کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
من 2016 قبول شدم و فرم 260 رو هم 25 می فرستادم الان منتظر تاریخ مصاحبه و فرم دوم هستم... فقط نمیدونم حدوداً چه زمانی میاد اگر کسی از دوستان اطلاع داشتند بفرمایین.. سپاس
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:13)yassin30 نوشته:  من ۲۰۱۶ قبول شدم و فرم 260 رو هم 25 می فرستادم الان منتظر تاریخ مصاحبه و فرم دوم هستم... فقط نمیدونم حدوداً چه زمانی میاد اگر کسی از دوستان اطلاع داشتند بفرمایین.. سپاس

سلام و تبریک
شما کیس نامبرتون چنده؟
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:17)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 01:13)yassin30 نوشته:  من ۲۰۱۶ قبول شدم و فرم 260 رو هم 25 می فرستادم الان منتظر تاریخ مصاحبه و فرم دوم هستم... فقط نمیدونم حدوداً چه زمانی میاد اگر کسی از دوستان اطلاع داشتند بفرمایین.. سپاس

سلام
شما کیس نامبرتون چنده؟
2***
سلام دوست عزيز
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
(2015-07-07 ساعت 16:41)Negarino نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 16:04)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 15:52)Negarino نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 15:35)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 14:23)Negarino نوشته:  سلام ببخشید من سوالم اینکه کیس نامبر من 7000 به بالاست ، از چه زمانی کارنت میشم ؟
و اینکه نامه اشتغال به کارم باید حقوقم ذکر بشه یا خیر ؟
با سلام وتبریک
دوست عزیز اگه رقم دوم کیس نامبرت را بگی مشکلی پیش نمیاد چون مشخص نیست که اول 7000 هستید یا آخر. ولی اگر روند ۲۰۱۶ شبیه ۲۰۱۵ باشد به احتمال زیاد تابستان سال دیگه کارنت میشید. ولی با توجه به اینکه تعداد برنده های ۲۰۱۶ حدود 34 هزار نفر کمتر از ۲۰۱۵ شده احتمال داره که زودتر کارنت بشین. همه اینهایی که میگم در حد احتماله. در رابطه با سوال دوم اینکه شما اگر مدرک دانشگاهی دارین نیازی به سابقه کار ندارین ولی میتونید یه نامه از محل کارتون که الان در آنجا کار میکنید بگیرید و ترجمه کنید و فیش حقوقی را هم واسه اطمینان میتونی ببری ولی موردی نبوده که ازش فیش حقوقی بخوان. موفق باشید

خيلي ممنون بله من مدرك دانشگاهى دارم همراه با ريز نمرات فقط خواستم محكم كارى بشه
كيس نامبر من هم ٧٠xx
پس الان زوده مداركمو ببرم براى ترجمه درسته ؟!
شما هم کیس نامبرتون شبیه منه و مثل من کارنت خواهی شد. بهتره پستتون را ویرایش کنید و دو رقم آخر کیس نامبرتونو بردارید و جاش x یزارید. من واسه این پست درستش کردم. من گفتم فقط دو رقم اول را بگید. در مورد ترجمه الان خیلی زوده و الان بهتره ترجمه نکنید چون تقریبا یکسال فرصت ترجمه دارید. تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که شروع کنید واکسن ها را بزنید و مدارکتون را واسه ترجمه در آینده آماده کنید و زبانتون را تقوت کنید که خیلی مهمه البته یادتون باشه که نامه تمکن مالی را وقتی نامه دومتون اومد تهیه کنید.
خدارو شكر واكسن هپاتيت رو زدم و mmr مرحله دومش مونده
زبانم بد نيست اما بصورت جديتر شروع كردم
من اسپانسر دارم از امريكا و اون هم مدارك رو برام فرستادن اما بازم از حساب بانكيم پرينت ميگيرم
مداركم هم كامل كردم فقط منتظرم بدم ترجمه
چون دير فهميدم لاتارى رو بردم بكم استرس داشتم
ان شالله با هم موفق ميشيم و يك روز مصاحبه
سلام دوست عزيز. من فرم 260 رو 25 می فرستادم الان واسه واکسن کجا باید برم و از کدوم باید شروع کنم؟ لطفأ راهنمایی کنید ممنونم
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:18)yassin30 نوشته:  

سلام
شما کیس نامبرتون چنده؟
۲***
سلام دوست عزيز
2 یا 2000؟
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:34)davouddavoud نوشته:  

سلام
شما کیس نامبرتون چنده؟
۲***
سلام دوست عزيز
۲ یا 2000؟
2*** بین دو هزار تا دو هزار و پانصد
تشکر کنندگان:
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:41)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 01:36)yassin30 نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 01:17)davouddavoud نوشته:  سلام
شما کیس نامبرتون چنده؟
۲***
سلام دوست عزيز
۲ یا 2000؟
۲*** بین دو هزار تا دو هزار و پانصد

شما اولین سری کارنتی ها خواهی بود و اگر فرم 260 را به موقع فرستاده باشید ماه اکتبر به مصاحبه میروید.
25 می فرستادم. الان به نظر شما چه کارایی رو باید انجام بدم؟ واکسن؟ ترجمه مدارک؟ کدوم راهنمایی بفرمایید
وآدرس کارنت شدن رو لینکش رو باید از کجا پیدا کنم؟؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:43)yassin30 نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 01:18)yassin30 نوشته:  ۲***
سلام دوست عزيز
۲ یا 2000؟

شما اولین سری کارنتی ها خواهی بود و اگر فرم 260 را به موقع فرستاده باشید ماه اکتبر به مصاحبه میروید.
25 می فرستادم. الان به نظر شما چه کارایی رو باید انجام بدم؟ واکسن؟ ترجمه مدارک؟ کدوم راهنمایی بفرمایید
شما از الان باید واکسن هارو شروع کنید. مدارک را آماده و توی شهریور بدید ترجمه. و وضعیت کارنت شدن خود را از سایت http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html چک کنید که این کار را باید اواسط مرداد انجام دهید. و موقع کارنت شدن نامه دوم( حاوی زمان و مکان مصاحبه و مدارک لازم) جای نامه اول را میگیرد . نامه اول همون نامه ای است که برنده شدن خود را دیدید.
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-07-13 ساعت 02:03)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 01:43)yassin30 نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 01:34)davouddavoud نوشته:  ۲ یا 2000؟

شما از الان باید واکسن هارو شروع کنید. مدارک را آماده و توی شهریور بدید ترجمه. و وضعیت کارنت شدن خود را از سایت http://travel.state.gov/content/visas/en...letin.html چک کنید که این کار را باید اواسط مرداد انجام دهید. و موقع کارنت شدن نامه دوم( حاوی زمان و مکان مصاحبه و مدارک لازم) جای نامه اول را میگیرد . نامه اول همون نامه ای است که برنده شدن خود را دیدید.
سپاسگزارم
تشکر کنندگان:
ه توسط davouddavoud - دیروز 11:51 PM
سلام دوستان
من شنیدم که قراره سفارت آم ر ی ک ا را در تهران بازکشایی کنند. شما این خبر را نشنیدین؟ حتی داخل اینترنتم چک کردم دیدم یه جورایی واقعیت داره. نظرتون چیه؟ اگه این اتفاق بیوفته تهران میریم مصاحبه. آیا این خوبه یا بد؟

---- ----------------------------------------------------------------------------------------
خداكنه !اما هنوز توافق انجام نشده و مذاكراتى دراين زمينه صورت نگرفته مگه امكان داره؟اونم بعد از ٣٧سال ؟فكر نميكنم حتى اگه توافق هم انجام بشه اين يك موضوع متفاوته كه بايد خيلى مذاكرات در موردش انجام شه!
اگه بشه معلومه كه خيلى خوبه!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 02:21)matin86 نوشته:  ه توسط davouddavoud - دیروز 11:51 PM
سلام دوستان
من شنیدم که قراره سفارت آم ر ی ک ا را در تهران بازکشایی کنند. شما این خبر را نشنیدین؟ حتی داخل اینترنتم چک کردم دیدم یه جورایی واقعیت داره. نظرتون چیه؟ اگه این اتفاق بیوفته تهران میریم مصاحبه. آیا این خوبه یا بد؟

---- ----------------------------------------------------------------------------------------
خداكنه !اما هنوز توافق انجام نشده و مذاكراتى دراين زمينه صورت نگرفته مگه امكان داره؟اونم بعد از ٣٧سال ؟فكر نميكنم حتى اگه توافق هم انجام بشه اين يك موضوع متفاوته كه بايد خيلى مذاكرات در موردش انجام شه!
اگه بشه معلومه كه خيلى خوبه!

سلام
حتي اگر تصميم بر بازگشايي باشه، حالا حالاها باز نميشه.
سفارت انگلستان كه سالها اينجا مشغول به كار بودن و دو سال پيش هم تصميم به بازگشايي گرفتن هنوز كامل شروع به كار نكرده ديگه اين سفارت معلومه چقدر طول ميكشه...
تشکر کنندگان: matin86 ، ed2008
(2015-07-12 ساعت 17:35)kone نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 13:48)jilibiliyaee نوشته:  From: "KCC Notification" <noreply@ceac-app.com>
To: "alio " <jil@yahoo.com>
Full Headers Printable View

Kentucky Consular Center (KCC) sent this message to alio (jil@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from Kentucky Consular Center (KCC)

Dear ali jondi,

Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer. We wish to notify you that you have been selected as one of the Diversity Visa Program person for receiving a Green Card. You can live permanently in the United States as an American resident, enter and leave the country as you wish. You can work, study, or invest. You can gain health, education, social security and other benefits. Getting a Green Card does not affect your present citizenship.

Confirmation Number: 2015966C7FNH8964
Name: ali jondi
Marital Status: NO
Phone Number: inja shomaram boood pakesh kardam

Please click the link bellow and start the integration process in the United States as soon as possible.

http://state-sv54dca711131.dvs-program.c...6C7FNH8946

If your link doesn't work, it's possible that it was broken by your email system. If the link isn't clickable or part of the link is cut off, please copy and paste the entire URL into your browser's address bar and press Enter;.

This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
ااین نامه دو روز پیش برام اومده کسی میدونه چیه ایا واسه کسی رفته[/font][font=Arial]

صد در صد کلاه برداریه،لینک های وزارت خارجه آمریکا با gov. تموم میشن.
اتفاقا درخواست پول کرده
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 01:32)yassin30 نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 16:41)Negarino نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 16:04)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 15:52)Negarino نوشته:  
(2015-07-07 ساعت 15:35)davouddavoud نوشته:  با سلام وتبریک
دوست عزیز اگه رقم دوم کیس نامبرت را بگی مشکلی پیش نمیاد چون مشخص نیست که اول 7000 هستید یا آخر. ولی اگر روند ۲۰۱۶ شبیه ۲۰۱۵ باشد به احتمال زیاد تابستان سال دیگه کارنت میشید. ولی با توجه به اینکه تعداد برنده های ۲۰۱۶ حدود 34 هزار نفر کمتر از ۲۰۱۵ شده احتمال داره که زودتر کارنت بشین. همه اینهایی که میگم در حد احتماله. در رابطه با سوال دوم اینکه شما اگر مدرک دانشگاهی دارین نیازی به سابقه کار ندارین ولی میتونید یه نامه از محل کارتون که الان در آنجا کار میکنید بگیرید و ترجمه کنید و فیش حقوقی را هم واسه اطمینان میتونی ببری ولی موردی نبوده که ازش فیش حقوقی بخوان. موفق باشید

خيلي ممنون بله من مدرك دانشگاهى دارم همراه با ريز نمرات فقط خواستم محكم كارى بشه
كيس نامبر من هم ٧٠xx
پس الان زوده مداركمو ببرم براى ترجمه درسته ؟!
شما هم کیس نامبرتون شبیه منه و مثل من کارنت خواهی شد. بهتره پستتون را ویرایش کنید و دو رقم آخر کیس نامبرتونو بردارید و جاش x یزارید. من واسه این پست درستش کردم. من گفتم فقط دو رقم اول را بگید. در مورد ترجمه الان خیلی زوده و الان بهتره ترجمه نکنید چون تقریبا یکسال فرصت ترجمه دارید. تنها کاری که میتونید انجام بدید اینه که شروع کنید واکسن ها را بزنید و مدارکتون را واسه ترجمه در آینده آماده کنید و زبانتون را تقوت کنید که خیلی مهمه البته یادتون باشه که نامه تمکن مالی را وقتی نامه دومتون اومد تهیه کنید.
خدارو شكر واكسن هپاتيت رو زدم و mmr مرحله دومش مونده
زبانم بد نيست اما بصورت جديتر شروع كردم
من اسپانسر دارم از امريكا و اون هم مدارك رو برام فرستادن اما بازم از حساب بانكيم پرينت ميگيرم
مداركم هم كامل كردم فقط منتظرم بدم ترجمه
چون دير فهميدم لاتارى رو بردم بكم استرس داشتم
ان شالله با هم موفق ميشيم و يك روز مصاحبه
سلام دوست عزيز. من فرم 260 رو 25 می فرستادم الان واسه واکسن کجا باید برم و از کدوم باید شروع کنم؟ لطفأ راهنمایی کنید ممنونم

سلام
بايد به انيستيتو پاستور بريد. اونجا بهتون واكسن ها رو ميزنن. واكسن هپاتيت ٣ نوبته كه من قبلا زده بودم و ام ام ار ٢ نوبته
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-07-14 ساعت 02:00)jilibiliyaee نوشته:  
(2015-07-12 ساعت 17:35)kone نوشته:  
(2015-07-09 ساعت 13:48)jilibiliyaee نوشته:  From: "KCC Notification" <noreply@ceac-app.com>
To: "alio " <jil@yahoo.com>
Full Headers Printable View

Kentucky Consular Center (KCC) sent this message to alio (jil@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from Kentucky Consular Center (KCC)

Dear ali jondi,

Thank you for being a valued U.S. Consular Electronic Application Center (CEAC) customer......
ااین نامه دو روز پیش برام اومده کسی میدونه چیه ایا واسه کسی رفته[/font][font=Arial]

صد در صد کلاه برداریه،لینک های وزارت خارجه آمریکا با gov. تموم میشن.
اتفاقا درخواست پول کرده
یه نامه مشابه این هم چند روز پیش ب دایی من ایمیل شده ولی نه پولی خواستن نه چیزی فقط یه لینک داره ک به همون صفحه ای ک نامه اولمونو دیدیم میره
بنظرتون اینم کلاهبرداریه؟؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان