موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 19:26)rahim444 نوشته: آيا تست آنتي بادي براي آبله مرغون كافيه
تست انتی بادی در ارمنستان پذیرفته میشه ولی در ابوظبی سلیقه ای عمل میکنن و در انکارا خیلی سخت پذیرفته میشه. خیلی لطف کنن تست مجدد میگیرن که اونم هزینش نصف هزینه تزریق خود واکسن میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-11 ساعت 19:21)rahim444 نوشته: (2015-05-25 ساعت 12:33)ed2008 نوشته: سلام فکر کنم تست انتی بادی ابله مرغان که حتما باید داده بشه اما یکی مثل من به شخصه میخواهم باز پیدا کنم و بزنم بخاطر همین دارم خودم جدا دنبال واکسن ابله مرغان میگردم پس کسی اگر جایی یا داروخانه ای برای فروش داره لطفا ادرس را پیام بده ممنون
توروخدا اگه كسي ميدون اين واكسن كجا گير مياد به همه خبر بده
فقط بعضی از پزشکان متخصص کودکان این واکسن رو اون هم باقیمت بالا تزریق میکنند
اگر اشتباه نکنم خانم لاله مهربان که صادقانه به همه ی دوستان کمک میکنند برای فرزند محترمشان تزریق کرده اند ، اگر از ایشان راهنمایی بگیرید قطعا بهترین پاسخ را به شما خواهند داد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد آزمایشهای پزشکی
درخواست تجربه شما از معاینات پزشکی در دبی و یا ابوظبی
با سلام
می بخشید اگر پیغام من تکراری است - بخاطر عجله در کار است.
من و همسرم 15 جولای نوبت مصاحبه داریم در ابوظبی - دوستانی که تجربه مراجعه به دکتری در دبی و يا ابوظبی با کارت واکسن بین المللی پاستور دارند لطفا ما رو از تجربیاتشون آگاه کنند!
اصلآ نمی دونیم چطوری باید کار را پیش برد. با کدام دکتر وقت بگیریم. آیا واکسن های با مدرک انسیتیتو پاستور مورد قبول است یا نه؟
ممنون همگی
ضیاء
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 11:44)ZAN نوشته: در مورد آزمایشهای پزشکی
درخواست تجربه شما از معاینات پزشکی در دبی و یا ابوظبی
با سلام
می بخشید اگر پیغام من تکراری است - بخاطر عجله در کار است.
من و همسرم 15 جولای نوبت مصاحبه داریم در ابوظبی - دوستانی که تجربه مراجعه به دکتری در دبی و يا ابوظبی با کارت واکسن بین المللی پاستور دارند لطفا ما رو از تجربیاتشون آگاه کنند!
اصلآ نمی دونیم چطوری باید کار را پیش برد. با کدام دکتر وقت بگیریم. آیا واکسن های با مدرک انسیتیتو پاستور مورد قبول است یا نه؟
ممنون همگی
ضیاء
سلام لطفآ سفرنامه دوستان رو مطالعه کنید
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...B%8C--7099
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-12 ساعت 17:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-12 ساعت 17:23 توسط ed2008.)
سلام ببخشید من تایپک را ندیده بودم و نشد به دوستان جواب بدم شرمنده
در مورد واکسن ابله مرغان من هنوز خودم تست انی بادی ندادم واکسن های ام ام ار و تی دی و هپاتیک را زدم و گذاشتم بعد تست انی بادی بدم دلیل این که واکسن ابله مرغان را در بچگی به ما زدند یا نه این بماند ولی اگر فرضا این واکسن ابله مرغان را نزده باشند در بزرگسالان ابله مرغان میشه زونا و بد کفتی هست این بیماری که درمان هم میشه ولی بزرگسالان و مخصوصا افراد پیر سریع واگیردار هست میگیرند خلاصه بد کفتی هست پس بهتره ادم بزنه که اگر هم تب کرد تو خانه خودش چند روزی تب کنه
راستی در مورد واكسن مننژيت
من رفتم جایی که برای سربازها و استخدامی ها این واکسن را میزدند طرف گفت که شما باید برید همون هلال احمر بزنید و ما مننژیت دو ظرفیتی میزنیم اما هلال احمر واكسن مننژيت 4ظرفیتی میزنه خلاصه من که اول نفهمیدم چی میگه فکر کردم منظورش مقدار تزریق هست اما بعد فهمیدم که
واكسن مننژيت:
با توجه به پتانسيل همهگيري بيماري مننژيت در شرايط تجمع، واكسن دو ظرفيتي عليه گروه هاي A و C مننگوكوك براي كليه سربازان جديدالورود، كليه واحدهاي آموزشي نظامي ارتش، سپاه و نيروي انتظامي و ساكنين اردوگاه ها تزريق گردد. برنامه واكسيناسيون براي كليه افراد بالاي 2 سال (يك سال و يازده ماه و 29 روز) شامل يك دز واكسن به مقدار 5/0 ميلي ليتر در زير جلد است. لازم به ذكر است براي كودكان زير 2 سال دو دز واكسن به فاصله 3ـ2 ماه تجويز ميگردد. همچنين كاربرد اين واكسن در زنان باردار معني ندارد. با توجه به مقررات كشور عربستان سعودي، حجاجي كه عازم آن كشور هستند تاريخ واكسيناسيون ممنژيت آنها نبايد بيش از 3 سال و يا كمتر از ده روز قبل از ورود به عربستان باشد. در ضمن واكسن مورد در خواست آن كشور براي كليه حجاج عمره و تمتع، واكسن مننژيت چهار ظرفيتي (ACYW 135) ميباشد.
توجه: در حال حاضر واكسيناسيون مننژيت چهار ظرفيتي براي زائرين بيتالله الحرام توسط هلال احمر انجام ميگيرد.
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 17:11)ed2008 نوشته: سلام ببخشید من تایپک را ندیده بودم و نشد به دوستان جواب بدم شرمنده
در مورد واکسن ابله مرغان من هنوز خودم تست انی بادی ندادم واکسن های ام ام ار و تی دی و هپاتیک را زدم و گذاشتم بعد تست انی بادی بدم دلیل این که واکسن ابله مرغان را در بچگی به ما زدند یا نه این بماند ولی اگر فرضا این واکسن ابله مرغان را نزده باشند در بزرگسالان ابله مرغان میشه زونا و بد کفتی هست این بیماری که درمان هم میشه ولی بزرگسالان و مخصوصا افراد پیر سریع واگیردار هست میگیرند خلاصه بد کفتی هست پس بهتره ادم بزنه که اگر هم تب کرد تو خانه خودش چند روزی تب کنه
راستی در مورد واكسن مننژيت
من رفتم جایی که برای سربازها و استخدامی ها این واکسن را میزدند طرف گفت که شما باید برید همون هلال احمر بزنید و ما مننژیت دو ظرفیتی میزنیم اما هلال احمر واكسن مننژيت ۴ظرفیتی میزنه خلاصه من که اول نفهمیدم چی میگه فکر کردم منظورش مقدار تزریق هست اما بعد فهمیدم که
واكسن مننژيت:
با توجه به پتانسيل همهگيري بيماري مننژيت در شرايط تجمع، واكسن دو ظرفيتي عليه گروه هاي A و C مننگوكوك براي كليه سربازان جديدالورود، كليه واحدهاي آموزشي نظامي ارتش، سپاه و نيروي انتظامي و ساكنين اردوگاه ها تزريق گردد. برنامه واكسيناسيون براي كليه افراد بالاي ۲ سال (يك سال و يازده ماه و 29 روز) شامل يك دز واكسن به مقدار ۵/0 ميلي ليتر در زير جلد است. لازم به ذكر است براي كودكان زير ۲ سال دو دز واكسن به فاصله ۳ـ۲ ماه تجويز ميگردد. همچنين كاربرد اين واكسن در زنان باردار معني ندارد. با توجه به مقررات كشور عربستان سعودي، حجاجي كه عازم آن كشور هستند تاريخ واكسيناسيون ممنژيت آنها نبايد بيش از ۳ سال و يا كمتر از ده روز قبل از ورود به عربستان باشد. در ضمن واكسن مورد در خواست آن كشور براي كليه حجاج عمره و تمتع، واكسن مننژيت چهار ظرفيتي (ACYW 135) ميباشد.
توجه: در حال حاضر واكسيناسيون مننژيت چهار ظرفيتي براي زائرين بيتالله الحرام توسط هلال احمر انجام ميگيرد.
مگه واکسن مننژیت هم جزو واکسنهاست؟؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من که رفتم هلال احمر اصفهان بهم گفت که یک ماه قبل از مصاحبه بیا تا بزنیم بعضی از دوستان هم گفتند مننژیت مهم نیست ولی من میزنم حجاج هم همین واکسن را میزنند
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 09:16)ed2008 نوشته: سلام
من که رفتم هلال احمر اصفهان بهم گفت که یک ماه قبل از مصاحبه بیا تا بزنیم بعضی از دوستان هم گفتند مننژیت مهم نیست ولی من میزنم حجاج هم همین واکسن را میزنند
سلام دوست عزیز در نظر داشته باش از 30 روز مانده به مصاحبه واکسنهایی که حاوی ویروس زنده هستند رو تزریق نکنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی میدونه تو کرمانشاه باید کجا رفت واسه واکسن؟
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 12:38)mk5800 نوشته: سلام
دوستان کسی میدونه تو کرمانشاه باید کجا رفت واسه واکسن؟
دوست عزیز من کرمانشاه نیستم ولی میدونم مراکز استان باید به هلال احمر واحد تزریقات حجاج مراجعه کنید. اونجا کارت زرد صادر میشه. بعد از دریافت کارت زرد با راهنمایی دوستان مهاجرسرایی شروع به تزریق واکسنها کنید تا انشالا در زمانبندی به مشکل نخورید پس با پاسپورت به هلال احمر مراجعه کنید
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خسته نباشید به همگی..من لاتاری 2016 برنده شدم و از بعد از قبولی شروع به زدن هپاتیت مرحله اول و مننژیت در هلال احمر به خودمو دختر 3سالموو شوهرم کردیم..البته واسه دخترم هپاتیت نزدن..امروز هم در بهداشت شروع به مرحله اول تی دی و ام ام ار کردیم(من و شوهرم)و مسیول اونجا واسمون مهر کردو وارد کرد..ولی میخوام این ماه تهران برم سمت پاستور میرم که مهر کنن..اشکالی داشت که اهواز واسمون زدن مهر و تاریخ رو؟ممنون
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-13 ساعت 17:14)آنیسا91 نوشته: خسته نباشید به همگی..من لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم و از بعد از قبولی شروع به زدن هپاتیت مرحله اول و مننژیت در هلال احمر به خودمو دختر ۳سالموو شوهرم کردیم..البته واسه دخترم هپاتیت نزدن..امروز هم در بهداشت شروع به مرحله اول تی دی و ام ام ار کردیم(من و شوهرم)و مسیول اونجا واسمون مهر کردو وارد کرد..ولی میخوام این ماه تهران برم سمت پاستور میرم که مهر کنن..اشکالی داشت که اهواز واسمون زدن مهر و تاریخ رو؟ممنون
دوست عزیز قبلا گفتم خدمتتون تو سفرنامه هم نوشتم که اصلا نیاز به تایید پاستور نیست ولی خودتون دوست دارید برید و هزینه اضافی بکنید اون بحثش جداست. بنده با کارت زرد از اهواز بدون تایید پاستور رفتم مصاحبه و هیچ مشکلی هم نداشتم