کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
به نظر من امریکا خودش ضرر کرد که ما جز برنده های لاتاریش نبودیم
ما که داریم بهترین عشق و حالو میکنیم اینجا. شغل خوب ، رفاه ، امنیت اجتماعی، امکانات همه چیمون براس میخواستیم بریم کشور اونارو هم‌بسازیم لیاقت نداشتن
من فقط نگران اون دوتا دختر معصوم و بی گناهیم که تو سیاتل منتظر من و استخان نشستن و قربانی زیادی خواهی های سناتور های جمهوری خواه و لابی آی پک و دیگر مسائل شدن
خدا حق این دخترای امریکایی رو از اوباما بگیره که نذاشت به ما برسن بگو آمیییییین
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: amirrrrrrr ، farzad021 ، tabim4 ، Gl@diator ، shahryar_eng ، aaraam ، moxtar88 ، Ali_Hunter ، daeialborz ، taherifar ، farrokh33
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، armin021
Praise the Lord, my soul; all my inmost being, praise his holy name
Praise the Lord, my soul, and forget not all his benefits—
who forgives all your sins, and heals all your diseases -Psalm 103
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، jayjay ، shahryar_eng ، aaraam
راستش من تا حالا همش منتظر بودم تا قبول نشم و با خیال راحت برم تایلند .فکرم مشغول بود که کی میخاد زبان بخونه تازه همین چیزایی که الان دارم چه جور میخام اونور دنیا دوباره بسازم ولی الان که قبول نشدم با خیال راحت بلیط گرفتم وقرار هفته دیگه بپرم به مقصد پاتایا .از همین جا از مسئولان لاتاری تشکر میکنم که دردسرای جدید برای ایندم درست نکردن
تشکر کنندگان: amirrrrrrr ، someonelikeyou ، asher ، shahryar_eng ، aaraam
(2015-05-07 ساعت 00:34)ammar نوشته:  
(2015-05-06 ساعت 09:26)saye42 نوشته:  ببخشید .شرمنده. روم سیاه بازم از همه معذرت می خوام .من از سر کار اومدم داشتم شام می خوردم .خانمم داشت برام نظر هاتونو می خوند برام.طاقت نیاوردم .که جواب ندم. داشتم دیوانه میشدم. ولی باید برای اون عده که این جارو اخر رویا وارزو میدونند بگم. شرمنده.ولی براتون متا سفم کسی که میگه من فلان مدرک و کلان مدرک رو دارم.و نمی تونه تو کشور مادری وزبان پرفکت کار خوب داشته باشه اینجا با زبان لهجه آمریکایی و فرهنگ وقانون متفادت می خواد کار پیدا کنه.نمی خوام از بد بختی های که یک نفر چه با خانواده و یا مجرد وتحصیل کرده و فنی بگم.وقت زیاد میبره.فقط این رو بگم برید نماز شکر بخونید که اسمتون نیست و خدا شما رو دوست داره. که بد بخت نشدید. باور کنید اگه شما منو می شناختید.همه این حرف ها رو برعکس میگفتم.و خودم رو نمی شکستم. حتما میگید من بی عرضه هستم ویا خصوصیات افراد با هم فرق میکنه .من با خانواده ام الان ۹ماه هست اینجا هستیم.(هیوستون)وسال ۲۰۱۳ امدیم .سه ما موندیم و برگشتیم و به خاطره چشم وهم چشمی و زبان تند افراد کار خوب دولتی مو وخونه ای که داشتم از دست دادم.و حالا مثل سگ پشیمانم.اینجا برای ایرانی ها اگه دوام بیارید کار حمالی هست.فقط پول میدند که زنده باشی و دزدی نکنی.من کار میکنم خانمم کار میکنه.ولی فقط میترسیم قبض هامون عقب نیوفته تا بد بخت تراز این نشیم و به خاطر این که بچه هام از مدرسه ایران عقب افتادند مجب،ر هستیم ادامه بدیم.خیلی برای کمک کردن به شما حرف دارم.ولی وقت شمارو نمی گیرم. در ضمن من مهندس عمران هستم.وخانمم معلم باز نشسته.نگید بی سوادیم و چیزی حالیمون نیست. .اگه خواستید کمکتون می گنم .فقط به خاطر این که خدا به لطف شما به من کمک کنه. تمام اون ایرانی های که من می شناسم چه قدیمی چه جدید همین نظر رو دارند.فقط خدا رو شکر کنید که برنده نشدید.کاش زمان بر میگشت ومن جای شما بودم.اینجا فکر نکنید آمریکایها ایوایند.که شما از راه نرسیده رییس بشید اول سخصیت شما رو خرد میکنند که بفهمید نوکر هستید.واومدید.براشون کار خدماتی بکنید.و دیگر هیچ.باید کلا تغییر کنید. تو رو خدا جواب ندید وتوجیه نکنید.اینجا کسی جای منو نمیگیره .حرف من فقط از سر دلسوزی بود......گویند کسان بهشت با حور خوش است...من می گویم که اب انگور خوش است..این نقد بگیر رو دست از ان نسیه بدار ...که اواز دهل شنیدن از دور خوش. علی نگه دارتون.هم وطن

من آمریکا زندگی نکردم اما حدود 12 ، 13 ساله که دارم خارج از ایران زندگی میکنم ! خیلیم خارج از ایران نیست (حوضه خلیج فارس) و واقعاً تمام حرف هایی که شما گفتین درسته و اینجا هم همینه ! جون میکنیم تو زندگی حس می کنیم که زنده ایم !
امــا این حرف شما رو کسی نمیتونه درک کنه تا خودش تجربه نکنه ! وقتی میرم ایران و واسه ی خیلی ها از مشکلات اینجا میگم فکر میکنن دروغ میگم یا اینکه دوس ندارم اونها بیان اینجا !
فکر میکنن اینجا همه از صبح تا شب توی کاباره ها و دیسکو و لب ساحل هستن
فقط ظاهر رو میبینن که ای وای چقد قشنگه ! چقدر منظمه ! اما اینجا زندگی کردن متوجه میشن مشکلات چقدر زیاده و چقدر مالیات میدی اونم الکی و من در آوردی !
یادمه بعد از چند سال که رفتم ایران اولین سوالی که میپرسن کنسرت شادمهر و ابی میری ؟! دیسکو تا حالا رفتی ؟! وقتی بهشون میگم حتی نمیدونم کنسرت شادمهر کجا برگزار میشه باور نمیکنن ... به بعضیای دیگه هم که بگی یا میگن بلد نیستی یا میگن بی عرضه هستی که بازم اونا جزء همونا هستن که بیرون گود نشستن میگن لنگش کن ... توی هر کشوری که باشی جزء "اتباع بیگانه" به حساب میای فقط کشور خودت که باشی سلطانی که اونم .... دیگه بیشتر از این نمیشه حرف زد.

آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند.
آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند.
آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند.
آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند.
همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند.
همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند.
آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود.

آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا شاید روزی وطن را جایی برای ماندن کنند

عجب پس آمریکا اخه ؟

ولی من نمیمانم تا شاید روزی وطن جایی برای ماندن شود . ببخشید خر نیستم.

یه مدت کوتاهی زنده ام ، تو این مدت هم این وطن جایی برای ماندن نخواهد شد.

هر وقت شد اونوقت فکر میکنم که برم یا بمونم .

شما الانم دیر نشده عزیز ، میتونی برگردی وطن را جایی برا ماندن کنی شاید

چند نسل بعد از شما بمانند در وطن !
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، parisa.tk ، moxtar88 ، iSalar
بارسا هم برد بایرنو
من گفتم این بازی رو نمیبینم از بس همش پیک میرم بالا به سلامتی قبولیم و مست پاتیل یادم میره بازی رو ولی ......
قبول نشدیم پیکم نزدیم فوتبالم دیدیم
تشکر کنندگان: shahryar_eng ، moxtar88
بابا نزاشتين بازي رو ببينيم ها! تا اومديم پست پاك كنيم بارسا گل ميزد!!
بابا عزيز دل لطفا حرمت نگه دار! از بچه هاي باسابقه توقع نداشتيم!!
مو در اورد زبونمون
اقايون خانوما
لاتاري شانسه!!!
شما شانست باشه ٢ ميليارد كره زمين هم ثبت نام كنن اسمت در مياد
نه حق كسي رو ميخوري نه كسي حق تو رو !!!
دعا ميكنم براي قبول شده و نشده خيري داشته باشه
پست منو چرا پاک کردین؟
خب من دکتر پوست موست زیباییم
نگران پوست ثریا بودم اصلن نگران پوست همتونم
تو رو خدا کرم ضد آفتاب استفاده کنید
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: amirrrrrrr ، faryas ، shahryar_eng ، aaraam
(2015-05-07 ساعت 01:04)SORAYA1368 نوشته:  يه كم كه برگرديد ميبينيد كه يه آقاى باسواد!! فرمودن كه أمريكا بايد قانون بزاره ٥٠ سال به بالا نره يا فوق ليسانس ها فقط برن!!! آقا اين حرف منطقيه؟
لاتارى ينى شانس، چون شما باسوادى آمريكا فقط ماله شماس؟
خوب شايد كسى بخواد اونجا سواد به دست بياره،
منم مخالفه اينم كه همينجورى براى اينكه شانس شونُ امتحان كنن بيان شركت كنن، من دارم در مورد اون كسانى ميگم كه واقعا تو ايران به جاى نرسيده دوست داره اينجا تلاش كنه،
البته اينم بگم كه تلاش بيهوده ايه:/ حداقل برا اين گروه،

خب خدا رو شکر شما خودتم داری تایید میکنی
کسی که اینجا نتونسته به جایی برسه
اونجام شرایط رویایی نیست براش
...............................................
DV2017 ... DV2016 ... DV2015 ... DV2014 ... DV2013 ... DV2012 نشد ک بشه!
-----------------------------------------------------
بیا که همصدا شیم / یا پر بگیریم یا که ما فنا شیم
بیا من و تو ما شیم / یا بمیریم یا از غصه رها شیم ..... Rolleyes
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، shahryar_eng
عجب پس آمریکا اخه ؟

ولی من نمیمانم تا شاید روزی وطن جایی برای ماندن شود . ببخشید خر نیستم.

یه مدت کوتاهی زنده ام ، تو این مدت هم این وطن جایی برای ماندن نخواهد شد.

هر وقت شد اونوقت فکر میکنم که برم یا بمونم .

شما الانم دیر نشده عزیز ، میتونی برگردی وطن را جایی برا ماندن کنی شاید

چند نسل بعد از شما بمانند در وطن !
[/quote]

من بخوام برگردم از شما میترسم ؟! یا از شما باید اجازه بگیرم؟

ضمناً شما فقط نشستی میخوای یه کامنتی بنویسی یا همینجوری فقط میخوای یه جوابی داده باشی که خالی از عریضه نباشه !

اگه پست منو خونده بودی متوجه میشدی که یه جایی دیگه سه نقطه گذاشتم ! دیگه ادامه ندادم !

شما هم جز اونایی هستی که میگی لنگش کن ...

خیلی ها نمیدونن آمریکا چند بخشه واسه عشق و حال میخوان برن یه عده ای هم هستن (که توی این فرم کم از اونا نیستن) میدونن دارن چیکار میکنن

کافیه بری بحث "شمارش معکوس" رو بخونی خودت متوجه میشی بعضیا فکر میکنن با فرش قرمز کل کنگره میاد استقبالشون...

جوری هم حرف نزنید که ما که خارج از ایرانیم انگار نمیدونیم ایران چه خبره و فقط شماها میدونید چه خبره...
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، pari pariaaa ، MARY31 ، shahryar_eng
بعضیا هستن منتظر اینن تا یکی بگه آقا اینجا کشور گل و بلبل و سنبل نیست که بیان بگن اگه ناراحتی بیا برگرد !!!

کی حرف از اومدن یا نیومدن زده ؟!

دارن میگن که فردا اگه هر کشوری (حالا نه فقط آمریکا) رفتی از تجربیاتشون استفاده کرده باشی و یه دفه ای با سیل مشکلات مواجه شدی فکر نکنی فقط خودت مشکلات داری همه اینجورین...
تشکر کنندگان: MARY31 ، shahryar_eng
متاسفانه به این نتیجه می رسیم گه در لاتاری 2016 سیل خروشان جمعیت میلیونی متقاضیان ثبت نام لاتاری در ایران بدلایل عمده زیر اتفاق افتاده است:
1- تبلیغات بی امان یعنی بمباران تبلیغاتی در شبکه های ماهواره ای مانند رادیو لاتاری و دکتر طاهر... و..... با نیات کاملا سودجویانه
2- تبلیغات گسترده توسط کافی نت ها و دفاتر و دکه ها با چسباندن بنر , پوستر و همه نوع آگهی در در و دیوار و فریب جمعیت بیکار و الاف مملکت با نیت کاملا سودجویانه
3- پخش اپلیکیشن لاتاری گرین کارت در برنامه بازار و دست به دست شدن در گوشی موبایل عده بیشماری از هموطنان
4- هجوم سیل میلیونی جوانان بیکار تحصیل کرده لیسانس و فوق لیسانس که چاره را در ادامه تحصیل می بینند و عشق ادامه تحصیل در آمریکا را در سر می پرورانند.بدیهی است که آسانترین گزینه و راحت ترین روش برای آنها شرکت در لاتاری است.چون هر کسی نمی تواند بورس بگیرد یا از عهده شهریه دانشگاههای آمریکا برآید.

پس عزیزان دیگه خیال همه تخت که هر سال بیش از یک میلیون ایرانی به آمار ثبت نام شدگان افزوده خواهد شد مثلا اگر در لاتاری 2016 حدود دو الی سه میلیون ایرانی ثبت نام کرده بودند یقینا در لاتاری 2017 بیش از سه میلیون ایرانی در لاتاری شرکت خواهند کرد و بنابراین برنده شذن در لاتاری دیگر افسانه ای بیش نخواهد بود.
تشکر کنندگان: ammar ، jayjay ، puryapurya ، shahryar_eng ، parisa.tk ، lady.rezaie ، daeialborz ، shanks ، farrokh33
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، alinima، amir_T_2008، ammar، armanghiassi، bacheporo57، dadgw2، farzad021، HASSANDA_2000، HR-Immi، karpenter، lighter، M.d، Mahboy، majidhiro، Masbafa، Mehrnam، mhe7857، MIL@D، miss.anthrope28@gmail.com، mohammad1980، mohsen7337، mrlzdh، nima2016، pani.sh، Paradox، persiangulf33، Purple، renausa، rsp7675، saeed78، shahin2737، siolishe، someonelikeyou، sunnyday، usa001، _Siavash_، ریاحی، رضا2015، 3 کاربر مخفی، 21 مهمان
من تو کار این 3 کاربر مخفی و 21 تا مهمان موندم نکنه اینا همون برنده هان خودشونو لو نمیدن؟
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: shahryar_eng
وقتی ثبت نام کردم به هیچ کس نگفتم چون میدونستم شانسه و احتمال برنده شدن هم خیلی کمه فقط به مادرم گفتم که اونم هر روز میگفت ایشالا اسمت در میاد D:
جالب اینجاس 1 هفته قبل از اعلام نتایج دوستم زنگ زده بود میگفت خوابتو دیدم که تو وایبر بهت پیام دادم پرسیدم کجایی گفتی من دیگه رفتم الان خارج کشور هستم D:
حالا برنده که نشیدیم هیچ میترسم بازنده هم بشیم D:
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، shahryar_eng
من فكر ميكنم كه كسى كه تمام پل هاى برگشت رو خراب كرده ، دار و ندارش رو فروخته ، بچه هاش از مدارس ايران عقب موندن ايا راه برگشتى داره معلومه نه برگرده بنده خدا مسخره خاص و عام بشه اصلا خودم رو ميگم سوتفاهم نشه ، به هر بد بختى هست مجبورن بمونن ،

تشکر کنندگان: ammar ، shahryar_eng ، moxtar88 ، aaraam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان