبول نشده بودم بعد یه ایمیل اومد گفت دوباره چک کنید که دیدم قبول شدم هنوز واسه دیدن نتایج عجله نکنین

خدا کنه اینجوری که تو میگی بشه
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: fgh747 ، somayeh1363 ، elahe mousavi
منم قبول نشدم
تشکر کنندگان: fgh747
میشه لطفا تاپیک شمارش معکوس را بازگشایی کنید اونجا خودمونی تره اینجا غریبه زیاده نمی چسبه Cool
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، ostokhan ، taherifar ، غلام دلخوش ، elnaz.sh ، Ali_Hunter ، milade
(2015-05-06 ساعت 18:55)mohammadm64 نوشته:  دوستان عزیز انقدر بی تابی نکنید به زندگی عادیتون ادامه بدید. 3 حالت داره: 1- یا همه چیز اوکی هست و نتایج درسته و باید صبر کنید تا سال بعد.
2- یا نتایج به مرور میاد که خب باز هم 10 20 روز دیگه چک میکنید ! نه اصن تا اکتبر چک میکنید ! 3-یا نتایج اشتباه هست که خب ممکنه یکی دو هفته طول بکشه و اعلام کنند. ( مانند سال 2012 که 2 هفته بعدش اعلام شد و داستان های خودش داره). تازه از همه اینا گذشته اگر برنده هم بشید یا بشم ! این تازه اول کاره و به قول معروف تا این گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود ! پس قبولی هم دلیل گرفتن گرین کارت نیست ! همونطور که نمونه هاش هم در سال 2014 داشتیم. بنده هم از افرادی بودم که در لاتاری 2013 خیلی پر شور بودم و تکنولوژی فکر و کائنات و ... رو خیلی قبول داشتم. اما خب اینا هیچ کدوم در شانس تاثیر نداره و شانس اسمش روشه ! شانس... کائنات و .... اگر هم وجود خارجی داشته باشن زمانی اثر میکنن که ما خودمون تلاش کنیم ! ( این نتیجه ای بود که من گرفتم ) پس به لاتاری دل نبندید اگر واقعا واقعا واقعا تصمیم رفتن دارید و شرایط دارید خودتون تلاش کنید تا از راه های مختلف بتونید برید. موفق باشید

عزیزم تا کی موها سفید شد

(2015-05-06 ساعت 19:05)tabim4 نوشته:  میشه لطفا تاپیک شمارش معکوس را بازگشایی کنید اونجا خودمونی تره اینجا غریبه زیاده نمی چسبه Cool

نازی Big Grin
تشکر کنندگان: ostokhan ، .crysis ، crysis44 ، crysis jojo ، crysis88 ، crysis2 ، pooria_sn1 ، milade
دوستان عزیز که اینقدر فیلسوفانه بقیه رو مورد نصیحت قرار میدن لطفا نصیحت نکنن الان تا چند روزه آینده ملت داره قلبشون از دهنشون میزنه بیرون اینا کارساز نیBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: gallow ، mrlzdh ، pooria_sn1
1 سال دیگر باز در جهنم........پس کی میشه از اینجا بگریزم!!!!!
تشکر کنندگان: faryas ، lighter ، khatarnak ، majidhiro ، pooria_sn1 ، matinng ، azadeh.mohamad
(2015-05-06 ساعت 19:10)ostokhan نوشته:  1 سال دیگر باز در جهنم........پس کی میشه از اینجا بگریزم!!!!!

نه دیگه دقت کن 2 سال دیگه در جهنم
چون اگه برای مثال سال دیگه هم در بیای باز یه سال پروسه ی ویزا گرفتن طول میکشه که تو اون زمانم همچنان تو جهنم تشریف داری Big Grin
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
تشکر کنندگان: pooria_sn1
(2015-05-06 ساعت 19:10)ostokhan نوشته:  1 سال دیگر باز در جهنم........پس کی میشه از اینجا بگریزم!!!!!
تو ک شدی من .....خدایا نجاتمون بده ....کشتی نوح بفرست...خودمون کردیم که لعنت ‌‌به خودمون
تشکر کنندگان: ostokhan ، taherifar ، غلام دلخوش ، pooria_sn1 ، azadeh.mohamad
من برم آماده شم برم تئاتر ببینم
اینم نشد زندگی....هعععی
we fight for a better life
تشکر کنندگان: ostokhan ، pooria_sn1

دوست عزيز به نظرم اين خودش نشونست كه نبايد دل به لاتاري بست بايد خودمون اراده كنيم واسه رتن امريكا نشد جاي ديگه بايد اراده كرد
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: ostokhan ، feidom30 ، pooria_sn1
دوستان به این شایعات توجه نکنید.بعنوان مثال هند اصلا لاتاری نداره.فقط صبر داشته باشید
تشکر کنندگان:
(2015-05-06 ساعت 19:11)LORDAmiroo نوشته:  

نه دیگه دقت کن 2 سال دیگه در جهنم
چون اگه برای مثال سال دیگه هم در بیای باز یه سال پروسه ی ویزا گرفتن طول میکشه که تو اون زمانم همچنان تو جهنم تشریف داری Big Grin
لاتاری رو که دیگه بیخیال.
از این بیم داریم که تا آخر عمر اینجا موندگار بشم. آمریکا نشد اروپا که هست. ولی حرف اینه که اونجا رفتن هم سخته

یه فرجی خدا کن تو زندگی

اصلا شاید همه اینا تقصیره مهاجرسراست
تشکر کنندگان: LORDAmiroo ، mohammadm64 ، aghamilad ، taherifar ، payamshad ، arman_ghasr68 ، asher ، faryas ، maria200
(2015-05-06 ساعت 19:08)Purple نوشته:  دوستان عزیز که اینقدر فیلسوفانه بقیه رو مورد نصیحت قرار میدن لطفا نصیحت نکنن الان تا چند روزه آینده ملت داره قلبشون از دهنشون میزنه بیرون اینا کارساز نیBig GrinBig GrinBig Grin

بنده نصیحت نکردم دوست عزیز در واقع در جایگاهی نیستم که نصیحت کنم. یه تجربه شخصی بود. چون اون زمان هم ما همین داستان ها داشتیم خیلی شدیدتر از الان ولی میبینید که همچنان در مرز پر گوهر هستیم و سنگر رو حفظ کردیم CoolBig GrinBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: arman_ghasr68
خلاصه نتایج اعلام شده قرعه کشی گرین کارد ۲۰۱۶

[عکس: 11lo6s8.png]
ناشنوا باش، وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند

تشکر کنندگان: Purple ، usatravel ، arman_ghasr68 ، sa122 ، elahe mousavi ، HERMES7 ، asher ، babak82 ، pooria_sn1 ، faryas ، matinng ، Ali_Hunter ، بازگشت
پارسال هم بعد اعلام نتایج دلمون روشن بود اتفاقی بیوفته اما .....
تشکر کنندگان: ostokhan ، elahe mousavi ، pooria_sn1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان