موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-10 ساعت 00:48)karmen نوشته: (2015-11-09 ساعت 11:36)Interuniversal نوشته: (2015-11-08 ساعت 20:51)karmen نوشته: سلام .. چرا کسی راهنمایی نمی کنه
با توجه به این که 24 دسامبر پنج شنبه تطیل رسمی و جمعه هم ابوظبی تعطیل است برای کسانی که 21 دسامبر مصاحبه دارند در صورت گرفتن ویزای یک ضرب چند روز بعد تحویل می گیرند؟
یه سوال دیگه هم دارم. برای ابوظبی باید رفت همون سفارت مدارک و ویزا رو تحویل گرفت یا مثل ترکیه جایی پست می کنند؟؟
سلام
در صورتي كه شما ويزا رو بگيريد در اون برگه بهتون ميگه كه بين سه تا پنج روز كاري
ولي داشتيم دوستاني كه دو روزه گرفتن،و دوستاني كه يكهفته هم گذشته و موندن ويزاشون نيومده
مرسی از پاسخ.
یعنی بهتر هست که مستقیم برم سفارت و مدارکم رو تحویل بگیرم. درسته؟
ولي وقتي روز كاري عنوان ميشه يعني روزهاي غير تعطيل كه اين مسئله بارها در همه تاپيك ها فكر كنم گفته شده
فقط تركيه پست داره ،در ابوظبي شما از پيكاپ ويزا هم ميتونيد استفاده كنيد كه كسي توصيه نميكنه چون دردسر داره و ممكنه پاستون گم شه
مرسی از پاسخ.
یعنی بهتر هست که مستقیم برم سفارت و مدارکم رو تحویل بگیرم. درسته؟
دوست عزيز از طریق آژانس های معتبر داخل شهرتون اقدام کنید و قرار داد ببندید و بیعانه بدید. نه به کسانی که معتبر نیستند. آژانس این کارو انجام میده و حدود دویست سیصد تومن میگیره و بعد از دو هفته بهتون تحویل میده. این چیزی هست که من تحقیق کردم. فقط آژانس های معتبر
کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : : 24 April
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک سوال مهم دارم اما نمیدونم چرا هیچ تاپیکی یا پیامی دراین رابطه ندیدم...
اول اینکه وقت مصاحبه برای سوال های عمومی مثل اینکه چرا میخوای بری امریکا ویا ایا قصد ادامه تحصیل یا چه کاری رو دارید،بهترین جواب چی هست؟
دوم اینکه همسرمن سربازی اموزشی س پ ا ه بوده اما چون دکترا بوده امریه تو یه ارگان درس میداده..وقتی پرسیدن سربازی کجا بودی ایا باید اسمی از آموزشی برده شه؟و بهتره چی بگه؟ بگه امریه بوده؟ بگه چرا درس میداده ونه کارهای نظامی؟
ممنون میدم اگه جواب بدید چون وقت مصاحبه نزدیکه...
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من شماره کیسم بالای 6000 و پاسپورتم رو هفته پیش عوض کردم حالا نمیدونم حتما باید فرم DS260رو انلاک کنم وشماره پاسپورت جدید رو بدم یا نیاز نیست و روز مصاحبه این رو اعلام کنم کافیه ممنون میشم دوستان مطلع راهنماییم کنن
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-11 ساعت 04:02)Joje mohajer نوشته: (2015-11-11 ساعت 02:40)Siamak.k نوشته: (2015-11-11 ساعت 02:34)Joje mohajer نوشته: (2015-11-11 ساعت 02:31)Joje mohajer نوشته: سلام دوستان
من یک سوال مهم دارم اما نمیدونم چرا هیچ تاپیکی یا پیامی دراین رابطه ندیدم...
اول اینکه وقت مصاحبه برای سوال های عمومی مثل اینکه چرا میخوای بری آمریکا ویا ایا قصد ادامه تحصیل یا چه کاری رو دارید،بهترین جواب چی هست؟
دوم اینکه همسرمن سربازی اموزشی س پ ا ه بوده اما چون دکترا بوده امریه تو یه ارگان درس میداده..وقتی پرسیدن سربازی کجا بودی ایا باید اسمی از آموزشی برده شه؟و بهتره چی بگه؟ بگه امریه بوده؟ بگه چرا درس میداده ونه کارهای نظامی؟
ممنون میدم اگه جواب بدید چون وقت مصاحبه نزدیکه...
یه سوال دیگه چون سربازی کار نظامی نمیکرده و فقط درس میداده امکان ویزای یک ضرب یا ای پی چک کوتاه مدت هست؟
سلام
بهترین راه گفتن حقیقت هستش ولی توضیح اضافی ندید و فقط پاسخ سوالاتی رو که آفیسر میپرسه بدید و سعی کنید جوابهاتون کوتاه و قابل قبول باشه .
در مورد سربازی هم باید بگم که تمام کسانی که دوره خدمت رو گذروندن شامل چک میشن و فرقی نمیکنه توی چه ارگانی خدمت کردن فقط زمان کلیر شدنشون متفاوته.
موفق باشید
خیلی ممنون از جواب تون دوست عزیز.اما من نمیدونم وقتی میگن سربازی کجا بودی منظورشون اموزشی هست یا دوره بعدش؟کدومش رو بگیم؟
دوست عزیز همسر من هم سربازی ارتش بوده و پس از دوره آموزشی هم سربازیش رو در سازمان فنی حر فه ای گذرونده که ما در فرم 260 جلوی گزینه تخصص نظامی noneوارد کردیم روز مصاحبه هم به افیسر توضیح دادیم که در سازمان فنی حرفه ای بوده ولی به نظرم افیسر توجهی به این حرف نکرد در ضمن همسرم یه معرفینامه هم از فکر میکنم سازمان فنی حرفه ای خطاب به شرکتی که در ان شاغل است را - چون نمیتونست خطاب به سفارت امریکا بگیره-تهیه نمود مبنی بر این که دوره سربازیش رو در اونجا گذرونده و به همراه مدارک سربازی تحویل سفارت داد.و البته نمیدونیم دادن این مدرک به سفارت به نفعمون خواهد بود یا به ضررمون.
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
عكس ويزاى من تو پاسپورت بى حجابه
حالا ميخواستم بدونم اگه برگردم ايران وازونجا بخوام ايشالا راهى امريكا شم مشكلى پيش نمياد؟يعنى بهم گير نميدن؟
هيچ تاپيك مرتبطى پيدا نكردم كه اونجا سوالمو مطرح كنم