موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوال متاسفانه من متوجه شدم اسپل فاميليم در روز ثبت نام اوليه لاتاري با پاسپورتم متفاوت قيد شده و تو فرم ds260 هم اصلاحش كردم حالا ميخوام بدونم ايا برام روز مصاحبه مشكلي پيش خواهد امد ؟ بايد به افيسر توضيح بدم اين اشتباه رو براي اثبات اينكه من همان شخص برنده هستم! بخصوص اينكه در فرم اوليه ثبت نام لاتاري عكس هم اتچ كرده ام و ادرس و ايميل هم همان ايميل فرم ds 260 مي باشد
كيس نامبر:٢xxx رويت جواب : 8may افراد:٢ نفر ارسال فرم : june كارنت :13 Aug نامه دوم:30 Sep
مصاحبه :هفته دوم نوامبر -- هزينه: ترجمه بدون تایید 700 ه.ت :واكسيناسيون:300 ه.ت نفری... آزادسازي مدارك: 6 م. تور بليط هتل (6شب): 2 م نفری. مديكال:525 درهم نفری -- سفارت:ابوظبی -- آپدیت: نوامبر
کلیر دسامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-09 ساعت 22:36)Alireza1111 نوشته: يك سوال متاسفانه من متوجه شدم اسپل فاميليم در روز ثبت نام اوليه لاتاري با پاسپورتم متفاوت قيد شده و تو فرم ds260 هم اصلاحش كردم حالا ميخوام بدونم ايا برام روز مصاحبه مشكلي پيش خواهد امد ؟ بايد به افيسر توضيح بدم اين اشتباه رو براي اثبات اينكه من همان شخص برنده هستم! بخصوص اينكه در فرم اوليه ثبت نام لاتاري عكس هم اتچ كرده ام و ادرس و ايميل هم همان ايميل فرم ds 260 مي باشد
معمولا ملاك اونها فرم ds260هستش و قاعدتا نبايد مشكل خاصي باشه، استرس نداشته باشين اين پروسه همش شانسه
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول: 2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار
سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-09 ساعت 20:48)Rira_1982 نوشته: سلام دوستان
من در ثبت نام اوليه شركت در قرعه كشي باتوجه به صحبت بعضي دوستان كه گفتند عكس باحجاب در لاناري شركت داده نميشه، با عكس بي حجاب ثبت نام كردم.
با توجه به اينكه از روي كامنت هاي اين سايت متوجه شدم عكس با حجاب هيچ مشكلي ايجاد نميكنه، آيا ميتونم براي روز مصاحبه از عكس با حجاب استفاده كنم؟ يا باعث ايجاد نكته منفي در روند پرونده م ميشه و آفيسر ممكنه فكر كنه كه من آدم روراستي نيستم؟؟؟!!!
ممنون از شما
سلام
دوست عزیز با توجه به تجربه مشابه دوستان در سال های قبل، فرضا اگر شما عکس های ارسالیتون بی حجاب باشه ولی روز مصاحبه با حجاب به سفارت برید (یا برعکس)، آفیسر دلیل این دوگانگی رو از شما میپرسه. پس سعی کنید تا حد امکان از شک و تردید آفیسر کم کنید. معمولا روی مسائل اعتقادی حساسیت خاصی دارند و شما باید یک رنگ و صادقانه عمل کنید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-10 ساعت 19:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-10 ساعت 19:44 توسط Amir.AA.)
(2015-09-08 ساعت 15:53)sepehr007 نوشته: سلام . تاریخ مصاحبه برای ابتدای اکتبر است . سوالم درباره تحویل مدارک است . ایا اصل مدارک را با ترجمه روز مصاحبه تحویل میگیرند ؟ قبل از انکه کار خاصی نباید انجام بدهیم ؟
اگر سفارت آنکارا براتون در نظر گرفته شده باشه، باید 15 روز قبل از مصاحبه ترجمه مدارکتون رو پست کنید و اصل مدارک رو به همراه داشته باشید.
در مورد سفارت های ایروان و ابوظبی باید اصل و ترجمه کلیه مدارکتون رو به همراه داشته باشید. (به سایت سفارت محل مصاحبه مراجعه کنید)
با آرزوی موفقیت
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان خوش شانس انشاالله که همه یک ضرب باشید و موفق
لطفا مارو راهنمایی کنید...من برنده 2016 هستم با کیس **2 و 2هفته دیگه مصاحبه دارم..
قرار بود فبل از مصاحبه عقد کنیم که متاسفانه نشد و افتاد برای بهمن یا عید..از طرفی همسرم میخان که برای ویزای دانشجویی اقدام کنن و دکترا بخونن اونجا..میخاستیم بدونیم اگه انشاالله بعد ازرفتن ویزای من اقدام کنیم برای ایشون چقدر طول میکشه تا بهشون ویزا بدن و اینکه بهتر است از طریق دانشگاه اقدام کنن یا از طریق من؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-12 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-12 ساعت 00:12 توسط Amir.AA.)
(2015-09-11 ساعت 23:16)ریحانه34 نوشته: سلام به همه ی دوستان خوش شانس انشاالله که همه یک ضرب باشید و موفق
لطفا مارو راهنمایی کنید...من برنده ۲۰۱۶ هستم با کیس **۲ و ۲هفته دیگه مصاحبه دارم..
قرار بود فبل از مصاحبه عقد کنیم که متاسفانه نشد و افتاد برای بهمن یا عید..از طرفی همسرم میخان که برای ویزای دانشجویی اقدام کنن و دکترا بخونن اونجا..میخاستیم بدونیم اگه انشاالله بعد ازرفتن ویزای من اقدام کنیم برای ایشون چقدر طول میکشه تا بهشون ویزا بدن و اینکه بهتر است از طریق دانشگاه اقدام کنن یا از طریق من؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود بر شما
تبریک بابت قبولی در لاتاری و ازدواجتون
درسته که ویزای دانشجویی و ویزای مهاجرتی دو چیز کاملا متفاوت هستش و هیچ تداخلی با هم ندارند و همزمان میتونید برای هر دو اقدام کنید، اما وقتی بخواید برای ویزای دانشجویی درخواست بدید، در مصاحبه باید به آفیسر مدارکی ارائه داده بشه که ثابت کنه قصد اقامت در امریکا ندارید و بلافاصله بعد از اتمام تحصیل به کشور خودتون بازمیگردید. از طرفی وقتی شما که همسر ایشون هستید، ساکن امریکا باشید، محکم ترین دلیل در این خصوص هست که ایشون بعد از تحصیل قصد بازگشت ندارند. خب این جاست که ممکنه با درخواست ایشون موافقت نشه و منطقی هم هست. چرا که یکی از مدارک محکم برای اینکه با ویزای دانشجویی موافقت بشه این هستش که همسر و فرزندانی در ایران داشته باشید که نشون بده بعد از تحصیل صددرصد به ایران برمیگردید؛ که در مورد شما این مورد بر عکسه. به نظر من شما بعد از اخذ ویزا و سفر به امریکا و اخذ گرین کارت، برای دریافت پاس سفید (Reentry Permit) اقدام کنید، به ایران برگردید و ازدواج کنید و برای ویزای همسرتون از طریق فرم I-130 اقدام کنید که حدودا بین 1 تا 2.5 سال طول خواهد کشید که با داشتن پاس سفید شما تا 2 سال میتونید خارج از امریکا باشید و در طول طی شدن پروسه ویزای ایشون کنارشون باشید.
موفق باشید
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
2015-09-12 ساعت 00:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-12 ساعت 00:28 توسط Amir.AA.)
(2015-09-12 ساعت 00:18)ریحانه34 نوشته: مرسی..
ولی من شنیدم که وقتی که من گرین کارت دارم اگه برای همسرم اقدام کنم حدودا ۵ماه طول میکشه تا به اونم ویزا بدن و اینکهاین فرمی که گفتید چی هست؟
درخواست ویزا از طریق ازدواج با شخص گرین کارتی در خوشبینانه ترین حالت یک سال و نهایتا 2.5 سال طول میکشه. از این بابت مطمئن باشید. باز هم میتونید با یک وکیل مهاجرتی مجرب مشورت کنید. صرفا به شنیده هاتون اکتفا نکنید.
فرم I-130 در خصوص درخواست ویزا از طریق ازدواج با شخص گرین کارتی هستش که میتونید توی سایت http://www.uscis.gov/i-130 بهش دسترسی داشته باشید.
I-130, Petition for Alien Relative
با آرزوی اخذ ویزای یکضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم بدونم کسی اینجا کیس نامبرش حدود 1400 تا 1700 هست؟ آخه میخوام بدونم این کیس نامبر اگه کسی هست تاریخ مصاحبش کیه دقیقاً؟
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینهها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من موقع پر كردن فرم ثبت نام لاتارى و فرم ٢٦٠ چون دانشجوى دكترى بودم نوشتم كه دانشجوى دكترى هستم اما ممكنه بعد از يك سال بنا به دلايلى مثل عدم علاقه به دانشگاهى كه توش هستم و كشورى كه توش هستم واسه ادامه تحصيل، نخوام ديگه اونجا ادامه بدم. اگر نخوام ادامه بدم وقت مصاحبه آفيسر بهم گير ميده سر اين موضوع يا نه؟! مثلن بگه تو فرمت اينجورى نوشته بودى و اينا....
مورد مشابه داشتيم؟
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه