کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
با سلام ، کارت زرد رنگ واکسیناسیون را گرفتم ، بغیر از این چیز دیگیی‌ لازم هست برای تاریخچه واکسیناسیون ، راستی‌ گفتند نیاز به ترجمه نداره ( چون بین المللی و همچنین انگلیسی‌ ) است این حرف سندیت دارد یا نه ؟ سوال دیگر اینکه دوباره کار پزشکی‌ داریم ؟فقط مشکلی‌ که هست بابت شماره پاسپورت قدیم رو نوشتند ، این اشکالی‌ ایجاد میکنه ؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-02 ساعت 16:16)sepehr007 نوشته:  با سلام ، کارت زرد رنگ واکسیناسیون را گرفتم ، بغیر از این چیز دیگیی‌ لازم هست برای تاریخچه واکسیناسیون ، راستی‌ گفتند نیاز به ترجمه نداره ( چون بین المللی و همچنین انگلیسی‌ ) است این حرف سندیت دارد یا نه ؟ سوال دیگر اینکه دوباره کار پزشکی‌ داریم ؟فقط مشکلی‌ که هست بابت شماره پاسپورت قدیم رو نوشتند ، این اشکالی‌ ایجاد میکنه ؟

سلام خیر فعلا فقط زمانبندی کنید برای تزریق واکسنها.کارت زرد ترجمه نیاز ندارد. میتونید یک کپی از پاسپورت قدیمی در روز مدیکال همراه داشته باشید که به دکتر ارائه کنید. در کل مسئله مهمی نیستش
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: sepehr007
سلام دوستان ، پسر من ۸ سالشه و کارت واکسیناسیونش نشون میده همه واکسنها رو دریافت کرده آیا باز هم نیازه که دوباره واکسن بزنه یا همون کارت واکسیناسیونش را ببرم کارت زرد براش بگیرم . ممنون از همه
تشکر کنندگان:
با سلام و احترام
من در لاتاری 2016 قبول شدم در رابطه با واکسیناسیون چندتا سوال دارم ممنون میشم از مطلعین جوابمو بدن .
1- واکسن هپاتیت B برای تمام سنین باید زده بشه و مثلا پسر کوچیکم که 8 سالشه هم باید بزنه؟
2- در جایی خوندم که واکسن آنفولانزا فقط برای 50 سال به بالا هاست آیا درسته؟
3- اگر یه نوبت از واکسن هپاتیت بعد از مصاحبه بیفته آیا قبول میکنن یا اینکه حتما باید تمام نوبتها قبل از مصاحبه انجام شده باشه؟
4- من قبلا (حدود 30 سال پیش ) دچار شکستگی متعدد هردوپایم شدم آیا برای معاینات پزشکی کارخاصی در ایران باید انجام بدم و اصولا آیا شکستگی در نتیجه مصاحبه تاثیر داره؟

با تشکر مجدد از دوستان خصوصا مدیریت سایت
Case Number: 2016AS20** => 4 Person =>DS260:23 May => interview:Yerevan, 27 October => AP
uptade: None                                    Cleared : 2 March

Live in Pullman, Washington
تشکر کنندگان:
با سلام و تبریک به کلیه دوستان برنده 2016
من قبل از 15 اردیبهشت که اعلام برنده شدگان بود خانمم بار دار شده است و تعدادی از واکسنها را نمی تواند تزریق کند آیا کسی تجربه در این مورد را دارد و چه کاری را باید مقدمه چینی کنیم لازم به ذکر است کیس نامبرم هم ***1 می باشد
آن ‎‎کيس نامبر‎‎ 2016AS1###: ‎‎
تعداد افراد: 3 نفر
کنسولگری:  Abu Dhabi‎‎ (تغییر کنسول گری از طرف‎‎kcc‎‎)
ارسال فرم : ‎‎ 29‎‎ می
تاریخ مصاحبه: 13 اکتبر
وضعیت :  نفر اصلی ap ، همسر و فرزند ready
شرایط : سربازی نیروی هوایی ارتش،لیسانس حسابداری ،شرکت خصوصی،‎‎
آپدیت ها : سایت سفارت  13‎‎ اکتبر،31 مارچ، سایت سیس : 9دسامبر،25 ژانویه، 9 مارچ ، 15 مارچ همسر و فرزند ، 12 آپریل ، 17 آپریل
کلیر: 31 مارچ بعد از 171 روز
ایشود : 17 آپریل
دریافت ویزا 23 آپریل
ورود : کالیفرنیا 21 جولای 2016
تشکر کنندگان:
(2015-05-31 ساعت 00:39)aligeocivil نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 01:14)SomeOneX نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 23:13)setareh1106 نوشته:  سلام دوستان، ممكنه منو راهنمايي كنيد
واكسيناسيون و آزمايشهاي پزشكي به غير از كارت واكسيناسيون بين المللي شامل چه مواردي مي شود؟ و كلا پيش پزشك معتمد سفارت بريم چه بيماري هايي رو چك ميكند؟
براي گرفتن كارت به استيتو پاستور تو خيابون پاستور بريم؟

سلامت فیزیکی بدن رو هم دکتر چک میکنن ، مثلا مفاصل زانو و کمر ، چشم
دکتر ابوظبی بازدید کامل بدنی داره یعنی نقاط حساس بدن هم هست اما ایروان نداره ، درباره انکارا نمیدونم

و اینکه اگر سابقه جراحی داشتید سعی کنید مدرکی برای اثبات سلامتیتون در حال حاضر داشته باشید

بله ، پاستور خیابان پاستور ، برید پیششون و کارتهای واکسنی رو که دارید رو ببرید و اونها خودشون براتون برنامه ریزی میکنن که چه واکسن هایی رو کِی بزنید

آيا روي دندونا هم حساسن؟
خير
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان:
(2015-06-06 ساعت 06:47)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان ، پسر من ۸ سالشه و کارت واکسیناسیونش نشون میده همه واکسنها رو دریافت کرده آیا باز هم نیازه که دوباره واکسن بزنه یا همون کارت واکسیناسیونش را ببرم کارت زرد براش بگیرم . ممنون از همه

كارت واكسيناسيونشون رو ببرید جهت دریافت کارت زرد اگر لازم بود همونجا واکسن های لازم را تزریق میکنند اگر هم لزومی نداشت که حکما کارت زرد را صادر میکنند
تشکر کنندگان: shahram.mis1356
(2015-06-06 ساعت 08:03)arminbhz نوشته:  با سلام و احترام
من در لاتاری ۲۰۱۶ قبول شدم در رابطه با واکسیناسیون چندتا سوال دارم ممنون میشم از مطلعین جوابمو بدن .
۱- واکسن هپاتیت B برای تمام سنین باید زده بشه و مثلا پسر کوچیکم که ۸ سالشه هم باید بزنه؟
۲- در جایی خوندم که واکسن آنفولانزا فقط برای 50 سال به بالا هاست آیا درسته؟
۳- اگر یه نوبت از واکسن هپاتیت بعد از مصاحبه بیفته آیا قبول میکنن یا اینکه حتما باید تمام نوبتها قبل از مصاحبه انجام شده باشه؟
۴- من قبلا (حدود 30 سال پیش ) دچار شکستگی متعدد هردوپایم شدم آیا برای معاینات پزشکی کارخاصی در ایران باید انجام بدم و اصولا آیا شکستگی در نتیجه مصاحبه تاثیر داره؟

با تشکر مجدد از دوستان خصوصا مدیریت سایت

1 - بله
2 - خیر
3 - شما فعلا که وقت دارید پس چرا روزه شک دار میگیرید از الان شروع کنید
4 - خیر

(2015-06-06 ساعت 08:16)heidary1356 نوشته:  با سلام و تبریک به کلیه دوستان برنده ۲۰۱۶
من قبل از 15 اردیبهشت که اعلام برنده شدگان بود خانمم بار دار شده است و تعدادی از واکسنها را نمی تواند تزریق کند آیا کسی تجربه در این مورد را دارد و چه کاری را باید مقدمه چینی کنیم لازم به ذکر است کیس نامبرم هم ***۱ می باشد

به پاستور مراجعه کنید خودشان راهنمایی های لازم را میکنند
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، arminbhz ، m.ghoreishi
(2015-06-06 ساعت 06:47)shahram.mis1356 نوشته:  سلام دوستان ، پسر من ۸ سالشه و کارت واکسیناسیونش نشون میده همه واکسنها رو دریافت کرده آیا باز هم نیازه که دوباره واکسن بزنه یا همون کارت واکسیناسیونش را ببرم کارت زرد براش بگیرم . ممنون از همه

سلام. از اونجایی که دوره مصونیت اکثر واکسنها 10 سالست (بجز انفولانزا) میتونید با ارائه کارت واکسیناسیون شازده پسر کارت زرد رو بدون تزریق جدید تکمیل کنید. موفق باشی( راسی دیگه تماس نگرفتیWink )
تشکر کنندگان: Aghaman ، لطف اله
(2015-06-06 ساعت 08:16)heidary1356 نوشته:  با سلام و تبریک به کلیه دوستان برنده ۲۰۱۶
من قبل از 15 اردیبهشت که اعلام برنده شدگان بود خانمم بار دار شده است و تعدادی از واکسنها را نمی تواند تزریق کند آیا کسی تجربه در این مورد را دارد و چه کاری را باید مقدمه چینی کنیم لازم به ذکر است کیس نامبرم هم ***۱ می باشد

سلام. دوست عزیز در این مورد جای نگرانی نیست. در روز مدیکال اعلام کنید دکتر همکاری لازم را میکند و در ضمن جهت عکس قفسه سینه بخاطر اشعه مضر لباس مخصوص دارن. پس نگران نباشید.
در ضمن بعداز کارنت شدن و دریافت نامه دوم و تاریخ دقیق مصاحبه اگر محدودیت پرواز یا تداخل تاریخ وضع حمل داشتید باید با سفارت مکاتبه کنید و درخواست عقب انداختن مصاحبه رو بدبد.
تشکر کنندگان: لطف اله
با سلام دوستان من رفتم هلال احمر و دكتر اونجا برام 4 تا آزمايش آنتي بادي نوشت از جمله آبله مرغان حالا سوالم اينه آزمايشات چه مدت زمان اعتبار داره؟ كي برم آزمايش؟ اصلا تست آنتي بادي هم بايد برد براي دكتر سفارت يا فقط كارت زرد؟ ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 12:35)alirezasadrearhami نوشته:  با سلام دوستان من رفتم هلال احمر و دكتر اونجا برام ۴ تا آزمايش آنتي بادي نوشت از جمله آبله مرغان حالا سوالم اينه آزمايشات چه مدت زمان اعتبار داره؟ كي برم آزمايش؟ اصلا تست آنتي بادي هم بايد برد براي دكتر سفارت يا فقط كارت زرد؟ ممنون

سلام با توجه به کیس نامبر و زمان احتمالی مصاحبه میتوانید حدود یک ماه مانده به مصاحبه تست انتی بادی انجام بدهید. اگر سفارت شما ایروان باشد دکتر از شما تست انتی بادی را قبول خواهد کرد ولی سفارتهای دیگر را مطمئن نیستم مخصوصا انکارا
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 12:44)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 12:35)alirezasadrearhami نوشته:  با سلام دوستان من رفتم هلال احمر و دكتر اونجا برام ۴ تا آزمايش آنتي بادي نوشت از جمله آبله مرغان حالا سوالم اينه آزمايشات چه مدت زمان اعتبار داره؟ كي برم آزمايش؟ اصلا تست آنتي بادي هم بايد برد براي دكتر سفارت يا فقط كارت زرد؟ ممنون

سلام با توجه به کیس نامبر و زمان احتمالی مصاحبه میتوانید حدود یک ماه مانده به مصاحبه تست انتی بادی انجام بدهید. اگر سفارت شما ایروان باشد دکتر از شما تست انتی بادی را قبول خواهد کرد ولی سفارتهای دیگر را مطمئن نیستم مخصوصا انکارا

آقاي قريشي فعلا كه سفارت آنكارا هست اگه عوض نكنن خودشون يعني الان آنتي بادي را ندم؟ چون چنتاش هم MMR هست.
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 20:39)amirabas93 نوشته:  سلام
وقت همه دوستای عزیز بخیر
یه سوال داشتم:
واکسن هایی که باید بزنیم اعتبار نداره؟ چون با توجه به کیس نامبرم تاریخ مصاحبه من حدودا خرداد سال آینده میشه، میگم اگه من از الان بزنم ممکنه تا سال دیگه اعتبار نداشته باشه و قبول نکنن؟ اطلاع دارید راجبش؟
فقط واکسن هپاتیت که از تاریخ تزریق اولین مرحله، ۷ ماه طول میکشه تا پایان سه مرحله، رو باید از الان شروع کنم اما بقیه که ۲ مرحله ای (به فاصله یک ماه) هستن رو بذارم واسه پاییز یا اواخر سال. نظر شما چیه؟ (در جریان لیست واکسن ها و تعداد مرحله هر کدوم هستم فقط نمیدونم اعتبار دارن یا نه؟ ممکنه سال دیگه بگن دیگه اعتبار نداره و باید جدید بزنی؟)
اگه دوستان اطلاع دقیقی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن. تشکر

لطفا یک سوال واحد را تو چندین تاپیک با موضوع یکسان مطرح نکنید
جواب شما را در تاپیک 2015 دادم
تشکر کنندگان:
(2015-06-07 ساعت 22:32)amirabas93 نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 22:26)Aghaman نوشته:  
(2015-06-07 ساعت 20:39)amirabas93 نوشته:  سلام
وقت همه دوستای عزیز بخیر
یه سوال داشتم:
واکسن هایی که باید بزنیم اعتبار نداره؟ چون با توجه به کیس نامبرم تاریخ مصاحبه من حدودا خرداد سال آینده میشه، میگم اگه من از الان بزنم ممکنه تا سال دیگه اعتبار نداشته باشه و قبول نکنن؟ اطلاع دارید راجبش؟
فقط واکسن هپاتیت که از تاریخ تزریق اولین مرحله، ۷ ماه طول میکشه تا پایان سه مرحله، رو باید از الان شروع کنم اما بقیه که ۲ مرحله ای (به فاصله یک ماه) هستن رو بذارم واسه پاییز یا اواخر سال. نظر شما چیه؟ (در جریان لیست واکسن ها و تعداد مرحله هر کدوم هستم فقط نمیدونم اعتبار دارن یا نه؟ ممکنه سال دیگه بگن دیگه اعتبار نداره و باید جدید بزنی؟)
اگه دوستان اطلاع دقیقی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن. تشکر

لطفا یک سوال واحد را تو چندین تاپیک با موضوع یکسان مطرح نکنید
جواب شما را در تاپیک ۲۰۱۵ دادم

توی چندین تاپیک نبوده دوست خوبم. هر دو در یک تاپیک ولی در ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ مطرح شدن تا از تجربه دوستان در سال گذشته هم بهره ببرم.
قدیمیا یکم خوش اخلاق باشین!!! بابا ماها تازه واردیم!!!
مرسی

دوست من وقتی در یک تاپیک سوالتان را مطرح میکنید دوستان قدیمی قطعا پاسخ خواهند داد ولی وقتی سوال چند بار تکرار شود این احساس پیش می آید که حود سوال کننده نیز قصد همکاری ندارد و فقط به سوال خود اهمیت میدهد نه بقیه دوستان
ضمنا من که در نهایت ادب و با لفظ لطفا درخواست کردم
کجای این پیشنهاد بد اخلاقانه بوده ؟؟؟
به هر حال ادامه سوالتان را هم در جای خود پاسخ دادم
موفق باشید
تشکر کنندگان: Amir.AA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان