کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
سلام دوستان

ازتون خواهش میکنم که دو تا نکته رو رعایت کنید.

ابتدا اینکه سعی کنید امضاتون رو کامل کنید تا بتونیم در جریان کیس ها قرار بگیریم و بهتر بشه راهنمایی کرد .

دوم اینکه برای تشکر از گزینه تبریک و تشکر زیر هر پست استفاده کنید و از ارسال پست با مضمون تبریک و تشکر حدالمقدور خودداری کنید تا تاپیکها بیخود شلوغ نشه که بقیه دوستان بتونن براحتی از اطلاعات مفید تاپیک استفاده کنند.

ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Hana2015 ، Interuniversal ، j.modarres ، mehdihk ، matin86 ، m_ganj ، Amir.AA
(2015-10-31 ساعت 09:37)Aminhoorilianasorena نوشته:  Badbakhti injast ke tarikhe passportam gozashte Taze emrooz daram miram vase
Taaviz
Migan ke vaksan ۶ mah prosash zaman mibare k

ممنون از جوابتون واقعا اميدوار و خوشحالم كردين

نگران نباشيد پاسپورتتون زودتر از يك هفته به دستتون ميرسه
بله پروسه واكسيناسيون ٦ماه هستش ! ميتونيد تاپيك هاى مهاجرسرا رو مطالعه كنيد تا اطلاعاتتون تكميل شه بخصوص تاپيك هاى مرتبط با واكسن و كارنت شدن و انتظار براى مصاحبه رو هم كامل مطالعه كنيد كه بعداز ارسال فرمها و كارنت شدن و دير رسيدن نامه دوم نگران نشيد كلا لاتارى يك پروسه زمانبرى هستش.
موفق باشيد!
كيس نامبر:2016AS00004xxx  >>> رؤيت قبولى:12may>>>ارسال فرم:15may >>> تعداد افراد كيس:٤نفر>>> سفارت:ايروان >>>كارنت:9november>>>  نامه دوم:17november >>>  تاريخ مصاحبه:هفته سوم ژانويه>>>نتيجه:كليرنس>>آپديت ها Sad 19,20,21,22ژانويه) ،(2,19,25,26آگوست)
كليرى 26آگوست بعد از 220روز انتظار دريافت ويزاى برنده اصلى و بچه ها:٣١آگوست
شغل برنده اصلى خصوصى و سربازى س
كيس دوم خانه دار و همچنان كليرنس چون زمان تحويل پاسپورتها ويزا بهم داده نشد بااينكه تو سايت ستاره دار اعلام نشده بود كيس نامبرمون
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-11-02 ساعت 04:02)matin86 نوشته:  
(2015-10-31 ساعت 09:37)Aminhoorilianasorena نوشته:  Badbakhti injast ke tarikhe passportam gozashte Taze emrooz daram miram vase
Taaviz
Migan ke vaksan ۶ mah prosash zaman mibare k

ممنون از جوابتون واقعا اميدوار و خوشحالم كردين

نگران نباشيد پاسپورتتون زودتر از يك هفته به دستتون ميرسه
بله پروسه واكسيناسيون ٦ماه هستش ! ميتونيد تاپيك هاى مهاجرسرا رو مطالعه كنيد تا اطلاعاتتون تكميل شه بخصوص تاپيك هاى مرتبط با واكسن و كارنت شدن و انتظار براى مصاحبه رو هم كامل مطالعه كنيد كه بعداز ارسال فرمها و كارنت شدن و دير رسيدن نامه دوم نگران نشيد كلا لاتارى يك پروسه زمانبرى هستش.
موفق باشيد!

ممنون بخاطر جوابتون
تشکر کنندگان: matin86
(2015-05-04 ساعت 15:22)Nazem نوشته:  
[عکس: 29305126834190055600.gif]

در این تاپیک به سوالات مطرح شده برندگان لاتاری ۲۰۱۶ می پردازیم.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که انجمن مرتبط با آنها در تالار وجود دارد در این تاپیک خودداری کنید.

این تاپیک و تاپیک های دیگر داخل این تالار مخصوص خوش و بش و احوالپرسی نیست. لطفا تنها در صورتی که سئوالی دارید که به موضوع تاپیک های دیگر مرتبط نبوده و باعث از هم گسستگی مطالب آنها خواهد شد این جا مطرح و یا به سئوالات دیگران پاسخ دهید.
رعایت مورد فوق باعث منظم شدن تالار و کاهش زمان دسترسی به اطلاعات توسط هر کدام از کاربران از جمله خود شما در آینده خواهد شد.

در صورت نیاز به مشاوره حضوری یا دریافت خدمات از شرکت پاریزتراول می توانید با شماره تلفن های تهران 16-44622214-021 یا شماره همراه 1253557-0912 یا شماره رایگان آمریکا 85315315-021 تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: j.modarres
سلام ببخشيد ي سوالي دارم اكر من به دليل دير تكميل كردن فرم ٢٦٠ دير هم كارنت بشم و به زماني كه تو بولتن براي كيس نامبر من إعلام شده نرسم بايد جيكار كنم در واقع من يه كم ناوارد هستم و زياد نميدونم موضوع جيه ؟ كيس نامبرم 39٠٠ هستش
تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 11:00)Aminhoorilianasorena نوشته:  سلام ببخشيد ي سوالي دارم اكر من به دليل دير تكميل كردن فرم ٢٦٠ دير هم كارنت بشم و به زماني كه تو بولتن براي كيس نامبر من إعلام شده نرسم بايد جيكار كنم در واقع من يه كم ناوارد هستم و زياد نميدونم موضوع جيه ؟ كيس نامبرم 39٠٠ هستش

سلام دوست عزیز
شما اصلا نگران نباشید و سعی کنید هر چه زودتر فرمهاتونو ارسال کنید چون مهمترین کار شما فعلا همین هست. کیس شما این ماه کارنت میشه ولی نامه دوم شما چند ماه دیگه میاد پس برای واکسیناسیون زمان کافی تا موقع مصاحبه دارید و بهتره زودتر مراجعه کنید به مراکز واکسیناسیون تا بدونید چه واکسنهایی رو چه موقع باید دریافت کنید. شرایط شما رو خیلی از برندگان دیگه هم دارند، خود من جزو اولین سری کارنت شده ها بودم ولی بخاطر اینکه فرمها مو دیر ارسال کردم مجبورم چهار ماه منتظر نامه دوم بمونم.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: matin86 ، Interuniversal ، Aminhoorilianasorena
هموطنان گرامی مقیم آمریکا امیدوارم که تندرست و موفق باشید ....۱ راهنمایی فوری برای یکی از نزدیکانمون میخواستم اگر بدونید و راهنمایی کنید متشکر میشم
آقایی 70 ساله توسط فرزندش در آمریکا سیتیزن یا مقیم شده (که دوستمون نمیدونه) و از ایران پولی معادل ۱ میلیارد برده و در ایالت کالیفرنیا منزلی خریده است و فوت شده است ارث این آقا چه حالتی میشه؟فرزند پسر هم در ایران و هم در آمریکا دارد اما فرزند دختر فقط در ایران و همسر در آمریکا و در ضمن تکلیف دولت و مالیات چه در ایران و چه در آمرکا به چه صورتی میشه؟
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت Rolleyes
تشکر کنندگان:
(2015-11-02 ساعت 14:03)lotfe.kh نوشته:  هموطنان گرامی مقیم آمریکا امیدوارم که تندرست و موفق باشید ....۱ راهنمایی فوری برای یکی از نزدیکانمون میخواستم اگر بدونید و راهنمایی کنید متشکر میشم
آقایی 70 ساله توسط فرزندش در آمریکا سیتیزن یا مقیم شده (که دوستمون نمیدونه) و از ایران پولی معادل ۱ میلیارد برده و در ایالت کالیفرنیا منزلی خریده است و فوت شده است ارث این آقا چه حالتی میشه؟فرزند پسر هم در ایران و هم در آمریکا دارد اما فرزند دختر فقط در ایران و همسر در آمریکا و در ضمن تکلیف دولت و مالیات چه در ایران و چه در آمرکا به چه صورتی میشه؟

ما هموطنان گرامي مقيم مركزيم،مقيم آمريكا نشديم هنوز دوست عزيز Wink
بنظر بنده حقير بايد با يك وكيل مشورت كنيد بچه هاي لاتاري كه دنبال ارث و ميراث نيستند،دنبال ويزا نTongue
موفق باشيد
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: Siamak ، j.modarres ، lighthouse ، victor2016 ، mehdihk ، chakavakl
(2015-11-02 ساعت 14:03)lotfe.kh نوشته:  هموطنان گرامی مقیم آمریکا امیدوارم که تندرست و موفق باشید ....۱ راهنمایی فوری برای یکی از نزدیکانمون میخواستم اگر بدونید و راهنمایی کنید متشکر میشم
از متن سوال به نظر میرسه که شما دنبال پاسخ از منظر قوانین امریکا هستید که بنده در این مورد اطلاعی ندارم اما از دیدگاه قوانین ایران همه فرزندان متوفی به اتفاق همسر وی وراث مرحوم هستند و از ماترک وی ارث میبرند.
تشکر کنندگان:
تکلیف لاتاری 2016 چی شد؟ برندگانش در یک مرحله اعلام شدن یا دو مرحله؟ منظورم این هست که آیا در اکتبر باز برنده اعلام کردن؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

تشکر کنندگان:
(2015-11-04 ساعت 10:24)2014families lottery winners نوشته:  تکلیف لاتاری ۲۰۱۶ چی شد؟ برندگانش در یک مرحله اعلام شدن یا دو مرحله؟ منظورم این هست که آیا در اکتبر باز برنده اعلام کردن؟

خير همون يك مرحله در ماه مي اعلام شد
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: j.modarres ، 2014families lottery winners ، Hana2015 ، victor2016
سلام ببخشيد يه سؤال
در زمان مصاحبه آفيسر پرسيد كه كجا ميخوايد بريد تو آمريكا و من گفتم نيوجرسي اما تو فرم ٢٦٠ يه ادرس براي سن خوزه دادم، اما آفيسر ازم ادرس جديد نگرفت و الان روي اون پاكت زرد رنگي كه سفارت داده آدرس سن خوزه خورده
حالا من كه ميخوام برم نيوجرسي چيكار بايد بكنم؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان: Interuniversal
(2015-11-05 ساعت 15:58)kian_parsi نوشته:  سلام ببخشيد يه سؤال
در زمان مصاحبه آفيسر پرسيد كه كجا ميخوايد بريد تو آمريكا و من گفتم نيوجرسي اما تو فرم ٢٦٠ يه ادرس براي سن خوزه دادم، اما آفيسر ازم ادرس جديد نگرفت و الان روي اون پاكت زرد رنگي كه سفارت داده آدرس سن خوزه خورده
حالا من كه ميخوام برم نيوجرسي چيكار بايد بكنم؟
دوست عزیز هیچ کاری نمیخواد انجام بدی شما همون جایی که میخوای میری فقط اونجایی که میخوای بری ادرسش دم دستت باشه تو فرودگاه ازت میخوان هیچ مشکلی نداره از کجا وارد کشور میشی
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: kian_parsi ، Interuniversal ، j.modarres
سلام خدمت مدیران محترم
میشه لطفا تاپیک اولین سفر به آمریکا برای گرفتن گرین کارت, و مبحث ١۶۵ دلار رو فعالسازی کنید
Smile با تشکر
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: humsun ، victor2016 ، Joje mohajer ، Interuniversal ، ho_tasha ، mehdihk ، j.modarres
(2015-11-07 ساعت 19:00)sepideh1234 نوشته:  سلام خدمت مدیران محترم
میشه لطفا تاپیک اولین سفر به آمریکا برای گرفتن گرین کارت, و مبحث ١۶۵ دلار رو فعالسازی کنید
Smile با تشکر

سپيده خانوم
انشالا كه موفق باشيد
ببينيم شما زودتر ميرسي اونجا يا اميررضا،امير كه پنجشنبه راهيه و جمعه اونجاس
اينم خدايي يه ركورد حساب ميشه در نوع خودشBig Grin
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: ho_tasha ، sepideh1234 ، mehdihk ، j.modarres ، Amir.AA ، امیررضا.س ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان