کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
من پسرم ١٨ سالش هست و بعدا براي ورود به امريكا بايد قيد وثيقه اي رو كه براش ميزاريم بزنيم، اما سوالم اينه كه زمان سابميت كردن فرم، يه فرم ١٨١٠ بود كه براي كساني كه بين ١٨ تا ٢٦ سالشون هست بايد اون رو پر كنن. كسي از دوستان درباره ي اين فرم اطلاعي داره؟ آيا بعدا توي امريكا ميگن كه بايد سربازي رو حتما برگرده و بره؟
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None                                    Cleared : 2 March

Live in Pullman, Washington
تشکر کنندگان:
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
سلام،لطفأ بهم بگين تو فرم ٢٦٠ اون قسمت كه ميپرسه ميخواي چه شغلي داشته باشي تو امريكا،،چي بزنيم بهتره؟ من و همسرم هردو دوس داريم هم درس بخونيم و هم تو رشته مهندسي خودمون كار كنيم، ولي نميدونبم چي بزنيم كه بهتر باشه و حساسيت برانگيز نباشه و آفيسر گير نده،،
بين دانشجو و مهندس زدنش مونديم،،چون شنيدم اگه دانشجو بزنيم آفيسر انتظار داره پول زيادتري داشته باشي،اين درسته؟ لطفأ هركي تجربه داره بگه
تشکر کنندگان:
(2015-06-01 ساعت 23:29)arminbhz نوشته:  من پسرم ١٨ سالش هست و بعدا براي ورود به امريكا بايد قيد وثيقه اي رو كه براش ميزاريم بزنيم، اما سوالم اينه كه زمان سابميت كردن فرم، يه فرم ١٨١٠ بود كه براي كساني كه بين ١٨ تا ٢٦ سالشون هست بايد اون رو پر كنن. كسي از دوستان درباره ي اين فرم اطلاعي داره؟ آيا بعدا توي امريكا ميگن كه بايد سربازي رو حتما برگرده و بره؟
اون فرم برای سربازی در آمریکا هست،حتما باید پر کنند.و بعد از اینکه رفتید اونجا به اداره ی پست تشریف می برید و فرمی رو می گیرید که در رابطه با همین خدمت سربازی هست.پسرتان باید پر کنند و تحویل بدن.نه نمی گن برگرد.اکثر کسایی هم که تو ایران خدمت کردن مشکل دارن و تو بررسی پروندشون سخت گیری می شه،بهتر که نرفتن خدمت.
تشکر کنندگان: arminbhz
سلام ، کسی‌ اطلاعاتی در مورد جلسه مصاحبه دارد ؟ چقدر زمان میبرد ، سوال میپپرسند ، محوریت سوالات در مورد چی‌ است ؟

سلام
همسر من به عنوان principal applicant دیروز فرم DS-260 رو پر کرد و اسم من رو هم به عنوان زیرمجموعه به پرونده اضافه کرد اما چون زمان ثبت نام ازدواج نکرده بودیم (یعنی فکر می کنم دلیلش این باشه) من نتونستم فرم رو پر کنم و تو قسمت Status برام نوشته under review می خواستم ببینم چقدر طول می کشه تا قسمت فرم برای من فعال بشه و از حالت N/A خارج بشه که بتونم پر کنم . مرسی
تشکر کنندگان:
سلام
یکم استرس گرفتم.میخام بدونم معمولا چه عواملی میتونه باعث بشه ویزا ندن با شرایط من و شوهرم؟
من برنده لاتاری و شوهرم همراه
معاف کفالت داره،ارشد مکانیک،مدرس حق التدریس دانشگاه
منم دانشجو ارشد،خانه دار
کیس نامبر6000
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
دوستان این سایت در مورد همه چیز موضوع داره ولی من تاپیکی در مورد آموزش زبان ندیدم. به نظرتون تو مدت حدود 6 ماه که اکثرا وقت داریم بهترین کار برای یادگیری زبان چیه؟
آیا کسانی که برای ادامه تحصیل میرن مدرک زبان اینجا بگیرن یا نه؟
نظراتتون را مطرح کنید. ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 09:40)alirezasadrearhami نوشته:  سلام به همگی
دوستان این سایت در مورد همه چیز موضوع داره ولی من تاپیکی در مورد آموزش زبان ندیدم. به نظرتون تو مدت حدود ۶ ماه که اکثرا وقت داریم بهترین کار برای یادگیری زبان چیه؟

مطمئناً میتونی‌ زبان خودت رو تقویت کنی‌ ، با یک کلاس خوب و کمی‌ پشتکار ، ولی‌ یک نکتهٔ زبان محاوره با زبان کلاسی خیلی‌ فرق میکنه مخصوصا آمریکا که همش اصطلاح و ... میگویند ولی‌ خوب حداقل قدم اول را برداشتی
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 10:51)sepehr007 نوشته:  
دوستان این سایت در مورد همه چیز موضوع داره ولی من تاپیکی در مورد آموزش زبان ندیدم. به نظرتون تو مدت حدود ۶ ماه که اکثرا وقت داریم بهترین کار برای یادگیری زبان چیه؟

مطمئناً میتونی‌ زبان خودت رو تقویت کنی‌ ، با یک کلاس خوب و کمی‌ پشتکار ، ولی‌ یک نکتهٔ زبان محاوره با زبان کلاسی خیلی‌ فرق میکنه مخصوصا آمریکا که همش اصطلاح و ... میگویند ولی‌ خوب حداقل قدم اول را برداشتی

دوست عزیز من حدودا 3 ساله که بدون وقفه زبان کار میکنم. ولی در مورد همین مسئله صحبت محاوره و لهجه و همچنین آزمون مثل تافل یا آیلس نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 11:32)alirezasadrearhami نوشته:  

دوست عزیز من حدودا ۳ ساله که بدون وقفه زبان کار میکنم. ولی در مورد همین مسئله صحبت محاوره و لهجه و همچنین آزمون مثل تافل یا آیلس نظرتون چیه؟
کار درست رو انجام دادی ، من با اینکه ۶ سال خارج از کشور زندگی‌ می‌کنم ولی‌ واقعا بعضی مواقع به مشکل بر میخورم (با اینکه دوست آمریکایی‌ دارم - لهجه منطق مختلف خیلی‌ با هم فرق میکنند - تگزاسی که انگار یک لهجه جدا هست ) ولی‌ خوب تو گذر زمان درست می‌شه .
تشکر کنندگان:
من آخر نفهمیدم کجا میتونم امضا برای خودم تو این سایت درست کنم Smile توی کنترل پنل من چیزی به نام امضا وجود نداره
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---
تشکر کنندگان:
(2015-06-03 ساعت 21:03)Mehdi0065 نوشته:  من آخر نفهمیدم کجا میتونم امضا برای خودم تو این سایت درست کنم Smile توی کنترل پنل من چیزی به نام امضا وجود نداره
سلام وقتی ارسالهاتون به ۱۰ تا رسید تو کنترل پنلتون میتونید امضا درست کنید.
تشکر کنندگان: khatarnak
(2015-06-03 ساعت 11:32)alirezasadrearhami نوشته:  

دوست عزیز من حدودا ۳ ساله که بدون وقفه زبان کار میکنم. ولی در مورد همین مسئله صحبت محاوره و لهجه و همچنین آزمون مثل تافل یا آیلس نظرتون چیه؟
آیلس و تافل بدرد دانشگاه رفتن می خوره.ولی برای اینکه اینجا حرف بزنید و مهارت گفتگو پیدا کنید هر روز باید با زبان انگلیسی سر و کار داشته باشید.هر قدمی در این جهت بردارید خوبه.یادگیری زبان تمومی نداره.اگه در حد کار راه بندازی بخواین که در حد intermediate خوبه .ولی اگه بخواین اینجا راحت باشین و بتونین تو کار و زندگیتون پیشرفت کنین باید رو زبانتون کار کنید هر چه بیشتر،بهتر.
تشکر کنندگان: khatarnak ، ALIREZA_DEN ، ed2008
سلام دوستان عزیز

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

اگر یه نفر بخواد یک نامه ای به خصوص نامه ی پذیرش را از امریکا به ایران

ارسال کنه بهترین راه Express Mail است یا Regular Airmail است؟

و از نظر تحریمها کدوم یک از دو گزینه ی بالا مناسب تر و قیمتش مناسب تر است

ممنون میشم راهنمایی فرمایید با تشکر

هرچی هم توی اینترنت می زنم به جای فارسی انگلیسی بهم میدهSad
تشکر کنندگان: 2014families lottery winners ، ed2008
با سلام
1-چه مقدار پول باید توی حساب بانکیمون باشه تا بتونیم گواهی تمکن مالی از بانک بگیریم ؟
2-اگه سند ارزش گذاری شده مثل ملک و خودرو باشه چی؟
3-اگه ملکی هنوز براش سند صادر نشده و بصورت قولنامه ای باشه هم میشه ارزش گذاری کرد؟
4-برای وثیقه دانشجویی چه مقدار باید سپرده کرد؟
ممنون

با سلام
۱-چه مقدار پول باید توی حساب بانکیمون باشه تا بتونیم گواهی تمکن مالی از بانک بگیریم ؟
۲-اگه سند ارزش گذاری شده مثل ملک و خودرو باشه چی؟
۳-اگه ملکی هنوز براش سند صادر نشده و بصورت قولنامه ای باشه هم میشه ارزش گذاری کرد؟
۴-برای وثیقه دانشجویی چه مقدار باید سپرده کرد؟
ممنون
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None                                    Cleared : 2 March

Live in Pullman, Washington
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان