کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام محسن هستم متاهل.
ما ازمایش هپاتیت B دادیم ج اومده که من باید واکسنش بزنم تو 3 مرحله ولی خانمم احتاج نداره.
مرحله اول و دوم که هیچ . به نظر شما کی تایم مصاحبه ما میشه؟ اگه تایم مصاحبه ما قبل از وقت واکسن سوم بود راه حل چیه؟

من سال 88 واکسن کزاز زدم و برگه دارم خانمم بارسال زده ایا بازم باید کزاز بزنیم؟
ممنون از بزرگوارتون
تشکر کنندگان:
اگه سنتون بالای فکر میکنم ۲۵ سال باشه اصلن نیازی نیست اینو از پاستور بپرسید بهتر راهنماییتون میکنن.هپاتیت رو میگما
تشکر کنندگان:
(2015-06-10 ساعت 19:14)mohsen pourzad نوشته:  سلام محسن هستم متاهل.
ما ازمایش هپاتیت B دادیم ج اومده که من باید واکسنش بزنم تو ۳ مرحله ولی خانمم احتاج نداره.
مرحله اول و دوم که هیچ . به نظر شما کی تایم مصاحبه ما میشه؟ اگه تایم مصاحبه ما قبل از وقت واکسن سوم بود راه حل چیه؟

من سال 88 واکسن کزاز زدم و برگه دارم خانمم بارسال زده ایا بازم باید کزاز بزنیم؟
ممنون از بزرگوارتون
دوست من چون واکسن هپاتیت زمانبر بهتر از همین الان شروع کنید..
مشکلی پیش نمی یاد وقتی از مصاحبه برگشتین نوبت سوم تزریق می کنید
تشریف ببرید پاستور به همراه برگه اگه نیازی نباشه تزریق انجام نمیشه فقط داخل کارت زرد وارد می کنن
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 03:42)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 02:30)آنیسا91 نوشته:  سلام.من مرحله اول هپاتیت رو دم..هم خودم هم شوهرم..منژیت هم برامون زدن..به دختر ۳سالم هم مننژیت زدن..البته رفتیم هلال احمر اهواز..کارت زرد هم دادن بهمون و بابتش 290 تومان پول گرفتن..ایا باید پاستور هم برم؟؟؟؟

خير لازم نيست، ميتونيد سفرنامه منو مطالعه بفرماييد
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...#pid605358

آدرس هلال احمر اهواز لطفا
تشکر کنندگان:
با سلام،
یکی از آشناها گرین کارد لاتاری قبول شده برای امسال و مبتلا به هپاتیت بی می باشد، خانوم 29 ساله به همراه همسر، توی فروم ها خیلی گشتم ولی حرف های ضد و نقیص راجعبش خوندم، پس ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیق و معتبر داده جوابمو بده:
- توی کارت واکسنش واسش نوشتن که واکسن هپاتیت رو زده پس فک میکنم توی کارت زرد هم واسش وارد کنن که واکسن هپاتیت رو زده ولی وقتی میره برای معاینه پزشکی و آزمایش خون آیا برای هپاتیت چک می کنن؟ باید بگه به دکتر که هپاتیت بی داره؟ اگه بفهمن هپاتیت داره ایراد نمیگیرن که چرا واکسن زده؟ احتما داره ریجکت بشه بخاطر این بیماری؟

میشه بهم راهنمایی دقیق بکنید که کمکش کنیم که بتونه از این فرصت بدست اومده استفاده کنه.
با تشکر قبلی
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 02:53)rahim444 نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 03:42)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 02:30)آنیسا91 نوشته:  سلام.من مرحله اول هپاتیت رو دم..هم خودم هم شوهرم..منژیت هم برامون زدن..به دختر ۳سالم هم مننژیت زدن..البته رفتیم هلال احمر اهواز..کارت زرد هم دادن بهمون و بابتش 290 تومان پول گرفتن..ایا باید پاستور هم برم؟؟؟؟

خير لازم نيست، ميتونيد سفرنامه منو مطالعه بفرماييد
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...#pid605358

آدرس هلال احمر اهواز لطفا

اهواز کیانپارس.خیابان 12 شرقی
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان:
(2015-06-11 ساعت 05:41)vidath نوشته:  با سلام،
یکی از آشناها گرین کارد لاتاری قبول شده برای امسال و مبتلا به هپاتیت بی می باشد، خانوم 29 ساله به همراه همسر، توی فروم ها خیلی گشتم ولی حرف های ضد و نقیص راجعبش خوندم، پس ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیق و معتبر داده جوابمو بده:
- توی کارت واکسنش واسش نوشتن که واکسن هپاتیت رو زده پس فک میکنم توی کارت زرد هم واسش وارد کنن که واکسن هپاتیت رو زده ولی وقتی میره برای معاینه پزشکی و آزمایش خون آیا برای هپاتیت چک می کنن؟ باید بگه به دکتر که هپاتیت بی داره؟ اگه بفهمن هپاتیت داره ایراد نمیگیرن که چرا واکسن زده؟ احتما داره ریجکت بشه بخاطر این بیماری؟

میشه بهم راهنمایی دقیق بکنید که کمکش کنیم که بتونه از این فرصت بدست اومده استفاده کنه.
با تشکر قبلی

سلام.برای زدن واکسن نه به ایشون ایراد نمیگیرن.درباره ی اینکه باید به پزشکه مورد اعتماد سفارت بگن بله باید بگن چون جزو سوابق بیماری ایشونه.درباره ی ریجکت شدن خیر .باعث ریجکت ایشون نمیشه.تا 2 سال قبل اگر فرد HIV مثبت بود فقط ریجکت میشدن که الان حتی این قانون رو برداشتن و افرااد HIV مثبت به راحتی ویزا میگیرن.فقط افراد TB مثبت رو تا زمان درمان کامل ویزا نمیدن.پس ذزباره هپاتیت B ایشون نگران نباشید و به پزشک حتما بگن.
تشکر کنندگان: nikinia ، vidath ، jilibiliyaee
سلام دوستان تا الان كسي واكسن هاشو زده
تشکر کنندگان:
آقاي قريشي عزيز سپاس از قراردادن سفرنامتون در سايت و اميدوارم كه زودتر ويزاتو بگيري
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
براي ازمايش مديكال كدوم كشور راحتتره
تشکر کنندگان:
آيا كسي ميدونه واكسن آبله مرغان رو كجا ميشه گير اوورد و قيمتش چنده

(2015-05-29 ساعت 22:51)Aghaman نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 20:17)vahid4573 نوشته:  سلام دوستان من ٣ ماه پيش واكسن زدم كارت زردم گرفتم ولي تازه ٣ روز اپرو شدم الان به نظرتون تاريخ بايد به روز باشه؟ سفارت ايروان

کاش تاریخ مصاحبه رو هم میفرمودید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
سپاس از همه دوستان
تشکر کنندگان:
(2015-05-25 ساعت 12:33)ed2008 نوشته:  سلام فکر کنم تست انتی بادی ابله مرغان که حتما باید داده بشه اما یکی مثل من به شخصه میخواهم باز پیدا کنم و بزنم بخاطر همین دارم خودم جدا دنبال واکسن ابله مرغان میگردم پس کسی اگر جایی یا داروخانه ای برای فروش داره لطفا ادرس را پیام بده ممنون

توروخدا اگه كسي ميدون اين واكسن كجا گير مياد به همه خبر بده
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-05-23 ساعت 19:51)joybar نوشته:  
(2015-05-23 ساعت 15:04)ed2008 نوشته:  سلام من امروز از این ور دنیا پاشدم رفتم اصفهان هلال احمر واکسن هپاتیت و td نوبت اول را زد شد 15 هزارتومان فعلا تا این مرحله ...... Smile
تست انی بادی با دفترچه برای سرخک- سرخچه- اوریون- ابله مرغان 48 هزارتومان هست

فقط یک سوال به من گفتند واکسن ابله مرغان تو ایران اصلا نیست و نمیزنند فقط تست انی بادی ان را باید بگیریم ایا درست هست ؟ حالا کسی این واکسن را زده ؟
درسته تو ایران ظاهرا واکسن ابله نیست یا کمیاب هست. وتزریق نمیشه جواب تست انتی بادی را با خودتون ببرید اگر لازم باشه موقعه مدیکال بهتون میزنند که البته گران هست .دبی 250 درهمه
آيا تست آنتي بادي براي آبله مرغون كافيه
تشکر کنندگان: ed2008 ، ho_tasha
واكسن هپاتيت براي كودك 6 ساله لازمه

واكسن مننژيت رو كي بايد بزنيم
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-06-11 ساعت 17:02)rahim444 نوشته:  براي ازمايش مديكال كدوم كشور راحتتره

در حال حاضر دکتر کریستینه در ایروان بهترین برخورد و کمترین هزینه هارو برای ما ایرانیها داشته. ابوظبی میانه رو بوده ولی انکارا دکتر اونگان پولپرست سختگیرترین و بی انصاف ترین هستش Wink
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: ed2008 ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان