موضوعها: 0
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من امریکا خودش ضرر کرد که ما جز برنده های لاتاریش نبودیم
ما که داریم بهترین عشق و حالو میکنیم اینجا. شغل خوب ، رفاه ، امنیت اجتماعی، امکانات همه چیمون براس میخواستیم بریم کشور اونارو همبسازیم لیاقت نداشتن
من فقط نگران اون دوتا دختر معصوم و بی گناهیم که تو سیاتل منتظر من و استخان نشستن و قربانی زیادی خواهی های سناتور های جمهوری خواه و لابی آی پک و دیگر مسائل شدن
خدا حق این دخترای امریکایی رو از اوباما بگیره که نذاشت به ما برسن بگو آمیییییین
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
راستش من تا حالا همش منتظر بودم تا قبول نشم و با خیال راحت برم تایلند .فکرم مشغول بود که کی میخاد زبان بخونه تازه همین چیزایی که الان دارم چه جور میخام اونور دنیا دوباره بسازم ولی الان که قبول نشدم با خیال راحت بلیط گرفتم وقرار هفته دیگه بپرم به مقصد پاتایا .از همین جا از مسئولان لاتاری تشکر میکنم که دردسرای جدید برای ایندم درست نکردن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بارسا هم برد بایرنو
من گفتم این بازی رو نمیبینم از بس همش پیک میرم بالا به سلامتی قبولیم و مست پاتیل یادم میره بازی رو ولی ......
قبول نشدیم پیکم نزدیم فوتبالم دیدیم
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
بابا نزاشتين بازي رو ببينيم ها! تا اومديم پست پاك كنيم بارسا گل ميزد!!
بابا عزيز دل لطفا حرمت نگه دار! از بچه هاي باسابقه توقع نداشتيم!!
مو در اورد زبونمون
اقايون خانوما
لاتاري شانسه!!!
شما شانست باشه ٢ ميليارد كره زمين هم ثبت نام كنن اسمت در مياد
نه حق كسي رو ميخوري نه كسي حق تو رو !!!
دعا ميكنم براي قبول شده و نشده خيري داشته باشه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
پست منو چرا پاک کردین؟
خب من دکتر پوست موست زیباییم
نگران پوست ثریا بودم اصلن نگران پوست همتونم
تو رو خدا کرم ضد آفتاب استفاده کنید
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
عجب پس آمریکا اخه ؟
ولی من نمیمانم تا شاید روزی وطن جایی برای ماندن شود . ببخشید خر نیستم.
یه مدت کوتاهی زنده ام ، تو این مدت هم این وطن جایی برای ماندن نخواهد شد.
هر وقت شد اونوقت فکر میکنم که برم یا بمونم .
شما الانم دیر نشده عزیز ، میتونی برگردی وطن را جایی برا ماندن کنی شاید
چند نسل بعد از شما بمانند در وطن !
[/quote]
من بخوام برگردم از شما میترسم ؟! یا از شما باید اجازه بگیرم؟
ضمناً شما فقط نشستی میخوای یه کامنتی بنویسی یا همینجوری فقط میخوای یه جوابی داده باشی که خالی از عریضه نباشه !
اگه پست منو خونده بودی متوجه میشدی که یه جایی دیگه سه نقطه گذاشتم ! دیگه ادامه ندادم !
شما هم جز اونایی هستی که میگی لنگش کن ...
خیلی ها نمیدونن آمریکا چند بخشه واسه عشق و حال میخوان برن یه عده ای هم هستن (که توی این فرم کم از اونا نیستن) میدونن دارن چیکار میکنن
کافیه بری بحث "شمارش معکوس" رو بخونی خودت متوجه میشی بعضیا فکر میکنن با فرش قرمز کل کنگره میاد استقبالشون...
جوری هم حرف نزنید که ما که خارج از ایرانیم انگار نمیدونیم ایران چه خبره و فقط شماها میدونید چه خبره...
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بعضیا هستن منتظر اینن تا یکی بگه آقا اینجا کشور گل و بلبل و سنبل نیست که بیان بگن اگه ناراحتی بیا برگرد !!!
کی حرف از اومدن یا نیومدن زده ؟!
دارن میگن که فردا اگه هر کشوری (حالا نه فقط آمریکا) رفتی از تجربیاتشون استفاده کرده باشی و یه دفه ای با سیل مشکلات مواجه شدی فکر نکنی فقط خودت مشکلات داری همه اینجورین...
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2015-05-07 ساعت 01:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 01:32 توسط tabim4.)
متاسفانه به این نتیجه می رسیم گه در لاتاری 2016 سیل خروشان جمعیت میلیونی متقاضیان ثبت نام لاتاری در ایران بدلایل عمده زیر اتفاق افتاده است:
1- تبلیغات بی امان یعنی بمباران تبلیغاتی در شبکه های ماهواره ای مانند رادیو لاتاری و دکتر طاهر... و..... با نیات کاملا سودجویانه
2- تبلیغات گسترده توسط کافی نت ها و دفاتر و دکه ها با چسباندن بنر , پوستر و همه نوع آگهی در در و دیوار و فریب جمعیت بیکار و الاف مملکت با نیت کاملا سودجویانه
3- پخش اپلیکیشن لاتاری گرین کارت در برنامه بازار و دست به دست شدن در گوشی موبایل عده بیشماری از هموطنان
4- هجوم سیل میلیونی جوانان بیکار تحصیل کرده لیسانس و فوق لیسانس که چاره را در ادامه تحصیل می بینند و عشق ادامه تحصیل در آمریکا را در سر می پرورانند.بدیهی است که آسانترین گزینه و راحت ترین روش برای آنها شرکت در لاتاری است.چون هر کسی نمی تواند بورس بگیرد یا از عهده شهریه دانشگاههای آمریکا برآید.
پس عزیزان دیگه خیال همه تخت که هر سال بیش از یک میلیون ایرانی به آمار ثبت نام شدگان افزوده خواهد شد مثلا اگر در لاتاری 2016 حدود دو الی سه میلیون ایرانی ثبت نام کرده بودند یقینا در لاتاری 2017 بیش از سه میلیون ایرانی در لاتاری شرکت خواهند کرد و بنابراین برنده شذن در لاتاری دیگر افسانه ای بیش نخواهد بود.
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، alinima، amir_T_2008، ammar، armanghiassi، bacheporo57، dadgw2، farzad021، HASSANDA_2000، HR-Immi، karpenter، lighter، M.d، Mahboy، majidhiro، Masbafa، Mehrnam، mhe7857، MIL@D، miss.anthrope28@gmail.com، mohammad1980، mohsen7337، mrlzdh، nima2016، pani.sh، Paradox، persiangulf33، Purple، renausa، rsp7675، saeed78، shahin2737، siolishe، someonelikeyou، sunnyday، usa001، _Siavash_، ریاحی، رضا2015، 3 کاربر مخفی، 21 مهمان
من تو کار این 3 کاربر مخفی و 21 تا مهمان موندم نکنه اینا همون برنده هان خودشونو لو نمیدن؟
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی ثبت نام کردم به هیچ کس نگفتم چون میدونستم شانسه و احتمال برنده شدن هم خیلی کمه فقط به مادرم گفتم که اونم هر روز میگفت ایشالا اسمت در میاد D:
جالب اینجاس 1 هفته قبل از اعلام نتایج دوستم زنگ زده بود میگفت خوابتو دیدم که تو وایبر بهت پیام دادم پرسیدم کجایی گفتی من دیگه رفتم الان خارج کشور هستم D:
حالا برنده که نشیدیم هیچ میترسم بازنده هم بشیم D:
خدایا تو که برایمان انتخاب واحد کردی ،لااقل سیستم حذف و اضافه ای میگذاشتی ،من نیاز دارم چند واحد را حذف کنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من فكر ميكنم كه كسى كه تمام پل هاى برگشت رو خراب كرده ، دار و ندارش رو فروخته ، بچه هاش از مدارس ايران عقب موندن ايا راه برگشتى داره معلومه نه برگرده بنده خدا مسخره خاص و عام بشه اصلا خودم رو ميگم سوتفاهم نشه ، به هر بد بختى هست مجبورن بمونن ،