کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-10-02 ساعت 17:08)alfa_a_h نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 16:33)Aliasghar.Abbasi نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 16:17)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 15:49)Aliasghar.Abbasi نوشته:  
(2015-10-02 ساعت 15:47)yassin30 نوشته:  نه دوست عزيز. برای چی مشکل بشه؟!

چه دلیلی داره ثبت نام کنیم؟
اگر نریم مصاحبه که کلا دیگه هیچ وقت نمیتونی ثبت نام کنی
اگرم قبولت نکنن امسال سال دیگم قبولت نمیکنن!
پس عملا ثبت نام نکنیم سنگین تره
خوب ممكنه امسال به خاطر كيس نامبرمون مشكلي پيش بياد. خواستم بدونم ميشه يا نه. شخصا فكر ميكنم اگه مشكلي نباشه اتفاقا چرا ثبت نام نكنيم؟شما كه اطلاع داري بايد بدوني ايرانيا فقط به خاطر مشكلات سابقه اي نيست كه ويزا از دست ميدن. بيشتر به خاطر زمان كم اوردنه. ضمنا اگر صفحه ي ٢٠١٥ ي ها رو بخوني ميبيني خيلياشون حسرت ميخورن كه چرا ثبت نام نكردن. نهايتا اگر قانع نميشيد شما ثبت نام نكن خوب. سوال من چيز ديگه اي بود. كه ايا ميشه يا نه!همين

من که ثبت نام نمیکنم
شمارت زیر 5000 هست نگران نباش

دوست عزیز به نظرت ما که کیس نامبرمون نزدیک 6000 هستش dv2017 ثبت نام کنیم؟

ببینید طبق آماری که همین سایت ارایه کرده و توی بعضی پست های میتونید ببینید
تنها پارسال یک سری افراد ک شمارشون بالای 7000 و خورده ای بود نوبت بهشون نرسید
ولی برای احتیاط چون پروسه چک ممکنه طول بکشه اونایی ک شماره بالایی دارند بازم ثبت نام کنند
فکر میکنم زیر 5000 مشکلی نیست
بین 5تا 7 ریسک متوسط و بالای 7 ریسک زیاد داره

تصمیم با خودتون
شماره کیس: 2016AS00004xxx
سفارت آنکارا => ابوظبی
تعداد 1 نفر

تشکر کنندگان: dds.azimi@yahoo.com ، matin86 ، Farbod13
سلام دوستان
کسی در مورد سایز دقیق عکس مورد نیاز برای nmc اطلاع داره؟ چون یه مقدار نظرات متفاوته.
تشکر کنندگان:
(2015-10-02 ساعت 15:42)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  سلام. دوستان ثبت نام تو لاتاري ٢٠١٧ مشكلي تو پروندمون ايجاد نميكنه؟ثبت نام كنيم به نظرتون؟

درود
هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز. اگر کیس نامبر نسبتا بالایی دارید ثبت نام کنید. امیدوارم که در لاتاری 2017 با کیس نامبر پایین تری برنده بشید و به اندازه کافی فرصت داشته باشید.
موفق باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: dds.azimi@yahoo.com ، matin86 ، ehsan TT
(2015-10-02 ساعت 15:42)dds.azimi@yahoo.com نوشته:  سلام. دوستان ثبت نام تو لاتاري ٢٠١٧ مشكلي تو پروندمون ايجاد نميكنه؟ثبت نام كنيم به نظرتون؟

سلام.من دقیقا پرسیدم وهیچ مشکلی پیش نمیاد.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: Amir.AA ، dds.azimi@yahoo.com ، matin86
دوستان یه سوال داشتم اگر کسی اشتباهی دو فرم را ارسال کند رد صلاحیت میشود ؟؟ چون یکی از فرمها ثبت نام لاتاری اشنباهی رخ داده من دوباره فرم

دیگری را پر کردم فرستادم و دقیقا نمی دونم جزو رد صلاحیت ها هستم یا خیر ؟Sad
تشکر کنندگان:
دوست عزیز سوالتون رو باید توی بخش 2017 مطرح می کردید. اگر با یک اسم و فامیل و مشخصات مشابه، دوبار ثبت نام کنید متاسفانه به احتمال زیاد حذف خواهید شد.
تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی‌! یکی‌ دیروز و یکی‌ فردا . . .
تشکر کنندگان:
(2015-10-03 ساعت 04:19)leila shahbakh نوشته:  دوستان یه سوال داشتم اگر کسی اشتباهی دو فرم را ارسال کند رد صلاحیت میشود ؟؟ چون یکی از فرمها ثبت نام لاتاری اشنباهی رخ داده من دوباره فرم

دیگری را پر کردم فرستادم و دقیقا نمی دونم جزو رد صلاحیت ها هستم یا خیر ؟Sad

سلام
بله اگر یک نفر با یک مشخصات، دو بار فرم ثبت نام رو تکمیل کند در قرعه کشی شرکت داده نخواهد شد و حذف می شود.
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
تشکر کنندگان: ho_tasha ، ehsan TT
سلام . برای مصاحبه و کارهای پزشکی و ... باید چند روز در شهر محل سفارت بمونیم ؟ ( بلیط برای چند روز رزرو کنیم ؟ )
تشکر کنندگان:
(2015-10-04 ساعت 01:21)S.R.Reza نوشته:  سلام . برای مصاحبه و کارهای پزشکی و ... باید چند روز در شهر محل سفارت بمونیم ؟ ( بلیط برای چند روز رزرو کنیم ؟ )
با سلام دوست عزیز شما میتونید با مراجعه به هر یک از تاپیک های مربوط به سفارت ها بفهمید که تقریبی چند روز نیاز هست. البته این به شرایط دیگه هم بستگی داره مثلاً به تعطیلات بخورید یا فرزند داشته باشید اینها عواملی هستن که میتونن مدت حضور شما در کشور دیگه رو به جهت انجام مدیکال افزایش بدن.
موفق باشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: mehdihk
با سلام خدمت دوستان ، به نظر شما در زمان مصاحبه به نوعی این موضوع رو با آفیسر مطرح کنیم که آیا ما هم مثل 2015 ها کلیرنسمون طولانی خواهد شد و این شانس رو از دست خواهیم داد یا امسال تمهیداتی برای مشکل کلیرنس ایرانی ها اندیشیده شده؟
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2015-10-04 ساعت 09:45)Hana2015 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ، به نظر شما در زمان مصاحبه به نوعی این موضوع رو با آفیسر مطرح کنیم که آیا ما هم مثل ۲۰۱۵ ها کلیرنسمون طولانی خواهد شد و این شانس رو از دست خواهیم داد یا امسال تمهیداتی برای مشکل کلیرنس ایرانی ها اندیشیده شده؟
با سلام
دوست عزيز بهتره هر چه ميتونيد كمتر با آفيسر صحبت كنيد ، به نظر من كمي صبر كنيد تا بچه هاي كيس پايين كه دارن ميرن مصاحبه وضعيتشون كم كم مشخص بشه و از تجربيات اونا نتيجه گيري كنيد .
با آرزوي موفقيت براي شما
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Hana2015 ، matin86
(2015-10-04 ساعت 11:54)mehdihk نوشته:  
(2015-10-04 ساعت 09:45)Hana2015 نوشته:  با سلام خدمت دوستان ، به نظر شما در زمان مصاحبه به نوعی این موضوع رو با آفیسر مطرح کنیم که آیا ما هم مثل ۲۰۱۵ ها کلیرنسمون طولانی خواهد شد و این شانس رو از دست خواهیم داد یا امسال تمهیداتی برای مشکل کلیرنس ایرانی ها اندیشیده شده؟
با سلام
دوست عزيز بهتره هر چه ميتونيد كمتر با آفيسر صحبت كنيد ، به نظر من كمي صبر كنيد تا بچه هاي كيس پايين كه دارن ميرن مصاحبه وضعيتشون كم كم مشخص بشه و از تجربيات اونا نتيجه گيري كنيد .
با آرزوي موفقيت براي شما
ما که با کیس نامبر بالا و خدمت س پ ا ه ، شغل دولتی و جواب طولانی کلیرنس هیچ امیدی به دریافت ویزا نداریم ولی قصد دارم تا آخر پروسه رو بروم . گفتم حداقل بهشون بفهمونیم که کارشون از نظر اخلاقی درست نیست. دلم خیلی به حال بچه های 2015 که کات آف شدن و آنهایی هم که ویزا نگرفتن میسوزه و حس میکنم این بلا سر خودم اومده.

با سلام
با آرزوي موفقيت براي شما
ما که با کیس نامبر بالا و خدمت س پ ا ه ، شغل دولتی و جواب طولانی کلیرنس هیچ امیدی به دریافت ویزا نداریم ولی قصد دارم تا آخر پروسه رو بروم . گفتم حداقل بهشون بفهمونیم که کارشون از نظر اخلاقی درست نیست. دلم خیلی به حال بچه های 2015 که کات آف شدن و آنهایی هم که ویزا نگرفتن میسوزه و حس میکنم این بلا سر خودم اومده.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: mehdihk ، ofrfar ، matin86
سلام دوستان
ميخواستم بدونم برندگان ٢٠١٦ هم ميتونن براى سال بعد دوباره ثبت نام كنن؟!
کیس نامبر : 7XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : ۱ / ارسال فرمهای سری اول: 30 june / کارنت شدن کیس:  20 April / مصاحبه:  6 June
تشکر کنندگان:
(2015-10-04 ساعت 13:12)Hana2015 نوشته:  
با سلام
با آرزوي موفقيت براي شما
ما که با کیس نامبر بالا و خدمت س پ ا ه ، شغل دولتی و جواب طولانی کلیرنس هیچ امیدی به دریافت ویزا نداریم ولی قصد دارم تا آخر پروسه رو بروم . گفتم حداقل بهشون بفهمونیم که کارشون از نظر اخلاقی درست نیست. دلم خیلی به حال بچه های ۲۰۱۵ که کات آف شدن و آنهایی هم که ویزا نگرفتن میسوزه و حس میکنم این بلا سر خودم اومده.

با سلام
با آرزوي موفقيت براي شما
ما که با کیس نامبر بالا و خدمت س پ ا ه ، شغل دولتی و جواب طولانی کلیرنس هیچ امیدی به دریافت ویزا نداریم ولی قصد دارم تا آخر پروسه رو بروم . گفتم حداقل بهشون بفهمونیم که کارشون از نظر اخلاقی درست نیست. دلم خیلی به حال بچه های ۲۰۱۵ که کات آف شدن و آنهایی هم که ویزا نگرفتن میسوزه و حس میکنم این بلا سر خودم اومده.
سلام
خدمت در س پ ا ه به مراتب پذیرفته تر از شغل دولتیه.
کسایی که خدمت سربازی س پ ا ه بودند کم پیش اومده ویزا نگیرن ولی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
انشاله شما موفق میشید دوست من
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: mehdihk ، victor2016 ، Hana2015 ، matin86
دوست عزیز دوستمون درست میگه.میدونی چرا؟
به خاطر این که خیلی ها مثل شما در سپاه خدمتشون را گذروندند و به مصاحبه رفتند و اف بی آی چک خوردند و کلیر شدند و ویزا گرفتند و آفیسر اینا دونسته که خدمت در سپاه یک چیز عمومی و معمولی شده و پس از یک دوره ی بازرسی کوتاه مدت حل میشه و کلیر میکنند ولی شغل دولتی حساس را عموم افراد برنده نداشته و یک چیز نسبتا خاصه که دوره ی کلیر شدن را طولانی میکنه.شما هم نگران نباش.اگه قسمتت باشه شده آخرین نفری باشی که یکدونه ویزا مونده باشه تا بهت بدن کارت حله.
امیدوارم موفق باشی وبری مصاحبه.
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: mehdihk ، lighthouse ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان