کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
سایت مهاجرسرا هم گویا دچار اشکال شدهBig Grin نوشته اولین همایش رایگان برندگان لاتاری 2016 در اردیبهشت 96 برگزار می شود.
2012-2017
تشکر کنندگان: Paradox
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
تشکر کنندگان: shahryar_eng
سلام چطوری میشه فرم D's 260 پر کرد؟

Alaki masalan man ...
تشکر کنندگان: amirrrrrrr ، Paradox ، shahryar_eng ، someonelikeyou ، puryapurya
ما هم برنده نشدیم
همینطور دوستانم
خداوندا دستهايم خالي است ودلم غرق در آرزوها ,يا به قدرت بيكرانت دستانم را توانا گردان يا دلم را ازآرزوهاي دست نيافتني خالي كن .
[font=Impact]كوروش بزرگ[/font]

(2015-05-07 ساعت 00:09)behrad.sam نوشته:  خوب اینم برای اون دوستمون که مدرک میخواست!!
البته از حوزه اروپا و کیس نامبرش هم خیلی بالاست 35### (البته شاید برای اونا بالا نباشه)
[عکس: bd5n_cev5we-w8aavf-k.jpg]
اسمش دیوید چارلز... هستش

(2015-05-07 ساعت 00:09)behrad.sam نوشته:  خوب اینم برای اون دوستمون که مدرک میخواست!!
البته از حوزه اروپا و کیس نامبرش هم خیلی بالاست 35### (البته شاید برای اونا بالا نباشه)
[عکس: bd5n_cev5we-w8aavf-k.jpg]
فتوشاپه...
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، shahryar_eng
کاربر m memari تو رو خدا فقط بگو چ خبری داری از اونجا؟؟؟
تشکر کنندگان: puryapurya ، shahryar_eng
(2015-05-06 ساعت 09:26)saye42 نوشته:  ببخشید .شرمنده. روم سیاه بازم از همه معذرت می خوام .من از سر کار اومدم داشتم شام می خوردم .خانمم داشت برام نظر هاتونو می خوند برام.طاقت نیاوردم .که جواب ندم. داشتم دیوانه میشدم. ولی باید برای اون عده که این جارو اخر رویا وارزو میدونند بگم. شرمنده.ولی براتون متا سفم کسی که میگه من فلان مدرک و کلان مدرک رو دارم.و نمی تونه تو کشور مادری وزبان پرفکت کار خوب داشته باشه اینجا با زبان لهجه آمریکایی و فرهنگ وقانون متفادت می خواد کار پیدا کنه.نمی خوام از بد بختی های که یک نفر چه با خانواده و یا مجرد وتحصیل کرده و فنی بگم.وقت زیاد میبره.فقط این رو بگم برید نماز شکر بخونید که اسمتون نیست و خدا شما رو دوست داره. که بد بخت نشدید. باور کنید اگه شما منو می شناختید.همه این حرف ها رو برعکس میگفتم.و خودم رو نمی شکستم. حتما میگید من بی عرضه هستم ویا خصوصیات افراد با هم فرق میکنه .من با خانواده ام الان ۹ماه هست اینجا هستیم.(هیوستون)وسال ۲۰۱۳ امدیم .سه ما موندیم و برگشتیم و به خاطره چشم وهم چشمی و زبان تند افراد کار خوب دولتی مو وخونه ای که داشتم از دست دادم.و حالا مثل سگ پشیمانم.اینجا برای ایرانی ها اگه دوام بیارید کار حمالی هست.فقط پول میدند که زنده باشی و دزدی نکنی.من کار میکنم خانمم کار میکنه.ولی فقط میترسیم قبض هامون عقب نیوفته تا بد بخت تراز این نشیم و به خاطر این که بچه هام از مدرسه ایران عقب افتادند مجب،ر هستیم ادامه بدیم.خیلی برای کمک کردن به شما حرف دارم.ولی وقت شمارو نمی گیرم. در ضمن من مهندس عمران هستم.وخانمم معلم باز نشسته.نگید بی سوادیم و چیزی حالیمون نیست. .اگه خواستید کمکتون می گنم .فقط به خاطر این که خدا به لطف شما به من کمک کنه. تمام اون ایرانی های که من می شناسم چه قدیمی چه جدید همین نظر رو دارند.فقط خدا رو شکر کنید که برنده نشدید.کاش زمان بر میگشت ومن جای شما بودم.اینجا فکر نکنید آمریکایها ایوایند.که شما از راه نرسیده رییس بشید اول سخصیت شما رو خرد میکنند که بفهمید نوکر هستید.واومدید.براشون کار خدماتی بکنید.و دیگر هیچ.باید کلا تغییر کنید. تو رو خدا جواب ندید وتوجیه نکنید.اینجا کسی جای منو نمیگیره .حرف من فقط از سر دلسوزی بود......گویند کسان بهشت با حور خوش است...من می گویم که اب انگور خوش است..این نقد بگیر رو دست از ان نسیه بدار ...که اواز دهل شنیدن از دور خوش. علی نگه دارتون.هم وطن

من آمریکا زندگی نکردم اما حدود 12 ، 13 ساله که دارم خارج از ایران زندگی میکنم ! خیلیم خارج از ایران نیست (حوضه خلیج فارس) و واقعاً تمام حرف هایی که شما گفتین درسته و اینجا هم همینه ! جون میکنیم تو زندگی حس می کنیم که زنده ایم !
امــا این حرف شما رو کسی نمیتونه درک کنه تا خودش تجربه نکنه ! وقتی میرم ایران و واسه ی خیلی ها از مشکلات اینجا میگم فکر میکنن دروغ میگم یا اینکه دوس ندارم اونها بیان اینجا !
فکر میکنن اینجا همه از صبح تا شب توی کاباره ها و دیسکو و لب ساحل هستن
فقط ظاهر رو میبینن که ای وای چقد قشنگه ! چقدر منظمه ! اما اینجا زندگی کردن متوجه میشن مشکلات چقدر زیاده و چقدر مالیات میدی اونم الکی و من در آوردی !
یادمه بعد از چند سال که رفتم ایران اولین سوالی که میپرسن کنسرت شادمهر و ابی میری ؟! دیسکو تا حالا رفتی ؟! وقتی بهشون میگم حتی نمیدونم کنسرت شادمهر کجا برگزار میشه باور نمیکنن ... به بعضیای دیگه هم که بگی یا میگن بلد نیستی یا میگن بی عرضه هستی که بازم اونا جزء همونا هستن که بیرون گود نشستن میگن لنگش کن ... توی هر کشوری که باشی جزء "اتباع بیگانه" به حساب میای فقط کشور خودت که باشی سلطانی که اونم .... دیگه بیشتر از این نمیشه حرف زد.

آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند.
آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند.
همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.

آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند
تشکر کنندگان: farzad021 ، MARY31 ، asher ، m.memari ، MEHR52 ، pari pariaaa ، masumeh22 ، Darious ، shahryar_eng ، aaraam ، moxtar88 ، maria200 ، sa122
همون اولشم گفتم ما فقط شک داریم.وگرنه احتمال چنبن چبرب خیلی پایین بوده و هست.
حالا ببینیم چی میشه دیگه.منتظریم فقط.با یه بار چک کردن روزانه هم چیزی از دست نمیدیم.

دوستان عزیز اگر امکانش هم باشه یکم تعداد پستها رو کم کنیم تا اگه واقعا خبری شد راحت بخونیم.من 20 صفحه خوندم تا رسیدم به اینجا.
دم همتون گرم
تشکر کنندگان: puryapurya ، shahryar_eng ، aaraam ، gallow ، sa122 ، farrokh33
(2015-05-07 ساعت 00:01)tabim4 نوشته:  دوستان به اعتقاد بنده پیغام session timeout دو معنی و مفهوم میتونه داشته باشه:
۱- اور لود شدن وب پیج چون در آن واحد تعداد بیشماری به این صفحه مراجعه کرده اند
راهکار: بطور مرتب چک کنید تا بالاخره اون جمله رکیک HAS NOT BEEN SELECTED براتون بیاد Big Grin

۲- اگر همچنان پیغام session timeout را می بینید امیدوار باشید چون اسمتان در دیتا بیس برندگان یا همان Winner Page قرار دارد منتهی
خطای Winner Page missed یا Winner Page Failur باعث میشه شما به صفحه معروف
......You are those randomely selected هدایت نشوید ... به همین سادگی ... تبریک میگم شما برنده شدید
والا اگه به session time out ِ که واسه من نشون میداد ، اونقد زدم تا not select اومد :دی
تشکر کنندگان: tabim4 ، shahryar_eng
Lottery Green Card گرین کارت لاتاری آمریکا
22 ساعت ·
تا به الان از بین ثبت نامی های سال قبل ما 6 فرم برنده داشتیم.
یک خانواده 4 نفره و یک فرم مجرد یک فرم متاهلی دیگر هر سه از تهران و یک فرم مجردی خانوم از مشهد 1 فرم مجردی خانوم از تبریز و یک فرم از خوزستان
انشالا تا ساعات دیگر برندگان دیگری هم داشته باشیم
Like · Comment · اشتراک‌گذاری
تشکر کنندگان: tabim4 ، m.memari ، shahryar_eng
بچه ها سایت به من یه ارور جدید داره میده جدیدا!Big GrinBig Grin
[عکس: HIGR4.jpg]
یعنی ممکنه منم مثل session timed out بعدا برنده بشم عایا؟!!!
Praise the Lord, my soul; all my inmost being, praise his holy name
Praise the Lord, my soul, and forget not all his benefits—
who forgives all your sins, and heals all your diseases -Psalm 103
(2015-05-06 ساعت 05:11)farzad021 نوشته:  فکر میکنم اشتباهی رخ نداده
سهمیه هم قطع یا ... نشده
تنها اتفاقی که افتاده اینه که هر ننه قنبری از راه رسیده ثبت نام کرده و اون احتمال 0.026 که یکی از دوستان گفت رو هم خیلی پایین تر اورده
وجدانم خوب چیزیه
از کسی که میدونی اصلا حالیش نیست آمریکا یعنی چی پول بگیری ثبت نامش کنی ...!
تعجب داره قبول نشدن؟
یکی میگه ۱۱۰ نفر ثبت نام کردم
اون یکی ۵۰
اون یکی ۳۰
تازه این تعداد هاییه که بچه های اینجا تک و توک دادن
توی بازار اپلیکیشن لاتاری ساختن گذاشتن!
انتظار قبولی هم میره با این وضع؟
اگر اون افراد واقعا صلاحیت داشتن و ثبت نام شده براشون که هیچی
اما اگر کسی میدونسته شخص صلاحیت نداشته و ثبت نام کرده،واقعا حقشه نه خودش قبول شه نه اون افراد
ببخشید که تند صحبت کردم
اما واقعیت همینه

واقعيت اينه كه شما فكر ميكنيد فقط خودتون صلاحيت داريد، شما اول اونُ ثابت كن بعد در مورد ديگران نظر بده، يعنى چى آقا؟ همون جورى كه شما دوست دارى برى امريكا يه پيرمرد ٥٠ سالم دوست داره، ينى برا لاتارى هم سن و شرايط ميزاريد؟ خوبه خيلى خوبه كه شما تصميم گيرنده نيستى،ينى كسى كه ٥٠ سالشه حق نداره بره؟ بايد بشينه موفقيت شمارو نگاه كنه؟ منطق اگه داشتيد ميفهميديد كه اسمش روشه لا تا رى ى ى!! كاريم به سن نداره،ببخشيد اگه بد حرف زدم، ولى عصبانى شدم إز حرف شما و يه سرى إز دوستان كه فك ميكنن چون إز ٢٠٠٨ شركت ميكنه مردم بدهكارن بهشون!!¡

تشکر کنندگان: m.memari ، ال جان ، mrlzdh ، Gl@diator ، kopol ، shahryar_eng ، aaraam ، armin021
(2015-05-07 ساعت 00:43)SORAYA1368 نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 05:11)farzad021 نوشته:  فکر میکنم اشتباهی رخ نداده
سهمیه هم قطع یا ... نشده
تنها اتفاقی که افتاده اینه که هر ننه قنبری از راه رسیده ثبت نام کرده و اون احتمال 0.026 که یکی از دوستان گفت رو هم خیلی پایین تر اورده
وجدانم خوب چیزیه
از کسی که میدونی اصلا حالیش نیست آمریکا یعنی چی پول بگیری ثبت نامش کنی ...!
تعجب داره قبول نشدن؟
یکی میگه ۱۱۰ نفر ثبت نام کردم
اون یکی ۵۰
اون یکی ۳۰
تازه این تعداد هاییه که بچه های اینجا تک و توک دادن
توی بازار اپلیکیشن لاتاری ساختن گذاشتن!
انتظار قبولی هم میره با این وضع؟
اگر اون افراد واقعا صلاحیت داشتن و ثبت نام شده براشون که هیچی
اما اگر کسی میدونسته شخص صلاحیت نداشته و ثبت نام کرده،واقعا حقشه نه خودش قبول شه نه اون افراد
ببخشید که تند صحبت کردم
اما واقعیت همینه

واقعيت اينه كه شما فكر ميكنيد فقط خودتون صلاحيت داريد، شما اول اونُ ثابت كن بعد در مورد ديگران نظر بده، يعنى چى آقا؟ همون جورى كه شما دوست دارى برى امريكا يه پيرمرد ٥٠ سالم دوست داره، ينى برا لاتارى هم سن و شرايط ميزاريد؟ خوبه خيلى خوبه كه شما تصميم گيرنده نيستى،ينى كسى كه ٥٠ سالشه حق نداره بره؟ بايد بشينه موفقيت شمارو نگاه كنه؟ منطق اگه داشتيد ميفهميديد كه اسمش روشه لا تا رى ى ى!! كاريم به سن نداره،ببخشيد اگه بد حرف زدم، ولى عصبانى شدم إز حرف شما و يه سرى إز دوستان كه فك ميكنن چون إز ٢٠٠٨ شركت ميكنه مردم بدهكارن بهشون!!¡

شما خودشو ناراحت نکنTongue
البته منظورتون از عبارت "لااااااا تااااااا رییی ی ی ی ی" رو نفهمیدم
Praise the Lord, my soul; all my inmost being, praise his holy name
Praise the Lord, my soul, and forget not all his benefits—
who forgives all your sins, and heals all your diseases -Psalm 103
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، farzad021 ، shahryar_eng
(2015-05-07 ساعت 00:20)amirrrrrrr نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 00:18)behrad.sam نوشته:  میشه لطفا مدیران رسیدگی کنن به این اسپم ها؟!؟! یه مقدار اعصاب خورد کنه، خیلی ممنون

واقعا! خانم mary در جواب همه یه متن سه خطی رو 20 دفعه کپی کرده.
بعضی دوستان فکر میکنن پستاشون دیده نمیشه واسه همین یا با فونت 1000 می نویسن یا 100 دفعه پست میکنن
بابا بخدا دیدیم پیام شما را! Big Grin

دوستان من یه بار زدم...اینترنتم مشکل داره اینجوری شده...شما ببخشید، الان میرم حذف میکنم
تشکر کنندگان: amirrrrrrr ، shahryar_eng

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان