کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
اینم قمر خانوم در فروم آشنای همسایه
(2015-05-07 ساعت 11:12)Kadilak نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 00:57)ghamar نوشته:  هوارررررررررررررررررررررراااااااااااااااا قبول شدم
از صبح که دیدم قبول شدم سر از پا نمیشناسم و هنوز قلبم میتپه
تو کل روستامون حسین آباد فقط من قبول شدم
خدایا مچکرررررررررررررررررررم Smile
حالا چیکار باید کنم ؟ نمیدونم

دروغ نگو. هر چی تو فروم همسایه مردم رو سر کار گذاشتی کم بود که حالا اومدی اینجا

عجب آدمی هستیا :@
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: Ali_Hunter ، moxtar88
چرا این بار این پیغامو میده ؟ یعنی چی آخه؟
[عکس: kegszqk94460.jpg]
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
(2015-05-07 ساعت 10:56)pouya007 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:39)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:15)pouya007 نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:06)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته:  [quote='parisa.tk' pid='606832' dateline='1430973817']

فکر کنم بخاطر طرز تفکر افرادی مثل شما بوده که امسال به این وضع در اومده کسایی که همچیو حق خودشون می دونن انقدر نامه زدن و دستور صادر کردن این کار رو بکنید و اونکار رو بکنید وجه ایرانی ها رو تو تمام دنیا در تمام مراحل خراب کردن.. .. معلومه تو کشوری که همه می خوان فرار کنن آمار قرعه کشی بانکو لاتاری و این چیزا می ره بالا .طرز تفکر من جور خاصی نیست من میگم خودشون گذاشتن این برنامه رو دلیل خودشونم دارن ما نمیتونیم بگیم درستش کنن ایشالا با این کارمون سال دیگه کلن جمعش می کنن خیال هممون راحت میشه .
دوست عزیز بیا این بحثو بیشتر از این کش ندیم فقط اینکه من کاری به رایگان بودن ندارم و میدونم حق با شماست و همه آزادن تو لاتاری ثبت نام کنن بلکه مشکل من با فرهنگ استفاده از این گونه برنامه هاست اگه فرهنگ سازی درستی تو جامعه نسبت به چیزی نباشه مطمئن باش اون هیچوقت درست و حسابی انجام نمیشه...
مثلا اینکه الان همسایه ما مدرک خوب داشته باشه،پول و زبان خوب داشته باشه ولی آمادگی و برنامه ریزی مهاجرت نداشته باشه و ثبت نام کنه و برنده بشه بره بعد از چند ماه برگرده و قید اونجا رو بزنه و یا هر وقت دلش خواست بره و بیاد خب ایشون نمیتونه با ویزای توریستی این کارو بکنه؟

ببیند من خودم بعد قبولی یه عده اومدن گفتن ثبت نام کن برامون منم براشون توضیح دادم که شرایطش چیه حالا می خوان ثبت نام بکنن یا نکنن من گفتم . میخوام بگم من متوجه حرف شما هستم و به سهم خودم اگه وظیفه ای بوده انجام دادم ولی مطمعنا کسی که می خواد ثبت نام کنه اگه برنده بشه شرایطش رو هم هر جوری درست می کنه بره نمیشه ار قبل نسخه پیچید به نظر من 80 در صد این جمع ما شرایط مهاجرات رو الان ندارن ولی به موقعش اگه قبول بشن همه چی جور میشه این آمریکا اینقدر جذابه که کسی نمیتونه از فرار کنه
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: khatarnak ، babisondes ، pouya007
(2015-05-07 ساعت 11:14)khatarnak نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:09)payamshad نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:05)khatarnak نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:01)payamshad نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:51)behrad.sam نوشته:  اولا که آره!!! بخت آزماییه، نکنه فکر کردید که مهاجرت تخصصیه؟!؟!
دوما، من توی تاپیک انتظارم این رو توضیح دادم ولی گویا نرود میخ آهنین!! ببینید دوستان فرهیخته و دانشمند و واجد شرایط! اسم این ویزا دایورسیتی ویزاست یعنی ویزای گوناگونی، یعنی میان از بین کشورهایی که در سال کمتر از ۵۰ هزار نفر به آمریکا مهاجرت میکنن از طریق این لاتاری تعداد دیگه ایی رو هم انتخاب میکنن که اون توازن ملیتی به قول خودشون حفظ بشه، حالا کاری ندارم که این کار درست هست یا نه؟ منطقی هست یا ایوایانه؟ حالا به هر دلیلی این چیزیه که اونا به این نتیجه رسیدن، اصلا شاید برای این که کارگر کم دارن، باغبون میخوان، نظافتچی میخوان، اصلا برای شغلای دون پایه میخوان چون دلیلی که آمریکا مهاجرت تخصصی نداره اینه که بر خلاف کانادا و استرالیا جمعیت متخصص کم نداره!!! ( بدون قصد توهین به تمام عزیزانی که از این طریق مهاجرت کردند یا در حال مهاجرتن، منظورم طرز فکر اوناست، امیدوارم منظور رو درک کنید، ممنون) پس الکی به خودتون زحمت ندین که بخواین موضوعاتی مثل ثبت ام فله ایی رو بهشون توضیح بدین یا پیشنهاد پولی شدن ثبت نام رو بکنین!!! چون اونا براشون کوچکترین اهمیتی نداره که این تعداد چجوری انتخاب میشن! و نکته مهمتر این اخلاق شمردن دندون اسب پیشکشیه که ماشالله ماشالله کمم نمیارین!!! یه جوری از حق!! حرف میزنین که آدم شک میکنه نکنه واقعا حقی هست!! دوستان لاتاری و امثال اون حق نیست!! این رو درک کنین لطفا!!
امیدوارم که این لحن یه مقدار تند من کسی و ناراحت نکرده باشه، قصدم توهین یا اذیت کسی نبود
ممنون
دوست عزیزم باتوجه به اینکه در نقطه ای از کره زمین زندگی میکنیم که همه آدما دوست ندارن اونجا زندگی کنن و ما بقی کشور ها ارزش چندانی برامون قائل نیستند و به سختی از این نقطه مهاجر میپذیرند . عقل منطق . انسانیت شعور فرهنگ نوع دوستی و همبستگی حکم میکنه که ایوای هایی که فقط برای بخت آزمایی شرکت میکنن یکم شعور داشته باشند و شرکت نکنن تا زمانی که شرایط مالی و زندگیشون برسه به حدی که آماده مهاجرت بشن اون عزیزان اگر بختشون رو میخواهند آزمایش کنن میتونن برن هزار جای دیگه تو قرعه کشی شرکت کنند . اینتطوری از نظر انسانیت و نوع دوستی شانس کسانی که جونشون به لبشون رسیده و آماده هستن ( از همه نظر ) بیشتر خواهد بود . پدر بزرگ 80ساله من رو که نمی خواهد مهاجرت کنه دلیلی نداره برای سرگرمی و اینکه شانسشو آزمایش کنه برم بنویسمش تو لاتاری .

پدربزگ 80 ساله ی من نمی دونه آمریکا کجاست

کامپیوتر چیه بعد بابا بزرگ شما می دونه ؟؟؟!!!!

اقا جان نکن حق دیگرانو ضایع نکن

دیگه شما ماشالاه تحصیل کرده با فهم این کاررا چیه

خوذش می کنه خوو جلوشو بگیرر

منظور منو متوجه نشدی . من مثال زدم درمورد ثبت نام های فله ای
که مثلا اگه پدر بزرگ فلان ساله من شرکت بکنه به چه درد میخوره قربونت برم من خودم مخالف این مسئله و هم عقیده با شما هستم

منظور من این تکه جملت بود ( پدر بزرگ 80ساله من رو که نمی خواهد مهاجرت کنه دلیلی نداره برای سرگرمی و اینکه شانسشو آزمایش کنه برم بنویسمش تو لاتاری ) که حتی ایشون هم بخواد نباید ثبت نامش کنی

دیگه به بعدش هم خودت متوجه میشی

شما حاظری یه بچه خودتو بلافرض مثال ۵ ساله بگه بابا

من می خوام توی قرعه کشی ماشین شرکت کنم خوو حق یه عده ضایع میشه

( قیافه ی خودت نشون میده ادم تحصیل کرده و دانشمندی نه مااا )

خطرناک جان بچه من اگر برنده بشه من نمیتونم باهاش برم پس به درد نمیخوره اما وقتی خودم بتونم برم اونم میتونه بیاد ( البته من بچه ندارم ) من خودم امسال برای اولین بار شرکت کردم علتشم اینه که امسال شرایطشو داشتم وگرنه میتونستم از 20 سالگی الکی ثبت نام کنم قربونت برم .
اصلا میدونی چیه تقصیر خودته میخواستی هک کنی سایت لاتاری رو نکردی Big Grin
شاید کردی ما خبر نداریم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: khatarnak ، lady.rezaie ، pouya007 ، babak82 ، setareh75
(2015-05-07 ساعت 11:18)kadilak_2010 نوشته:  اینم قمر خانوم در فروم آشنای همسایه
(2015-05-07 ساعت 00:57)ghamar نوشته:  هوارررررررررررررررررررررراااااااااااااااا قبول شدم

قمرخانم تو به امریکا نیاز نداری تو به یه روانپزشک خوب نیاز داری
خجالت بکش مردم ازاری هم حدی داره

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: payamshad ، khatarnak ، مررریم ، faryas ، azadeh.mohamad ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 11:18)babak82 نوشته:  چرا این بار این پیغامو میده ؟ یعنی چی آخه؟
[عکس: kegszqk94460.jpg]

بابک جاان این عکس شما که نیست پس چرا میگی این ارور می ده از جای گرفتی

خوو توضیح بده بعدشم معلومه فتو شاپه دیگه Big Grin
تشکر کنندگان: faryas
(2015-05-07 ساعت 11:15)behrad.sam نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:01)payamshad نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:51)behrad.sam نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.
مگه بلیط بخت آزماییه پوله.یه ذره منطقی نگاه کنید.
آدم ناراحت میشه این طرز فکر میبینه.

اولا که آره!!! بخت آزماییه، نکنه فکر کردید که مهاجرت تخصصیه؟!؟!
دوما، من توی تاپیک انتظارم این رو توضیح دادم ولی گویا نرود میخ آهنین!! ببینید دوستان فرهیخته و دانشمند و واجد شرایط! اسم این ویزا دایورسیتی ویزاست یعنی ویزای گوناگونی، یعنی میان از بین کشورهایی که در سال کمتر از ۵۰ هزار نفر به آمریکا مهاجرت میکنن از طریق این لاتاری تعداد دیگه ایی رو هم انتخاب میکنن که اون توازن ملیتی به قول خودشون حفظ بشه، حالا کاری ندارم که این کار درست هست یا نه؟ منطقی هست یا ایوایانه؟ حالا به هر دلیلی این چیزیه که....
دوست عزیزم باتوجه به اینکه در نقطه ای از کره زمین زندگی میکنیم که همه آدما دوست ندارن اونجا زندگی کنن و ما بقی کشور ها ارزش چندانی برامون قائل نیستند و به سختی از این نقطه مهاجر میپذیرند . عقل منطق . انسانیت شعور فرهنگ نوع دوستی و همبستگی حکم میکنه که ایوای هایی که فقط برای بخت آزمایی شرکت میکنن یکم شعور داشته باشند و شرکت نکنن تا زمانی که شرایط مالی و زندگیشون برسه به حدی که... .

من به هیچ عنوان نگفتم که بیایم همه به چشم بخت آزمایی بهش نگاه کنیم و به عنوان سرگرمی درش شرکت کنیم، گفتم نفس این پروسه بخت آزماییه، فرق هست بین این دوتا، و البته من مغز کلام شمارو درک میکنم، ولی حرفم اینه که ما نمیتونیم بگیم که کی واجد شرایط هست کی نیست؟! به فرض همین کاراکتر قمر خانوم، چون روستاییه و پول نداره حق نداره جای بهتر زندگی کنه؟! ببینید کسایی بودن که فقط با ۲ هزار دلار!! رفتن و الان زندگی خوبی دارن، این پول رو شاید بتونن قرض کنن! پس نیایم شرایط مشخص کنیم، فقط میتونیم اینرو بگیم که فقط کسایی که حالا به هر دلیلی قصد رفتن ندارن ، درست نیست شرکت کنن، حالا این افراد میتونن پولدار و تحصیلکرده هم باشن!

ما اصلا نمیگیم اینجور افراد ثبتنام نکنن ما میگیم اول شرایطشون بسنجن اگه مناسب نبود صبر کنن شرایطشون جور ک شد ثبتنام کنن.من منظورم افرادی ک تو روستا زندگی میکنن یا افراد شهری نبود من خودم 2014 ثبت نام کردم قبول نشدم 2015 شرایطش نداشتم ثبتنام نکردم نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 11:21)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:18)kadilak_2010 نوشته:  اینم قمر خانوم در فروم آشنای همسایه

قمرخانم تو به آمریکا نیاز نداری تو به یه روانپزشک خوب نیاز داری
خجالت بکش مردم ازاری هم حدی داره
علی جان ولش کن کشش نده ما ها همه اعصابمون خورده و استرس داریم یه بیمار شوخیش گرفته
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: khatarnak ، hamedrouhi ، Ali_Hunter ، faryas
نه فکر کنم این عکس صاحب لاتاریه نمیدونم چرا اینقدر شاکیه
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
تشکر کنندگان: khatarnak ، hamedrouhi ، payamshad ، moxtar88
دوستانی که دعواشون سر اینه که کی شرکت کنه و کی نکنه ، واقعا فازتون چیه شما؟ بابا اینقدر اسپم ندید. گیری کردیما

فکر نان باش که خربزه آب است

------
راستی من تو پنلم جایی برای ویرایش امضا ندارم. باید مدیر فعال کنه ؟
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد Sad
تشکر کنندگان: سرزمین آرزوها ، khatarnak
این تایپیک هم داره سه رقمی میشه اما دریغ از یه برنده .
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-07 ساعت 11:26)kadilak_2010 نوشته:  دوستانی که دعواشون سر اینه که کی شرکت کنه و کی نکنه ، واقعا فازتون چیه شما؟ بابا اینقدر اسپم ندید. گیری کردیما

------

نه دوست عزیز ارسالهاتون کمه برای همین فعال نیست
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-05-07 ساعت 11:26)kadilak_2010 نوشته:  دوستانی که دعواشون سر اینه که کی شرکت کنه و کی نکنه ، واقعا فازتون چیه شما؟ بابا اینقدر اسپم ندید. گیری کردیما

------

ما دعوامون سر قمر خانومه که زن کی بشه

فرار کردو رفت Big Grin
تشکر کنندگان: manheb1 ، payamshad ، moxtar88 ، faryas ، azadeh.mohamad
سال هاي قبل يك جواب قطعي مي گرفتيم ، با ناراحتي مي رفتيم پي كارمون

ولي امسال دارن گ*د ميزنند به اعصاب ما :/
We Can Change Cool
تشکر کنندگان: payamshad ، khatarnak ، manheb1 ، ARSAMNEW ، azadeh.mohamad
به نظرم اين بحث كي ثبت نام بكنه كي ثبت نام نكنه ادامه پيدا نكنه بهتره چون هممون نظرات مختلف داريم كه ظاهرا نميتونيم همديگرو قانع كنيم
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: manheb1 ، payamshad ، hamedrouhi ، khatarnak ، rainbow21 ، nedaba ، lighter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان