کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی ۲۰۱۶
اینقدر رفرش زدم تا ی برنده ببینم مرض رفرش گرفتم . پارسال خیلی زودتر برنده ها به مهاجر سرا اومدن و عضو شدن امسال بدجوری بیخیالن .
[font=Arial]در انتظار یک روز خوب
شاید لاتاری ۲۰۱۷ [/font]

لاتاری ۲۰۱۴ = نه
لاتاری ۲۰۱۵ = نه
لاتاری ۲۰۱۶ = نه
لاتاری ۲۰۱۷ = ؟؟؟؟

Rolleyes
تشکر کنندگان: pani.sh ، manheb1 ، hamedrouhi ، nedaba ، بازگشت
(2015-05-07 ساعت 11:21)Ali_Hunter نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 11:18)kadilak_2010 نوشته:  اینم قمر خانوم در فروم آشنای همسایه
(2015-05-07 ساعت 11:12)Kadilak نوشته:  
(2015-05-07 ساعت 00:57)ghamar نوشته:  هوارررررررررررررررررررررراااااااااااااااا قبول شدم
از صبح که دیدم قبول شدم سر از پا نمیشناسم و هنوز قلبم میتپه
تو کل روستامون حسین آباد فقط من قبول شدم
خدایا مچکرررررررررررررررررررم Smile
حالا چیکار باید کنم ؟ نمیدونم

دروغ نگو. هر چی تو فروم همسایه مردم رو سر کار گذاشتی کم بود که حالا اومدی اینجا

عجب آدمی هستیا :@

قمرخانم تو به آمریکا نیاز نداری تو به یه روانپزشک خوب نیاز داری
خجالت بکش مردم ازاری هم حدی داره
سلام
به احتمال زياد اين دوست عزيزمون كه به احتمال زياد از جامعه بانوان ما هم هست و با نام قمر خانم وارد شدن از اين پست ميخواستن اين مطالب را ابراز كنن:
1- متاسفانه خانم عزيز با نام مستعار قمر خانم در لاتاري 2016 برنده نشدن و اميد زيادي هم به برنده شدن داشتند. 2- معترض به ثبت نام افراد بصورت گروهي هستند و فقط افراد واجد شرايط كه خود ايشون از اون جمله هستن!!!!!!!!!!!! حق شركت در لاتاري رو دارن.
3- فكر ميكنن علت عدم قبولي ايشون شركت همه مردم ايران در سرتاسر كشور حتي روستاهاست. در حاليكه بعقيده ابن خانم محترم فقط مردم شهر نشين اونم با احتمال زياد كلان شهر نشين ها حق شركت در لاتاري دارن.
4- خوشبختانه دروغگوي خوبي نيستند.
توصيه:
خودتونو اصلاح كنين . همه از حق برابر و يكسان برخوردارند .
تشکر کنندگان: runioe ، manheb1 ، hamedrouhi ، behrad.sam ، babak82 ، aaraam ، nedaba ، ARSAMNEW
دوستان با توجه به مطالب سایت http://britsimonsays.com ظاهرا هنوز دیتا بیس بطور کامل آپلود نشده و صحبت از 12000 قبولی در متن زیر شده Sad
DV lottery magic show

Everyone loves a magic show and US Department of State are performing a really incredible magic trick right now. More on that later…

So – 24 hours on from my post last night where I explained why I thought the people with session timed out were possibly winners. After these 24 hours I am MORE confident that is the case. Why?

We have seen no winners at all. Anywhere. None. That is not possible.
The session timed out cases continue to be 100% consistent (and if you have a not selected case also you can alternate between working and session timed out). This rules out PC issues, browser issues, network, server load or any other random glitch. C O N S I S T E N T. In IT a consistent bug is the easiest type to identify and track down.
There are some organizations who check cases on behalf of hundreds or thousands of people. They are seeing about 1 in 100 cases with the consistent session timed out behavior. And guess what your average chance of being selected is… go on guess! Well it is about 1 in 100. Really.
We have two behaviors possible (not selected or selected) and apart from people hitting server load times we have two distinct behaviors identified. Not selected cases and session timed out. So – if the not selected are the not selected once… what could the other ones be??
As I mentioned in an update to my post from yesterday there is an obvious logic to what they would do with the programming. This fits beautifully into that logic.

So as time goes on I am more and more convinced. Really – I am very cautious about giving false hope, but this just seems so obvious!

Ok so what is the magic show?

Well being a government organization US DoS are slow to react and well, sometimes just slow. So they eventually posted this in their FB site.

usdos

Basically they are saying they can see that 12000 selectees have logged in and seen they are winners. So US DoS then performed a superb bit of magic and made those 12000 selectees all vanish. Gone. Because no one has produced a single winner. Not one. Nice trick US DoS!

Obviously hundreds of people are posting information about the session timed out – and this was my reply to them hoping this would be passed to their IT team.

usdos2

So – all we can do is wait. Hopefully someone working for USDoS will be a little smart and read some of the comments – and when they do – we should get a fix.

This does not need a re-draw – just a fix to the notification aspect of their system.

Fingers crossed for a fix tomorrow.

Oh and if US DoS IT gurus are reading this – call me – I can explain your screwup to you…
تشکر کنندگان: khatarnak ، Sky of NY ، گلنسا ، nedaba ، amin_j ، hassan8ir ، puryapurya ، hesam.inanloo ، jayjay
من رفتم یه چای بخورمو بیام

قمر خانم دیدین بفرستینش پیش من کارش دارم Big Grin

خبر جدید شد اطلاع بدید
تشکر کنندگان: manheb1 ، nedaba ، azadeh.mohamad
یک یا دو نفر برنده پیدا بشه . ما هم خیالمون راحت میشه که مشکلی تو قرعه کشی نبوده.... نیست یعنی !؟

تشکر کنندگان: h.shayan ، nedaba ، azadeh.mohamad
حالا یه موضوع مطرح میشه !
خود بخش کنسولی وزارت امور حارجه تو فیس بوق نوشته که تا حالا 12000 نفر دیدن قبولیشون رو.اونم بر فرض اینکه کاملا صحیح باشه. یعنی فقط 10 درصد.
احتمالش هست در صورتیکه تعداد کمتر بشه یه قرعه کشی دیگه انجام بشه.
یعنی شاهکاری میشه ها Big Grin هر کس که نمیوخواسته بره قبول شده، اونوقت ما موندیم ته صف.
حکایت ما حکایت نذری سید الشهدا شده.خیلی شیک و مجلسی وایمیستیم تو صف یکی بگیریم و بریم.بعد میبینی یه نفر با بنز مدل 2014 چنان ترمز میکنه میپره وسط جمعیت و 10 تا غذا میگیره :Smile))))
داداشم نیاز نداری چرا 10 تا میبری، یکی بگیر به بقیه هم برسه دیگه .

ضمنا منم با این قضیه شرایط کاملا موافقم.به سن ربطی نداره، شاید مرد 70 سال شرایط داشته باشه و پسر 22 ساله نداشته باشه. نباید کاری کرد که شانس یه نفر دیگه از بین بره.
از ارومیه کسی هست واسه دکتری بخونه؟ هر رشته ای.... لطفا پیام خصوصی بدین
تشکر کنندگان: hamedrouhi ، Sky of NY ، lighter ، nedaba ، گلنسا ، arman_ghasr68 ، mrlzdh
خوب ظاهرا سایت مشکل داره ولی گفته میشه که نه و همه چی خوبه! من چقدر خوشبختم Smile
ولی یک سری از این آژانس های لاتاری هم که کیس هایی 100 تایی دارن و احتمال اینکه از 100 تا کیس یه کیس بالا بیاد نشده هم داستان شده ! ( داداش این جوری چراغ قوه میندازن Big Grin )
این هم سفارش KCC که اینجوری سایت رو چک کنید!
[عکس: saj_usdos.jpg]

دوستان برن چیپس و ماست بخرن تو سایت بمونن تا شب ببنیم کسی از خمره لاتاری درست بیرون میاد یا نه! Tongue
به نظر من نمیشه به کسی گفت شرکت نکن ولی وقتی شرایطش رو ندارن چرا شرکت میکنن ؟
دیپلم 12 ساله نداره ! سربازی نرفته و خیلی موارد دیگه ... بعد قبول میشه و نمیرن ...
تشکر کنندگان: Sky of NY ، saidoo ، hosein gold ، runioe ، nedaba
گذاشتن لینک فروم همسایه یا هر جای دیگه ای توی سایت مهاجرسرا خلاف قوانینه و بشدت برخورد میشه.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
از بچه ها کسی شماره جان کری نداره یه زنگ بزنه بپرس داستان چیه اگه نیاز به رایزنی هست دکتر ظریف بفرستیمBig Grin
تشکر کنندگان: بازگشت ، کوهنورد
چرا دکمه ارسال عکس نداره؟ چجوری بذارم
تشکر کنندگان: nedaba ، mrlzdh
(2015-05-07 ساعت 11:49)ghamarkhanoom نوشته:  چرا دکمه ارسال عکس نداره؟ چجوری بذارم

اصلا شما قبول تبريك ميگم بهتون
بايد برم از اينجا
چاره نمونده جز كوچ...
تشکر کنندگان: بازگشت
واقعا نمی دونی ؟ تو قسمت ارسال پاسخ اون بالای صفحه تب اضافه نمودن تصویر هست. منتظریم
تشکر کنندگان:
سلام دوستام من به سفارت مجازی آمریکا ایمیل زدم و دلیل قبول نشدن ایرانیان را پرسیدم ولی هنوز جوابی ندادن الان توی فیس بوک سفارت مجازی آمریکا زیر پست لاتاری 2016 هموطنان عزیز غوغایی راه انداختن برید ببینید.
تشکر کنندگان: manheb1
(2015-05-07 ساعت 11:49)ghamarkhanoom نوشته:  چرا دکمه ارسال عکس نداره؟ چجوری بذارم

شما برا من (پيام خصوصي ) بفرست . من ميذارم اينجا .

از اين بهتر؟؟
We Can Change Cool
تشکر کنندگان: manheb1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان