کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام دوستان
من سوال دارم نمیدونم کجا مطرح کنم اگر اطلاعاتی داریم ممنون میشم بهم جواب بدین

در مورد کار و تحصیل بعد از ورود به امریکاست
ایا در حال حاضر که منتظر اعلام زمان مصاحبه هستیم میشه دنبال کار گشت یا پذیرش از دانشگاهی گرفت؟ ایا بهتره اینجا مدرک زبان مثل تافل یا ایلتس گرفت یا بریم همونجا ؟

ممنون میشک کمکم کنین
تشکر کنندگان:
شما تاپیک های زندگی در امریکا رو مطالعه کنید اطلاعات فراوانی هست.
تشکر کنندگان: Siamak ، humsun ، Amir.AA ، areb1356 ، ho_tasha
(2015-08-30 ساعت 12:13)alireza21mehr نوشته:  سلام دوستان
من سوال دارم نمیدونم کجا مطرح کنم اگر اطلاعاتی داریم ممنون میشم بهم جواب بدین

در مورد کار و تحصیل بعد از ورود به آمریکاست
ایا در حال حاضر که منتظر اعلام زمان مصاحبه هستیم میشه دنبال کار گشت یا پذیرش از دانشگاهی گرفت؟ ایا بهتره اینجا مدرک زبان مثل تافل یا ایلتس گرفت یا بریم همونجا ؟

ممنون میشک کمکم کنین
سلام دوست عزيز
اصولا خيلي چيزا در آمريكا با نامه نگاري انجام ميشه برعكس ايران (حضورا بايد رفت دستبوسي) براي تحصيل ميتونيد با استاد ها نامه نگاري كنيد شايد بتونيد فاند هم بگيريد براي اين كارم توي سايت دانشگاهها بگرديد ايميل هاشونو پيدا مي كنيد، براي كار اولين قدم اينه كه يه رزومه كامل و خوب براي خودتون تهيه كنيد ولي اقدام براي مصاحبه ممكن ريسك دار باشه و اونا بهتون وقت مصاحبه بدن ولي شما اونجا نباشيد، در مورد مدرك زبان براي دانشگاه هم حتما سعي كنيد مدرك رو اينجا بگيريد چون هزينه هاي آموزشش به مراتب كمتره و اونجا هم وقت كمتري داريد.
موفق باشيد
شماره کیس:AS201600005xxx / تاریخ رویت قبولی: 15 می / کنسولگری: ابوظبی / تعداد افراد منظور در کیس :2 / ارسال فرمهای سری اول:  2 جون /کارنت شدن کیس:9 فوریه / مصاحبه:13 آپریل / دریافت کلیرنس:13 آپریل/آپدیت ها: 19 و 21 و 22 آپریل، 29 جولای (آپدیت ایمیل)، 5 آگوست کیس اصلی، 7 آگوست OR شدن کیس اصلی و بروزرسانی در سایت سفارت 9 آگوست دو خطي همراه، ١٠ آگوست or شدن همراه/ دریافت ویزا:١٦ آگوست (٢٨ مرداد)/ ورود به آمریکا: ٩ دسامبر(١٩ آذر) / دریافت گرین کارت: همسرم ١٣ ژانويه خودم در انتظار

سفرت بخیر اما تو دوستی خدارا / چو از این کویر وحشت بسلامتی گذشتی / به شکوفه ها به باران / برسان سلام مارا
تشکر کنندگان: lighthouse
سلام دوستان. سوال من درباره عدم سو پیشینه است ٬ من ۷سال است که در خارج از کشور زندگی میکنم ایا باید از ایران و کشور محل سکونت فعلی خودم عدم سو پیشینه بگیرم ؟
سلام دوستان.یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم که برای سفارت ترکیه پاسپورت چقدر وقته باید معتبر باشه؟تو خود وبسایت زده 8 ماه ولی تو سایت وزارت امورخارجه زده 6 ماه؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 17:48)امیررضا.س نوشته:  سلام دوستان.یه سوال داشتم.
میخواستم ببینم که برای سفارت ترکیه پاسپورت چقدر وقته باید معتبر باشه؟تو خود وبسایت زده ۸ ماه ولی تو سایت وزارت امورخارجه زده ۶ ماه؟

سلام دوست عزیز

سوالتون رو توی تاپیک مربوطه بپرسید جواب داده میشه نیازی نیست توی همه تاپیکها سوالتون رو مطرح کنید.

هرچی اعتبار گذرنامتون بیشتر باشه بهتره ولی با توجه به اینکه ویزای شما شش ماه اعتبار داره همون شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا کفایت میکنه.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: Amir.AA
(2015-09-01 ساعت 17:04)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان. سوال من درباره عدم سو پیشینه است ٬ من ۷سال است که در خارج از کشور زندگی میکنم ایا باید از ایران و کشور محل سکونت فعلی خودم عدم سو پیشینه بگیرم ؟

درود
طبق گفته دوستان باتجربه، کسانی که ساکن ایران هستند نیاز نیست گواهی عدم سوء پیشینه تهیه کنند، اما اگر در هر کشور دیگری بیشتر از 6 ماه ساکن بودید، باید حتما این گواهی رو از اون کشور تهیه کنید.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: sepehr007 ، ehsan TT ، Neda Gh
من ورودی 88ارشد دانشگاه ازاد هستم و کارشناسی ارشدمو ناتمام ول کردم و دانشگاه نرفتم یهویی تو سال 90 و تو فرم قبل از قبول شدنم عنوان کرده بودم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم و تو فرم ds260هم عنوان کردم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم" حدودا 16 واحد ارشد میشه واحدایی که گذروندم حالا واسه اثبات حرفام باید چی ببرم با خودم ایا ریز نمراتی که از دانشگاه ازاد بگیرم ببرم و زیرش مهر اموزش و دایره امتحانات و معاون باشه کفایت میکنه واسه افیسر و سفارت دیگه چی میتونم بگیرم جز این" ضمنا وضعیت حال حاضر منو تو ریز نمراتمم زده عدم مراجعه
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
تشکر کنندگان:
(2015-09-02 ساعت 00:07)jilibiliyaee نوشته:  من ورودی 88ارشد دانشگاه ازاد هستم و کارشناسی ارشدمو ناتمام ول کردم و دانشگاه نرفتم یهویی تو سال 90 و تو فرم قبل از قبول شدنم عنوان کرده بودم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم و تو فرم ds260هم عنوان کردم که چند واحد از دروس ارشد رو گذروندم" حدودا 16 واحد ارشد میشه واحدایی که گذروندم حالا واسه اثبات حرفام باید چی ببرم با خودم ایا ریز نمراتی که از دانشگاه ازاد بگیرم ببرم و زیرش مهر اموزش و دایره امتحانات و معاون باشه کفایت میکنه واسه افیسر و سفارت دیگه چی میتونم بگیرم جز این" ضمنا وضعیت حال حاضر منو تو ریز نمراتمم زده عدم مراجعه
ریز نمرات رو ببرید.ولی اصلا چیز مهمی نیست.اونجا هم اگه پرسیدن همین رو بگید که ادامه ندادید.سخت نگیرید،واقعا سخت نیست.اونا حتی کارت پایان خدمت همسر من که خدمتش در سپاه بود رو نگاه هم نکردن و نخواستن.و هیچ کدوم از ریز نمراتی که ما بردیم ازمون نخواستن.فقط ترجمه ی گواهی موقت لیسانس من رو گرفتن و مدارک شناسایی.
تشکر کنندگان:
(2015-09-01 ساعت 18:04)amirabas93 نوشته:  
(2015-09-01 ساعت 17:04)sepehr007 نوشته:  سلام دوستان. سوال من درباره عدم سو پیشینه است ٬ من ۷سال است که در خارج از کشور زندگی میکنم ایا باید از ایران و کشور محل سکونت فعلی خودم عدم سو پیشینه بگیرم ؟

درود
طبق گفته دوستان باتجربه، کسانی که ساکن ایران هستند نیاز نیست گواهی عدم سوء پیشینه تهیه کنند، اما اگر در هر کشور دیگری بیشتر از ۶ ماه ساکن بودید، باید حتما این گواهی رو از اون کشور تهیه کنید.
با تشکر . یعنی من باید از سفارت کشور دومم تقاظا کنم ؟چون الان در کشور سوم هستم .
با تشکر

درود
طبق گفته دوستان باتجربه، کسانی که ساکن ایران هستند نیاز نیست گواهی عدم سوء پیشینه تهیه کنند، اما اگر در هر کشور دیگری بیشتر از ۶ ماه ساکن بودید، باید حتما این گواهی رو از اون کشور تهیه کنید.
با تشکر . یعنی من باید از سفارت کشور دومم تقاظا کنم ؟چون الان در کشور سوم هستم .
با تشکر
تشکر کنندگان:
(2015-09-03 ساعت 16:48)sepehr007 نوشته:  

درود
با تشکر

درود
با تشکر

از ایران نیازی نیست

از تمام محل سکونت های قبلی لازمه

به نظر روز مصاحبه خودتون ارائه ندین تا اگه ازتون درخواست کردن ارائه کنین.

موفق باشین
تشکر کنندگان: sepehr007
سلام دوستان
من تو سفرنامه elchin_f خوندم که آنکارا 3 اکتبر تا 7 اکتبر تعطیل هست کسی میدونه چرا؟
یعنی امسالم تعطیله؟
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان:
(2015-09-03 ساعت 17:59)م.صاد نوشته:  سلام دوستان
من تو سفرنامه elchin_f خوندم که آنکارا ۳ اکتبر تا ۷ اکتبر تعطیل هست کسی میدونه چرا؟
یعنی امسالم تعطیله؟
با سلام دوست عزیز شما باید چک کنید که سفارت و ترکیه کی تعطیل هستش.
بهترین راه هم این هست که به سایت سفارت در آنکارا مراجعه کنید بخش تعطیلات حتی دلیل و ساعت تعطیل بودن رو هم زده به راحتی میتونید متوجه بشید که چه روزهایی تعطیل هست.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: م.صاد ، mehdihk
(2015-09-03 ساعت 18:46)ho_tasha نوشته:  
من تو سفرنامه elchin_f خوندم که آنکارا ۳ اکتبر تا ۷ اکتبر تعطیل هست کسی میدونه چرا؟
یعنی امسالم تعطیله؟
بهترین راه هم این هست که به سایت سفارت در آنکارا مراجعه کنید بخش تعطیلات حتی دلیل و ساعت تعطیل بودن رو هم زده به راحتی میتونید متوجه بشید که چه روزهایی تعطیل هست.
با سلام و تبريك بخاطر دقت عمل
تعطيلي 3 تا 7 اكتبر سال گذشته مربوط به جشن عيد قربان بود كه در تركيه همه ساله برگزار ميشه امسال به 24 تا 27 سپتامبر تغيير كرده ( بخاطر ماه قمري) و بخاطر همين دكتر اونگان هم در اين فاصله تو سايتش تعطيلي رو اعلام كرده Cool
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: م.صاد ، Mehdi0065 ، matin86
(2015-09-03 ساعت 18:46)ho_tasha نوشته:  
یعنی امسالم تعطیله؟

میشه ادرس سایت سفارت انکارا رو بذارین.ممنون
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان