موضوعها: 0
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
چرا این بار این پیغامو میده ؟ یعنی چی آخه؟
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 10:56)pouya007 نوشته: (2015-05-07 ساعت 10:39)ARSAMNEW نوشته: (2015-05-07 ساعت 10:15)pouya007 نوشته: (2015-05-07 ساعت 10:06)ARSAMNEW نوشته: (2015-05-07 ساعت 09:49)tabim4 نوشته: [quote='parisa.tk' pid='606832' dateline='1430973817']
فکر کنم بخاطر طرز تفکر افرادی مثل شما بوده که امسال به این وضع در اومده کسایی که همچیو حق خودشون می دونن انقدر نامه زدن و دستور صادر کردن این کار رو بکنید و اونکار رو بکنید وجه ایرانی ها رو تو تمام دنیا در تمام مراحل خراب کردن.. .. معلومه تو کشوری که همه می خوان فرار کنن آمار قرعه کشی بانکو لاتاری و این چیزا می ره بالا .طرز تفکر من جور خاصی نیست من میگم خودشون گذاشتن این برنامه رو دلیل خودشونم دارن ما نمیتونیم بگیم درستش کنن ایشالا با این کارمون سال دیگه کلن جمعش می کنن خیال هممون راحت میشه .
دوست عزیز بیا این بحثو بیشتر از این کش ندیم فقط اینکه من کاری به رایگان بودن ندارم و میدونم حق با شماست و همه آزادن تو لاتاری ثبت نام کنن بلکه مشکل من با فرهنگ استفاده از این گونه برنامه هاست اگه فرهنگ سازی درستی تو جامعه نسبت به چیزی نباشه مطمئن باش اون هیچوقت درست و حسابی انجام نمیشه...
مثلا اینکه الان همسایه ما مدرک خوب داشته باشه،پول و زبان خوب داشته باشه ولی آمادگی و برنامه ریزی مهاجرت نداشته باشه و ثبت نام کنه و برنده بشه بره بعد از چند ماه برگرده و قید اونجا رو بزنه و یا هر وقت دلش خواست بره و بیاد خب ایشون نمیتونه با ویزای توریستی این کارو بکنه؟
ببیند من خودم بعد قبولی یه عده اومدن گفتن ثبت نام کن برامون منم براشون توضیح دادم که شرایطش چیه حالا می خوان ثبت نام بکنن یا نکنن من گفتم . میخوام بگم من متوجه حرف شما هستم و به سهم خودم اگه وظیفه ای بوده انجام دادم ولی مطمعنا کسی که می خواد ثبت نام کنه اگه برنده بشه شرایطش رو هم هر جوری درست می کنه بره نمیشه ار قبل نسخه پیچید به نظر من 80 در صد این جمع ما شرایط مهاجرات رو الان ندارن ولی به موقعش اگه قبول بشن همه چی جور میشه این آمریکا اینقدر جذابه که کسی نمیتونه از فرار کنه
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
54
2 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-07 ساعت 11:18)kadilak_2010 نوشته: اینم قمر خانوم در فروم آشنای همسایه
(2015-05-07 ساعت 11:12)Kadilak نوشته: (2015-05-07 ساعت 00:57)ghamar نوشته: هوارررررررررررررررررررررراااااااااااااااا قبول شدم
از صبح که دیدم قبول شدم سر از پا نمیشناسم و هنوز قلبم میتپه
تو کل روستامون حسین آباد فقط من قبول شدم
خدایا مچکرررررررررررررررررررم
حالا چیکار باید کنم ؟ نمیدونم
دروغ نگو. هر چی تو فروم همسایه مردم رو سر کار گذاشتی کم بود که حالا اومدی اینجا
عجب آدمی هستیا :@
قمرخانم تو به امریکا نیاز نداری تو به یه روانپزشک خوب نیاز داری
خجالت بکش مردم ازاری هم حدی داره
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!!
♧.::سیاتل::.♧
رتبه:
45
0 تشکر در 0 ارسال
نه فکر کنم این عکس صاحب لاتاریه نمیدونم چرا اینقدر شاکیه
کیس نامبر: *** | تاریخ رویت قبولی: ... | تعداد افراد کیس: ۲نفر | ارسال فرمهای اولیه: ... | سفارت: ... | کارنت: ... | نامه دوم: ... | مصاحبه: ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که دعواشون سر اینه که کی شرکت کنه و کی نکنه ، واقعا فازتون چیه شما؟ بابا اینقدر اسپم ندید. گیری کردیما
فکر نان باش که خربزه آب است
------
راستی من تو پنلم جایی برای ویرایش امضا ندارم. باید مدیر فعال کنه ؟
Has Not Been Selected = DV 2015
Has Not Been Selected = DV 2016
من خسته ترين واژه ملموس شبم ,کاش در اين وسعت تاریک ، يک نفر درد مرا مي فهميد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
این تایپیک هم داره سه رقمی میشه اما دریغ از یه برنده .
رتبه:
27
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-07 ساعت 11:26)kadilak_2010 نوشته: دوستانی که دعواشون سر اینه که کی شرکت کنه و کی نکنه ، واقعا فازتون چیه شما؟ بابا اینقدر اسپم ندید. گیری کردیما
فکر نان باش که خربزه آب است
------
راستی من تو پنلم جایی برای ویرایش امضا ندارم. باید مدیر فعال کنه ؟
نه دوست عزیز ارسالهاتون کمه برای همین فعال نیست
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
موضوعها: 9
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
سال هاي قبل يك جواب قطعي مي گرفتيم ، با ناراحتي مي رفتيم پي كارمون
ولي امسال دارن گ*د ميزنند به اعصاب ما :/
We Can Change
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم اين بحث كي ثبت نام بكنه كي ثبت نام نكنه ادامه پيدا نكنه بهتره چون هممون نظرات مختلف داريم كه ظاهرا نميتونيم همديگرو قانع كنيم
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...