کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات غیرمرتبط با موضوعات موجود برندگان 2016
(2015-11-08 ساعت 00:24)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-07 ساعت 19:00)sepideh1234 نوشته:  سلام خدمت مدیران محترم
میشه لطفا تاپیک اولین سفر به آمریکا برای گرفتن گرین کارت, و مبحث ١۶۵ دلار رو فعالسازی کنید
Smile با تشکر

سپيده خانوم
انشالا كه موفق باشيد
ببينيم شما زودتر ميرسي اونجا يا اميررضا،امير كه پنجشنبه راهيه و جمعه اونجاس
اينم خدايي يه ركورد حساب ميشه در نوع خودشBig Grin

ایشالله که امیررضا ی عزیز سفرش سلامت باشهSmile
من تقریبا دو هفته دیگه مسافرم, اگه خدا بخواد.
به امید اینکه همه بچه های گل ٢٠١۶ زودتر ویزاشونو بگیرن و هرچه زودتر همگی بریم واسه گرین کارتBig Grin آمین
كيس نامبر:**8 2016AS /ارسال فرم: May22 /مصاحبه: Oct 19 /آنکارا / ویزا یکضرب/ ورود به آمریکا: 24 Nov
دریافت گرین کارت:23 2015Dec
تشکر کنندگان: Siamak ، mehdihk ، Rira_1982 ، humsun ، j.modarres ، behjan ، Hana2015 ، Amir.AA ، Interuniversal ، امیررضا.س ، matin86
سلام. لطفا راهنمایی کنید
با توجه به این که 24 دسامبر پنج شنبه تطیل رسمی و جمعه هم ابوظبی تعطیل است برای کسانی که 21 دسامبر مصاحبه دارند در صورت گرفتن ویزای یک ضرب چند روز بعد تحویل می گیرند؟
کیس:2016AS33XX/سفارت:تغییر از آنکارا به ابوظبی/مصاحبه:2016December/ویزا یکضرب

تشکر کنندگان:
لطفً اگه ميشه جواب بمن بدين بمن ودوپسرم گفتن ويزاتون سه تاپنج روز ديگه امادست وهمسرم سه تاپنج هفته ديگه
حالا من مداركمو داشتم كنترل ميكردم ديدم يك برگه بنفش هم بمن دادن
كه تو اون گفته دوشنبه تاپنج شنبه بايد سفارت باشم
ميخواستم بدونم شماها چيكار كردين
من الان بايد دقيقاً براى خودمون وشوهرم كه ap خورده چه كنم
لطفاً اگه فرمى چيزى بايد پر كنم من نميدونم
تشکر کنندگان:
(2015-11-08 ساعت 14:24)elhamh123 نوشته:  لطفً اگه ميشه جواب بمن بدين بمن ودوپسرم گفتن ويزاتون سه تاپنج روز ديگه امادست وهمسرم سه تاپنج هفته ديگه
حالا من مداركمو داشتم كنترل ميكردم ديدم يك برگه بنفش هم بمن دادن
كه تو اون گفته دوشنبه تاپنج شنبه بايد سفارت باشم
ميخواستم بدونم شماها چيكار كردين
من الان بايد دقيقاً براى خودمون وشوهرم كه ap خورده چه كنم
لطفاً اگه فرمى چيزى بايد پر كنم من نميدونم
با سلام الهام خانوم شما نگران نباشید اون برگه در واقع اجازه نامه ورود شما به سفارت برای تحویل پاسپورت ها است شما می تونید منتظر بمونید که شوهرتون کلیر تمام بشه و همهگی با هم ویزا بگیرید و میتونید هم شما و بچه ها برید ویزا تون رو بگیرید و شوهرتون باقی می مونه تا کلیر بشه.
چیزی نیاز نیست پر کنید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: elhamh123 ، j.modarres ، Interuniversal ، matin86
سلام آقای ho_tasha
یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید.
زمانی که کیس نامبرمون مراحل آپديت رو طی میکنه داخل همونجا اعلام میشه که کلیر شدید؟
همچنین کلیر باید تبدیل به ایشوود بشه تا پاسپورت رو بفرستیم؟
بنده ابوظبی مصاحبه داشتم آیا به غیر از سایت سفارت ابوظبی جای دیگری رو باید چک کنم یا خیر ؟ سایت cease مربوط به چی هست ؟

کیس:***2016as2- رویت قبولی: 12may - کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی - تعداد افراد: 1- ارسال فرم: 26 may- کارنت شدن :12 آگوست- نامه دوم:30 سپتامبر - مصاحبه: 2 نوامبر - وضعیت:AP سربازی س.پ - آپدیت: 4 نوامبرسایت سفارت. 9 دسامبر ceac - دریافت ویزا نزدیک به پنج ماه طول کشید..ورود به امریکا : :  24 April
تشکر کنندگان: behjan
(2015-11-08 ساعت 14:54)yassin30 نوشته:  سلام آقای ho_tasha
یه سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید.
زمانی که کیس نامبرمون مراحل آپديت رو طی میکنه داخل همونجا اعلام میشه که کلیر شدید؟
همچنین کلیر باید تبدیل به ایشوود بشه تا پاسپورت رو بفرستیم؟
بنده ابوظبی مصاحبه داشتم آیا به غیر از سایت سفارت ابوظبی جای دیگری رو باید چک کنم یا خیر ؟ سایت cease مربوط به چی هست ؟

ببخشيد كه من به جاي آقاي ho-tasha جواب ميدمBig Grin
اول اينكه سايت سيس همونجاييه كه بايد كليير شدن و صدور وزا رو ازش كنترل كنيد و از سايت سفارت هم به همون صورت ميتونيد وضعيت رو كنترل كنيد البته ديگه ميدونيد كه ما فعلا دسترسي به سيس رو نداريم و امكانش از ژانويه فراهم ميشه. پس فعلا فقط سايت سفارت رو چك ميكنيم و ... وقتي به سلامتي ويزا ايشود بشه هم همونجا اعلام ميكنه و يك ايميل هم از سفارت دريافت خواهيم كرد. براي اطلاعات بيشتر تاپيك كلييرنس ٢٠١٥ رو سر بزنيد و البته كلييرنس ٢٠١٦ هم تا همين الان خيلي خوب بوده وتوضيحات لازم و كافي داده شده. موفق باشيد
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: behjan ، Interuniversal ، j.modarres ، ho_tasha ، matin86
سلام ببخشيد در مورد sponsor مالي كسي اطلاعي داره كه بايد جه شرايطي داشته باشه ؟
تشکر کنندگان:
سلام .. چرا کسی راهنمایی نمی کنه

با توجه به این که 24 دسامبر پنج شنبه تطیل رسمی و جمعه هم ابوظبی تعطیل است برای کسانی که 21 دسامبر مصاحبه دارند در صورت گرفتن ویزای یک ضرب چند روز بعد تحویل می گیرند؟

یه سوال دیگه هم دارم. برای ابوظبی باید رفت همون سفارت مدارک و ویزا رو تحویل گرفت یا مثل ترکیه جایی پست می کنند؟؟

تشکر کنندگان:
(2015-11-08 ساعت 20:20)Aminhoorilianasorena نوشته:  سلام ببخشيد در مورد sponsor مالي كسي اطلاعي داره كه بايد جه شرايطي داشته باشه ؟

سلام
تاپيك مخصوص به خودش رو داره (اسپانسر و تمكن مالي)
ميتونيد واسه سالهاي پيش رو هم مطالعه كنيد براي بهتر ج گرفتن،ولي تا حد امكان توصيه ميشه اسپانسر نداشته باشيد چون خود اين مسئله باعث يه اف بي آي چك بيشتر ميشه،بدليل اينكه اونها بايد اسپانسر شما رو چك كنن
پس اگه ويزا يكضربي هستيد كه به هيچ عنوان اسپانسر رو نكنيد!
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres ، matin86
(2015-11-08 ساعت 20:51)karmen نوشته:  سلام .. چرا کسی راهنمایی نمی کنه

یه سوال دیگه هم دارم. برای ابوظبی باید رفت همون سفارت مدارک و ویزا رو تحویل گرفت یا مثل ترکیه جایی پست می کنند؟؟

سلام
در صورتي كه شما ويزا رو بگيريد در اون برگه بهتون ميگه كه بين سه تا پنج روز كاري
ولي داشتيم دوستاني كه دو روزه گرفتن،و دوستاني كه يكهفته هم گذشته و موندن ويزاشون نيومده
ولي وقتي روز كاري عنوان ميشه يعني روزهاي غير تعطيل كه اين مسئله بارها در همه تاپيك ها فكر كنم گفته شده
فقط تركيه پست داره ،در ابوظبي شما از پيكاپ ويزا هم ميتونيد استفاده كنيد كه كسي توصيه نميكنه چون دردسر داره و ممكنه پاستون گم شه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
(2015-11-09 ساعت 11:34)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-08 ساعت 20:20)Aminhoorilianasorena نوشته:  سلام ببخشيد در مورد sponsor مالي كسي اطلاعي داره كه بايد جه شرايطي داشته باشه ؟

سلام
ميتونيد واسه سالهاي پيش رو هم مطالعه كنيد براي بهتر ج گرفتن،ولي تا حد امكان توصيه ميشه اسپانسر نداشته باشيد چون خود اين مسئله باعث يه اف بي آي چك بيشتر ميشه،بليل اينكه اونها بايد اسپانسر شما رو چك كنن
اگه مشکل گردش مالی داشته باشه چی ؟ یعنی نتونه موجودی لازم رو بگیره
تشکر کنندگان:
(2015-10-24 ساعت 23:17)yassin30 نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 22:35)Srod نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 22:23)ستوده نوشته:  
(2015-10-24 ساعت 20:52)yassin30 نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه سقف تمکن مالی مصاحبه ۲۰۱۶ چقدر هست ؟

Sent from Tapatalk
تا حدی که من اطلاع دارم تمکن مالی سقف محدودی نداره.

ما دنبال کف تمکن مالی بودیم ولی ماشالا جدیدا همه دنبال سقفش میگردن Big Grin
اوووه ببخشید متوجه نشدم، جابه جا نوشتم! [emoji28]
عذرخواهی میکنم. کف تمکن مالی رو بفرمایید؟
اگه نتونیم کف تمکن مالی و تهیه کنیم کسیو دارین که این کارو بکنه و کارمزد بهش بدیم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-11-09 ساعت 18:28)farzadakshi1 نوشته:  

سلام
ميتونيد واسه سالهاي پيش رو هم مطالعه كنيد براي بهتر ج گرفتن،ولي تا حد امكان توصيه ميشه اسپانسر نداشته باشيد چون خود اين مسئله باعث يه اف بي آي چك بيشتر ميشه،بليل اينكه اونها بايد اسپانسر شما رو چك كنن
گردش مالي يه چيزه موجودي يه چيز دگ
براي تمكن مالي فقط موجودي حساب نيازه كه بالاي خط فقر آمريكا در اون سال بايد باشه
ولي اگه بهر دليلي تمكن مالي امكان پذير نبود بايد از اسپانسر استفاده بشه كه نفري هست در خاك آمريكا و مقيم ،مدارك مالياتي و حقوقيه اون فرد هم نياز ه و اينكه در آخر كنسول اون رو تاييد ميكنه بعنوان اسپانسر يا خير
من كسي رو نديدم كه اسپانسر داشته باشه حالا اگه از دوستان كسي كيس ي سراغ داره جزئيات بيشتر ميتونه ارائه كنه ممنون ميشيم!

طلب خير براي همه دوستان
(2015-11-09 ساعت 18:28)farzadakshi1 نوشته:  

سلام
سلام.تاالان که گردش مالی نیازنبوده.کافیه پول رابرای یک روزقرض بگیرید ونامه تمکن رابگیرید وپول راپس بدهید.
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: mehdihk ، Aminhoorilianasorena ، humsun ، j.modarres ، matin86
(2015-11-09 ساعت 11:36)Interuniversal نوشته:  
(2015-11-08 ساعت 20:51)karmen نوشته:  سلام .. چرا کسی راهنمایی نمی کنه

سلام
در صورتي كه شما ويزا رو بگيريد در اون برگه بهتون ميگه كه بين سه تا پنج روز كاري
ولي داشتيم دوستاني كه دو روزه گرفتن،و دوستاني كه يكهفته هم گذشته و موندن ويزاشون نيومده
مرسی از پاسخ.
یعنی بهتر هست که مستقیم برم سفارت و مدارکم رو تحویل بگیرم. درسته؟
ولي وقتي روز كاري عنوان ميشه يعني روزهاي غير تعطيل كه اين مسئله بارها در همه تاپيك ها فكر كنم گفته شده
فقط تركيه پست داره ،در ابوظبي شما از پيكاپ ويزا هم ميتونيد استفاده كنيد كه كسي توصيه نميكنه چون دردسر داره و ممكنه پاستون گم شه

مرسی از پاسخ.
یعنی بهتر هست که مستقیم برم سفارت و مدارکم رو تحویل بگیرم. درسته؟

تشکر کنندگان: Interuniversal

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان