کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
ترجیحا بانک باشد شما میتونی یک روزه هم حسابتون رو جابجا کنیدو پرینت بگیرید فقط از بانک های ان صار و اینها نباشه
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، 1362amin1362
این ELISچی هست؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-08-15 ساعت 19:30)R@#@ نوشته:  سلام میخواستم بدونم اگه مثلا کسی سال ۲۰۱۶ برنده شده باشه میتونه برای سال 2017 هم اقدام کنه؟(که اگر کارنت نشد یا ریجکت شد یه شانس دیگه داشته باشه؟)

متأسفانه سپتامبر هر سال كه برسه كل پرونده ها در هر مرحله اي بسته ميشه و ديگه ويزايي براي برندگان صادر نميشه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان:
ما منتظریم ببینیم تا کارنتی های ماه دیگه سپتامبر اعلام بشه ببینیم امسال KCC می خواد کیس ها رو چند تا چند تا کارنت کنه. گر چه KCC نشون داده که هیچ چیزی در لاتاری رو اصلاً نمیشه پیش بینی کرد.ولی به امید کارنت و موفقیت دریافت ویزا برای همه دوستان برنده 2016 عزیز
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: Siamak ، lighthouse
دوستان با توجه به رفع تحریم ها احتمال اینکه بعضی از شرکت های که برندگان در آن مشغول به کار هستند یا رشته های درسی که قبلاً از آنها بعنوان رشته های خاص نام برده میشد از دستور کار آفیسر ها و KCC برای کلیرنس برداشته بشه؟یا همین خدمت سربازی تو 3پاه
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 17:37)Hana2015 نوشته:  دوستان با توجه به رفع تحریم ها احتمال اینکه بعضی از شرکت های که برندگان در آن مشغول به کار هستند یا رشته های درسی که قبلاً از آنها بعنوان رشته های خاص نام برده میشد از دستور کار آفیسر ها و KCC برای کلیرنس برداشته بشه؟یا همین خدمت سربازی تو ۳پاه

سلام

بله امکانش هست .البته عملا تحریمها لغو نشدن ولی به احتمال زیاد بعد از لغو کامل تحریمها و عادی تر شدن روابط پروسه چک کردن سریعتر انجام میشه.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: matin86 ، lighthouse ، Hana2015
سلام به همه دوستان، ميخواستم بپرسم آيا هرسال قرعه كشي مرحله دومي هم داره ؟ اگه داره كي نتايج مرحله دوم اعلام ميشه؟
تشکر کنندگان:
(2015-08-17 ساعت 21:06)Anahitaeb1 نوشته:  سلام به همه دوستان، ميخواستم بپرسم آيا هرسال قرعه كشي مرحله دومي هم داره ؟ اگه داره كي نتايج مرحله دوم اعلام ميشه؟

سلام خدمت شما

خیر یک مرحله بیشتر نیست و نتایج قرعه کشی اردیبهشت ماه هر سال اعلام میشه

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-08-17 ساعت 22:59)Siamak.k نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 21:06)Anahitaeb1 نوشته:  سلام به همه دوستان، ميخواستم بپرسم آيا هرسال قرعه كشي مرحله دومي هم داره ؟ اگه داره كي نتايج مرحله دوم اعلام ميشه؟

سلام خدمت شما

خیر یک مرحله بیشتر نیست و نتایج قرعه کشی اردیبهشت ماه هر سال اعلام میشه

موفق باشید

خيلي ممنون
تشکر کنندگان: Siamak ، m.ghoreishi
سلام دوست عزیز به گفته سیمون بی تردیدسری دوم برنده ها هم امسال اعلام
خواهدشد.به امیدخدا[font=Arial][/font][font=Courier][/font]
تشکر کنندگان:
دوست عزیز چرا الکی جو میدی ؟ سیمون کی و کجا این حرفو زده ؟ شما چی نصیبت میشه از این خزعبلات؟ !

sent from phone.
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
سلام

من دانشجوی هستم.پاسپورت من تا 22.۴.95 اعتبار داره و آنچه که گفته شده مصاحبه ی من اواخر مهر تا اواخر آبان هست.شاید هم آذر.به نظرتون پاسپورتما عوض کنم؟
واینکه من فرم DS260 را با این پاسپورت پر کردم.اگر عوض کنم مشکلی پیش میاد یا نه.

ممنون.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 20:04)امیررضا.س نوشته:  سلام

من دانشجوی هستم.پاسپورت من تا 22.۴.95 اعتبار داره و آنچه که گفته شده مصاحبه ی من اواخر مهر تا اواخر آبان هست.شاید هم آذر.به نظرتون پاسپورتما عوض کنم؟
واینکه من فرم DS260 را با این پاسپورت پر کردم.اگر عوض کنم مشکلی پیش میاد یا نه.

ممنون.

بهتره كه عوض نكنيد ولي در صورت ضرورت چون پاسپورت قبليتون رو بهتون ميدن و فقط سوراخش ميكنن شما ميتونين همراه خودتون ببريدش

(2015-08-18 ساعت 18:00)setareh75 نوشته:  
سلام دوست عزیز به گفته سیمون بی تردیدسری دوم برنده ها هم امسال اعلام
خواهدشد.به امیدخدا[font=Arial][/font][font=Courier][/font]

ميشه لينك اين مطلب رو بذاريد
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
من كه تمام مطالب سيمون رو خوندم در مورد ٢٠١٦چيزى در اين مورد ننوشته بود!
با اين اوضاعى كه هست و حتى بعضى شماره ها كارنت هم نميشن مگه ميشه دو سرى قرعه كشى انجام شه؟
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
(2015-08-15 ساعت 19:30)R@#@ نوشته:  سلام میخواستم بدونم اگه مثلا کسی سال ۲۰۱۶ برنده شده باشه میتونه برای سال 2017 هم اقدام کنه؟(که اگر کارنت نشد یا ریجکت شد یه شانس دیگه داشته باشه؟)

بله دوست عزيز. مي تونيد هر سال شركت كنيد. ربطي به برنده شدنتون در سال قبل نداره. و پيشنهاد مي كنم حتماً تا حصول نتيجه دلخواه هر سال اين كار رو انجام بديد. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، Interuniversal

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان