موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تاپیک باز فعال شد کجایید ؟؟؟ بالاخره برنده پیدا شد یا نه از ایران؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
147
63 تشکر در 29 ارسال
بهتره بیش تر از این وقتمونو اینجا تلف نکنیم ...
DV-2013
DV-2014
DV-2015
DV-2016
DV-2017
DV-2018
DV-2019
DV-2020
DV-2021--> STOPPED
DV-2022
DV-2023
DV-2024
DV-2025
مهاجرت به امریکا از طریق تحصیل - آگست ۲۰۲۲
🎈🎈🎈
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
آقا انصافا جریان چیه ؟ کسی سر در میاره ؟
من دو سه روزه تو ساعت های مختلف دارم چک میکنم سایت رو
همش ارور میده که اطلاعات درست نیست
The information entered is not valid. Please review ...
من کیس نامبر رو دارم از اصل برگه کپی میکنم پس اصلا اشتباه نیست دستی هم وارد کردم بزرگ و کوچیک هم وارد کردم
فامیلی رو هم فقط وارد می کنم پس نگید هی که اسم رو وارد نکن ... میدونم فقط فامیلی
جابجا هم امتحان کردم اسم و فامیل رو باز نشد که نشد
از گزینه فراموش کردن هم رفتم بازم نشد میگه اطلاعات موجود نیست
الان دقیقا من چکار کنم ؟؟؟؟ دوستان میتونن کمکی کنن به من ؟؟؟؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
نبود برنده ؟!
ولی تایم اوتیا یکم جای امیدواری داشته باشن که احتمالا خبریه ...
2014 : Not Selected
2015 : کلا یادم رفت !
2016 : هر چی زور زدیم نشد لامصب
۲۰۱7 : Not Selected
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم همه فعلا امید داشته باشند. چون چند صفحه قبل یکی از برندگان ۲۰۱۵ گفته بود روز اول که چک کرده بوده انتخاب نشده بوده اما روز بعد گویا انتخاب شده. اینو برای این میگم چون شواهد حاکی از اینه که واقعا یک مشکلی هست.
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
با دو شانس جواب منفی بود و انتخاب نشدیم. برای سال نمیدونم چندم بازم نشد. برای برنده ها و بازنده ها شادی و موفقیت آرزو میکنم.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
2015-05-07 ساعت 08:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-07 ساعت 08:43 توسط alireza_guitar.)
(2015-05-07 ساعت 08:32)babak82 نوشته: فکر میکنم همه فعلا امید داشته باشند. چون چند صفحه قبل یکی از برندگان ۲۰۱۵ گفته بود روز اول که چک کرده بوده انتخاب نشده بوده اما روز بعد گویا انتخاب شده. اینو برای این میگم چون شواهد حاکی از اینه که واقعا یک مشکلی هست.
بله این اتفاق برای خواهر بنده افتاد. روز اول چک کردم دیدیم برنده نشده. ولی چند روز بعد که چک کردم دیدم جزو برنده هاس!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
از مدیران عزیز خواهشمندیم شمارش معکوس جهت ثبت نام 2017 رو در کمترین زمان ممکن باز کنند.
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
رتبه:
66
8 تشکر در 1 ارسال
دوستان
من هم مثل بعضی از دوستان ایمیل زدم و همون پاسخی رو گرفتم که دیگران دریافت کرده بودن.
با زبان دست و پا شکسته ایمیل خودم و پاسخ اونهارو براتون میزارم:
Dear sir/madam
We have a big and famous website at Iran that has a lot of members. ( the website is about immigration's informations). Most of the iranian who have registered for Diversity visa,are the members of this website.(about 1000 members)
Up to now, all of them clime that none of them and non of their family(I mean iranian persons), have not been selected!
Please let us to know that is there any problem with the diversity visa's website, or something else?
Sincerely yours
....
پاسخ آنها:
Thank you for your inquiry.
We appreciate your concern but we are not experiencing any technical difficulties. Several thousand individuals have already confirmed their selection for DV-2016 through the Entrant Status Check (ESC). As with any lottery, only a very small percentage of entries were selected for further processing. For DV-2016, we received over 11 million entries seeking one of 50,000 diversity visas available every program year. You must check your Diversity Visa entry status on the ESC site at dvlottery.state.gov and see a selection notice addressed to you by name as proof of selection to process further in the DV program. If you logged into the ESC and saw a notice stating that you were not selected, you have not been selected for further processing in this year’s DV lottery.
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★ خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت
توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم که پیام کنتاکی درست باشه و بزودی برنده ها رو تو تاپیک مخصوص ببینیم . ولی شما کماکان چک کنید
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام باز بهم می گه
not select
تا کی جواب واقعی دستمون میاد ؟؟؟