کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
با سلام و تبریک به همه برنده شدگان 2016
میدونم تازه شروع کردید و مغرتون پر از سواله WinkWink ولی پیشنهاد میکنم برای راحت تر کار کردن با این سایت و استفاده بهتر از مهاجرسرا این لیـــــــــــــــــــــــــــنک رو ببینید. دوستان با تجربه و مدیران سایت هم زحمت راهنمایی ها رو میکشند Big Grin
به امید ملاقات شما در این سر دنیا TongueBig Grin
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، lighthouse ، ARSAMNEW ، 1362amin1362
(2015-05-04 ساعت 15:22)Nazem نوشته:  
[عکس: 29305126834190055600.gif]

در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری ۲۰۱۶ می پردازیم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که انجمن مرتبط با آنها در تالار وجود دارد در این تاپیک خودداری کنید.

این تاپیک و تاپیک های دیگر داخل این تالار مخصوص خوش و بش و احوالپرسی نیست. لطفا تنها در صورتی که سئوالی دارید که به موضوع تاپیک های دیگر مرتبط نبوده و باعث از هم گسستگی مطالب آنها خواهد شد این جا مطرح و یا به سئوالات دیگران پاسخ دهید.
رعایت مورد فوق باعث منظم شدن تالار و کاهش زمان دسترسی به اطلاعات توسط هر کدام از کاربران از جمله خود شما در آینده خواهد شد.

در صورت نیاز به مشاوره حضوری یا دریافت خدمات از شرکت پاریزتراول می توانید با شماره تلفن های تهران 16-44622214-021 یا شماره همراه 1253557-0912 یا شماره رایگان آمریکا 85315315-021 تماس بگیرید.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان .برنده لاتاری 2016 هستم . یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین . ساکن تهران هستم . با سطح زبان متوسط , دنبال کلاس زبان خیلی خوب برای مکالمه خودم و همسرم میگردم . اگه دوستان سراغ دارن خیلی لطف میکنن اگه بگن .
تشکر کنندگان:
(2015-07-31 ساعت 02:43)Joje mohajer نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 18:02)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:38)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + ۱۰ هم نامه دارم.

البته این مطلب را من در مشکل خروج از کشور و سربازی گذاشتم ولی هنوز کسی جوابش را نداده.ممنون میشم جوا بدین.

سلام
شما مدارك دانشجويى رو ارائه بدى كافيه،افيسر خيلى بهتر از ما در جريانه كه دانشجو معاف از تحصيله و مدرك بيشترى از شما نميخواد،
شما نه اولين دانشجوى برنده لاتارى هستى و نه اخرى پس خيالت راحت باشه.
با سلام
دوستان ایا اگر شخصی سربازی س ًً پ ا ه داشته باشه احتمال کلیر شدن داره؟ ایا شما این موضوع رو شنید؟
نه دوست عزيز کاری ندارند
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان:
سلام به همگی .لطفا دوستان باتجربه به من بگن درمهاجرسرا باید بابت رتبه هایی که دوستان بهمون میدن تشکرکنیم یاخیر؟اگر پاسخ مثبته لطفا بگید چطوری؟ممنونم.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: 1362amin1362
سلام عذر ميخوام دانشجوي مكانيك بودن جزء رشته هاي حساسه؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
سلام دوستان امروز بولتین ویزا coming soonزد احتمالا دوشنبه10 اگست اولین سری کارنتی های ماه اکتبر رو میزنه .شاد باشید
تشکر کنندگان: kian_parsi ، lighthouse ، nimashariat ، mehr22 ، anita.k ، 1362amin1362
ممنون از خبر خوبتون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-04 ساعت 19:15)farrokh33 نوشته:  سلام دوستان امروز بولتین ویزا coming soonزد احتمالا دوشنبه۱۰ اگست اولین سری کارنتی های ماه اکتبر رو میزنه .شاد باشید

سلام دوست عزیز وپیشکسوت خیلی ممنون از اطلاع رسانی شما مامنتظر راهنمایی های شما هستیم .به امید موفقیت
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. می‌خواستم بدونم که گواهی سوء پیشینه (POLICE CERTIFICATE) جزو مدارکی‌ست که باید برای مصاحبه آماده کنیم؟ ممنونم از راهنمایی‌های‌تان.
شماره کیس:2016as2600، ارسال فرم‌ها21مِی، کنسولگری:آنکارا تغییر یافته به ایروان توسط kcc، تعداد افرادِ کیس:1، مصاحبه:اکتبر، آپدیت16اکتبر،9فوریه(ای-‌میل) کلیرنس:3مارچ دریافت ویزا:25 مارچ ورود به آمریکا:20جولای- Austin-TX دریافت گرین کارت 19سپتامبر سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام جناب mehr22 سوء پيشينه براي ايرانياني كه مقيم ايران بودند وهستند نياز نيست ولي اگر بهد از ١٦ سالگي بيش از شش ما جايي اقامت داشتيد سوء پيشينه از كشوري كه مقيم بوديد لازمه
تشکر کنندگان: mehr22 ، rezamehrzad ، m.ghoreishi
ببخشيد اسمها رو اشتباه نوشتم جناب rezamehrzad
تشکر کنندگان: mehr22
(2015-08-05 ساعت 23:17)Moody نوشته:  ببخشيد اسمها رو اشتباه نوشتم جناب rezamehrzad

باسلام اتفاقا سوال من هم بود مرسی اما با پوزش اگر کلید پاسخ (اولین کلید ابی در زیر سوال دوستان)را بزنید متن سوال وجواب جنابعالی هردو بدون اشتباه ارسال می گردد .
تشکر کنندگان: Moody
ضمن تشکر و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان و مدیران محترم سایت که این روزها حضورشون کمرنگ تر شده!
از دوستان عزیز عاجزانه تقاضا دارم که خونسردی خودتون رو حفظ کنید و استرس خودتون رو به بقیه هم منتقل نکنید. شما قراره وارد راهی بسیار طولانی و پیچیده بشید و مهمترین خصیصه در پیمودن این راه داشتن صبر و امید است. پس خواهش میکنم انقدر سولات تکراری خودتون رو توی تاپیک های مختلف مطرح نکنید و تاپیک هارو به مکانی برای تعریف و تمجید و خوش و بش تبدیل نکنید. بخدا من به چند ماه دیگه فکر میکنم! باور کنید ما حالا حالاها با این سایت و تاپیک هاش سروکار داریم و ممکنه چند ماهه دیگه دسترسی به بعضی تاپیک ها و اطلاعاتش برامون واقعا حیاتی بشه. اونوقته که باید لابلای این خوش و بش ها و سوالات تکراری دنبال اطلاعاتی که میخوایم بگردیم! تورو خدا کمی بیشتر به نظم دادن تاپیک ها فکر کنیم و حداقل تا جایی که امکان داره پست های تکراریمون رو حذف کنیم و سوالاتمون رو در تاپیک های دیگه تکرار نکنیم. به تک تک اعضای عزیز توصیه میکنم مبحث "چگونه کاربر حرفه ای شویم" رو مطالعه کنند.
از مدیران محترم هم خواهش میکنم که هر جا صلاح میدونند به بعضی از کاربرها اخطارهای لازم رو بدهند و لطفا پست های تکراری یا غیر مرتبط با تاپیک رو حذف کنند.
صمیمانه آرزو دارم همه با هم این روزهای پر تنش رو با خوبی و خوشی پشت سر بگذاریم و همه دوستان در یکایک مراحل زندگی، شاد و پیروز باشند.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: arminbhz ، lighthouse ، ho_tasha ، m.ghoreishi ، matin86 ، ehsan TT ، Neda Gh
سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار کارشناسی رشته ی مهندسی آبیاری(یکی از شاخه های مهندسی کشاورزی)هستم و معافیت تحصیلی دارم.مپیخواستم بدونم حدودا چند درصد احتمال دارد اف بی ای چک بخورم؟ممکن است راهنماییم کنید چون برای من خیلی مهم است که بدونم چون اگه اف بی ای چک بخورم احتمالا یک تا چهار ماه وقت میبره تا کلیرنس بشم و این ممکن است برام مشکل ایجاد کنه چون من فقط یک ماه به ازاء هر شش ماه میتونم از کشور خارج بشم.
ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان