موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 18:06)bigjust نوشته: (2015-07-11 ساعت 17:31)Aghaman نوشته: (2015-07-11 ساعت 17:20)bigjust نوشته: سلام یه سوال داشتم
قرعه کشی دو نوبتی هست درسته ؟ غیر از اردیبهشت دوباره کی باید چک کرد ؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به اين شايعات توجه نكن دوست من
پرونده ی اعلام نتایج ۲۰۱۶ کاملا بسته شده است و تمام
انشالله سال 2017 شانستون رو امتحان کنید
ممنون
مگه روال گذشته همین نبود چرا تعجب کردید ؟
نه خير به هيچ عنوان اینجوری نبود
به جز یکسال که در دو مرحله انجام شد هیچ سالی بیش از یک بار برنده ها اعلام نشدند
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.چرا ۲۰۱۵ اینجوری شده؟ طبق جدولی که دوستمون گذاشت برای سپتامبر دیگه شماره جدید اعلام نکردن و کار با همون 7650 تموم شد ولی سال قبل تا 13000 وسال های قبل ترش تقریبا همه برای مصاحبه می رفتن.یکی از اشناها حدود 8000 بود که با این وضع ویزا بهش نرسید.اینجوری امسال چی می شه؟ مال من حدود 6600 هست.خیلی نگران شدم.کسی می دونه جریان چیه؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-12 ساعت 00:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-12 ساعت 00:56 توسط USIMMIGRANT.)
(2015-07-12 ساعت 00:30)nimashariat نوشته: سلام.چرا ۲۰۱۵ اینجوری شده؟ طبق جدولی که دوستمون گذاشت برای سپتامبر دیگه شماره جدید اعلام نکردن و کار با همون 7650 تموم شد ولی سال قبل تا 13000 وسال های قبل ترش تقریبا همه برای مصاحبه می رفتن.یکی از اشناها حدود 8000 بود که با این وضع ویزا بهش نرسید.اینجوری امسال چی می شه؟ مال من حدود 6600 هست.خیلی نگران شدم.کسی می دونه جریان چیه؟
سلام
ببین kcc داره تلاش میکنه که اشتباهاتی که در سالهای 2013 و 2014 انجام داد را جبران کنه چون در سال 2014و 2013 به خیلیها ویزا نرسید و کلیر نشدن. از این رو کسی را در ماه آخر 2015 کارنت نکرد که به کارهای عقب موندش برسه مثلا کلیر کردن کسانی که قبلا مصاحبه شدن و با این کار میتونه ازادانه تر به سراغ برنده های2016 هم بره. کار دیگه ای که kcc انجام داد این بود تعداد برندگان 2016 را به صورت چشمگیری کاهش داد یعنی 34 هزار نفر کمتر از 2015 و این بدان معنا خواهد بود که سفارت خانه ها بسیار خلوتر و تقریبا همه به مصاحبه میروند و تقریبا اکثرا اگر مشکلی نداشته باشند تا آخر سپتامبر ویزا دزیافت می کنند و مشکلات سالهای پیش به وجود نمی اید .
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 18:02)kourosh8 نوشته: (2015-07-11 ساعت 16:17)davouddavoud نوشته: (2015-07-11 ساعت 16:08)kourosh8 نوشته: از دوستان ایا کسی ۲ سال سابقه کار برای مصاحبه با خودش برده؟ ممنون میشم یه کپی از نمونه گواهی اشتغال اینجا بزاره
من شغلم فنیه و در یه کارگاه کار میکنم صاحب کارگاه دارای مهر هست ایا همینکه روی کاغذ بنویسه و مهر امضا کنه کافیه یا باید برگه مخصوص از صنف بگیره؟
سلام
آیا شما مدرک تحصیلی دارین؟ اگه مدرک تحصیلی دارین و داخل فرم ds260 ذکر کردید عملا نیازی به این نامه نیست. ولی شما نامه را از همان کارگاه بگیر و ترجمه کن شاید افیسر ازت خواست.
مدرک تحصیلی من دیپلم یازده ساله هست بخاطر همین خواستم گواهی کار ببرم . بازم از دوستانی کسی نمونه گواهی داره ممنون میشم بزارن
کوروش جان اگر دیپلم شما 11 سالست و دانشگاه نرفتی از الان به فکر مدرک پیش باش که موقع مصاحبه به مشکل نخوری. اینو به این خاطر میگم چون مطمئنم و میدونم ارائه 2 سال سابقه مفید خیلی سخته و ممکنه شغل شما پذیرفته نشه. بهترین راه همینه که عرض کردم.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
یه ایمیل از kcc برای من اومده که یه لینک داخلشه
داخل اون لینک متنش اومده که must pay US $875.00.
این یعنی چی ؟
PROCESSING FEES :
Is the Diversity Visa FREE ?
No. There is a big confusion. Only the participation in the Diversity Visa Lottery was free but the winners must pay the visa processing fees.
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee US $875.00
Although the Diversity Visa participation was free, the law and regulations require to every diversity visa winner to pay a visa processing fee of US $875.00. The Diversity Visa (Green Card) is guaranteed upon receiving the payment. The per person fee for each Diversity Visa is US $875.00, payable in U.S. dollars or equivalent of your local currency. This US $875.00 fee is the only fee a winner needs to pay throughout the entire relocation process. Accompanying family members (wife/husband, fiancee, brothers, sisters, childrens, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, childrens, cousin) must pay US $875.00. There is no discount for childrens.
Please note that you are allowed to take with you as many family members you want. If your marital status has changed (you have a domestic partner or you got married) from the time you applied for the Green Card you can apply for your new family members. However for each person you must pay an additional amount of US $875.00. For example if you decide to move in the United States with your wife and a kid the total fee is US $875.00 (your fee) + US $875.00 (your wife's fee) + US $875.00 (your kid's fee) = US $2,625.00.
PURPOSE: The U.S. Department of State uses the fee payment primarily to process your visa related documents and verify your identity. Also you will get plane tickets for your travel. You can use the tickets at any time you want to move in the United States or just travel.
Visa Payment processing instructions
The fees must be paid using bank transfer and will be processed by the U.S. embassy in the Poland. The U.S. Department of State decided this based on the diplomatic relations with your country. Please note that you can choose the country where the interview will take place. In order to receive the payment details for paying the processing fees you need to upload your passport and the passport or National ID of your accompanying family members ( only if this is the case ). If you do not have a passport you can use your National ID or Birth Certificate.
You must email your documents at support@kcc-program.com.
Please include your last name and your confirmation number.
Example (Identity ID or Passport for each member of your family)*
Formats File Acceptateble : JPG, PNG, PDF, GIF, TIFF, DOC, DOCX
Within 24 hours after you have uploaded the documents, you will receive a confirmation via email with the details that you need for paying the processing fees.
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس: 20 April / مصاحبه: 6 June
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
درود بچه ها....دوستان با وضعی که پیش آمد برای دوستان 2015 که کیس نامبرشون بالای 7650بود وکارنت نشدند .من خیلی ناامید شدم ...نمیخوام ناامیدتون کنم ولی زیاد به لاتاری فکر نکنید ...لاتاری یه بخت آزمایی فقط همینا بس....برای تمام تک تک بچه ای 2015 که از لاتاری باز موندند صبر میخوام از خدا...انشاله خدا براشون بهتر این قضیه را رغم زده ...من باهوشون هم دردی میکنم ..ولی واقعا کسی نمیتونه الان ودر حال حاظر حالشونو درک کنه و توصیف کنه....به امید روزهای خیلی خوب برای تمام بچه های لاتاری 2016...و ممنون از تمام مدیرام و پیشکسوتان و دوستان با سابقه که به سوالات ما با حوصله گوش میدند و جواب میدهد.....ولی آخرش تو فکر اینم با شماره 6300 من کارنت میشم .....
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-12 ساعت 09:53)Negarino نوشته: سلام بچه ها
یه ایمیل از kcc برای من اومده که یه لینک داخلشه
داخل اون لینک متنش اومده که must pay US $875.00.
این یعنی چی ؟
PROCESSING FEES :
Is the Diversity Visa FREE ?
No. There is a big confusion. Only the participation in the Diversity Visa Lottery was free but the winners must pay the visa processing fees.
United States Permanent Resident Card Granted! - Waiting for payment of processing fee US $875.00
Although the Diversity Visa participation was free, the law and regulations require to every diversity visa winner to pay a visa processing fee of US $875.00. The Diversity Visa (Green Card) is guaranteed upon receiving the payment. The per person fee for each Diversity Visa is US $875.00, payable in U.S. dollars or equivalent of your local currency. This US $875.00 fee is the only fee a winner needs to pay throughout the entire relocation process. Accompanying family members (wife/husband, fiancee, brothers, sisters, childrens, cousins) may be included in the program and their visas will be provided at the same time with yours so you can travel/move together in the same time. However the fees must be paid per person and each member(e.g wife, brother, parents, childrens, cousin) must pay US $875.00. There is no discount for childrens.
Please note that you are allowed to take with you as many family members you want. If your marital status has changed (you have a domestic partner or you got married) from the time you applied for the Green Card you can apply for your new family members. However for each person you must pay an additional amount of US $875.00. For example if you decide to move in the United States with your wife and a kid the total fee is US $875.00 (your fee) + US $875.00 (your wife's fee) + US $875.00 (your kid's fee) = US $۲,625.00.
PURPOSE: The U.S. Department of State uses the fee payment primarily to process your visa related documents and verify your identity. Also you will get plane tickets for your travel. You can use the tickets at any time you want to move in the United States or just travel.
Visa Payment processing instructions
The fees must be paid using bank transfer and will be processed by the U.S. embassy in the Poland. The U.S. Department of State decided this based on the diplomatic relations with your country. Please note that you can choose the country where the interview will take place. In order to receive the payment details for paying the processing fees you need to upload your passport and the passport or National ID of your accompanying family members ( only if this is the case ). If you do not have a passport you can use your National ID or Birth Certificate.
You must email your documents at support@kcc-program.com.
Please include your last name and your confirmation number.
Example (Identity ID or Passport for each member of your family)*
Formats File Acceptateble : JPG, PNG, PDF, GIF, TIFF, DOC, DOCX
Within 24 hours after you have uploaded the documents, you will receive a confirmation via email with the details that you need for paying the processing fees.
سلام
این ایمیل کلاهبرداریه. مواظب باش پولی ندی.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-12 ساعت 14:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-12 ساعت 14:07 توسط nimashariat.)
LKNLNBHBIYKNKHB,VJVJBMMK
JHLHOOHOEPJGEIJGIEJPGHPJGPIOG
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2
سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May
مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب
مقصد: به امید خدا Houston,Tx
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان توجه کنید تمام مکاتبات واقعی که از طرف kcc با برنده های لاتاری انجام میشه ادرس ارسال کننده پسوند gov. دارند مثل:
DVLottery.gov
در غیر اینصورت فیک بوده و از طرف شرکتهای کلاهبردار ارسال شده اند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایا تاریخ مصاحبه برندگان 2016 برای کسی معلوم شده؟
از چه تاریخی زمان مصاحبه رو اعلام میکنن؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-12 ساعت 14:34)mmoghareh نوشته: ایا تاریخ مصاحبه برندگان ۲۰۱۶ برای کسی معلوم شده؟
از چه تاریخی زمان مصاحبه رو اعلام میکنن؟
این لینک مربوط به 2015 هست و جواب شمارو کاملا داده.مطالعه بفرمایید
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%A8...9%87%D8%A7
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 00:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 01:13 توسط USIMMIGRANT.)
سلام دوستان
من شنیدم که قراره سفارت آم ر ی ک ا را در تهران بازکشایی کنند. شما این خبر را نشنیدین؟ حتی داخل اینترنتم چک کردم دیدم یه جورایی واقعیت داره. نظرتون چیه؟ اگه این اتفاق بیوفته تهران میریم مصاحبه. آیا این خوبه یا بد؟
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت: