کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام بر همه
منظور از امضا کردن چیه؟لطفا من را راهنمایی کنید.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
با سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم.من تنها مدرک تحصیلی آخرین را دارم.ایا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم سه ساله نیز صد در صد مورد نیاز است؟ با تشکر
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-07-25 ساعت 13:11)Joje mohajer نوشته:  با سلام
من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم.من تنها مدرک تحصیلی آخرین را دارم.ایا مدرک پیش دانشگاهی و دیپلم سه ساله نیز صد در صد مورد نیاز است؟ با تشکر

سلام دوست عزیز اگر خود شما برنده اصلی هستین احتمال داره مورد نیاز بشه بهتر است که موضوعات رو بررسی کنید من نوشتم که چجوری می تونید تایید بگیرید و غیره ولی بهتره که داشته باشین تا در زمان مصاحبه مشکلی پیش نیاد و نقص مدرک نخورید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: لطف اله
سلام
در تاپيك بولتن ويزاي ٢٠١٥ خوندم كه بعضي از دوستان منتظر اعلام كارنت اين ماه هستن.
آيا امكان اين هست كه در ماه آگوست از برندگان ٢٠١٥ كارنت بشن يا خير و ديگه پرونده ٢٠١٥ ايي ها بسته شده؟
ممنون از دوستان پيشكسوت كه راهنمايي ميكنن
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 00:07)Rira_1982 نوشته:  سلام
در تاپيك بولتن ويزاي ٢٠١٥ خوندم كه بعضي از دوستان منتظر اعلام كارنت اين ماه هستن.
آيا امكان اين هست كه در ماه آگوست از برندگان ٢٠١٥ كارنت بشن يا خير و ديگه پرونده ٢٠١٥ ايي ها بسته شده؟
سلام دوست عزیز و گرامی
ما هم منتظر کارنت شدن هستیم
ولی در ویزا بولتن آگوست برای 2015 متاسفانه عبارت cut off اومده و این یعنی اینکه برای 2015 تمام م یشه البته به شخصه امیدوارم براشون فرجی حاصل بشه.
ولی برای ما از اوکتبر مصاحبه ها شروع می شه طبق پروسه kcc و اینکه 1 ماه قیلش کارنت میشیم.
موفق و پیروز باشید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: لطف اله ، humsun ، Rira_1982 ، Mahboy
(2015-07-28 ساعت 18:08)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-28 ساعت 00:07)Rira_1982 نوشته:  سلام
سلام دوست عزیز و گرامی
ما هم منتظر کارنت شدن هستیم
ولی در ویزا بولتن آگوست برای ۲۰۱۵ متاسفانه عبارت cut off اومده و این یعنی اینکه برای ۲۰۱۵ تمام م یشه البته به شخصه امیدوارم براشون فرجی حاصل بشه.
ولی برای ما از اوکتبر مصاحبه ها شروع می شه طبق پروسه kcc و اینکه ۱ ماه قیلش کارنت میشیم.
موفق و پیروز باشید.

ممنون از شما
من فكر ميكردم در ماه آگوست كيس نامبرا براي اكتبر كارنت ميشن كه دو ماه هم فاصله باشه تا وقت مصاحبه
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان:
خب همینطور هم هست.تا چند روز دیگه یعنی تا اواسط آگوست کیس های پایین که اکتبر مصاحبه میشن کارنت میشن.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Rira_1982
سلام دوستان
یکی از دوستان من امسال برنده لاتاری شده ، خودش و همسرش در حال حاضر در امریکا برای ادامه تحصیل به سر می برند . چند تا سوال داشتن ، می خواستم بدونم در حال حاضر موزد مشابهی با شرایط اونا هست که بتونه کمکشون کنه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید
2015as7xx- تعداد افراد کیس :1 نفر-سفارت : آنکارا- -تاریخ کارنت شدن : october-تاریخ مصاحبه : 3 فبریه-وضعیت ویزا : AP .کلیر : 29 اپریلSmile
ممنونم خدا جوووووون
تشکر کنندگان:
(2015-07-30 ساعت 00:53)somayeh1363 نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستان من امسال برنده لاتاری شده ، خودش و همسرش در حال حاضر در آمریکا برای ادامه تحصیل به سر می برند . چند تا سوال داشتن ، می خواستم بدونم در حال حاضر موزد مشابهی با شرایط اونا هست که بتونه کمکشون کنه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز من هم دوستم از کانادا چنین اتفاقی افتاد براشون
بهتره که اونها هم مثل ما کاراشونو انجام بدن همچنین برای تسهیل بهتره با kcc مکاتبه داشته باشن.
البته بگم که وضعیت اونها از ما آسونتره به طور مثال برای AP خوردن ویا واکسن زدن مشکلات کمتری دارن و همچنین چون پرونده دارن به راحتی یکسری از مسائل اتوماتیک براشون هندل می شه امیدوارم موفق باشید
سفرنامه
تشکر کنندگان: ed2008 ، Mahboy ، somayeh1363
سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + ۱۰ هم نامه دارم.

البته این مطلب را من در مشکل خروج از کشور و سربازی گذاشتم ولی هنوز کسی جوابش را نداده.ممنون میشم جوا بدین.

تشکر کنندگان:
(2015-07-30 ساعت 17:38)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.
من دانشجوی ترم چهار هستم و چهار ترم دیگه از درسم مونده تا تموم بشه.حالا میخواستم بدونم توی فرم ds260 زدم من سربازی نرفتم.برلی سفارت چی ببرم که نشون بده معافیت تحصیلی دارم؟
گواهی اشتغال به تحصیل را از دانشگاه که گرفتم نوشته که این جانب دانشجوی ماست و معافیت تحصیلی داره ولی میخوام بدونم گواهی اشتغال به تحصیل کافیه یا چیز دیگری هم میخواد ببرم؟چون شنیدم که باید از اداره ی نظام وظیفه تهران بری و نامه بگیری.ولی از پلیس + ۱۰ هم نامه دارم.

البته این مطلب را من در مشکل خروج از کشور و سربازی گذاشتم ولی هنوز کسی جوابش را نداده.ممنون میشم جوا بدین.

سلام
شما مدارك دانشجويى رو ارائه بدى كافيه،افيسر خيلى بهتر از ما در جريانه كه دانشجو معاف از تحصيله و مدرك بيشترى از شما نميخواد،
شما نه اولين دانشجوى برنده لاتارى هستى و نه اخرى پس خيالت راحت باشه.
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Aghaman ، ed2008 ، kourosh8 ، Mahboy
خیبلی ممنون.

تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-07-30 ساعت 18:02)m.ghoreishi نوشته:  

سلام
شما مدارك دانشجويى رو ارائه بدى كافيه،افيسر خيلى بهتر از ما در جريانه كه دانشجو معاف از تحصيله و مدرك بيشترى از شما نميخواد،
با سلام
دوستان ایا اگر شخصی سربازی س ًً پ ا ه داشته باشه احتمال کلیر شدن داره؟ ایا شما این موضوع رو شنید؟
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-07-31 ساعت 02:43)Joje mohajer نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 18:02)m.ghoreishi نوشته:  

سلام
با سلام
دوستان ایا اگر شخصی سربازی س ًً پ ا ه داشته باشه احتمال کلیر شدن داره؟ ایا شما این موضوع رو شنید؟
با سلام دوست عزیز
بله کسانی بودن که رفتن و زود کلیر شدن و هم اینکه بعضی یکضرب بستگی به آفیسر داره توکل کنید در 2015 و 2014 جستجو کنید متوجه می شید
سفرنامه
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-07-30 ساعت 12:22)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 00:53)somayeh1363 نوشته:  سلام دوستان
یکی از دوستان من امسال برنده لاتاری شده ، خودش و همسرش در حال حاضر در آمریکا برای ادامه تحصیل به سر می برند . چند تا سوال داشتن ، می خواستم بدونم در حال حاضر موزد مشابهی با شرایط اونا هست که بتونه کمکشون کنه ؟ ممنون می شم راهنماییم کنید

سلام دوست عزیز من هم دوستم از کانادا چنین اتفاقی افتاد براشون
بهتره که اونها هم مثل ما کاراشونو انجام بدن همچنین برای تسهیل بهتره با kcc مکاتبه داشته باشن.
البته بگم که وضعیت اونها از ما آسونتره به طور مثال برای AP خوردن ویا واکسن زدن مشکلات کمتری دارن و همچنین چون پرونده دارن به راحتی یکسری از مسائل اتوماتیک براشون هندل می شه امیدوارم موفق باشید

درود بر شما
در مورد اين افراد همانطور كه دوست عزيز اشاره كردند با توجه به اينكه داراي پرونده هستند و قبلاً مراحل ap و انگشت نگاري را يك بار گذرانده اند احتمال دريافت ويزا به صورت يك ضرب هست اما بايد دقت داشت كه مراحل چك كردن افراد براي مهاجرت با دريافت ويزاي توريستي متفاوت است ولي اگر هم قرار باشد چك شوند حتماً زودتر كلير ميشوند . البته بنده با يكي از دوستان در امريكا صحبتي داشتم كه اين موضوع را از ايشان سوال كردم و گفتند كه ميشود در همان كي سي سي مراحل مصاحبه انجام گيرد اما بهتر است مثل بقيه رفتار كند چون زودتر به نتيجه ميرسد البته بنده متوجه جوابش نشدم و اطلاعات بيشتري نتوانستم بگيرم البته در اين مورد دوستان با تجربه بايد نظر بدهند . شما هم اگر در اين مورد اطلاعاتي كسب كرديد ممنون ميشم بنده را هم در جريان قرار دهيد
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: somayeh1363

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان