کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-11-10 ساعت 00:48)karmen نوشته:  
(2015-11-09 ساعت 11:36)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-08 ساعت 20:51)karmen نوشته:  سلام .. چرا کسی راهنمایی نمی کنه

با توجه به این که 24 دسامبر پنج شنبه تطیل رسمی و جمعه هم ابوظبی تعطیل است برای کسانی که 21 دسامبر مصاحبه دارند در صورت گرفتن ویزای یک ضرب چند روز بعد تحویل می گیرند؟

یه سوال دیگه هم دارم. برای ابوظبی باید رفت همون سفارت مدارک و ویزا رو تحویل گرفت یا مثل ترکیه جایی پست می کنند؟؟

سلام
در صورتي كه شما ويزا رو بگيريد در اون برگه بهتون ميگه كه بين سه تا پنج روز كاري
ولي داشتيم دوستاني كه دو روزه گرفتن،و دوستاني كه يكهفته هم گذشته و موندن ويزاشون نيومده
مرسی از پاسخ.
یعنی بهتر هست که مستقیم برم سفارت و مدارکم رو تحویل بگیرم. درسته؟
ولي وقتي روز كاري عنوان ميشه يعني روزهاي غير تعطيل كه اين مسئله بارها در همه تاپيك ها فكر كنم گفته شده
فقط تركيه پست داره ،در ابوظبي شما از پيكاپ ويزا هم ميتونيد استفاده كنيد كه كسي توصيه نميكنه چون دردسر داره و ممكنه پاستون گم شه

مرسی از پاسخ.

اگه پول و زمان كافي داريد بله
اگه فقط زمان كافي هم داريد بله چون يكدرصد احتمال همه چي رو بده
گفتم خدمتت،پارسال دو تا پاس گم شد و اينكه يه مورد بوده كه كسي كه كاراي پيكاپ رو انجام ميداده پاس هارو نميبره واسه ويزا و كاراي بعدش،دوستان كه جويا ميشن ميگه برام نميصرفه ده تا پاس و ببرم،بايد وايسم بيست سي تا بشه تا بصرفه،اونم دم دم هاي پايان سال براي گرفتن ويزا
حالا شما خودت اختيار داري و ميتوني مستقل تصميم بگيري
ما فقط در حد بيان تجارب ديگران و توصيه ميتونيم بگيم بقيش با خودته مسلما
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، humsun ، j.modarres ، karmen
(2015-11-08 ساعت 00:24)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-07 ساعت 19:00)sepideh1234 نوشته:  سلام خدمت مدیران محترم
میشه لطفا تاپیک اولین سفر به آمریکا برای گرفتن گرین کارت, و مبحث ١۶۵ دلار رو فعالسازی کنید
Smile با تشکر

سپيده خانوم
انشالا كه موفق باشيد
ببينيم شما زودتر ميرسي اونجا يا اميررضا،امير كه پنجشنبه راهيه و جمعه اونجاس
اينم خدايي يه ركورد حساب ميشه در نوع خودشBig Grin

من که جمعه صبح ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس میرسم
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Hana2015 ، Interuniversal ، behjan ، sepideh1234 ، j.modarres ، humsun ، sahar2016 ، matin86
(2015-11-10 ساعت 00:48)karmen نوشته:  
(2015-11-09 ساعت 11:36)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-08 ساعت 20:51)karmen نوشته:  سلام .. چرا کسی راهنمایی نمی کنه

با توجه به این که 24 دسامبر پنج شنبه تطیل رسمی و جمعه هم ابوظبی تعطیل است برای کسانی که 21 دسامبر مصاحبه دارند در صورت گرفتن ویزای یک ضرب چند روز بعد تحویل می گیرند؟

یه سوال دیگه هم دارم. برای ابوظبی باید رفت همون سفارت مدارک و ویزا رو تحویل گرفت یا مثل ترکیه جایی پست می کنند؟؟

سلام
در صورتي كه شما ويزا رو بگيريد در اون برگه بهتون ميگه كه بين سه تا پنج روز كاري
ولي داشتيم دوستاني كه دو روزه گرفتن،و دوستاني كه يكهفته هم گذشته و موندن ويزاشون نيومده
مرسی از پاسخ.
ولي وقتي روز كاري عنوان ميشه يعني روزهاي غير تعطيل كه اين مسئله بارها در همه تاپيك ها فكر كنم گفته شده
فقط تركيه پست داره ،در ابوظبي شما از پيكاپ ويزا هم ميتونيد استفاده كنيد كه كسي توصيه نميكنه چون دردسر داره و ممكنه پاستون گم شه

مرسی از پاسخ.
دوست عزيز از طریق آژانس های معتبر داخل شهرتون اقدام کنید و قرار داد ببندید و بیعانه بدید. نه به کسانی که معتبر نیستند. آژانس این کارو انجام میده و حدود دویست سیصد تومن میگیره و بعد از دو هفته بهتون تحویل میده. این چیزی هست که من تحقیق کردم. فقط آژانس های معتبر
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: ho_tasha ، behjan ، sahar2016 ، karmen
سلام دوستان
من یک سوال مهم دارم اما نمیدونم چرا هیچ تاپیکی یا پیامی دراین رابطه ندیدم...
اول اینکه وقت مصاحبه برای سوال های عمومی مثل اینکه چرا میخوای بری امریکا ویا ایا قصد ادامه تحصیل یا چه کاری رو دارید،بهترین جواب چی هست؟
دوم اینکه همسرمن سربازی اموزشی س پ ا ه بوده اما چون دکترا بوده امریه تو یه ارگان درس میداده..وقتی پرسیدن سربازی کجا بودی ایا باید اسمی از آموزشی برده شه؟و بهتره چی بگه؟ بگه امریه بوده؟ بگه چرا درس میداده ونه کارهای نظامی؟
ممنون میدم اگه جواب بدید چون وقت مصاحبه نزدیکه...
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 02:31)Joje mohajer نوشته:  سلام دوستان
اول اینکه وقت مصاحبه برای سوال های عمومی مثل اینکه چرا میخوای بری آمریکا ویا ایا قصد ادامه تحصیل یا چه کاری رو دارید،بهترین جواب چی هست؟
دوم اینکه همسرمن سربازی اموزشی س پ ا ه بوده اما چون دکترا بوده امریه تو یه ارگان درس میداده..وقتی پرسیدن سربازی کجا بودی ایا باید اسمی از آموزشی برده شه؟و بهتره چی بگه؟ بگه امریه بوده؟ بگه چرا درس میداده ونه کارهای نظامی؟

یه سوال دیگه چون سربازی کار نظامی نمیکرده و فقط درس میداده امکان ویزای یک ضرب یا ای پی چک کوتاه مدت هست؟
Abu dhabi
25 January
April 1
تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 02:34)Joje mohajer نوشته:  
اول اینکه وقت مصاحبه برای سوال های عمومی مثل اینکه چرا میخوای بری آمریکا ویا ایا قصد ادامه تحصیل یا چه کاری رو دارید،بهترین جواب چی هست؟

یه سوال دیگه چون سربازی کار نظامی نمیکرده و فقط درس میداده امکان ویزای یک ضرب یا ای پی چک کوتاه مدت هست؟

سلام

بهترین راه گفتن حقیقت هستش ولی توضیح اضافی ندید و فقط پاسخ سوالاتی رو که آفیسر میپرسه بدید و سعی کنید جوابهاتون کوتاه و قابل قبول باشه .
در مورد سربازی هم باید بگم که تمام کسانی که دوره خدمت رو گذروندن شامل چک میشن و فرقی نمیکنه توی چه ارگانی خدمت کردن فقط زمان کلیر شدنشون متفاوته.
موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: j.modarres ، Joje mohajer ، matin86
(2015-11-11 ساعت 02:40)Siamak.k نوشته:  

سلام

بهترین راه گفتن حقیقت هستش ولی توضیح اضافی ندید و فقط پاسخ سوالاتی رو که آفیسر میپرسه بدید و سعی کنید جوابهاتون کوتاه و قابل قبول باشه .
در مورد سربازی هم باید بگم که تمام کسانی که دوره خدمت رو گذروندن شامل چک میشن و فرقی نمیکنه توی چه ارگانی خدمت کردن فقط زمان کلیر شدنشون متفاوته.
موفق باشید

خیلی ممنون از جواب تون دوست عزیز.اما من نمیدونم وقتی میگن سربازی کجا بودی منظورشون اموزشی هست یا دوره بعدش؟کدومش رو بگیم؟
Abu dhabi
25 January
April 1
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من شماره کیسم بالای 6000 و پاسپورتم رو هفته پیش عوض کردم حالا نمیدونم حتما باید فرم DS260رو انلاک کنم وشماره پاسپورت جدید رو بدم یا نیاز نیست و روز مصاحبه این رو اعلام کنم کافیه ممنون میشم دوستان مطلع راهنماییم کنن
تشکر کنندگان:
(2015-11-11 ساعت 04:17)Moody نوشته:  سلام دوستان
من شماره کیسم بالای 6000 و پاسپورتم رو هفته پیش عوض کردم حالا نمیدونم حتما باید فرم DS260رو انلاک کنم وشماره پاسپورت جدید رو بدم یا نیاز نیست و روز مصاحبه این رو اعلام کنم کافیه ممنون میشم دوستان مطلع راهنماییم کنن
روز مصاحبه همراه پاس قديمي تشريف ببريد و نيازي به آنلاك فرم نيست براي چنين موضوعي. آنلاك فقط براي حذف و اضافه كردن اعضا لازمه و تاكيد ميشه ساير مسايل رو ميشه اصلاح كرد روز مصاحبه
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ho_tasha ، j.modarres ، Moody ، Interuniversal ، matin86
(2015-11-11 ساعت 04:02)Joje mohajer نوشته:  

سلام

موفق باشید

خیلی ممنون از جواب تون دوست عزیز.اما من نمیدونم وقتی میگن سربازی کجا بودی منظورشون اموزشی هست یا دوره بعدش؟کدومش رو بگیم؟

دوست عزیز همسر من هم سربازی ارتش بوده و پس از دوره آموزشی هم سربازیش رو در سازمان فنی حر فه ای گذرونده که ما در فرم 260 جلوی گزینه تخصص نظامی noneوارد کردیم روز مصاحبه هم به افیسر توضیح دادیم که در سازمان فنی حرفه ای بوده ولی به نظرم افیسر توجهی به این حرف نکرد در ضمن همسرم یه معرفینامه هم از فکر میکنم سازمان فنی حرفه ای خطاب به شرکتی که در ان شاغل است را - چون نمیتونست خطاب به سفارت امریکا بگیره-تهیه نمود مبنی بر این که دوره سربازیش رو در اونجا گذرونده و به همراه مدارک سربازی تحویل سفارت داد.و البته نمیدونیم دادن این مدرک به سفارت به نفعمون خواهد بود یا به ضررمون.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان: j.modarres ، Interuniversal ، Joje mohajer ، matin86
سلام
عكس ويزاى من تو پاسپورت بى حجابه
حالا ميخواستم بدونم اگه برگردم ايران وازونجا بخوام ايشالا راهى امريكا شم مشكلى پيش نمياد؟يعنى بهم گير نميدن؟
هيچ تاپيك مرتبطى پيدا نكردم كه اونجا سوالمو مطرح كنم
تشکر کنندگان: Caspian_Wave ، matin86
(2015-11-11 ساعت 12:47)elhamh123 نوشته:  سلام
حالا ميخواستم بدونم اگه برگردم ايران وازونجا بخوام ايشالا راهى امريكا شم مشكلى پيش نمياد؟يعنى بهم گير نميدن؟
fا سلام خانوم الهام نه هیچ مشکلی نیست
کاش به منم ویزا یدادن منم موهام بی حجابهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Interuniversal ، j.modarres ، sahar2016 ، humsun ، Caspian_Wave ، sepideh1234
(2015-11-11 ساعت 04:02)Joje mohajer نوشته:  
نزدیکه...

سلام

بهترین راه گ.
موفق باشید

با سلام خدمت شما
ميدونم الان خيلي استرس دارين و همينطور سوالهاي جور واجور تو ذهنتون مياد ولي باور كنيد هيچكي بجز خودتون جوابي براش نميتونه ارائه كنه
سيامك جان كه لپ مطلب رو ادا كرد و فك نميكنم به توضيح بيشتري نياز باشه چون شما در فرم تون قطعا نوشتيد كه ميريد آمريكا چيكار ميخواين بكنيد،درس بخونيد ،كار كنيد يا،،،هر چيزي،همونو عنوان كنيد
در مورد خدمت مقدس هم ملاك ارگاني هست كه خدمت اونجا بوده و ترخيص شدن نه اينكه كارشون چي بوده،يا آموزشي كجا بودند ،چون خيلي كم از خدمت ميپرسند(حداقل آنكارا كه اصلا نميپرسه)
يك نگاه به فرمهاتون بكنيد ببينيد چي نوشتيد همون هارو عنوان كنيد نه بيشتر نه كمتر!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، sahar2016 ، Joje mohajer ، Hana2015 ، behjan ، matin86
(2015-11-11 ساعت 13:31)ho_tasha نوشته:  
(2015-11-11 ساعت 12:47)elhamh123 نوشته:  سلام
fا سلام خانوم الهام نه هیچ مشکلی نیست
کاش به منم ویزا یدادن منم موهام بی حجابهBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

بيا ،حسين يه بار خواستيم بچه مسلمون بمونيم اونم تو با اين پيشنهاد بيشرمانت نميزاري دگ Big GrinBig Grin
رو منم حساب كن (البته اگه اكي ويزا رو گرفتي هاTongue)

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: elhamh123 ، j.modarres ، sahar2016 ، humsun
دوستان عزیز گل مهاجر سرایی.
کسانی که پاسپورتشون مشکل تاریخ انقضا داره یعنی فرم ds260 شون را با پاسپورت قدیمیشون پر کردند و پاسپورتشون اعتبارش کمه مثلا زیر یکساله و دودل هستند که عوضش کنند یا نه،من علی رغم اینکه دوست بسیار عزیزم آقایhotash عزیز راهنماییم کردند و گفتند که پاست را هیچ طوری نیست که عوض کنی این کا را انجام دادم
و پاسم را عوض کردم و هم پاس قدیمم که فرم را با اون اطلاعات پر کردم و هم پاس جدید که اطلاعات واکسیناسیونم را باهاش پر کرده بودم و هم اطلاعات ptt پست را مثل یه مرد بردم سفارت وانداختم جلوی آفیسر(البته دیگه نه به این خشونت بلکه خیلی محترمانه ترBig Grin) بهش قبل از قسم خوردن گفتم چون ماسپورتم انقضاش زیر یکسال بود عوضش کردم و اونم گفت مشکلی نیست و خیلی خوب باهم مصاحبه کرد و بهم ویزای یکضرب داد و همچنین از اداره ی پستم که توی سایتش گفته بود در صورتی که شماره ی پاسپورتتون با فرم ds260 تداخل داشته باشه ممکنه که دیرتر ویزاتون را تحویل بدین هم پس فردای صبح مصاحبم یعنی 5 نوامبر ایمیل اومد که سفارت مدارکتونا به ما تحویل داده و دو تا سه روز کاری دیگه آمادست بیاین بگیرینش.پس اصلا نگران تعویض پاسپورتتون نباشید و مثل من هی سوال نکنید.
نکته ی دیگه که خیلی از دوستان میپرسیدند این بود که ویزای عربستان (مکه) توی پاسپورت ممکنه که موجب اف بی آی چک خوردن و تاخیر در صدور ویزای تکضرب بشه؟
پاسخ:نه نه نه نه نه نه نه نه .......
به خدا نه.من خودم توی پاسپورت قدیمم ویزای سی روزه ی عربستان را برای حج عمره داشتم و کپیش را هم برای سفارت به همراه مدارکم فرستادم.(البته من سفارتم آنکارا بود).هیچ مشکلی پیش نیومد واصلا در رابطه با اون صحبتی نکرد و اصن پاسپورت قبلیمم ندید و خیلی شیک بهم ویزای تکضرب داد.
اگه سوالی دارید در خدمتم.
موفق و سربلن باشید
کیس نامبر:**2016AS000005/رویت قبولی:3 جون/ ارسال فرم:9 جون/کارنت شدن:12 آگوست/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:29 سپتامبر- 11:30 شب/ تاریخ مصاحبه:3 نوامبر/ محل سفارت:آنکارا-همون آنکارا/دریافت ویزا:تکضرب 3 نوامبر/دریافت گرین کارت:5 دسامبر(یعنی 22 روز بعد از ورود)/اولین ورود به آمریکا:ایشالا 13 نوامبر ساعت 9:15 صبح به وقت دالاس/مقصد:دالاس/جمع تقریبی مخارج تا حالا:هی داره زیاد میشهBig Grin

تشکر کنندگان: Moody ، storagemeter ، j.modarres ، sahar2016 ، Interuniversal ، behjan ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان