کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
(2015-05-07 ساعت 10:58)Nazem نوشته:  از طرف شرکت پاریز تراول به اولین شخصی که بتواند برنده شدن خود را ثابت کند هدیه داده می شود :

انجام کلیه امور لاتاری از ابتدا تا انتها بصورت کاملاً رایگان (قرارداد رایگان با شرکت)

قمرخانم ghamarkhanom ثابت کن دیگه فرصتی از این بهتر گیرت نمیاد

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: pouya007 ، lottory2015 ، manheb1 ، payamshad ، khatarnak ، Ali Sepehr ، کوهنورد ، faryas ، puryapurya ، armin021
(2015-05-07 ساعت 10:39)ghamarkhanoom نوشته:  چرا اینجوری برخورد میکنین استرس من بیشتر میشه یعنی چی شماره اشتباهه!!!
خداکنه نتایج درست باشه و هرکی خدا میخواد قبول شده باشه
دارم دنبال برنامه میگردم ا*******ن شات بذارم

دوست عزیز شما از کدام شهر هستید !؟
کیس نامبر : ***8 / سفارت : آنکاری ===> ایروان / تاریخ مصاحبه : هفته اول حولای / بازمانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: lottory2015
بچه ها سلام
چند تا واقعیت رو بیاییم با هم مرور کنیم
۱- باید قبول کنیم که احتمال اشتباه تو نتایج خیلی کمه و اگر بود تاالان معلو می شد
۲- خدا وکیلی هر کسی که از راه میرسه و شرایط رفتن رو نداره برای تفریح ثبت نام نکنید
۳- به دلیل ثبت نام بیش از اندازه در ایران ، احتمال قبولی به شدت کاهش پیدا کرده است
۴- قبول شدگان احتمال زیاد از اون کسانی هستند که همینجوری ثبت نام کردند و اصلا پیگیر نیستند و شاید هم هیچ وقت نفهمند قبول شدند
۵- در سال های گذشته بعد از ۳ روز یه چند نفری اعلام قبولی می کردند ولی امسال هیچ خبری از برنده نیست و اون هم به دلایلی هست که تو شماره ۴ گفتم
۶- باید برای 2017 آماده شیم و روال عادی زندگی رو از سر بگیریم
۷- و از همه مهمتر هیچ وقت به لاتاری دل نبندیم
با آروزی موفقیت برای همه شما دوستان
تشکر کنندگان: pouya007 ، lady.rezaie ، runioe ، zaheri ، moxtar88
(2015-05-07 ساعت 11:01)payamshad نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:51)behrad.sam نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.
مگه بلیط بخت آزماییه پوله.یه ذره منطقی نگاه کنید.
آدم ناراحت میشه این طرز فکر میبینه.

اولا که آره!!! بخت آزماییه، نکنه فکر کردید که مهاجرت تخصصیه؟!؟!
دوما، من توی تاپیک انتظارم این رو توضیح دادم ولی گویا نرود میخ آهنین!! ببینید دوستان فرهیخته و دانشمند و واجد شرایط! اسم این ویزا دایورسیتی ویزاست یعنی ویزای گوناگونی، یعنی میان از بین کشورهایی که در سال کمتر از ۵۰ هزار نفر به آمریکا مهاجرت میکنن از طریق این لاتاری تعداد دیگه ایی رو هم انتخاب میکنن که اون توازن ملیتی به قول خودشون حفظ بشه، حالا کاری ندارم که این کار درست هست یا نه؟ منطقی هست یا ایوایانه؟ حالا به هر دلیلی این چیزیه که اونا به این نتیجه رسیدن، اصلا شاید برای این که کارگر کم دارن، باغبون میخوان، نظافتچی میخوان، اصلا برای شغلای دون پایه میخوان چون دلیلی که آمریکا مهاجرت تخصصی نداره اینه که بر خلاف کانادا و استرالیا جمعیت متخصص کم نداره!!! ( بدون قصد توهین به تمام عزیزانی که از این طریق مهاجرت کردند یا در حال مهاجرتن، منظورم طرز فکر اوناست، امیدوارم منظور رو درک کنید، ممنون) پس الکی به خودتون زحمت ندین که بخواین موضوعاتی مثل ثبت ام فله ایی رو بهشون توضیح بدین یا پیشنهاد پولی شدن ثبت نام رو بکنین!!! چون اونا براشون کوچکترین اهمیتی نداره که این تعداد چجوری انتخاب میشن! و نکته مهمتر این اخلاق شمردن دندون اسب پیشکشیه که ماشالله ماشالله کمم نمیارین!!! یه جوری از حق!! حرف میزنین که آدم شک میکنه نکنه واقعا حقی هست!! دوستان لاتاری و امثال اون حق نیست!! این رو درک کنین لطفا!!
امیدوارم که این لحن یه مقدار تند من کسی و ناراحت نکرده باشه، قصدم توهین یا اذیت کسی نبود
ممنون
دوست عزیزم باتوجه به اینکه در نقطه ای از کره زمین زندگی میکنیم که همه آدما دوست ندارن اونجا زندگی کنن و ما بقی کشور ها ارزش چندانی برامون قائل نیستند و به سختی از این نقطه مهاجر میپذیرند . عقل منطق . انسانیت شعور فرهنگ نوع دوستی و همبستگی حکم میکنه که ایوای هایی که فقط برای بخت آزمایی شرکت میکنن یکم شعور داشته باشند و شرکت نکنن تا زمانی که شرایط مالی و زندگیشون برسه به حدی که آماده مهاجرت بشن اون عزیزان اگر بختشون رو میخواهند آزمایش کنن میتونن برن هزار جای دیگه تو قرعه کشی شرکت کنند . اینتطوری از نظر انسانیت و نوع دوستی شانس کسانی که جونشون به لبشون رسیده و آماده هستن ( از همه نظر ) بیشتر خواهد بود . پدر بزرگ 80ساله من رو که نمی خواهد مهاجرت کنه دلیلی نداره برای سرگرمی و اینکه شانسشو آزمایش کنه برم بنویسمش تو لاتاری .

پدربزگ 80 ساله ی من نمی دونه آمریکا کجاست

کامپیوتر چیه بعد بابا بزرگ شما می دونه ؟؟؟!!!!

اقا جان نکن حق دیگرانو ضایع نکن

دیگه شما ماشالاه تحصیل کرده با فهم این کاررا چیه

خوذش می کنه خوو جلوشو بگیرر
تشکر کنندگان: hamedrouhi ، zaheri
قمر خانم خواهش ميكنم راست بگو من گريه ام گرفته ديگه از اين وضع
تاریخ رویت قبولی: May 08 2015 ساعت 5 صبح .
شماره کیس  2016AS44XX
سفارت : ارمنستان
تعداد افراد منظور در کیس 2 نفر  
مصاحبه 18 : فوریه همسرم یک ضرب و خودم مراحل اداری

کلیر: با معجزه ی خدا سوم آگوست .....                 
خدایا منو این دنیا پاک کردی ، اون دنیا هم پاکم کن ....
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها این قمر خانوومه چی چی میگه من که سر در نیوردم یعنی تو کل دنیا این برنده شده فقط آیاااااااااا؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-07 ساعت 11:05)khatarnak نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 10:25)lady.rezaie نوشته:  کسایی ک میگن این لاتاریه همه حق دارن ثبت نام کنن.میشه بگید دقیقا کسایی ک شرایط سنی تحصیلی و هر چیز دیگه ای و ندارن برای چی باید ثبت نام کنن؟.

دوما، من توی تاپیک انتظارم این رو توضیح دادم ولی گویا نرود میخ آهنین!! ببینید دوستان فرهیخته و دانشمند و واجد شرایط! اسم این ویزا دایورسیتی ویزاست یعنی ویزای گوناگونی، یعنی میان از بین کشورهایی که در سال کمتر از ۵۰ هزار نفر به آمریکا مهاجرت میکنن از طریق این لاتاری تعداد دیگه ایی رو هم انتخاب میکنن که اون توازن ملیتی به قول خودشون حفظ بشه، حالا کاری ندارم که این کار درست هست یا نه؟ منطقی هست یا ایوایانه؟ حالا به هر دلیلی این چیزیه که اونا به این نتیجه رسیدن، اصلا شاید برای این که کارگر کم دارن، باغبون میخوان، نظافتچی میخوان، اصلا برای شغلای دون پایه میخوان چون دلیلی که آمریکا مهاجرت تخصصی نداره اینه که بر خلاف کانادا و استرالیا جمعیت متخصص کم نداره!!! ( بدون قصد توهین به تمام عزیزانی که از این طریق مهاجرت کردند یا در حال مهاجرتن، منظورم طرز فکر اوناست، امیدوارم منظور رو درک کنید، ممنون) پس الکی به خودتون زحمت ندین که بخواین موضوعاتی مثل ثبت ام فله ایی رو بهشون توضیح بدین یا پیشنهاد پولی شدن ثبت نام رو بکنین!!! چون اونا براشون کوچکترین اهمیتی نداره که این تعداد چجوری انتخاب میشن! و نکته مهمتر این اخلاق شمردن دندون اسب پیشکشیه که ماشالله ماشالله کمم نمیارین!!! یه جوری از حق!! حرف میزنین که آدم شک میکنه نکنه واقعا حقی هست!! دوستان لاتاری و امثال اون حق نیست!! این رو درک کنین لطفا!!
امیدوارم که این لحن یه مقدار تند من کسی و ناراحت نکرده باشه، قصدم توهین یا اذیت کسی نبود
ممنون
دوست عزیزم باتوجه به اینکه در نقطه ای از کره زمین زندگی میکنیم که همه آدما دوست ندارن اونجا زندگی کنن و ما بقی کشور ها ارزش چندانی برامون قائل نیستند و به سختی از این نقطه مهاجر میپذیرند . عقل منطق . انسانیت شعور فرهنگ نوع دوستی و همبستگی حکم میکنه که ایوای هایی که فقط برای بخت آزمایی شرکت میکنن یکم شعور داشته باشند و شرکت نکنن تا زمانی که شرایط مالی و زندگیشون برسه به حدی که آماده مهاجرت بشن اون عزیزان اگر بختشون رو میخواهند آزمایش کنن میتونن برن هزار جای دیگه تو قرعه کشی شرکت کنند . اینتطوری از نظر انسانیت و نوع دوستی شانس کسانی که جونشون به لبشون رسیده و آماده هستن ( از همه نظر ) بیشتر خواهد بود . پدر بزرگ 80ساله من رو که نمی خواهد مهاجرت کنه دلیلی نداره برای سرگرمی و اینکه شانسشو آزمایش کنه برم بنویسمش تو لاتاری .

منظور منو متوجه نشدی . من مثال زدم درمورد ثبت نام های فله ای
که مثلا اگه پدر بزرگ فلان ساله من شرکت بکنه به چه درد میخوره قربونت برم من خودم مخالف این مسئله و هم عقیده با شما هستم
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: khatarnak ، armin651 ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 11:08)tyrex نوشته:  قمر خانم خواهش ميكنم راست بگو من گريه ام گرفته ديگه از اين وضع

دوست عزیز باور کن سرکاری بود.

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: payamshad ، crysis2 ، khatarnak ، faryas ، puryapurya
بابا این قمر خانومو جدی گرفتین واقعا ؟ سرکاریه کشش ندید تو رو خدا
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
تشکر کنندگان: khatarnak ، ziba62ka ، faryas
وضعیت تاپیک برنده ها جوریه که احتمالا اونایی که برنده شدن یادشون رفته ثبت نام کردن یا شرایطش رو ندارن !!!
اگه فرم رو پر نکنن احتمالش هست یه سری دیگه اعلام بشن ؟
تشکر کنندگان:
قمر خانم منتظریم
اگر ایشون نتونن ثابت کنن از مدیران سایت تقاضا دارم آی پی ایشون برای همیشه بن بشه
می گذرد ...
تشکر کنندگان: manheb1 ، Ali_Hunter ، crysis2 ، faryas ، jayjay
(2015-05-07 ساعت 11:09)payamshad نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:05)khatarnak نوشته:  

ممنون

منظور منو متوجه نشدی . من مثال زدم درمورد ثبت نام های فله ای
که مثلا اگه پدر بزرگ فلان ساله من شرکت بکنه به چه درد میخوره قربونت برم من خودم مخالف این مسئله و هم عقیده با شما هستم

منظور من این تکه جملت بود ( پدر بزرگ 80ساله من رو که نمی خواهد مهاجرت کنه دلیلی نداره برای سرگرمی و اینکه شانسشو آزمایش کنه برم بنویسمش تو لاتاری ) که حتی ایشون هم بخواد نباید ثبت نامش کنی

دیگه به بعدش هم خودت متوجه میشی

شما حاظری یه بچه خودتو بلافرض مثال 5 ساله بگه بابا

من می خوام توی قرعه کشی ماشین شرکت کنم خوو حق یه عده ضایع میشه

( قیافه ی خودت نشون میده ادم تحصیل کرده و دانشمندی نه مااا )
تشکر کنندگان: payamshad
من سال 2010 بعد از کلی بدبختی واسه گرفتن ایلتس7 و کلی پول ترجمه و تایید مدارک وارسال اونا به کانادا ؛یهو دولت کانادا اعلام کرد تمام کسانی که 2006 اقدام کردن کنسل شدن . یعنی تو فروم مهاجرت به کانادا کسانی که اوایل اکتبر 2006 بودند رفتن ولی من که فایلم 20 اکتبر بود کنسل شد و راحت دولت کاناداپا گذاشتن رو حقمون . اینجا که دیگه خدایی نه پولی دادم و نه چیزی .همه چیز بر اساس شانس بوده .چه میشه کرد راضیم به رضای خدا
تشکر کنندگان: moxtar88 ، armin021 ، jayjay

دوما، من توی تاپیک انتظارم این رو توضیح دادم ولی گویا نرود میخ آهنین!! ببینید دوستان فرهیخته و دانشمند و واجد شرایط! اسم این ویزا دایورسیتی ویزاست یعنی ویزای گوناگونی، یعنی میان از بین کشورهایی که در سال کمتر از ۵۰ هزار نفر به آمریکا مهاجرت میکنن از طریق این لاتاری تعداد دیگه ایی رو هم انتخاب میکنن که اون توازن ملیتی به قول خودشون حفظ بشه، حالا کاری ندارم که این کار درست هست یا نه؟ منطقی هست یا ایوایانه؟ حالا به هر دلیلی این چیزیه که....
دوست عزیزم باتوجه به اینکه در نقطه ای از کره زمین زندگی میکنیم که همه آدما دوست ندارن اونجا زندگی کنن و ما بقی کشور ها ارزش چندانی برامون قائل نیستند و به سختی از این نقطه مهاجر میپذیرند . عقل منطق . انسانیت شعور فرهنگ نوع دوستی و همبستگی حکم میکنه که ایوای هایی که فقط برای بخت آزمایی شرکت میکنن یکم شعور داشته باشند و شرکت نکنن تا زمانی که شرایط مالی و زندگیشون برسه به حدی که... .

من به هیچ عنوان نگفتم که بیایم همه به چشم بخت آزمایی بهش نگاه کنیم و به عنوان سرگرمی درش شرکت کنیم، گفتم نفس این پروسه بخت آزماییه، فرق هست بین این دوتا، و البته من مغز کلام شمارو درک میکنم، ولی حرفم اینه که ما نمیتونیم بگیم که کی واجد شرایط هست کی نیست؟! به فرض همین کاراکتر قمر خانوم، چون روستاییه و پول نداره حق نداره جای بهتر زندگی کنه؟! ببینید کسایی بودن که فقط با ۲ هزار دلار!! رفتن و الان زندگی خوبی دارن، این پول رو شاید بتونن قرض کنن! پس نیایم شرایط مشخص کنیم، فقط میتونیم اینرو بگیم که فقط کسایی که حالا به هر دلیلی قصد رفتن ندارن ، درست نیست شرکت کنن، حالا این افراد میتونن پولدار و تحصیلکرده هم باشن!
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، aaraam
یه احتمال دیگه: اگه بنا به نظر دوستان ثبت نام زیاد باشه و منصرفین از برنده ها به دلایل مختلف زیاد باشه و اینکه اگه اشتباهی نشده باید بگم که احتمال بسیار زیاد مرحله اعلام دوم وجود خواهد داشت. پس در نتیجه چک کردن هر روزه تا چند روز اینده فراموش نشه و بعد از اون باید گوش به زنگ بود تا اگر خدا بخواد مرحله دومی وجود داشته باشه که اگه نشه واسه2017 آماده میشیم.
"ای کسانیکه برنده شده اید بدانید و آگاه باشید که نیامدن و اعلام نکردن با مستند در اینجا گناه بزرگی محسوب شده و غیر قابل بخشش"
امضاء: یک منتظرو دیگر هیچ
تشکر کنندگان: msr839 ، Sky of NY ، aaraam ، بازگشت ، کوهنورد ، azadeh.mohamad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان