موضوعها: 0
رتبه:
-1
0 تشکر در 0 ارسال
کجای این سوال برات جالبه اینکه تو میدونی و من نمیدونم؟ اگه وقت و حوصله ندارید مجبور به پاسخگویی نیستید
فقط کیس نامبر دقیق نگفتم اگه ناراحتت کرده تا دقیق بهت بگم
شماره کیس: 6xx
تاریخ رویت قبولی: ۸ May
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : ۱
ارسال فرمهای سری اول: 28 Jun
خیلی از دوستان باتجربه نسبت به سالهای گذشته تو همین سایت حدس زدن که چه ماهی شروع به کارنت میکنن و تا چه کیس نامبری کارنت میشن منم رو حساب حدسیات اونا سوال کردم
موفق باشید
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 15:44)kourosh8 نوشته: کجای این سوال برات جالبه اینکه تو میدونی و من نمیدونم؟ اگه وقت و حوصله ندارید مجبور به پاسخگویی نیستید
فقط کیس نامبر دقیق نگفتم اگه ناراحتت کرده تا دقیق بهت بگم
شماره کیس: 6xx
تاریخ رویت قبولی: ۸ May
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : ۱
ارسال فرمهای سری اول: 28 Jun
خیلی از دوستان باتجربه نسبت به سالهای گذشته تو همین سایت حدس زدن که چه ماهی شروع به کارنت میکنن و تا چه کیس نامبری کارنت میشن منم رو حساب حدسیات اونا سوال کردم
موفق باشید
دوست عزیز من
نمیدونم چی به شما بگویم
اگر برای دوستان سخت بود که پاسخ دوستانی چون شما را نمیدادند
پس سخت نیست و همه هم به جهت دین و ارادتی که به این سایت داریم پاسخگوی دوستان جدیدمان هستیم ، همینطور که دوستان سالهای گذشته پاسخگوی مابودند
شما وارد یک پروسه ای شدی که همه چیز آن عجیب و غریب است
شاید در طول یکسال گذشته شبها و روزهای بسیاری بوده که نخوابیدم و تلاش کردم اطلاعات بدست بیاورم ولی نمیدانم چرا این تجربه در دوستان جدید کمتر پیش میاید ، شما دو صفحه از همین تاپیک را میخواندید جواب سوالتان را میگرفتید
اولین دلیل من برای جالب بودن سوالتان همین است که چطور ممکن است وقتی گنجینه ای به این ارزشمندی مثل مهاجرسرا در دست داریم از آن استفاده نمیکنیم و بدون مطالعه سوال میکنیم
و اما دلیل دوم برای جالب بودن سوال شما : همانطور که گفتم چطور ممکن است بدون دانستن شماره کیس شما بفهمیم که حدودا کی قرار است به مصاحبه دعوت شوید ؟
دلیل سوم : پروسه ی لاتاری بسیار عجیب و غیر قابل پیش بینی است ، حتی سیمون و سایر مدیران این سایت هم حدس نمیزدند که وضعیت کارنتی های دیشب چنین شود ، ولی شد ، حالا چطور انتظار دارید که بشود حدس زد در ماه اول یا دوم سال بعد چند نفر کارنت میشوند ، تازه شماره کیس شما هم که معلوم نبود
به نظرتان کافیست یا باز هم دلیل برای جالب بودن سوالتان بدهم
و دلیل دیگر اینکه سوال شما جوابش هم از اول برای خودتان هم مشخص بود ، شما قطعا باید واکسنتان را شروع به زدن کنید اگر رسیدید که بهتر ، اگر هم نرسیدید که خوب تشریف میبرید و برایتان میزنند
اما
نکته ی مهمتر
از شما خواهش میکنم به تمام پست های من و یا سایر دوستان با تجربه تر نگاه کنید و از حجم ادب و ارادت ما به با تجربه تر ها لذت ببرید
این سایت مملو از دوستان با ادب و فرهنگ است ( البته من هم شانسی اینجام ) اگر بخواهید با این نحوه ی گفتار و برخورد جلو بروید قطعا خودتان اذیت میشوید
برایتان روزگاران خوب و خوش و سبزی آرزومندم دوست عزیز
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کیس نامبر من 2016as00006XXXمیباشد و فرمها را 25 JUN ارسال کردم لطفا با توجه به تجربیات سالهای قبل میشه به من بگید تاریخ تقریبی مصاحبه را و همچنین واکسن ها را شروع کنم یا هنوز زوده؟ ممنون
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 22:42)esbluesky نوشته: سلام
کیس نامبر من 2016as00006XXXمیباشد و فرمها را 25 JUN ارسال کردم لطفا با توجه به تجربیات سالهای قبل میشه به من بگید تاریخ تقریبی مصاحبه را و همچنین واکسن ها را شروع کنم یا هنوز زوده؟ ممنون
سلام
در صورتي روند كارنت شدن مثل ٢٠١٥ باشد شما تابستان سال ديگه به مصاحبه خواهيد رفت. و واكسيناسيون را ميتونيد از فردا شروع كنيد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
با سپاس از موسسان و گردانندگان عزیز مهاجر سرا
بنده ساکن تبریز هستم و از طریق دوستم که 2 سال قبل گرین کارت گرفته مطلع شدم برای دریافت کارت واکسن نیازی نیست حتما به تهران انستیتو پاستور برم، بلکه در میدان نصف راه، کنار اداره کار مرکز بهداشتی هست که کارت رو صادر میکنه و مورد قبول مدیکال تست هست.
تعجم در اینه که با خود انستیتو پاستور تماس گرفتم، گفتن حتما باید بیایی تهران!
برم نصف راه ببینم چی میشه نتیجه اش را همینجا براتون میفرستم. هر چی اطلاعات بیشتر باشه راختی کار بیشتر میشه....
تصور کنین باید یکروز کامل کار و زندگی رو ول کنی و بری تهران! در حالیکه کارتی که تو تبریز هم صادر میشه اعتبار بین المللی داره....
کیس نامبر: --2015AS74 تاریخ مصاحبه: Aug 5,2015 سفارت انتخابی: آنکارا---> بعدا انتقال دادن به ابوظبی! آپدیت های سیس: 13، 18، 20 آگوست تا شقایق هست زندگی باید کرد و امیدوار ماند!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام براي فراد داراي سن 50 و بالاتر چه واكسن هاي مورد نياز است
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با اجازه دوستان ، میخوام شرح مراحل واکسیناسیون خودم رو اینجا بنویسیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طبق مطالعه این فروم ، میدونستم که باید به شرح زیر این مراحل رو توی انستیتو پاستور تجریش (آدرس: خ شریعتی - نرسیده به میدان قدس (دست چپ)- پایگاه شمیران انستیتو پاستور- پلاک ۱۹۹۶ ، تلفن: ۲۲۷۳۰۰۱۴ ، ساعت کار: ۱۳ – ۸ ) انجام بدم:
1. هپاتیت نوعB در سه نوبت به فاصله 0-1-6 ماه
2. کزاز و دیفتری 2 نوبت به فاصله 0-1-7 (آقایان که خدمت سربازی رفتن حتما 1 بار TD (دیفتیری کزاز) رو زدند.پس تاریخ خدمتتونو اعلام کنید 1 دوره وارد کارتتون میکنند.) 2 ماه مونده به زمان مصاحبه با مراجعه به انستیتو 1 واکسن TD به شما تزریق میشه(رایگان) ولی تو کارتتون دو تاریخ به فاصله 1 ماه وارد میشه.
3. آنفلونزا در فصل خودش (در صورتیکه فاصله شما تا زمان مصاحبه تان بیشتر از 3 یا 4 ماه باشه نمیزنند)
4. MMR (سرخک سرخچه اوریون) در دو نوبت به فاصله 1 ماه (که پاستور تجریش نداره و باید بیماسرتان مهرداد توی خیابان مطهری ، خیابان میرعماد ، نبش کوچه ششم این واکسن رو زد)
5. آبله مرغان (در صورتی که نگرفته باشید)
6. مننژیت (برای بچه های 11 تا 18)
7. سیاه سرفه رو به بزرگسالان نمی زنند.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با دکتر که صحبت کردم منو اینطوری راهنمایی کرد:
1- نوبت اول هپاتیت رو زدم ، و نوبت دوم و سوم رو هم بهم وقت دادن که بعدا برم بزنم.
2- چون سربازی رفته بودم ، یه نوبت کزاز و دیفتری روی همون حساب شد. نوبت دوم رو قرار شد یک ماه قبل از مصاحبه برم و بزنم. (نوبت سوم هم گیر بدیم الکی وارد کنه)
3- آنفلوانزا رو باید تو فصل پاییز و زمستان حتما زد. چون مصاحبه من اواخر بهار میفته ، دکتر گفت که احتمالا لازم نباشه این واکسن رو بزنم. اگر لازم شد ، یک ماه قبل از مصاحبه این رو هم بهم تزریق میکنه.
4- MMR رو یک بار گواهی از دکتر دیگه ببرم که زدم و توی کارتم درج بشه. نوبت دوم رو هم باید حتما تزریق کنم که آدرس جاهایی که این واکسن رو تزریق میکنن به صورت زیر اعلام کرده بودند.
5- انستیتو واکسن آبله مرغان رو ندارند و حتما خود آنکارا اون رو میزنه چون جای دیگه رو قبول نمیکنن. (تست آنتی بادی میتونیم بدیم)
شماره کیس:2015AS00008XXX
تاریخ رویت قبولی:2014 , May 15
کنسولگری: ANKARA
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمهای سری اول: 2014 , August 15
کارنت شدن کیس: -
مصاحبه: -
دریافت کلیرنس: -
دریافت ویزا: -
ورود به آمریکا: -
دریافت گرین کارت: -
جمع تقریبی هزینهها: 14.000 تومان بابت تزریق واکسن هپاتیت , 360.000 تومان ترجمه مدارک
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 09:29)arveen100 نوشته: دوستان سلام
با سپاس از موسسان و گردانندگان عزیز مهاجر سرا
بنده ساکن تبریز هستم و از طریق دوستم که ۲ سال قبل گرین کارت گرفته مطلع شدم برای دریافت کارت واکسن نیازی نیست حتما به تهران انستیتو پاستور برم، بلکه در میدان نصف راه، کنار اداره کار مرکز بهداشتی هست که کارت رو صادر میکنه و مورد قبول مدیکال تست هست.
تعجم در اینه که با خود انستیتو پاستور تماس گرفتم، گفتن حتما باید بیایی تهران!
برم نصف راه ببینم چی میشه نتیجه اش را همینجا براتون میفرستم. هر چی اطلاعات بیشتر باشه راختی کار بیشتر میشه....
تصور کنین باید یکروز کامل کار و زندگی رو ول کنی و بری تهران! در حالیکه کارتی که تو تبریز هم صادر میشه اعتبار بین المللی داره....
دوست عزیز همونطور که فرمودین کارت زرد صادر شده در هلال احمر مراکز استانها به همان اندازه که کارت زرد پاستور اعتبار دارد معتبر بوده و به هیچ وجه نیاز به مراجعه مجدد به پاستور و صرف هزینه اضافی ندارید.
جهت اطمینان میتوانید سفرنامه بنده و سایر دوستان 2015 را مطالعه بفرمایید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من براي واكسن ها اقدام كردم و دكتر هلال احمر برام 3 تست براي mmr و 1 تست آنتي بادي آبله مرغان نوشت الان من آزمايش ها را انجام دادم و هر 4 جواب ايمن اعلام شده حالا يعني نياز به واكسن mmr ندارم؟؟؟ دكتر سفارت قبول داره يا فقط زدن واكسن را تاييد مي كنه؟
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK -- Enter US:March- 11 - 2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت اساتید گرامی در صورت امکان برنامه زمانبندی و واکسنهایی که برای کیس نامبر حدود 6900 باید تزریق شود را اعلام بفرمایید با س÷اس فراوان