کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
دوستانی که در پاییز وقت مصاحبه دارن توجه داشته باشن که باید واکسن انفولانزا رو بزنن
البته من رفتم درمانگاه دانشگاه تهران گفت از نیمه دوم شهریور تزریق می کنیم دوستانی توجه کنن
با تشکر.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، humsun ، ed2008
(2015-07-23 ساعت 12:42)ho_tasha نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 12:09)farid43 نوشته:  
(2015-05-08 ساعت 16:36)rezasadeghi نوشته:  دوستان ۲۰۱۶ ای عزیز سلام
در رابطه با واکسیناسیون پیشنهاد بنده این است که همین امروز اقدام کنید (مخصوصا دوستانی که کیس نامبر پایینی دارند)
شما در کل باید این واکسن ها رو بزنید .
۱.هپاتیت
۲.تی دی
۳.ام ام آر
۴.آبله مرغان
۵.آنفلانزا

بازم میگم بازه ی زدن واکسن ها طولانیه پس همین امروز شروع کنید !!
هپاتیت ۳ نوبت ، تی دی و ام ام آر هم ۲ نوبت .

موضوع مهم :
پزشک هر سفارت به یه سری واکسن ها حساس هست .
انکارا به واکسن ابله
ابوظبی به تی دی (که باید سه نوبت زده بشه)
پس این بازم محتمل هستش که پزشک سفارت به شما واکسن بزنه !!!!

دوستانی میتونن با مراجعه به انستیتو پاستور تجریش که ابتدای خیابان شریعتی هست همه این کارهارو انجام بدن .
با آرزوی موفقیت واسه همتون (رتبه فراموش نشه !!)

--> به امید ویزای یکضرب <--
با سلام و تشكر از راهنمايي هاي سخاوتمندانه مديران محترم مهاجر سرا آيا مصاحبه من كه در تيرماه سال 95 است بهترين زمان براي زدن واكسنهاي مورد نياز سفارت چه زماني است؟

با سلام دوست من
توجه داشته باش که حداقل ۱ ماه قبل مصاحبه واکسن ویروسی نزده باشی.
و همچننی هپاتیت و mmr چند نوبته هست زمان بندی داشته باش اگر تو تابستان هست طوری زمان بندی کن که تمام واکسن هات تو بهار 95 تمام شده باشه
موفق باشی

سلام دوستان من یه سئوال دارم
من هنوز منژیت رو نزدم به نظر دوستان با این کیس نامبر تو مرداد بزنم یا بزرام تو شهریور ؟
با تشکر

مثل اینکه مننژیت برای افراد بالای 18 سال نیاز نیست برای اطمینان تاپیک مشابه سال های قبل را مطالعه بفرمایید.
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: humsun ، farid43
مننژيت براي كمتر از ١٨ ساله، ولي اگه دوست داريد تزريق كنيد خب زودتر بزنيد تا خيالتون راحت بشه و نزديك زمان مصاحبه نباشه. من براي رفتن به حج عمره زدم، هلال احمر بيمارستان خاتم،
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، ho_tasha ، ed2008
(2015-07-23 ساعت 14:18)humsun نوشته:  مننژيت براي كمتر از ١٨ ساله، ولي اگه دوست داريد تزريق كنيد خب زودتر بزنيد تا خيالتون راحت بشه و نزديك زمان مصاحبه نباشه. من براي رفتن به حج عمره زدم، هلال احمر بيمارستان خاتم،

دوست عزیز شما چه زود پر رتبه شدینBig GrinSmile
موفق باشیدShy
CN: 2016AS00003*** --ANKARA--> ABU DHABI -- 1 PERSON -- DS260: 8 May -- Unlock and re-submit : 1 Aug --CURRENT: November 9th --2ed Letter: November 17th -- INTERVIEW:First Week Of Jan visa :OK --  Enter US:March- 11 - 2016
تشکر کنندگان: marysa
سلام
ما برای واکسن توی شیراز رفتیم میگه باید برگه اینترویو رو داشته بتشید ما هنوز نامه دعوت به مصاحبه نیومده چیکار کنیم?
کیس نامبر:1662
کیس???1 مکان/تاریخ مصاحبهABD/Oct  آپدیت سفارتOct/27-Jan/27  آپدیت سیسDec/27-Jan/14/25/27-Feb/2/9 کلیر Feb/3
ISSUE: Feb/10

با آرزوی موفقیت
سفرنامه من

تشکر کنندگان:
(2015-07-23 ساعت 14:49)حورالعین نوشته:  سلام
ما برای واکسن توی شیراز رفتیم میگه باید برگه اینترویو رو داشته بتشید ما هنوز نامه دعوت به مصاحبه نیومده چیکار کنیم?

سلام دوست عزیز توجه نکنید بعضی از واکسن ها ویروس هستن باید 1 ماه تا مصاحبه شما زمان باشه و اینکه شما احتمالاً سری اول دوم باشین برید بزنید.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
(2015-07-23 ساعت 14:18)humsun نوشته:  مننژيت براي كمتر از ١٨ ساله، ولي اگه دوست داريد تزريق كنيد خب زودتر بزنيد تا خيالتون راحت بشه و نزديك زمان مصاحبه نباشه. من براي رفتن به حج عمره زدم، هلال احمر بيمارستان خاتم،

با سلام دوستان عزیز من متوجه هستم که مننژیت برای زیر 18 سال هست ولی زمانی که شما فایل سفارت رو بخونین متوجه میشین که باید بزنیند همچنین خانوم سارا کرو نیز به این نکته اشاره کرد در برنامه ای داشته پس به نظر من بهتر اینجا زده بشه تا اینکه مدیکال بزنه و هزینه در پی داشته باشه البته هزینه اضافی.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-07-23 ساعت 14:59)ho_tasha نوشته:  

سلام دوست عزیز توجه نکنید بعضی از واکسن ها ویروس هستن باید ۱ ماه تا مصاحبه شما زمان باشه و اینکه شما احتمالاً سری اول دوم باشین برید بزنید.
شما سفرنامه اقا محمود رو بخونيد ميتونيد راحت به تمام مسائلي كه تو شيراز بايد انجام بديد اشراف پيدا كنيد
http://www.mohajersara.com/Thread-%D8%B3...#pid639429
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان:
(2015-07-23 ساعت 15:04)ho_tasha نوشته:  

با سلام دوستان عزیز من متوجه هستم که مننژیت برای زیر 18 سال هست ولی زمانی که شما فایل سفارت رو بخونین متوجه میشین که باید بزنیند همچنین خانوم سارا کرو نیز به این نکته اشاره کرد در برنامه ای داشته پس به نظر من بهتر اینجا زده بشه تا اینکه مدیکال بزنه و هزینه در پی داشته باشه البته هزینه اضافی.

من واكسن مننژيت نگرفتم ، تهران كه رفتم برام تو پاستور مهر زِد چون در زمان خدمت اين واكسن رو گرفتيم و همچنين كساني كه دانشگاه ميرند اين واكسن رو ميگيرند
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Aghaman
(2015-07-23 ساعت 18:00)Shaft نوشته:  
(2015-07-23 ساعت 15:04)ho_tasha نوشته:  

من واكسن مننژيت نگرفتم ، تهران كه رفتم برام تو پاستور مهر زِد چون در زمان خدمت اين واكسن رو گرفتيم و همچنين كساني كه دانشگاه ميرند اين واكسن رو ميگيرند

مرسی دوست عزیز و متشکرم البته یه سئوال مگر نه اینکه مننژیت دوساله هستش؟
سفرنامه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان شاید الان وقت این نباشه ولی چون خودم درحال گشتن بودم گفتم با شما دوستان سهیم بشم تا شما هم من رو سهیم کنید و دعا کنید.
توجه داشته باشید زمان یکه ما بخواهیم به مصاحبه بریم در یک کشور دیگه اغلب شما باید بیمه نامه مسافرتی داشته باشید
من خودم د رگذشته برای دوستانم که میخواستن برن ادامه تحصیل سوئد بیمه نامشونو من گرفتم البته برای بانک پاسارگاد بود (سوئد با پاسارگاد کار می کنه)
ولی ما هم باید بگیریم البته با توجه به مدت زمان حضور
حال من 2 تا بیمه به شما معرفی می کنم:
1-بیمه سامان که حتی شما می تونید اینترنتی خرید کنید
2- بیمه SOS بیمه پاسارگاد است توجه به قیمت ها و مدت زمان حضور نیز داشته باشید
من اینجا براتون یه فایل میزارم که قیمت ها رو نوشته امید وارم به درد بخوره.
البته دوستان میدونم این زود بود ولی من یه ذره عجله داشتم
شما ببخشید.
لینک فایل:
http://uplod.ir/8nqlj3dd94ja/MedicSOS_Ev...ce.pdf.htm

MedicSOS_EvasanPrice.pdf - 115 KB

پیروز و موفق باشید ما رو هم دعا کنید
به امید ویزای یکضرب برای همه دوستان.
سفرنامه
تشکر کنندگان: ed2008 ، sadaf44 ، arminbhz ، لطف اله ، tamana2016 ، ارزوامیررضا
(2015-07-23 ساعت 14:59)ho_tasha نوشته:  

سلام دوست عزیز توجه نکنید بعضی از واکسن ها ویروس هستن باید ۱ ماه تا مصاحبه شما زمان باشه و اینکه شما احتمالاً سری اول دوم باشین برید بزنید.

سلام دوست عزیز شما به مرکز بهداشت والفجر خیابان ساحلی روزهای دوشنبه مراجعه کنید با همراه داشتن نامه قبولی پاسپورت و کپی ان .حتما کار شما رو انجام میدن.
***Case number : 1
Dv 260 : 28 may
Interview: third week of november
Abu dhabi
Up dates:18 November
Ceac update: 09 december
25 January
April 1
April 21 تبدیل به اپدیت or شدیم
April 24 نامه کلیری امد Big Grin
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
بچه ها سلام ...منا شوهرم امروز رفتیم خیابون آیت اله خوانساری (پشت تخت فولا) واکسن tdو هپاتیت نوبت اول را بهمون زد...آخ آخ چقدرم td درد داشت....گفت هر کدامش هم سه مرحله هستش ..ابله مرغان هم گفت برید تست بدید و بیایید تا تو کارت واکسنتون وارد کنم ...mmr هم گفت سه ماه قبل مصا حبه باید بزنید ....و برای کارت زرد بین المللی هم گفت نفری 58000 تومان باید بدید .برا دخترم هم گفت که 7 سالشه کارت واکسنشا بیار تا واسش بین المللی کنیم و مننژیت هم باید بزنه ...هر دوش شد 15000 هزار تومن
مورد توجه بچه های اصفهونی ....
فقط خدا کنه نتیجه داشته باشه ....حداقل کارنت بشیم .....دلمون نسوزه
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN ، humsun
بچه ها اشتباه گفتم MMR هم گفت باید آزمایش بدید ..برا شما هم همین شکلیه !!!!
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت  :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم  ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN
(2015-07-26 ساعت 11:40)لطف اله نوشته:  بچه ها اشتباه گفتم MMR هم گفت باید آزمایش بدید ..برا شما هم همین شکلیه !!!!
سلام
بله بعضي از مراكز قبل از تزريق واكسن MMR ابتدا تيتر ميگيرن و اگر بدنتون ايمن بود ديگه تزريق نميكنن ولي اگر ايمن نبوديد براتون در ٢ دوره به فاصله يك ماه ميزنن
تشکر کنندگان: لطف اله ، ALIREZA_DEN

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان