کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-06-11 ساعت 19:26)rahim444 نوشته:  آيا تست آنتي بادي براي آبله مرغون كافيه

تست انتی بادی در ارمنستان پذیرفته میشه ولی در ابوظبی سلیقه ای عمل میکنن و در انکارا خیلی سخت پذیرفته میشه. خیلی لطف کنن تست مجدد میگیرن که اونم هزینش نصف هزینه تزریق خود واکسن میشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ed2008 ، لطف اله
(2015-06-11 ساعت 15:12)sadaf44 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 05:41)vidath نوشته:  با سلام،
یکی از آشناها گرین کارد لاتاری قبول شده برای امسال و مبتلا به هپاتیت بی می باشد، خانوم 29 ساله به همراه همسر، توی فروم ها خیلی گشتم ولی حرف های ضد و نقیص راجعبش خوندم، پس ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیق و معتبر داده جوابمو بده:
- توی کارت واکسنش واسش نوشتن که واکسن هپاتیت رو زده پس فک میکنم توی کارت زرد هم واسش وارد کنن که واکسن هپاتیت رو زده ولی وقتی میره برای معاینه پزشکی و آزمایش خون آیا برای هپاتیت چک می کنن؟ باید بگه به دکتر که هپاتیت بی داره؟ اگه بفهمن هپاتیت داره ایراد نمیگیرن که چرا واکسن زده؟ احتما داره ریجکت بشه بخاطر این بیماری؟

میشه بهم راهنمایی دقیق بکنید که کمکش کنیم که بتونه از این فرصت بدست اومده استفاده کنه.
با تشکر قبلی

سلام.برای زدن واکسن نه به ایشون ایراد نمیگیرن.درباره ی اینکه باید به پزشکه مورد اعتماد سفارت بگن بله باید بگن چون جزو سوابق بیماری ایشونه.درباره ی ریجکت شدن خیر .باعث ریجکت ایشون نمیشه.تا ۲ سال قبل اگر فرد HIV مثبت بود فقط ریجکت میشدن که الان حتی این قانون رو برداشتن و افرااد HIV مثبت به راحتی ویزا میگیرن.فقط افراد TB مثبت رو تا زمان درمان کامل ویزا نمیدن.پس ذزباره هپاتیت B ایشون نگران نباشید و به پزشک حتما بگن.
با تشکر از پاسختون،
اگر در آزمایش خون بررسی نمی کنن واسه هپاتیت چه لزومی داره که بگن؟ چون میترسن که دکتر تو پروندشون درج کنه و تاثیر منفی تو رونده کارشون داشته باشه، هرچند که باعث ریجکت شدنشون نمی شه همونطور که شما گفتین. می شه لطفا نظرتون رو بگید؟
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-06-11 ساعت 19:21)rahim444 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 12:33)ed2008 نوشته:  سلام فکر کنم تست انتی بادی ابله مرغان که حتما باید داده بشه اما یکی مثل من به شخصه میخواهم باز پیدا کنم و بزنم بخاطر همین دارم خودم جدا دنبال واکسن ابله مرغان میگردم پس کسی اگر جایی یا داروخانه ای برای فروش داره لطفا ادرس را پیام بده ممنون

توروخدا اگه كسي ميدون اين واكسن كجا گير مياد به همه خبر بده

فقط بعضی از پزشکان متخصص کودکان این واکسن رو اون هم باقیمت بالا تزریق میکنند
اگر اشتباه نکنم خانم لاله مهربان که صادقانه به همه ی دوستان کمک میکنند برای فرزند محترمشان تزریق کرده اند ، اگر از ایشان راهنمایی بگیرید قطعا بهترین پاسخ را به شما خواهند داد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-06-12 ساعت 03:26)vidath نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 15:12)sadaf44 نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 05:41)vidath نوشته:  با سلام،
یکی از آشناها گرین کارد لاتاری قبول شده برای امسال و مبتلا به هپاتیت بی می باشد، خانوم 29 ساله به همراه همسر، توی فروم ها خیلی گشتم ولی حرف های ضد و نقیص راجعبش خوندم، پس ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیق و معتبر داده جوابمو بده:
- توی کارت واکسنش واسش نوشتن که واکسن هپاتیت رو زده پس فک میکنم توی کارت زرد هم واسش وارد کنن که واکسن هپاتیت رو زده ولی وقتی میره برای معاینه پزشکی و آزمایش خون آیا برای هپاتیت چک می کنن؟ باید بگه به دکتر که هپاتیت بی داره؟ اگه بفهمن هپاتیت داره ایراد نمیگیرن که چرا واکسن زده؟ احتما داره ریجکت بشه بخاطر این بیماری؟

میشه بهم راهنمایی دقیق بکنید که کمکش کنیم که بتونه از این فرصت بدست اومده استفاده کنه.
با تشکر قبلی

سلام.برای زدن واکسن نه به ایشون ایراد نمیگیرن.درباره ی اینکه باید به پزشکه مورد اعتماد سفارت بگن بله باید بگن چون جزو سوابق بیماری ایشونه.درباره ی ریجکت شدن خیر .باعث ریجکت ایشون نمیشه.تا ۲ سال قبل اگر فرد HIV مثبت بود فقط ریجکت میشدن که الان حتی این قانون رو برداشتن و افرااد HIV مثبت به راحتی ویزا میگیرن.فقط افراد TB مثبت رو تا زمان درمان کامل ویزا نمیدن.پس ذزباره هپاتیت B ایشون نگران نباشید و به پزشک حتما بگن.
با تشکر از پاسختون،
اگر در آزمایش خون بررسی نمی کنن واسه هپاتیت چه لزومی داره که بگن؟ چون میترسن که دکتر تو پروندشون درج کنه و تاثیر منفی تو رونده کارشون داشته باشه، هرچند که باعث ریجکت شدنشون نمی شه همونطور که شما گفتین. می شه لطفا نظرتون رو بگید؟

واقعا کسی دقیق نمیدونه که چه آزمایشاتی رو انجام میدن.به هر حال در نهایت خودشون باید تصمیم بگیرن که بگن یا خیر
تشکر کنندگان:
در مورد آزمایشهای پزشکی
درخواست تجربه شما از معاینات پزشکی در دبی و یا ابوظبی
با سلام
می بخشید اگر پیغام من تکراری است - بخاطر عجله در کار است.
من و همسرم 15 جولای نوبت مصاحبه داریم در ابوظبی - دوستانی که تجربه مراجعه به دکتری در دبی و يا ابوظبی با کارت واکسن بین المللی پاستور دارند لطفا ما رو از تجربیاتشون آگاه کنند!
اصلآ نمی دونیم چطوری باید کار را پیش برد. با کدام دکتر وقت بگیریم. آیا واکسن های با مدرک انسیتیتو پاستور مورد قبول است یا نه؟
ممنون همگی
ضیاء
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 11:44)ZAN نوشته:  در مورد آزمایشهای پزشکی
درخواست تجربه شما از معاینات پزشکی در دبی و یا ابوظبی
با سلام
می بخشید اگر پیغام من تکراری است - بخاطر عجله در کار است.
من و همسرم 15 جولای نوبت مصاحبه داریم در ابوظبی - دوستانی که تجربه مراجعه به دکتری در دبی و يا ابوظبی با کارت واکسن بین المللی پاستور دارند لطفا ما رو از تجربیاتشون آگاه کنند!
اصلآ نمی دونیم چطوری باید کار را پیش برد. با کدام دکتر وقت بگیریم. آیا واکسن های با مدرک انسیتیتو پاستور مورد قبول است یا نه؟
ممنون همگی
ضیاء

سلام لطفآ سفرنامه دوستان رو مطالعه کنید
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...B%8C--7099
تشکر کنندگان: ed2008 ، ho_tasha
(2015-06-12 ساعت 08:27)Aghaman نوشته:  
(2015-06-11 ساعت 19:21)rahim444 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 12:33)ed2008 نوشته:  سلام فکر کنم تست انتی بادی ابله مرغان که حتما باید داده بشه اما یکی مثل من به شخصه میخواهم باز پیدا کنم و بزنم بخاطر همین دارم خودم جدا دنبال واکسن ابله مرغان میگردم پس کسی اگر جایی یا داروخانه ای برای فروش داره لطفا ادرس را پیام بده ممنون
توروخدا ...
فقط بعضی از پزشکان متخصص کودکان این واکسن رو اون هم باقیمت بالا تزریق میکنند
اگر اشتباه نکنم ...

دوست عزیز ، چرا این همه تقاشا دارین ، اگر انکارا بخواهید مصاحبه بدهید ، خوب پزشم میدونه تو یایران این واکسن نیست ، پس اصلاٌ شما به جای یکی چند تا هم بزنید تاثیری نداره ، روز مصاحبه من جواب تست ابله رو به دکتر نشان دادم اصلاً اعتنایی نکرد، پس نیمی از برنامه ها بر میگرده به برخورد شما و لیست ازمایشات موجود در کارت زرد
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: ed2008 ، ho_tasha
سلام ببخشید من تایپک را ندیده بودم و نشد به دوستان جواب بدم شرمنده
در مورد واکسن ابله مرغان من هنوز خودم تست انی بادی ندادم واکسن های ام ام ار و تی دی و هپاتیک را زدم و گذاشتم بعد تست انی بادی بدم دلیل این که واکسن ابله مرغان را در بچگی به ما زدند یا نه این بماند ولی اگر فرضا این واکسن ابله مرغان را نزده باشند در بزرگسالان ابله مرغان میشه زونا و بد کفتی هست این بیماری که درمان هم میشه ولی بزرگسالان و مخصوصا افراد پیر سریع واگیردار هست میگیرند خلاصه بد کفتی هست پس بهتره ادم بزنه که اگر هم تب کرد تو خانه خودش چند روزی تب کنه Smile

راستی در مورد واكسن مننژيت
من رفتم جایی که برای سربازها و استخدامی ها این واکسن را میزدند طرف گفت که شما باید برید همون هلال احمر بزنید و ما مننژیت دو ظرفیتی میزنیم اما هلال احمر واكسن مننژيت 4ظرفیتی میزنه خلاصه من که اول نفهمیدم چی میگه فکر کردم منظورش مقدار تزریق هست اما بعد فهمیدم که

واكسن مننژيت:

با توجه به پتانسيل همه‌گيري بيماري مننژيت در شرايط تجمع، واكسن دو ظرفيتي عليه گروه هاي A و C مننگوكوك براي كليه سربازان جديدالورود، كليه واحدهاي آموزشي نظامي ارتش، سپاه و نيروي انتظامي و ساكنين اردوگاه ها تزريق گردد. برنامه واكسيناسيون براي كليه افراد بالاي 2 سال (يك سال و يازده ماه و 29 روز) شامل يك دز واكسن به مقدار 5/0 ميلي ليتر در زير جلد است. لازم به ذكر است براي كودكان زير 2 سال دو دز واكسن به فاصله 3ـ2 ماه تجويز مي‌‌گردد. همچنين كاربرد اين واكسن در زنان باردار معني ندارد. با توجه به مقررات كشور عربستان سعودي، حجاجي كه عازم آن كشور هستند تاريخ واكسيناسيون ممنژيت آنها نبايد بيش از 3 سال و يا كمتر از ده روز قبل از ورود به عربستان باشد. در ضمن واكسن مورد در خواست آن كشور براي كليه حجاج عمره و تمتع، واكسن مننژيت چهار ظرفيتي (ACYW 135) مي‌‌باشد.

توجه: ‌در حال حاضر واكسيناسيون مننژيت چهار ظرفيتي براي زائرين بيت‌الله الحرام توسط هلال احمر انجام مي‌‌گيرد.
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان: sadaf44 ، ho_tasha
(2015-06-12 ساعت 17:11)ed2008 نوشته:  سلام ببخشید من تایپک را ندیده بودم و نشد به دوستان جواب بدم شرمنده
در مورد واکسن ابله مرغان من هنوز خودم تست انی بادی ندادم واکسن های ام ام ار و تی دی و هپاتیک را زدم و گذاشتم بعد تست انی بادی بدم دلیل این که واکسن ابله مرغان را در بچگی به ما زدند یا نه این بماند ولی اگر فرضا این واکسن ابله مرغان را نزده باشند در بزرگسالان ابله مرغان میشه زونا و بد کفتی هست این بیماری که درمان هم میشه ولی بزرگسالان و مخصوصا افراد پیر سریع واگیردار هست میگیرند خلاصه بد کفتی هست پس بهتره ادم بزنه که اگر هم تب کرد تو خانه خودش چند روزی تب کنه Smile

راستی در مورد واكسن مننژيت
من رفتم جایی که برای سربازها و استخدامی ها این واکسن را میزدند طرف گفت که شما باید برید همون هلال احمر بزنید و ما مننژیت دو ظرفیتی میزنیم اما هلال احمر واكسن مننژيت ۴ظرفیتی میزنه خلاصه من که اول نفهمیدم چی میگه فکر کردم منظورش مقدار تزریق هست اما بعد فهمیدم که

واكسن مننژيت:

با توجه به پتانسيل همه‌گيري بيماري مننژيت در شرايط تجمع، واكسن دو ظرفيتي عليه گروه هاي A و C مننگوكوك براي كليه سربازان جديدالورود، كليه واحدهاي آموزشي نظامي ارتش، سپاه و نيروي انتظامي و ساكنين اردوگاه ها تزريق گردد. برنامه واكسيناسيون براي كليه افراد بالاي ۲ سال (يك سال و يازده ماه و 29 روز) شامل يك دز واكسن به مقدار ۵/0 ميلي ليتر در زير جلد است. لازم به ذكر است براي كودكان زير ۲ سال دو دز واكسن به فاصله ۳ـ۲ ماه تجويز مي‌‌گردد. همچنين كاربرد اين واكسن در زنان باردار معني ندارد. با توجه به مقررات كشور عربستان سعودي، حجاجي كه عازم آن كشور هستند تاريخ واكسيناسيون ممنژيت آنها نبايد بيش از ۳ سال و يا كمتر از ده روز قبل از ورود به عربستان باشد. در ضمن واكسن مورد در خواست آن كشور براي كليه حجاج عمره و تمتع، واكسن مننژيت چهار ظرفيتي (ACYW 135) مي‌‌باشد.

توجه: ‌در حال حاضر واكسيناسيون مننژيت چهار ظرفيتي براي زائرين بيت‌الله الحرام توسط هلال احمر انجام مي‌‌گيرد.

مگه واکسن مننژیت هم جزو واکسنهاست؟؟
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

سلام
من که رفتم هلال احمر اصفهان بهم گفت که یک ماه قبل از مصاحبه بیا تا بزنیم بعضی از دوستان هم گفتند مننژیت مهم نیست ولی من میزنم حجاج هم همین واکسن را میزنند
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 09:16)ed2008 نوشته:  سلام
من که رفتم هلال احمر اصفهان بهم گفت که یک ماه قبل از مصاحبه بیا تا بزنیم بعضی از دوستان هم گفتند مننژیت مهم نیست ولی من میزنم حجاج هم همین واکسن را میزنند

سلام دوست عزیز در نظر داشته باش از 30 روز مانده به مصاحبه واکسنهایی که حاوی ویروس زنده هستند رو تزریق نکنید
سلام
دوستان کسی میدونه تو کرمانشاه باید کجا رفت واسه واکسن؟
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 12:38)mk5800 نوشته:  سلام
دوستان کسی میدونه تو کرمانشاه باید کجا رفت واسه واکسن؟

دوست عزیز من کرمانشاه نیستم ولی میدونم مراکز استان باید به هلال احمر واحد تزریقات حجاج مراجعه کنید. اونجا کارت زرد صادر میشه. بعد از دریافت کارت زرد با راهنمایی دوستان مهاجرسرایی شروع به تزریق واکسنها کنید تا انشالا در زمانبندی به مشکل نخورید پس با پاسپورت به هلال احمر مراجعه کنید
تشکر کنندگان: ed2008 ، mk5800 ، Aghaman
خسته نباشید به همگی..من لاتاری 2016 برنده شدم و از بعد از قبولی شروع به زدن هپاتیت مرحله اول و مننژیت در هلال احمر به خودمو دختر 3سالموو شوهرم کردیم..البته واسه دخترم هپاتیت نزدن..امروز هم در بهداشت شروع به مرحله اول تی دی و ام ام ار کردیم(من و شوهرم)و مسیول اونجا واسمون مهر کردو وارد کرد..ولی میخوام این ماه تهران برم سمت پاستور میرم که مهر کنن..اشکالی داشت که اهواز واسمون زدن مهر و تاریخ رو؟ممنون
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
تشکر کنندگان:
(2015-06-13 ساعت 17:14)آنیسا91 نوشته:  خسته نباشید به همگی..من لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم و از بعد از قبولی شروع به زدن هپاتیت مرحله اول و مننژیت در هلال احمر به خودمو دختر ۳سالموو شوهرم کردیم..البته واسه دخترم هپاتیت نزدن..امروز هم در بهداشت شروع به مرحله اول تی دی و ام ام ار کردیم(من و شوهرم)و مسیول اونجا واسمون مهر کردو وارد کرد..ولی میخوام این ماه تهران برم سمت پاستور میرم که مهر کنن..اشکالی داشت که اهواز واسمون زدن مهر و تاریخ رو؟ممنون

دوست عزیز قبلا گفتم خدمتتون تو سفرنامه هم نوشتم که اصلا نیاز به تایید پاستور نیست ولی خودتون دوست دارید برید و هزینه اضافی بکنید اون بحثش جداست. بنده با کارت زرد از اهواز بدون تایید پاستور رفتم مصاحبه و هیچ مشکلی هم نداشتم
تشکر کنندگان: babak12 ، ed2008 ، Aghaman ، لطف اله ، tamana2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان