موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
اها..یعنی پاستور هزینه میگیره واسه تایید؟؟چون من واسه انگشت نگاری برای سفارت کویت باید سه شنبه برم تهران گفتم اگه اوکی نیس برم که الان شما فرمودید خیر..ممنون از لطفتون اقای قریشی...شما ویزا گرفتین؟؟
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا به من بگید اردیبهشت سال آینده اشاله مصاحبه دارم از کی شروع به زدن واکسنها بکنم
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-14 ساعت 16:07)لطف اله نوشته: سلام لطفا به من بگید اردیبهشت سال آینده اشاله مصاحبه دارم از کی شروع به زدن واکسنها بکنم
هپاتیت رو میتونی از دو سه ماه دیگر شروع کنی ، اولین واکسن هپاتیت رو که زدی بقیه رو دوباره بپرس هرچند که تا اون موقع انقدر مهاجر سرا میخونی که خودت یه پا استاد میشی
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-14 ساعت 15:33)آنیسا91 نوشته: اها..یعنی پاستور هزینه میگیره واسه تایید؟؟چون من واسه انگشت نگاری برای سفارت کویت باید سه شنبه برم تهران گفتم اگه اوکی نیس برم که الان شما فرمودید خیر..ممنون از لطفتون اقای قریشی...شما ویزا گرفتین؟؟
بله 100% برا کارت زرد از شما پول میگیرن. میتونید تلفنی جزئیات رو بپرسید. خواهش میکنم. ویزام همونطور که تو امضام نوشتم هنوز نگرفتم و منتظر کلییر شدن هستم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به من بگید با کیس نامبر 6000 کی شروع به زدن واکسنها بکنم (برنده لاتاری 2016) هستم خودم برنده اصلی شوهرم و دخترم زیر مجموعه من؟؟؟لطفا سوالما پاسخ بدید
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-15 ساعت 16:29)لطف اله نوشته: دوستان به من بگید با کیس نامبر 6000 کی شروع به زدن واکسنها بکنم (برنده لاتاری ۲۰۱۶) هستم خودم برنده اصلی شوهرم و دخترم زیر مجموعه من؟؟؟لطفا سوالما پاسخ بدید
با توجه به کیس نامبرتون فعلا فرصت دارین ولی میتونید برا دست گرمی هپاتیت نوبت اول رو تزریق کنید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان واكسن TD هم چند مرحله اي هست؟ آيا قبلا نزديم اين واكسن؟ چه مدت قبل مصاحبه بايد تزريق بشه؟ ممنون
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-17 ساعت 16:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-20 ساعت 15:19 توسط m.ghoreishi.)
(2015-06-17 ساعت 10:56)alirezasadrearhami نوشته: سلام دوستان واكسن TD هم چند مرحله اي هست؟ آيا قبلا نزديم اين واكسن؟ چه مدت قبل مصاحبه بايد تزريق بشه؟ ممنون
سلام واکسن TD یا همون دیفتری کزاز دو مرحله ای هستش با فاصله یکماه. البته برخى معتقدن افراد بالاى ٥٠ سال بايد مرحله سوم هم پنج ماه بعداز مرحله دوم تزريق كنند، يعنى سه مرحله شش ماه طول ميكشه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-17 ساعت 06:47)Aghaman نوشته: (2015-05-17 ساعت 02:30)آنیسا91 نوشته: سلام.من مرحله اول هپاتیت رو دم..هم خودم هم شوهرم..منژیت هم برامون زدن..به دختر ۳سالم هم مننژیت زدن..البته رفتیم هلال احمر اهواز..کارت زرد هم دادن بهمون و بابتش 290 تومان پول گرفتن..ایا باید پاستور هم برم؟؟؟؟
ميشه بپرسم حدودا کیس نامبرتون چنده ؟
اگه کیس نامبرتون طوری باشه که مصاحبه تون تا قبل از اپریل باشه که قاعدتا با ید واکسن آنفولانزا هم بزنید ، اون وقت الان تو این گرمای اهواز واکسن از کجا آوردید ؟
اصولا این واکسن تازه پاییز وارد میشه
اگر هم مصاحبه تون سال بعد می باشد و اون هم چند ماه آخر تابستان باز هم این واکسن رو لازم دارید که اگر الان زده باشید اصلا بدرد نمیخوره و دوباره باید بزنید
میمونه چند ماه اول سال دیگه که نمیدونم چطور انقدر تاریخش را محاسبه کردید و ........
به نظرم گرفتن کارت زرد از الان برای شما خیلی مناسب نبوده است و احتمالا یه تغییراتی خواهید داشت
یا شاید هم اونی که گرفتید کارت زرد نیست
پرسیدم گفتن مننژیت گرون بوده..کارت زرد بین المللی روش نوشته..و کیس نامبرم حدود 2400..چرا زود باشه؟؟؟؟؟؟
برنده 2016
کیس:::**24
ارسال فرم:::16 may
تعداد نفرات کیس(3نفر)
برنده(خانم)...خانه دار..رشته مترجمی زبان...
تاریخ مصاحبه::::4 اکتبر(انکارا تغییر به ابوظبی)
ویزای یک ضرب خودم و دخترم
شوهرم کلیرنس (س:ارتش..)(.شرکت خصوصی)
آپدیت ها..9دسامبر؛؛؛25 ژانویه؛؛؛؛6مارچ؛؛؛9مارچ
مقصد کارولینای شمالی(شهر رالی)
ورود به امریکا ...خودم و دخترم25 مارچ ..
ویزای همسرم?⌛?✅?
رتبه:
40
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان محترم
میخواستم یه کمک کوچک کنم
من برای واکسیناسیون به دانشگاه تهران رفتم. یه خانمی یا رفتار و راهنمایی کردن عالی خدا خیرش بده.
در مورد مننژیت به من گفت به هلال احمر تو خ کارگر مراجعه کنم
در مورد آنفولانزا هم گفت که از نیمه شهریور ماه تزریق میشه
همچنین برای اینکه بخواهید کارهاتون بهتر انجام بشه بهتر هست از داخل مدارک تحصیلیتون در دوره ابتدایی و دبیرستان واکسن هایی که زدین رو کپیش رو ببرید.
این خانوم بسیار با حوصله جوابتون رو میده و هم اینکه بسیار اطلاعات داره و میتونه کمکتون کنه.
ادرس: خ 16 اذر هست کنار دانشگاه از هر کسی بپرسید اونجا درمانگاه دانشگاه تهران بهتون جواب میده.
و خیلی سریع کارتون راه میفته.
امیدوارم مفید باشه.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام من كارت زرد ٣ ماه پيش گرفتم ولي الان تازه ميتونم وقت بگيرم فرض مثال اگه ١ ماه طول بكشه بتونم وقت بگيرم بايد واكسن ها دوباره زده بشه؟ يا كارت زرد جديد بگيرم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم يه سوال به من ديفتري زد كزاز ام ام ر كه با فاصله ١ ماه بود ابله ازمايش انتي بادي دادم كلا چيزه ديگه هست؟ارمنستان هستم براي مصاحبه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من کیس نامبرم 7200 شده. باید از کی شروع به زدن واکسن کنم؟