کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام دوستان
فرمت عکسی که باید بگیریم واسه روز مصاحبه با خودمون ببریم باید چجوری باشه؟
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱ 
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 13:53)saman_rrr نوشته:  سلام دوستان

سلام

دقیقا مثل عکسی که برای ثبت نام گرفتید.
تمام رخ زمینه سفید طوری که هر دو گوش کاملا مشخص باشه و عکس بدون روتوش باشه حتما .
ابعاد عکس هم باید 5*5 باشه.

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: saman_rrr ، ho_tasha ، Mehdi0065 ، victor2016
با سلام دوست عزیز ببنید من میتونم فرمت رو براتون ارسال کنم به من پیام بدین ولی بهترین چیز همانطور هم که در بالا میبیند نشانه بارز یک نقض هست بهتر هست از داخل سایت سفارت بررسی کنید که به چه صورت هست. ولی مشخصات عمومی تمایم عکس
5*5 60% تصویر باید صورت شما باشه بدون لبخند و اخم بدون عینک بدون روتوش بروی کاغذ مات
امیدوارم موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: saman_rrr
(2015-09-30 ساعت 14:20)ho_tasha نوشته:  
با سلام دوست عزیز ببنید من میتونم فرمت رو براتون ارسال کنم به من پیام بدین ولی بهترین چیز همانطور هم که در بالا میبیند نشانه بارز یک نقض هست بهتر هست از داخل سایت سفارت بررسی کنید که به چه صورت هست. ولی مشخصات عمومی تمایم عکس
۵*5 60% تصویر باید صورت شما باشه بدون لبخند و اخم بدون عینک بدون روتوش بروی کاغذ مات
امیدوارم موفق باشید.

من بعلت اینکه تعداد پست هام ۲۵ تا نشده نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم. فرمتش رو تو سایت پیدا کردم فقط حتمن باید رو کاغذ مات باشه؟
کیس نامبر: ***٣
رویت قبولی : ۷ می
ارسال فرمها: ۱۳ می
تعداد نفرات:۱ 
سفارت: گوانجو چين
مصاحبه: ۱ دسامبر، AP
آپديت ها: ٣ دسامبر، ١٤ ژانويه (به وقت آمريكا)، ١٩(تبديل "/" به "Or")و ٢٠ و ٢١ ژانويه به وقت سفارت
دريافت ايميل براى تحويل دادن پاسپورت: ٢٠ ژانويه
ویزا : ٣ فبريه , ورود به آمریکا: ٢٨فبريه
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 14:43)saman_rrr نوشته:  من بعلت اینکه تعداد پست هام ۲۵ تا نشده نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم. فرمتش رو تو سایت پیدا کردم فقط حتمن باید رو کاغذ مات باشه؟

شما اگه به عکاسی های با سابقه مراجعه کنید و بگید که عکس برای ویزا میخواین خودشون شمارو راهنمایی میکنن.
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: saman_rrr
(2015-09-30 ساعت 14:46)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-30 ساعت 14:43)saman_rrr نوشته:  من بعلت اینکه تعداد پست هام ۲۵ تا نشده نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم. فرمتش رو تو سایت پیدا کردم فقط حتمن باید رو کاغذ مات باشه؟

شما اگه به عکاسی های با سابقه مراجعه کنید و بگید که عکس برای ویزا میخواین خودشون شمارو راهنمایی میکنن.
با اجازه آقا سیامک
بله دوست عزیز باید حتماً روی کاغذ مات باشه.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak
سلام دوستان

لطفا کارنت شدن رو یک توضیحی بدید؟
بعضی دوستان تاریخ کارنت شدنشون آگوست هست و مصاحبه نوامبر! جریان چیه؟؟

ممنون
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر

تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 15:45)Aliasghar.Abbasi نوشته:  سلام دوستان

لطفا کارنت شدن رو یک توضیحی بدید؟
بعضی دوستان تاریخ کارنت شدنشون آگوست هست و مصاحبه نوامبر! جریان چیه؟؟

ممنون

سلام دوست عزیز

کارنت شدن یعنی زمانی که شماره پرونده ( کیس نامبر ) شما رو اعلام میکنن و پرونده شما به جریان میوفته.هر ماه تعدادی از شماره ها رو کارنت میکنن و از طریق سایت ویزا بولتن اعلام میکنن اینجا
بعد از اون شما باید منتظر نامه دوم یا همون نامه دعوت به مصاحبه باشید .
نامه دوم رو از سایتی که برنده شدنتون رو اونجا چک کردین میتونین دریافت کنین.

دوستانی که آگوست کارنت شدن و مصاحبشون تو ماه نوامبره ( مثل خود من ) فرم ds-260 رو دیر تر ارسال کردن .

موفق باشید
تشکر کنندگان: ho_tasha ، mehdihk ، Aliasghar.Abbasi
سلام دوستان
بنده روز دوشنبه دوم نوامبر مصاحبه دارم. با توجه به اینکه جمعه و پنجشنبه در امارات تعطیل هست و یک روز هم مدیکال زمان میبره تا جوابش بیاد، به نظر شما اگر پنجشنبه ساعت یازده صبح دبی باشم میرسم مدیکال رو انجام بدم یا نه ؟ و اینکه تا چه ساعتی مدیکال اونجا خدمات پزشکی ارائه میدن ؟ پیشنهاد تون در کل چیه ؟ ممنونم

کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: Golshifteh68
خانم مهسا 106 با سلام
براي ارسال بسته مدارك كه تنها براي آنكارا مورد نياز است ميتونيد پس از آماده كردن مدارك ، نوشتن كيس نامبر روي ترجمه ها و مداركي كه كيس نامبر روي آنها درج نشده با مداد ، مرتب كردن آنها و قراردادن در يك پوشه پلاستيكي درب دار ( به خاطر اينكه مدارك پس از بازكردن بسته اصلي پراكنده نشوند ) با دردست داشتن آدرس و شماره تلفن سفارت به دفاتر مركزي پست جهت ارسال مراجعه كنيد پست DHL دولتي ارزونتره ولي مسؤلش مي گفت 15 تا 20 روزه مي رسه . همونجا بهم گفت مي توني بري بخش خصوصي برات بفرسته كه 5 تا 10 روزه مي رسه ولي گرونتره آدرس Globex رو بهم داد من هم با اين پست فرستادم. 23 سپتامبر تحويل دادم 30 سپتامبر رسيد آنكارا البته پروسه ارسال بخاطر عيد قربان از 26 سپتامبر شروع شد.
بعد از دريافت رسيد ميتونيد از طريق سايت پيگيري بسته و كد پيگيري كه به شما ميده ميتونيد بسته تونو دنبال كنيد و از رسيدنش مطمئن بشيد.
موفق و پيروز باشيد.
Tracking for shipment # hdq111111111

Location Status Date & Time
1 Turkey - Ankara Arrived-Ankara Sep 30,2015 05:45 PM
2 Turkey - Sabiha Gökçen Caddesi Arrived-Shipment In Transit. Sep 30,2015 08:54 AM
3 Belgium - Liège Arrived-Shipment In Transit. Sep 30,2015 01:07 AM
4 DUBAI Departed-Shipment In Transit. Sep 29,2015 12:46 AM
5 DUBAI Arrived-Dubai Sep 28,2015 03:13 PM
6 Iran - Tehran Departed-to Dubai Sep 27,2015 08:00 PM
7 Iran - Tehran Arrived-Tehran Office Sep 26,2015 02:44 PM
8 Iran -‍City Droppedofftooffice-To Mr --------------- Sep 23,2015 01:24 PM
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: مهسا106 ، ho_tasha
دوستان من الان از دکتر ترکیه وقت گرفتم.توی سایتش یه جایی پرسیده بود نوع مهاجرت؟نوشتم diversity.درسته؟
سوال دیگم اینه که کسی تقویم ترکیه را داره؟خواهشا لینکشا بدارین.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
ﺁﻗﺎﻳﻪ ﻣﻬﺪﻱ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﺘﻮﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﻟﻂﻒ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﭘﺎﺳﺦ ﺩاﺩﻳﻦ

ﻣﻦ ﺑﺮاﻳﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻧﻪ اﻣﻀﺎﻡ ﺑﺎﻳﺪﭘﺴﺘﺎﻡ ﺯﻳﺎﺩﺑﺎﺷﻪ ﺗﺎﺑﺘﻮﻧﻢ اﻣﻀﺎﻣﻮ ﻛﺎﻣﻞ ﻛﻨﻢ ﺑﺒﺨﺸﻴﺪﻛﻪ ﭘﺴﺖ ﻣﻴﺬاﺭﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
تشکر کنندگان: mehdihk
سلام دوستان.دوتا سوال فنی؟؟؟؟؟؟؟
من مصاحبم 3 نوامبر هستش و دارم برای اداره ی پست ترکیه طبق دستورالعمل آقای hotasha عمل میکنم.ولی وقتی به جایی میرسم که میگه شماره ی پروندتا وارد کن وقتی کیسما میزنم مینویسه برای ملاقات آماده نیست.جریان چیه؟
سوال دومم اینه که من پاسم را عوض کردم و ازم شماره پاسپورت خواسته و نوشته باید شمارت پاست با ds260 یکی باشه.چیکار کنم؟
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان:
(2015-10-01 ساعت 15:46)امیررضا.س نوشته:  دوستان من الان از دکتر ترکیه وقت گرفتم.توی سایتش یه جایی پرسیده بود نوع مهاجرت؟نوشتم diversity.درسته؟
سوال دیگم اینه که کسی تقویم ترکیه را داره؟خواهشا لینکشا بدارین.

بله درسته. اینم لینک تقویم ترکیه:
http://en.turktakvim.com/
http://www.timeanddate.com/calendar/?country=4
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان:
(2015-09-30 ساعت 16:59)yassin30 نوشته:  سلام دوستان
بنده روز دوشنبه دوم نوامبر مصاحبه دارم. با توجه به اینکه جمعه و پنجشنبه در امارات تعطیل هست و یک روز هم مدیکال زمان میبره تا جوابش بیاد، به نظر شما اگر پنجشنبه ساعت یازده صبح دبی باشم میرسم مدیکال رو انجام بدم یا نه ؟ و اینکه تا چه ساعتی مدیکال اونجا خدمات پزشکی ارائه میدن ؟ پیشنهاد تون در کل چیه ؟ ممنونم

سلام دوست عزيز. من هم دقيقا شرايط شما رو دارم .به نظرم اينكار يه كم ريسكش بالاست،،هنوز منم وقت دكتر نگرفتم!
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان