موضوعها: 0
رتبه:
15
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان.امیدوارم همه موفق باشید.
سوال من این است که چه جوری میشه وقت مدیکال را از دکتر مورد تایید سفارت گرفت و چند روز قبل از مصاحبه برای چک آپ باید در ترکیه باشیم؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشه
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
دوستان عزیز
لطفاً در فضای مجازی به چشم های خودتان نیز اعتماد نکنید.
اخیراً تعدادی کاربر نما با ارائه مشخصات جعلی و دروغین برنده شدن و ارسال تعداد زیادی پست در جهت طبیعی جلوه دادن این امر یافت شدند و از حضور در سایت محروم شدند که اهدافی جز اخاذی ، تعریف از کسانی که سابقه ی حقوقی و کیفری مشخصی دارند و در نهایت سودجویی و سو استفاده از برندگان عزیز را ندارند.
به شخصه بعنوان یک هموطن ایرانی نه شخصیت حقوقی مهاجرسرا از شما دوستان عاجزانه تقاضامندم که براحتی به افراد در محیط مجازی اعتماد نکنید و همچنین از پذیرفتن پیشنهاد های اغوا گرانه خلاف قانون بشدت خودداری نمایید و گول افرادی که می گویند مشکلی بوجود نمی آید و غیره را نخورید.
هیچ کسی جز شما دلسوز پرونده مهاجرتیتان نیست و در صورتی که کوچکترین اطلاعاتی از شما بدست افراد نا اهل بیفتد حتی اگر سواستفاده ای هم نتواند کند لااقل می تواند با اعصاب و روح شما بازی کند و در این جو استرس لاتاری شما را با مشکلات روحی دست به گریبان کند.
با تشکر از حسن دقت شما عزیزان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯﺷﻤﺎﻛﻪ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻲ ﻛﺮﺩﻳﻦﺗﺬﻛﺮﻻﺯﻡ ﺭﻭﺩاﺩﻳﻦ ﺧﺪاﻛﻨﻪ ﻫﻤﻪﺑﺮﻧﺪﮔﺎﻥ ﻫﻴﭻ ﻣﺸﻜﻠﻲ ﺑﺮاﺷﻮﻥ ﭘﻴﺶ ﻧﻴﺎﺩ ﻭﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺳﺎﻳﺘﻪ ﺧﻮﺑﺘﻮﻥ ﺗﺸﻜﺮ
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا به همه کسانی که برنده شدن تبریک میگم و کاملا حس خوشحالیتون برام قابل درکه همین حس رو پارسال من آین موقع داشتم،حق با دوستمون هستش تا از چیزی مطمئن نشدین انجام ندین کوچکترین خطایی میتونه شانستون رو از بین ببره!طبق گفته ها و شنیده ها عمل نکنید روزی 100 هزار بار هم که شده به سفارت ایمیل بزنید به کنتاکی زنگ بزنید تا همه چی براتون روشن بشه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-22 ساعت 11:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-22 ساعت 11:23 توسط لطف اله.)
(2015-07-20 ساعت 15:40)humsun نوشته: (2015-07-19 ساعت 20:19)لطف اله نوشته: دوست عزیز .یعنی هر نفر اگه بابت گرین کارت باید 165 دلار پرداخت کنه ...یا فقط کیس اصلی
همه افراد مشمول كيس گرين كارت نفري ١٦٥$ يعني شما سه تا و ما دو تا
راستي چرا امضاتونوو تكميل نميكني خانم لطف اله؟!
دوست عزیزhumsun من بلد نیستم چه جوری امضا تکمیل کنم یه چند بارم امتحان کردم ولی موفق نشدم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-22 ساعت 13:38)humsun نوشته: (2015-07-22 ساعت 11:22)لطف اله نوشته: (2015-07-20 ساعت 15:40)humsun نوشته: (2015-07-19 ساعت 20:19)لطف اله نوشته: دوست عزیز .یعنی هر نفر اگه بابت گرین کارت باید 165 دلار پرداخت کنه ...یا فقط کیس اصلی
همه افراد مشمول كيس گرين كارت نفري ١٦٥$ يعني شما سه تا و ما دو تا
دوست عزیزhumsun من بلد نیستم چه جوری امضا تکمیل کنم یه چند بارم امتحان کردم ولی موفق نشدم
من خواهشم از همه ٢٠١٦ ها اينه كه امضا رو تكميل كنند تا بهتر در جريان كيس هم قرار بگيريم.جسارت منو ببخشيد.
از بالاي همين صفحه شما به "كنترل پنل" شخصيتون دسترسي داريد و با وارد شدن به اون ميتونيد تغيير امضا، آواتار (عكس انتخابي با در نظر گرفتن شرايط سايت كه تعدادي هم پيش فرض داره) و صندوق پيام و ... كنترل كنيد. فقط لطفا دقت كنيد شماره كيستون رو كامل نزنيد و مشابه دوستان سالهاي گذشته اطلاعات مختصري رو تو امضا قرار بدين
سلام ببخشید من گزینه تغییر امضا رو ندارم
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس: 20 April / مصاحبه: 6 June
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 11:49)humsun نوشته: (2015-07-23 ساعت 10:50)Negarino نوشته: (2015-07-22 ساعت 13:38)humsun نوشته: (2015-07-22 ساعت 11:22)لطف اله نوشته: (2015-07-20 ساعت 15:40)humsun نوشته: همه افراد مشمول كيس گرين كارت نفري ١٦٥$ يعني شما سه تا و ما دو تا
من خواهشم از همه ٢٠١٦ ها اينه كه امضا رو تكميل كنند تا بهتر در جريان كيس هم قرار بگيريم.جسارت منو ببخشيد.
از بالاي همين صفحه شما به "كنترل پنل" شخصيتون دسترسي داريد و با وارد شدن به اون ميتونيد تغيير امضا، آواتار (عكس انتخابي با در نظر گرفتن شرايط سايت كه تعدادي هم پيش فرض داره) و صندوق پيام و ... كنترل كنيد. فقط لطفا دقت كنيد شماره كيستون رو كامل نزنيد و مشابه دوستان سالهاي گذشته اطلاعات مختصري رو تو امضا قرار بدين
سلام ببخشید من گزینه تغییر امضا رو ندارم
يعني تو كنترل پنل> پروفايل شخصي> تغيير آواتار ، تغيير امضا و ... رو نداريد؟!
راستش من ديگه بيشتر نميدونم چون خودم حدود ٥ سال پيش عضو شدم و يادم نمياد كه از اول ميتونستم امضا داشته باشم يا نه ولي مطمىنم از اول آواتار داشتم. حدس ميزنم شما هم با افزايش تعداد ارسال ميتونيد امضا داشته باشيد.
دوستان عزیز پس از 10 ارسال می تونید امضا را درست کنید و پس از 25 ارسال قادر به دادن پیام خصوصی می شوید.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان عزيز
من برنده اصلي هستم ليسانس زبان و خانه دار هستم همسرم و پسرم همراهم مي خوام بدونم احتمال اينكه همسرم كليرنسي بشه چقدره؟
ايشون ليسانس شيمي هستن و سال ٨٠ سربازيش تو باتري نيرو زيرمجموعه صنايع دفاع تموم شده
الان ٥ ساله مديرعامل يك شركت إيراني - ألماني در إيران هست و هر سال ويزاي شينگن يك يا دو ساله داره و مرتب ميره و مياد حدود ٤٢ سالشونه أين موضوع از اين نظر مهمه كه ميخوايم برنامه زمانبندي استعفا و ترك كارش رو تنظيم كنه
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات داره پاسخ بده
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-23 ساعت 19:06)Afsaneh5388 نوشته: سلام
دوستان عزيز
من برنده اصلي هستم ليسانس زبان و خانه دار هستم همسرم و پسرم همراهم مي خوام بدونم احتمال اينكه همسرم كليرنسي بشه چقدره؟
ايشون ليسانس شيمي هستن و سال ٨٠ سربازيش تو باتري نيرو زيرمجموعه صنايع دفاع تموم شده
الان ٥ ساله مديرعامل يك شركت إيراني - ألماني در إيران هست و هر سال ويزاي شينگن يك يا دو ساله داره و مرتب ميره و مياد حدود ٤٢ سالشونه أين موضوع از اين نظر مهمه كه ميخوايم برنامه زمانبندي استعفا و ترك كارش رو تنظيم كنه
ممنون ميشم اگر كسي اطلاعات داره پاسخ بده
دوست عزیز عوامل زیادی هستند که ما ایرانیهارو مشمول کلیرنس میکنه از جمله مهمترین اونها داشتن سربازی. شغل دولتی و تحصیلات تکمیلی در رشته های حساس میباشد.
با توضیحاتی که شما فرمودی همسرتون تعدادی از این فاکتورها رو دارند پس با توجه به این شرایط همسرتون رو برا یک دوره حداقل دو و حداکثر چهار ماهه اماده کنید و امیدوار باشید که حتما ویزا رو دریافت خواهد کرد.
در ضمن شما و اقازاده شرایط دریافت ویزای یکضرب رو دارید. موفق باشید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
یه سوال من برنده امسال لاتاری شدم و همزمان میخواسم اقدام کنم برای تحصیل تو آمریکا الان یه مشکلی که هست اینه و به شدن نگرانم کرده اینه که مصاحبه من میافته بعد از deadline دانشگاه ها کسی میدونه من الان باید چیکارکنم؟(یعنی خودم را باید domestic معرفی کنم یا international)
یه سوال دیگه :یکی از آشناهامون هم قبول شده و احتمال میده ک زمان مصاحبه با کنکور ارشدش تداخل داشته باشه اگه اینطور بشه باید چیکار کرد؟
ممنون
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي