کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-08-19 ساعت 02:26)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:30)R@#@ نوشته:  سلام میخواستم بدونم اگه مثلا کسی سال ۲۰۱۶ برنده شده باشه میتونه برای سال 2017 هم اقدام کنه؟(که اگر کارنت نشد یا ریجکت شد یه شانس دیگه داشته باشه؟)

بله دوست عزيز. مي تونيد هر سال شركت كنيد. ربطي به برنده شدنتون در سال قبل نداره. و پيشنهاد مي كنم حتماً تا حصول نتيجه دلخواه هر سال اين كار رو انجام بديد. موفق باشيد

سلام دستتون درد نکنه فقط میشه منبعتونم بگین؟اخه ما امسال برنده شدیم و نمیخوام به هیچ وجه شانسمو از دست بدم Smile))
تشکر کنندگان: 1362amin1362
(2015-08-15 ساعت 19:37)us345 نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:30)R@#@ نوشته:  سلام میخواستم بدونم اگه مثلا کسی سال ۲۰۱۶ برنده شده باشه میتونه برای سال 2017 هم اقدام کنه؟(که اگر کارنت نشد یا ریجکت شد یه شانس دیگه داشته باشه؟)
بله میتونه

سلام.مرسی اگه یه منبع هم بدین ممنون میشم که خیالم راحت شه.ممنون Smile
(2015-08-22 ساعت 10:01)R@#@ نوشته:  
(2015-08-15 ساعت 19:37)us345 نوشته:  
بله میتونه

سلام.مرسی اگه یه منبع هم بدین ممنون میشم که خیالم راحت شه.ممنون Smile

بهترین منبع نامه زدن به KCC هستش، کسی این کارو کرد یه اطلاع رسانی بکنه خانواده هایی رو از نگرانی در بیارهSmileSmile با تشکر
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: R@#@ ، 1362amin1362
(2015-08-22 ساعت 09:45)R@#@ نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 02:26)1362amin1362 نوشته:  

بله دوست عزيز. مي تونيد هر سال شركت كنيد. ربطي به برنده شدنتون در سال قبل نداره. و پيشنهاد مي كنم حتماً تا حصول نتيجه دلخواه هر سال اين كار رو انجام بديد. موفق باشيد

سلام دستتون درد نکنه فقط میشه منبعتونم بگین؟اخه ما امسال برنده شدیم و نمیخوام به هیچ وجه شانسمو از دست بدم Smile))
خب من چون خودم خیلی درگیر این داستان بودم از سیمون پرسیدم، اینم جوابش، البته نمیدونم چقدر گرامر سوالم درست بودBig GrinBig GrinBig Grin
[img][عکس: 1.png][/img]
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: lighthouse ، Interuniversal ، R@#@
با درود بر دوستان
آيا كسي ميدونه بالاي فرم ٢٦٠ قسمت راست ٤ آيتم كه يكيش در مورد فرم هست ٣ تاي ديگه مربوط به چي هست
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
مریم هستم با کیس نامبر 6xxx خودم برنده هستم و کسی در کیسم نیست.
میشه یکی کامل به من توضیح بده CSC چی هست و باید چیکار کنم برای ثبت نام؟ من اصلاً هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم.
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 15:47)marysa نوشته:  سلام دوستان
میشه یکی کامل به من توضیح بده CSC چی هست و باید چیکار کنم برای ثبت نام؟ من اصلاً هیچ اطلاعاتی راجع بهش ندارم.

با سلام
دوست عزيز با توجه به تجربه برندگان سال گذشته و اطلاعات كاملي كه وجود دارد از لينك http://www.mohajersara.com/Thread-گفتگو-...کارا--7074
كه مخصوص اين مطلب در سال گذشته بوده استفاده نماييد.

تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 16:02)john_smith86 نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 15:47)marysa نوشته:  سلام دوستان

با سلام
دوست عزيز با توجه به تجربه برندگان سال گذشته و اطلاعات كاملي كه وجود دارد از لينك http://www.mohajersara.com/Thread-گفتگو-...کارا--7074
كه مخصوص اين مطلب در سال گذشته بوده استفاده نماييد.
خیلی خیلی ممنونم
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: john_smith86
سلام
دوستان اگه برنده اصلی یکضرب ویزا بگیر ولی نفر همراه بعد از کلیر ویزا بگیره ، باز هم باید دو تاشون با هم برن سفارت برا دریافت ویزا؟
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 22:13)motehayyer نوشته:  سلام
دوستان اگه برنده اصلی یکضرب ویزا بگیر ولی نفر همراه بعد از کلیر ویزا بگیره ، باز هم باید دو تاشون با هم برن سفارت برا دریافت ویزا؟

سلام
منظورتون برای دفعه دوم و بعد از کلیر شدن همراه هست؟؟ برای دفعه اول باید تمام اعضای کیس حضور داشته باشند ولی بعد از کلیر شدن، نیاز نیست همه برای دریافت ویزا مراجعه کنند. حتی میشه کسی بجای شما پاسپورتتون رو ببره سفارت تا ویزا روش بخوره. معمولا آژانس ها پیکاپ ویزا دارند و این کار رو میکنند. (برای بعضی سفارت ها مثل ابوظبی)
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: motehayyer ، ehsan TT ، Neda Gh
[/quote]
خب من چون خودم خیلی درگیر این داستان بودم از سیمون پرسیدم، اینم جوابش، البته نمیدونم چقدر گرامر سوالم درست بودBig GrinBig GrinBig Grin
[img][عکس: .png][/img]
[/quote]

سلام
دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که سیمون کی هستش و چطور میشه بهش دسترسی داشت؟
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 22:26)amirabas93 نوشته:  
(2015-08-23 ساعت 22:13)motehayyer نوشته:  سلام

سلام
منظورتون برای دفعه دوم و بعد از کلیر شدن همراه هست؟؟ برای دفعه اول باید تمام اعضای کیس حضور داشته باشند ولی بعد از کلیر شدن، نیاز نیست همه برای دریافت ویزا مراجعه کنند. حتی میشه کسی بجای شما پاسپورتتون رو ببره سفارت تا ویزا روش بخوره. معمولا آژانس ها پیکاپ ویزا دارند و این کار رو میکنند. (برای بعضی سفارت ها مثل ابوظبی)
آره منظورم همین بود. ممنون از پاسختون
تشکر کنندگان:
(2015-08-23 ساعت 22:31)amirabas93 نوشته:  سلام دستتون درد نکنه فقط میشه منبعتونم بگین؟اخه ما امسال برنده شدیم و نمیخوام به هیچ وجه شانسمو از دست بدم Smile))
[img][عکس: .png][/img]
[/quote]

سلام
دوست عزیز ممنون میشم بیشتر توضیح بدید که سیمون کی هستش و چطور میشه بهش دسترسی داشت؟

سلام
سيمون يه فردي هست كه از روي خيرخواهي اطلاعات خوبي در مورد پروسه لاتاري داره و معمولا در تالارهاي مختلف همين سايت هم اگه ببينيد از تحليل ها و مطالبش به عنوان مرجع استفاده شده و در كامنت هاي سايتشم ببينيد افراد اذعان دارن كه راهنمايي هاش خيلي كمكشون كرده، براي دسترسي بهش از سايتش استفاده كنيد كه معمولا هر ماه تحليل هاي خوبي روي فايل هاي ceas و بولتن ها ارائه ميده، براي پرسيدن سوالم ميتونيد زير مطالبش سوالاتتون رو بپرسيد جوابتون رو ميده، من اون بخش ask question رو تست كردم جواب نداد، لينك سايتشم http://britsimonsays.com است كه مي تونيد ازش استفاده كنيد

تشکر کنندگان: lighthouse ، Amir.AA
سلام.
من موقع ثبت نام اولیه و ثبت فرم ds260مدرک تحصیلی رو زدم برخی از واحدهای فوق لیسانس.حقیقت اینه که من برخی از واحدهای فوق لیسانسمو گذروندم و دانشگاه خودمو سال 90 ولش کردم و نرفتم دمباله درسو مشقم الا چی باید ببرم که سفارت مجاب شه من برخی از واحدامو گذروندم و نیمه تمام تو سال 90ول کردم درسمو
ایا ریز نمرات کفایت میکنه چون دانشگاه فقط ریزنمرات میده که روی ریز نمرات منم وضعیت تحصیلمو زده عدم مراجعه
ایا این ریز نمره کافیه بدم ترجمه برای سفارت قانع کنند است خواهش میکنم دوستایی که واقعا مطما هستن جواب بدن
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
(2015-08-24 ساعت 00:17)jilibiliyaee نوشته:  سلام.
من موقع ثبت نام اولیه و ثبت فرم ds260مدرک تحصیلی رو زدم برخی از واحدهای فوق لیسانس.حقیقت اینه که من برخی از واحدهای فوق لیسانسمو گذروندم و دانشگاه خودمو سال 90 ولش کردم و نرفتم دمباله درسو مشقم الا چی باید ببرم که سفارت مجاب شه من برخی از واحدامو گذروندم و نیمه تمام تو سال 90ول کردم درسمو
ایا ریز نمرات کفایت میکنه چون دانشگاه فقط ریزنمرات میده که روی ریز نمرات منم وضعیت تحصیلمو زده عدم مراجعه
ایا این ریز نمره کافیه بدم ترجمه برای سفارت قانع کنند است خواهش میکنم دوستایی که واقعا مطما هستن جواب بدن

دوست عزيز. شما آخرين مدرك تحصيلي تون كه همون ليسانس هست رو تحويل بديد كفايت مي كنه. در خصوص فرم ٢٦٠ هم نگران نباشيد. دو راه داريد. يا آنلاك كنيد و اصلاح كنيد و يا اينكه همون نامه ترك تحصيل از دانشگاه رو در كنار ليسانس به سفارت تحويل بديد. من اگه جاي شما باشم درخواست آنلاك مي دم. موفق باشيد و سربلند.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: لطف اله

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان