موضوعها: 3
رتبه:
109
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ازتون خواهش میکنم که دو تا نکته رو رعایت کنید.
ابتدا اینکه سعی کنید امضاتون رو کامل کنید تا بتونیم در جریان کیس ها قرار بگیریم و بهتر بشه راهنمایی کرد .
دوم اینکه برای تشکر از گزینه تبریک و تشکر زیر هر پست استفاده کنید و از ارسال پست با مضمون تبریک و تشکر حدالمقدور خودداری کنید تا تاپیکها بیخود شلوغ نشه که بقیه دوستان بتونن براحتی از اطلاعات مفید تاپیک استفاده کنند.
ممنون از توجهتون
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد ي سوالي دارم اكر من به دليل دير تكميل كردن فرم ٢٦٠ دير هم كارنت بشم و به زماني كه تو بولتن براي كيس نامبر من إعلام شده نرسم بايد جيكار كنم در واقع من يه كم ناوارد هستم و زياد نميدونم موضوع جيه ؟ كيس نامبرم 39٠٠ هستش
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-02 ساعت 11:00)Aminhoorilianasorena نوشته: سلام ببخشيد ي سوالي دارم اكر من به دليل دير تكميل كردن فرم ٢٦٠ دير هم كارنت بشم و به زماني كه تو بولتن براي كيس نامبر من إعلام شده نرسم بايد جيكار كنم در واقع من يه كم ناوارد هستم و زياد نميدونم موضوع جيه ؟ كيس نامبرم 39٠٠ هستش
سلام دوست عزیز
شما اصلا نگران نباشید و سعی کنید هر چه زودتر فرمهاتونو ارسال کنید چون مهمترین کار شما فعلا همین هست. کیس شما این ماه کارنت میشه ولی نامه دوم شما چند ماه دیگه میاد پس برای واکسیناسیون زمان کافی تا موقع مصاحبه دارید و بهتره زودتر مراجعه کنید به مراکز واکسیناسیون تا بدونید چه واکسنهایی رو چه موقع باید دریافت کنید. شرایط شما رو خیلی از برندگان دیگه هم دارند، خود من جزو اولین سری کارنت شده ها بودم ولی بخاطر اینکه فرمها مو دیر ارسال کردم مجبورم چهار ماه منتظر نامه دوم بمونم.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14 » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
هموطنان گرامی مقیم آمریکا امیدوارم که تندرست و موفق باشید ....۱ راهنمایی فوری برای یکی از نزدیکانمون میخواستم اگر بدونید و راهنمایی کنید متشکر میشم
آقایی 70 ساله توسط فرزندش در آمریکا سیتیزن یا مقیم شده (که دوستمون نمیدونه) و از ایران پولی معادل ۱ میلیارد برده و در ایالت کالیفرنیا منزلی خریده است و فوت شده است ارث این آقا چه حالتی میشه؟فرزند پسر هم در ایران و هم در آمریکا دارد اما فرزند دختر فقط در ایران و همسر در آمریکا و در ضمن تکلیف دولت و مالیات چه در ایران و چه در آمرکا به چه صورتی میشه؟
CASE NUM:7200
DS260--->21 JUN
YEREVAN
jun9<------INTERVIEW
AP
UP DATE .......>:5MAY&9JUN&10JUN&13jun&14jun
اوس کریم هرچی برامون رقم زدی راضیم به رضایت
رتبه:
88
0 تشکر در 0 ارسال
تکلیف لاتاری 2016 چی شد؟ برندگانش در یک مرحله اعلام شدن یا دو مرحله؟ منظورم این هست که آیا در اکتبر باز برنده اعلام کردن؟
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-04 ساعت 10:24)2014families lottery winners نوشته: تکلیف لاتاری ۲۰۱۶ چی شد؟ برندگانش در یک مرحله اعلام شدن یا دو مرحله؟ منظورم این هست که آیا در اکتبر باز برنده اعلام کردن؟
خير همون يك مرحله در ماه مي اعلام شد
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشيد يه سؤال
در زمان مصاحبه آفيسر پرسيد كه كجا ميخوايد بريد تو آمريكا و من گفتم نيوجرسي اما تو فرم ٢٦٠ يه ادرس براي سن خوزه دادم، اما آفيسر ازم ادرس جديد نگرفت و الان روي اون پاكت زرد رنگي كه سفارت داده آدرس سن خوزه خورده
حالا من كه ميخوام برم نيوجرسي چيكار بايد بكنم؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت مدیران محترم
میشه لطفا تاپیک اولین سفر به آمریکا برای گرفتن گرین کارت, و مبحث ١۶۵ دلار رو فعالسازی کنید
با تشکر
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec