کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-07-11 ساعت 22:57)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 22:42)esbluesky نوشته:  سلام
کیس نامبر من 2016as00006XXXمیباشد و فرمها را 25 JUN ارسال کردم لطفا با توجه به تجربیات سالهای قبل میشه به من بگید تاریخ تقریبی مصاحبه را و همچنین واکسن ها را شروع کنم یا هنوز زوده؟ ممنون
سلام
در صورتي روند كارنت شدن مثل ٢٠١٥ باشد شما تابستان سال ديگه به مصاحبه خواهيد رفت. و واكسيناسيون را ميتونيد از فردا شروع كنيد.

سلام خدمت برادر عزیز آقا داود به نظرتان برای کسی که مصاحبش تابستان 95 است کمی برای تزریق واکسنها به جز هپاتیت B زود نیست؟
تشکر کنندگان:
(2015-07-18 ساعت 10:21)farid43 نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 22:57)davouddavoud نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 22:42)esbluesky نوشته:  سلام
کیس نامبر من 2016as00006XXXمیباشد و فرمها را 25 JUN ارسال کردم لطفا با توجه به تجربیات سالهای قبل میشه به من بگید تاریخ تقریبی مصاحبه را و همچنین واکسن ها را شروع کنم یا هنوز زوده؟ ممنون
سلام
در صورتي روند كارنت شدن مثل ٢٠١٥ باشد شما تابستان سال ديگه به مصاحبه خواهيد رفت. و واكسيناسيون را ميتونيد از فردا شروع كنيد.

سلام خدمت برادر عزیز آقا داود به نظرتان برای کسی که مصاحبش تابستان 95 است کمی برای تزریق واکسنها به جز هپاتیت B زود نیست؟
سلام
شما وقتي تشريف ببرين اون مركز واكسيناسيون و تاريخ مصاحبتون را بگيد خودشون ميدونن چيكار كنن و معمولا با هپاتيت و td شروع ميكنن. مثلا به من اول هپاتيت و td زد و بايد يادتون باشه كه نزديك مصاحبه mmr تزريق نكنيد.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: golia
دوستان برای واکسیناسیون بخصوص تو شهرستان میتونین به مرکز هلال احمر همونی که واسه حجاج و دانشجویان واکسن میزنه برای دریافت کارت زرد مراجعه کنید و مجبور نیستین حتما برین پاستور تو تهران
من خودم از هلال احمر کارت زرد گرفتم و تمام مراحل رو هم راحت طی کردم8
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، arminbhz ، simsim2016 ، farid43 ، Khosrow_53
سلام دوستان ..
من آبله مرغون نگرفتم بعد دکتر بهم گفت واکسن آبله مرغون 3 دوره ست .تو ایرانم که واکسنش نی باید یا سفارش بدم یا 3 دورو تو ترکی بزنم. بعد اگه ویزا یک ضرب بگیرم این واسم مشکلی ایجاد نمی کنه که 3 دوره واکسنو نزدم؟SadSadSad
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان:
سلام اگر از اساتيد جايي براي تزريق واكسن آبله مرغان در ايران سراغ دارند معرفي كنند با سپاس
تشکر کنندگان:
(2015-07-20 ساعت 04:23)lida55 نوشته:  دوستان برای واکسیناسیون بخصوص تو شهرستان میتونین به مرکز هلال احمر همونی که واسه حجاج و دانشجویان واکسن میزنه برای دریافت کارت زرد مراجعه کنید و مجبور نیستین حتما برین پاستور تو تهران
من خودم از هلال احمر کارت زرد گرفتم و تمام مراحل رو هم راحت طی کردم۸

سلام شما تو كدوم سفارت مصاحبه رفتين با سپاس
تشکر کنندگان: Khosrow_53
با عرض سلام
من امروز متوجه شدم سفارت انکارا تو سایتش نوشته هیچ واکسنی از ایران رو قبول نمیکنیم.حتی به دکتر معتمدشون میل زدم اونم جواب داد نه قبول نمیکنیم، به نظرتون من تو ایران واقعا واکسن نزنم؟

دوستان دوباره بهشون میل زدم که من واکسن ها رو زدم چیکار کنم
Thank you for your help
For vaccines such as hepatitis that are injected in two or three steps and It contains a live virus ,there is not problem?
Because I've injected some vaccines (Such as hepatitis, meningitis, mumps, pertussis, rubella, tetanus and diphtheria, varicella ) and there are virus in my body.
Regards.

جواب داد :

Wait 28 days before coming here. We tell the people not to get it
تشکر کنندگان:
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان:
دوست عزيز تمام واكسن ها مرتب تزريق مي شود وبعضي ها را هم برگه مي دهند گه در خانه هاي بهداشت زده ميشود خاطرتان جمع باشد درست ودقيق است واصلا صوري نيست
تشکر کنندگان: Khosrow_53
دوستان عزیز

لطفاً در فضای مجازی به چشم های خودتان نیز اعتماد نکنید.

اخیراً تعدادی کاربر نما با ارائه مشخصات جعلی و دروغین برنده شدن و ارسال تعداد زیادی پست در جهت طبیعی جلوه دادن این امر یافت شدند و از حضور در سایت محروم شدند که اهدافی جز اخاذی ، تعریف از کسانی که سابقه ی حقوقی و کیفری مشخصی دارند و در نهایت سودجویی و سو استفاده از برندگان عزیز را ندارند.

به شخصه بعنوان یک هموطن ایرانی نه شخصیت حقوقی مهاجرسرا از شما دوستان عاجزانه تقاضامندم که براحتی به افراد در محیط مجازی اعتماد نکنید و همچنین از پذیرفتن پیشنهاد های اغوا گرانه خلاف قانون بشدت خودداری نمایید و گول افرادی که می گویند مشکلی بوجود نمی آید و غیره را نخورید.

هیچ کسی جز شما دلسوز پرونده مهاجرتیتان نیست و در صورتی که کوچکترین اطلاعاتی از شما بدست افراد نا اهل بیفتد حتی اگر سواستفاده ای هم نتواند کند لااقل می تواند با اعصاب و روح شما بازی کند و در این جو استرس لاتاری شما را با مشکلات روحی دست به گریبان کند.

با تشکر از حسن دقت شما عزیزان
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: humsun ، m.ghoreishi ، ed2008 ، Aghaman ، marysa ، babak.n ، tamana2016
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان:
(2015-07-21 ساعت 13:39)anita.k نوشته:  سلام دوستان ..
من آبله مرغون نگرفتم بعد دکتر بهم گفت واکسن آبله مرغون ۳ دوره ست .تو ایرانم که واکسنش نی باید یا سفارش بدم یا ۳ دورو تو ترکی بزنم. بعد اگه ویزا یک ضرب بگیرم این واسم مشکلی ایجاد نمی کنه که ۳ دوره واکسنو نزدم؟SadSadSad

با سلام دوست عزیز مشکلی نیست تنها ببرین برای آبله مرغان خودش میزنه نگران نباشین
این مطلب رو از دوستان قدیمی خوندم.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: anita.k
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد آبله مرغان من یک مقدار تحقیق کردم و متوجه شدم که به سختی گیر میاد البته بهترین راهش این هست که برید داروخانه سیزده آبان تو کریمخان و یا داریخانه هلال احمر تو طالقانی تقاطع سپهبد قرنی شاید پیدا بشه در غیر اینصورت باید ببینید کدوم داریخانه داره البته آزاد میفروشن.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-05-08 ساعت 16:36)rezasadeghi نوشته:  دوستان ۲۰۱۶ ای عزیز سلام
در رابطه با واکسیناسیون پیشنهاد بنده این است که همین امروز اقدام کنید (مخصوصا دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند)
شما در کل باید این واکسن ها رو بزنید .
۱.هپاتیت
۲.تی دی
۳.ام ام آر
۴.آبله مرغان
۵.آنفلانزا

بازم میگم بازه ی زدن واکسن ها طولانیه پس همین امروز شروع کنید !!
هپاتیت ۳ نوبت ، تی دی و ام ام آر هم ۲ نوبت .

موضوع مهم :
پزشک هر سفارت به یه سری واکسن ها حساس هست .
انکارا به واکسن ابله
ابوظبی به تی دی (که باید سه نوبت زده بشه)
پس این بازم محتمل هستش که پزشک سفارت به شما واکسن بزنه !!!!

دوستانی میتونن با مراجعه به انستیتو پاستور تجریش که ابتدای خیابان شریعتی هست همه این کارهارو انجام بدن .
با آرزوی موفقیت واسه همتون (رتبه فراموش نشه !!)

--> به امید ویزای یکضرب <--
با سلام و تشكر از راهنمايي هاي سخاوتمندانه مديران محترم مهاجر سرا آيا مصاحبه من كه در تيرماه سال 95 است بهترين زمان براي زدن واكسنهاي مورد نياز سفارت چه زماني است؟
تشکر کنندگان: golia
(2015-07-23 ساعت 12:09)farid43 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 16:36)rezasadeghi نوشته:  دوستان ۲۰۱۶ ای عزیز سلام
در رابطه با واکسیناسیون پیشنهاد بنده این است که همین امروز اقدام کنید (مخصوصا دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند)
شما در کل باید این واکسن ها رو بزنید .
۱.هپاتیت
۲.تی دی
۳.ام ام آر
۴.آبله مرغان
۵.آنفلانزا

بازم میگم بازه ی زدن واکسن ها طولانیه پس همین امروز شروع کنید !!
هپاتیت ۳ نوبت ، تی دی و ام ام آر هم ۲ نوبت .

موضوع مهم :
پزشک هر سفارت به یه سری واکسن ها حساس هست .
انکارا به واکسن ابله
ابوظبی به تی دی (که باید سه نوبت زده بشه)
پس این بازم محتمل هستش که پزشک سفارت به شما واکسن بزنه !!!!

دوستانی میتونن با مراجعه به انستیتو پاستور تجریش که ابتدای خیابان شریعتی هست همه این کارهارو انجام بدن .
با آرزوی موفقیت واسه همتون (رتبه فراموش نشه !!)

--> به امید ویزای یکضرب <--
با سلام و تشكر از راهنمايي هاي سخاوتمندانه مديران محترم مهاجر سرا آيا مصاحبه من كه در تيرماه سال 95 است بهترين زمان براي زدن واكسنهاي مورد نياز سفارت چه زماني است؟

با سلام دوست من
توجه داشته باش که حداقل 1 ماه قبل مصاحبه واکسن ویروسی نزده باشی.
و همچننی هپاتیت و mmr چند نوبته هست زمان بندی داشته باش اگر تو تابستان هست طوری زمان بندی کن که تمام واکسن هات تو بهار 95 تمام شده باشه
موفق باشی

سلام دوستان من یه سئوال دارم
من هنوز منژیت رو نزدم به نظر دوستان با این کیس نامبر تو مرداد بزنم یا بزرام تو شهریور ؟
با تشکر
سفرنامه
تشکر کنندگان: marysa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان