موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-14 ساعت 16:48)Siamak.k نوشته: (2015-09-14 ساعت 16:37)yassin30 نوشته: ممنون
راجع به خدمت و کارت پایان خدمت
اگر سپاه باشه ایرادی میگیرن ؟و یا چقدر به نظرتون در ویزا گرفتن تاثیر گذاره ؟
از ابتدای پروسه لاتاری عوامل مختلفی هست که روی روند کار تاثیر میزاره یکیش سربازی هستش که همه آقایون رو تحت الشعاع قرار میده کلا سربازی یعنی کلیرنس.
خود من در ارتش خدمت کردم ولی شرایطم با شما فرقی نمیکنه .حتما تمام کسانی که به سربازی رفته اند چک میخورند فقط زمان کلیرنس متفاوت خواهد بود که اینو فقط و فقط خودشون میدونند و قاعده و قانون خاصی نداره .
شما از الان ذهنتون رو درگیر این مسائل نکنید انشالا همه چیز خوب پیش میره
موفق باشید
بعید میدونم کسایی که ماه های اول کارنت میشن ایراد بگیرند. امید به خدااا..
موردی رو دیدید که با وجود سربازی یک ضرب ویزا بگیره؟؟
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : : 24 April
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
من یک سوال داشتم بابت ادرس در امریکا ٫ من ادرس رو دادم ولی الان بواسطه مدرکم شاید عوض کنم . ایا من باید تو همون ادرسی که نوشتم باشم یا بعد از رسیدن امکان عوض کردنش هست ؟ ( واقعیتش ادرس فامیل خانوادگی رو من دادم ولی یک جورهایی خیلی منت میذاره با اینکه من هیچ گونه ساپورتی از ایشان نخواستم بغیر از یک ادرس پستی).
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سال ۲۰۱۵ هم مثل سال های قبل فرم ۹ سوالی رو دادند؟ کلن این فرم ۹ سوالی به چه کسانی داده میشه؟
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-14 ساعت 23:42)vahidbaq نوشته: (2015-09-14 ساعت 22:07)saeid-ss نوشته: سلام دوستان من از برندگان ۲۰۱۳ هستم تا الان سه مرتبه مسافرت کردم و برگشتم الان هم باید برای بار چهارم برم و برگردم ولی برای دفعه بعد دیگه ایشااله میخواهم ساکن بشم.. میخواستم بپرسم که من میتونم این دفعه هم برم و برگردم بهم گیر نمیدن....این دفعه هم سر شش ماه میرم....ممنونم از پاسخگوی دوستان
اگر بهتون گیر دادن و تاحالا تذکر نداشتین، یه بهونه موجهی بیارید، نیمه کاره بودن تحصیل خودتون یا بچه ها، داشتن کار ناتمام و... ممکنه با یه تذکر حل بشه. اگر هم کار به جاهای باریکتر کشید باز کوتاه نیایید و درخواست بدید که توی دادگاه به موردتون رسیدگی بشه، دلایلتون رو برای قاضی بگید، گفته میشه معمولا بار اول رای به نفع مهاجر میدن ولی اگه باز میخوایید برگردید و دفعه بعد برای ساکن شدن برید، بهتره اونجا که رفتید reentry permit بگیرید که بار بعد هم از نظر زمانی (تا ۲سال) دستتون باز باشه و هم با خیال راحت برگردید.
ممنون از پاسختون...حالا اگه من این سری با دو یا سه ماه تاخیر برم ولی دیگه بی ایران برنگردم و ساکن بشم بهتر نیست؟؟ ممکنه به این تاخیر دو یا سه ماهه بهم گیر بدن....این طوری بهتر نیست که برم بمونم وبر نکردم... ممنون
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... یک سوال داشتم
عکس رو باید همون موقع که فرمها رو ارسال میکردیم میفرستادیم یا فقط برای روز مصاحبه میخوان؟
در ضمن عکی باید چاپ بشه یا به صورت آنلاین بفرستیم
ممنون میشم پاسخ بدید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... یک سوال داشتم
عکس رو باید همون موقع که فرمهای اول رو ارسال کردیم میفرستادیم یا فقط برای روز مصاحبه باید ببریم؟
در ضمن عکس رو باید به صورت آنلاین برای سفارت بفرستیم یا باید چاپش کنیم؟
ممنون از پاسخگوییتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-16 ساعت 21:43)nazi00 نوشته: سلام دوستان ... یک سوال داشتم
عکس رو باید همون موقع که فرمهای اول رو ارسال کردیم میفرستادیم یا فقط برای روز مصاحبه باید ببریم؟
ممنون از پاسخگوییتون
سلام فکر میکنم فقط روز مصاحبه باید برد و اگر ترکیه هستید 15 روز قبل از مصاحبه هم با پست میفرستید (چیزی که از خوندن مطالب دستگیرم شده)
خودم که دیجیتالی نفرستادم ولی 5 در5 گرفتم روز مصاحبه ببرم
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-16 ساعت 21:43)nazi00 نوشته: سلام دوستان ... یک سوال داشتم
ممنون از پاسخگوییتون
عکس باید چاپی بدون روتوش 5 در 5 باشه
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر