کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-08-16 ساعت 09:35)امیررضا.س نوشته:  این ELISچی هست؟

دوست عزيز. elis سايتي ست كه شما بعد از دريافت ويزاي آمريكا براي تكميل پروسه صدور گرين كارت بايد مبلغ ١٦٥ دلار به ازاي هر يك از نفرات پرداخت كنيد. اين پرداخت مي تونه هم قبل از ورودتون به آمريكا باشه و هم بعدش. ضمناً استارت پروسه صدور گرين كارت با ورود و پرداخت اين مبلغ در كنار يكديگر آغاز مي شود. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: ed2008 ، matin86
(2015-08-12 ساعت 07:43)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان
من مدارک خودم را اماده کردم ( کارت واکسیناسیون و تحصیلی و خدمت و ...) ولی یک سوال برای مصاحبه مدارک همسر را هم لازم است داشته باشم ؟ مدارک بچه ۱۰ ماهه بغیر از پاسپورت و واکسیناسون و شناسنامه چیز دیگری است؟
دوست عزيز. براي خودتون و همسرتون مداركتون رو كامل با ترجمه هاش به همراه داشته باشيد. براي فرزندتون هم مواردي كه عنوان كرديد كفايت مي كنه. سعي كنيد مدارك بيش از حد ارائه نديد كه اگه خدايي نكرده چك امنيتي خورديد پروسه تون طولاني نشه. موفق باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان:
سلام به همه
کسی میدونه رشته شیمی کاربردی جز رشته های حساس هست یا نه؟
من کیس نامبرم خیلی پایینه و همون روزای اول مصاحبه دارم تنها چیزی که نگرانم میکنه همین رشتم هست..کسی مثل من شیمی بوده؟
اگه آره میشه بگید چی پرسیدن ازتون؟
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: anita.k ، asrainman
(2015-08-19 ساعت 15:37)م.صاد نوشته:  سلام به همه
من کیس نامبرم خیلی پایینه و همون روزای اول مصاحبه دارم تنها چیزی که نگرانم میکنه همین رشتم هست..کسی مثل من شیمی بوده؟

سلام دوست عزیز کاش می شد بگین شماره کیستون چنده؟
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
(2015-08-18 ساعت 20:23)john_smith86 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 20:04)امیررضا.س نوشته:  سلام

من دانشجوی هستم.پاسپورت من تا 22.۴.95 اعتبار داره و آنچه که گفته شده مصاحبه ی من اواخر مهر تا اواخر آبان هست.شاید هم آذر.به نظرتون پاسپورتما عوض کنم؟
واینکه من فرم DS260 را با این پاسپورت پر کردم.اگر عوض کنم مشکلی پیش میاد یا نه.

ممنون.

بهتره كه عوض نكنيد ولي در صورت ضرورت چون پاسپورت قبليتون رو بهتون ميدن و فقط سوراخش ميكنن شما ميتونين همراه خودتون ببريدش

(2015-08-18 ساعت 18:00)setareh75 نوشته:  
(2015-08-17 ساعت 21:06)Anahitaeb1 نوشته:  سلام به همه دوستان، ميخواستم بپرسم آيا هرسال قرعه كشي مرحله دومي هم داره ؟ اگه داره كي نتايج مرحله دوم اعلام ميشه؟
سلام دوست عزیز به گفته سیمون بی تردیدسری دوم برنده ها هم امسال اعلام
خواهدشد.به امیدخدا[font=Arial][/font][font=Courier][/font]

ميشه لينك اين مطلب رو بذاريد

دوست عزيز ظاهراً شما در رديف برندگان ٢٠١٦ قرار نداريد و دلتون ميخواد كه اينطور باشه و سري دوم داشته باشه ولي در واقع اين موضوع خيلي محال به نظر ميرسه در ضمن اين افرادي كه برنده شدند هم هيچ اعتباري نداره كه همه كارنت بشن مثل سال ٢٠١٥ حال بخوان يه چند هزار نفر ديگه رو به ليست ٢٠١٦ اضافه كنند بنده فكر نكنم ولي اميد وارم اين كارو بكنن تا شانس بعضي ها هم امتحان بشه
اگر لينك اين مطلب رو داريد بزاريد خيليها دوست دارن ببينن . تشكر
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
با تشکر از همه دوستان به خاطر اطلاعات خوبتون
شماره کیس:    31xx    تاریخ رویت قبولی:   8jun
کنسولگری:     ankara   تعداد افراد منظور در کیس :    2
ارسال فرمهای سری اول:    24jul     کارنت شدن کیس:   18nov
مصاحبه:      7jan               ویزا یه ضرب
دریافت ویزا:  13 jan      ورود به آمریکا:   21 apr        دریافت گرین کارت: jun 22
تشکر کنندگان:
(2015-08-19 ساعت 16:49)ho_tasha نوشته:  

سلام دوست عزیز کاش می شد بگین شماره کیستون چنده؟

شمارم **3 هست
تشکر کنندگان: anita.k ، asrainman

سلام دوست گرامی نه شیمی کاربردی که مشکل نداره البته اگه شغل حساس ندارین .من خودم مهندسی شیمی گرایش نفت خوندم ولی چون سابقه کار ندارم گفتن مشکلی پیش نمیاد
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: 1362amin1362
دوست عزیز.بالاخره با توجه به وضعیت حال حاضر ایران و مسائل سیاسی رشته هایی مانند شیمی یا فیزیک ویا چنین رشته هایی،رشته هایی نسبتا حساس محسوب میشوند.البته توجه داشته باشید که این حساسیت مربوط به درجه ی شغلی شما هم میشود.مثلا اگر دانشجو باشید حساسیت آفیسر به مقطع دکتری بیشتر از فوق لیسانس و فوق لیسانس بیشتر از لیسانس است.ای کاش میگفتید که الان در چه وضعیتی هستید؟دانشجو هستید یا دارای شغل؟اگر دانشجو هستید در چه مقطعی؟
البته همه چیز به صداقت شما در تکمیل فرم DS260 و روز مصاحبتون بر میگرده.اگه خیلی صادقانه و بدون ریا مصاحبتون را انجام بدهید و به سوالات آفیسر جواب درست بدهید فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاید.شما سعی خودتون را کردید.بقیش دیگه شانس است کاریش نمیشه کرد. امیدوارم بدون اف بی آی چک ویزای یک ضرب بگیرید.
موفق باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-08-20 ساعت 01:43)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز.بالاخره با توجه به وضعیت حال حاضر ایران و مسائل ۳۰ یا C رشته هایی مانند شیمی یا فیزیک ویا چنین رشته هایی،رشته هایی نسبتا حساس محسوب میشوند.البته توجه داشته باشید که این حساسیت مربوط به درجه ی شغلی شما هم میشود.مثلا اگر دانشجو باشید حساسیت آفیسر به مقطع دکتری بیشتر از فوق لیسانس و فوق لیسانس بیشتر از لیسانس است.ای کاش میگفتید که الان در چه وضعیتی هستید؟دانشجو هستید یا دارای شغل؟اگر دانشجو هستید در چه مقطعی؟
البته همه چیز به صداقت شما در تکمیل فرم DS260 و روز مصاحبتون بر میگرده.اگه خیلی صادقانه و بدون ریا مصاحبتون را انجام بدهید و به سوالات آفیسر جواب درست بدهید فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاید.شما سعی خودتون را کردید.بقیش دیگه شانس است کاریش نمیشه کرد. امیدوارم بدون اف بی آی چک ویزای یک ضرب بگیرید.
موفق باشید
ممنون از جوابتون نه دانشجو نیستم لیسانس دارم و سر کار هم نیستم و مجرد...
یه سوال دیگه من کجا میتونم لیست رشته های حساس رو ببینم...این رشته ها شامل رشته های علوم پایه پزشکی هم میشه؟
تشکر کنندگان: asrainman
فکر نمیکنم که سایت مشخصی برای این مورد وجود داشته باشه.البته شما میتوانید این سوال را از افرادی که در سال های قبل مصاحبه داشته و شرایطشان مشابه شما بوده نیز بپرسید.من خودم بر اساس تجربه ی یکی از آشنایانی که البته ایشون رشته ی داروسازی میخواندند نقل کردم.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: م.صاد ، asrainman
(2015-08-20 ساعت 02:13)م.صاد نوشته:  
(2015-08-20 ساعت 01:43)امیررضا.س نوشته:  دوست عزیز.بالاخره با توجه به وضعیت حال حاضر ایران و مسائل ۳۰ یا C رشته هایی مانند شیمی یا فیزیک ویا چنین رشته هایی،رشته هایی نسبتا حساس محسوب میشوند.البته توجه داشته باشید که این حساسیت مربوط به درجه ی شغلی شما هم میشود.مثلا اگر دانشجو باشید حساسیت آفیسر به مقطع دکتری بیشتر از فوق لیسانس و فوق لیسانس بیشتر از لیسانس است.ای کاش میگفتید که الان در چه وضعیتی هستید؟دانشجو هستید یا دارای شغل؟اگر دانشجو هستید در چه مقطعی؟
موفق باشید
ممنون از جوابتون نه دانشجو نیستم لیسانس دارم و سر کار هم نیستم و مجرد...
یه سوال دیگه من کجا میتونم لیست رشته های حساس رو ببینم...این رشته ها شامل رشته های علوم پایه پزشکی هم میشه؟

اصولا ويزاي آمريكا گرفتن شانسه به هر نوعيش و خب لاتاري كه ديگه اصل شانسه، يه دوستي نقل قول ميكرد كه يه دانشجوي دندانپزشكي براي مصاحبه ويزاي تحصيلي ميره و همه مدارك و دانشگاهيم كه apply گرفته بود كامل و خوب بودن ولي رد ميشه، با پيگيري زيادي كه انجام ميده متوجه ميشه دليل رد كردنش اين بوده كه تز دفاعش در مورد ماده اي بوده كه از اون ميشه در صنايع نظامي و موشكي هم استفاده كرد، پس زياد خودتونو درگير اين چيزا نكنين همه چيز به شانس و اقبالتون بستگي داره
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: م.صاد ، m.ghoreishi ، Mehdi0065
سلام به همه دوستان.
من هم از برندگان لاتاری 2016 هستم و مثل شما دوستان منتظر شمارم هستم که به امید خدا اعلام بشه(حدود جولای یا اگست).
تنها تفاوتی که کیس من با شما دوستان داره اینه که من در حال حاظر در آمریکا دانشجو هستم. حدود سه سال پیش وارد آمریکا شدم. پروسه اخذ گرینکارد به مراتب سختر از شما عزیزان هست چون من باید با سازمات مهاجرتی آمریکا سروکله بزنم که بسیار زمانبر هست. به هر حال من در زمان اخذ ویزای دانشجویی در آنکارا مصاحبه شدم و کلیر 8 هفته ای هم خوردم(بخاطر کارم، رشتم و سربازی). به هر حال من تجربه مصاحبه و در سفارت و زندگی در آمریکا را دارم. خوشحال میشم که بتونم شما عزیزان را راهنمایی کنم.
اما میخواستم یک نصیحت به شما دوستانی که در ایران هستید بکنم(البته من کوچکتر از این حرفا هستم)
1- حتما حتما زبانتونو قوی کنید. دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارن در مقطع فوق لیسانس یا دکترا حتما تافل را در ایران امتحان بدن و با نمره قابل قبول وارد آمریکا بشن.
2- در صورتی که میخاهید وارد بازار کار بشید نیاز هست که بتونید حرف بزنید پس زبان انگلیسی باید خوب حرف بزنید.
3- حتما یک رزومه کاری خوب واسه خودتون آماده کنید.
3- حتما پول با خودتون بیارید حداقل واسه یک سال. ( یکی از دوستانم لاتاری 2013 برنده شده و بعداز اومدن به آمریکا حدود یک سال طول کشید که کار پیدا کرد. رشتش هم فوق لیسانس IT بود).
4- هزینه های پزشکی بسار بالا هست. سعی کنید با سلامت کامل وارد آمریکا بشید. مثلا دندوناتونا درست کنید. به عنوان مثال هزینه انجا یک سونوگرافی ساده 15 دقیقه ای بدون بیمه 600$ هست.
موارد مهمی که ذکر کردم مواردی هست که انشااله بعد از اومدن باهاش برخورد خواهی کرد. پس چه بهتر که آمادگیشو داشته باشید.
آگر کمکی ازم بر می آید بهم بگید. من سرم خیلی شلوغ هست و ممکن هست که دیر جوابتون بدم.

شاد و سلامت باشید.
(2015-08-21 ساعت 05:50)ema1183 نوشته:  سلام به همه دوستان.
من هم از برندگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم و مثل شما دوستان منتظر شمارم هستم که به امید خدا اعلام بشه(حدود جولای یا اگست).
تنها تفاوتی که کیس من با شما دوستان داره اینه که من در حال حاظر در آمریکا دانشجو هستم. حدود سه سال پیش وارد آمریکا شدم. پروسه اخذ گرینکارد به مراتب سختر از شما عزیزان هست چون من باید با سازمات مهاجرتی آمریکا سروکله بزنم که بسیار زمانبر هست. به هر حال من در زمان اخذ ویزای دانشجویی در آنکارا مصاحبه شدم و کلیر ۸ هفته ای هم خوردم(بخاطر کارم، رشتم و سربازی). به هر حال من تجربه مصاحبه و در سفارت و زندگی در آمریکا را دارم. خوشحال میشم که بتونم شما عزیزان را راهنمایی کنم.
اما میخواستم یک نصیحت به شما دوستانی که در ایران هستید بکنم(البته من کوچکتر از این حرفا هستم)
۱- حتما حتما زبانتونو قوی کنید. دوستانی که قصد ادامه تحصیل دارن در مقطع فوق لیسانس یا دکترا حتما تافل را در ایران امتحان بدن و با نمره قابل قبول وارد آمریکا بشن.
۲- در صورتی که میخاهید وارد بازار کار بشید نیاز هست که بتونید حرف بزنید پس زبان انگلیسی باید خوب حرف بزنید.
۳- حتما یک رزومه کاری خوب واسه خودتون آماده کنید.
۳- حتما پول با خودتون بیارید حداقل واسه یک سال. ( یکی از دوستانم لاتاری ۲۰۱۳ برنده شده و بعداز اومدن به آمریکا حدود یک سال طول کشید که کار پیدا کرد. رشتش هم فوق لیسانس IT بود).
۴- هزینه های پزشکی بسار بالا هست. سعی کنید با سلامت کامل وارد آمریکا بشید. مثلا دندوناتونا درست کنید. به عنوان مثال هزینه انجا یک سونوگرافی ساده 15 دقیقه ای بدون بیمه 600$ هست.
موارد مهمی که ذکر کردم مواردی هست که انشااله بعد از اومدن باهاش برخورد خواهی کرد. پس چه بهتر که آمادگیشو داشته باشید.
آگر کمکی ازم بر می آید بهم بگید. من سرم خیلی شلوغ هست و ممکن هست که دیر جوابتون بدم.

شاد و سلامت باشید.
سلام ممنون از راهنماييتون
زبان اسپانيايي اونجا چقدر اهميت داره؟، واسه كسي كه فوق لیسانس زبان انگلیسی داره و زبان انگليسيش كامله و قصد زندگي در لس آنجلس را داره، آیا خواندن و ياد گرفتن زبان اسپانيايي واسه پيدا كردن كار و تدریس زبان انگلیسی در کالج يه امتياز محسوب ميشه؟ كلا ميشه در مورد زبان اسپانيايي در اون محيط توضيح بديد؟
تشکر کنندگان:
این دوستمون ماجراهای زندگیش در آمریکا رو به صورت مصور در اینستاگرام میزاره شاید براتون جالب باشه.... rz1210@
تشکر کنندگان: 1362amin1362

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان