کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-07-09 ساعت 15:58)masiharezoo نوشته:  سلام تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی
سلام دوست عزیز شما میتونید از لینک تمکن مالی استفاده کنید
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، masiharezoo
(2015-07-09 ساعت 19:45)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 15:58)masiharezoo نوشته:  سلام تمکن مالی برای یک نفر در بانک چقدر است؟
مرسی
سلام دوست عزیز شما میتونید از لینک تمکن مالی استفاده کنید

قابل ذکره در جدول یاد شده سه ستون موجوده که ستون وسط یعنی 125% مخصوص پرونده های لاتاری هستش.
مثلا برای یک خانواده 3 نفره مبلغ 24.738 دلار میباشد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، USIMMIGRANT ، AliReza.Sh ، لطف اله ، lighthouse
سلام
دوستان ، متوجه شدم كه براي دوستان ٢٠١٥ ايي اين ماه هيچ كيس نامبري بيشتر از ماه جولاي اضافه نشده و متاسفانه همه دوستان نااميد شدن.
واقعاً ناراحت كننده ست، بك سال از وقت و عمرت رو ميذاري، پر از رويا و برنامه براي آينده ت ميشي، بعدش يهو ميبيني هيچي دستت نيست.
با اين حال براشون بهترين هارو آرزو ميكنم و اميدوارم در جاي ديگه اي خيلي بهتراز اينها در انتظارشون باشه.

حالا ميخواستم بدونم دليلش چي هست؟ آيا كسي ميدونه چه فلسفه اي پشت اين انتخاب هست؟يعني با همين ٧٦٥٠ كيس كه از آسيا تا ماه قبل اعلام شده بود ، سهميه آسيا پُر شده يا اصولا سهميه رو تقليل دادند؟
ممنون
تشکر کنندگان: لطف اله
(2015-07-11 ساعت 01:00)Rira_1982 نوشته:  سلام
دوستان ، متوجه شدم كه براي دوستان ٢٠١٥ ايي اين ماه هيچ كيس نامبري بيشتر از ماه جولاي اضافه نشده و متاسفانه همه دوستان نااميد شدن.
واقعاً ناراحت كننده ست، بك سال از وقت و عمرت رو ميذاري، پر از رويا و برنامه براي آينده ت ميشي، بعدش يهو ميبيني هيچي دستت نيست.
با اين حال براشون بهترين هارو آرزو ميكنم و اميدوارم در جاي ديگه اي خيلي بهتراز اينها در انتظارشون باشه.

حالا ميخواستم بدونم دليلش چي هست؟ آيا كسي ميدونه چه فلسفه اي پشت اين انتخاب هست؟يعني با همين ٧٦٥٠ كيس كه از آسيا تا ماه قبل اعلام شده بود ، سهميه آسيا پُر شده يا اصولا سهميه رو تقليل دادند؟
ممنون
با سلام
با توجه به تجربه ناموفق 2014 که خیلیها رفتن مصاحبه و بهشون ویزا نرسید و یا ap خوردن و هیچ وقت کلیر نشدن kcc داره تموم سعی خودشو میکنه که اون حالت دیگه پیش نیاد و به اکثر کسایی که اگوست میرن مصاحبه ویزا بده. kcc این برنامه را هم پپیشاپیش برای 2016 پیاده کرده و تعداد برنده های امسال یعنی 2016 را نزدیک به 34 هزار نفر نسبت به سال پیش کاهش داده تا همه بتونن به مصاحبه برن و یزا بگیرن. حدس من اینه که 2016 بهتر از لاتری های چند سال پیش خواهد بود به خاطر برنده بسیار کمتر و ثابت ماندن تعداد 50 هزار ویزا
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، ALIREZA_DEN ، لطف اله ، usatravel ، matin86 ، jilibiliyaee ، lighthouse
سلام ...بچه ها احتمال میدید با تو جه به بولتن آخر 2015 که دیشب اعلام شد و همون 7650 شماره قبل بود ...ما 2016 ها که شماره کیش نامبرمون بین 6000 تا 6500 هست ما هم کارنت نشیم ....بچه ها اگه کسی اطلاع داره و حدس میزنه در این مورد ...تو را خدا راهنماییمون کنه ...اگه بعیده که کارنت بشیم دیگه بهش فکر نکنیم و زندگی عادیمونا ادامه بدیم ...بچه های با سابقه جواب بدید تو را خدا
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: USIMMIGRANT
نه تا 7000 قطعا کارنت میشن. بالای 95 درصد.
تشکر کنندگان: لطف اله ، الناز٢
(2015-07-11 ساعت 11:16)لطف اله نوشته:  سلام ...بچه ها احتمال میدید با تو جه به بولتن آخر ۲۰۱۵ که دیشب اعلام شد و همون 7650 شماره قبل بود ...ما ۲۰۱۶ ها که شماره کیش نامبرمون بین 6000 تا 6500 هست ما هم کارنت نشیم ....بچه ها اگه کسی اطلاع داره و حدس میزنه در این مورد ...تو را خدا راهنماییمون کنه ...اگه بعیده که کارنت بشیم دیگه بهش فکر نکنیم و زندگی عادیمونا ادامه بدیم ...بچه های با سابقه جواب بدید تو را خدا
سلام به نظر من 2016 ها همه به مصاحبه میرن و دلیلش هم در پست بالا گفتم چون تعداد برنده ها امسال 34 هزار نفر نسبت به 2015 کمتر شده.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
مرسی دوست خوبم ...ممنون صحبتاتون خیلی امیدوار کننده است.....بهترین ها امیدوارم براتون رغم بخورهdavouddavoud
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان:
سلام
ببخشید چرا تاپیک
بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC ۲۰۱۵
برای 2016 هنوز نذاشتین؟
من کیس نامبرمو زدم زد Invalid Immigrant Visa Case Number.
فرم ds-260 رو هم فرستادم
كيس نامبرم هم ٧٠xx
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 14:32)Negarino نوشته:  سلام
ببخشید چرا تاپیک
بحث وتبادل نظر در خصوص آنالیز فایل CEAC ۲۰۱۵
برای ۲۰۱۶ هنوز نذاشتین؟
من کیس نامبرمو زدم زد Invalid Immigrant Visa Case Number.
فرم ds-260 رو هم فرستادم
كيس نامبرم هم ٧٠xx

سلام دوست عزيز چون هنوز برنامه 2016 شروع نشده از اول اكتبر شروع ميشه و شماره ها وارد ميشنRolleyes
از دوستان ایا کسی 2 سال سابقه کار برای مصاحبه با خودش برده؟ ممنون میشم یه کپی از نمونه گواهی اشتغال اینجا بزاره
من شغلم فنیه و در یه کارگاه کار میکنم صاحب کارگاه دارای مهر هست ایا همینکه روی کاغذ بنویسه و مهر امضا کنه کافیه یا باید برگه مخصوص از صنف بگیره؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 16:08)kourosh8 نوشته:  از دوستان ایا کسی ۲ سال سابقه کار برای مصاحبه با خودش برده؟ ممنون میشم یه کپی از نمونه گواهی اشتغال اینجا بزاره
من شغلم فنیه و در یه کارگاه کار میکنم صاحب کارگاه دارای مهر هست ایا همینکه روی کاغذ بنویسه و مهر امضا کنه کافیه یا باید برگه مخصوص از صنف بگیره؟
سلام
آیا شما مدرک تحصیلی دارین؟ اگه مدرک تحصیلی دارین و داخل فرم ds260 ذکر کردید عملا نیازی به این نامه نیست. ولی شما نامه را از همان کارگاه بگیر و ترجمه کن شاید افیسر ازت خواست.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: kourosh8
سلام یه سوال داشتم
قرعه کشی دو نوبتی هست درسته ؟ غیر از اردیبهشت دوباره کی باید چک کرد ؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 17:20)bigjust نوشته:  سلام یه سوال داشتم
قرعه کشی دو نوبتی هست درسته ؟ غیر از اردیبهشت دوباره کی باید چک کرد ؟
ممنون

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به اين شايعات توجه نكن دوست من
پرونده ی اعلام نتایج 2016 کاملا بسته شده است و تمام
انشالله سال 2017 شانستون رو امتحان کنید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: bigjust
(2015-07-11 ساعت 16:17)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 16:08)kourosh8 نوشته:  از دوستان ایا کسی ۲ سال سابقه کار برای مصاحبه با خودش برده؟ ممنون میشم یه کپی از نمونه گواهی اشتغال اینجا بزاره
سلام
آیا شما مدرک تحصیلی دارین؟ اگه مدرک تحصیلی دارین و داخل فرم ds260 ذکر کردید عملا نیازی به این نامه نیست. ولی شما نامه را از همان کارگاه بگیر و ترجمه کن شاید افیسر ازت خواست.

مدرک تحصیلی من دیپلم یازده ساله هست بخاطر همین خواستم گواهی کار ببرم . بازم از دوستانی کسی نمونه گواهی داره ممنون میشم بزارن
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان