کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام به همه دوستان عزیز.
با اینکه از دست بعضی افراد بی ملاحظه ناراحتم و نمیدونم چرا مدیر محترم تذکری نمیدهد به جهت پرسش های مکرر و بی فایده و بعضاً بدون هیچ مطالعه ای ولی دلم نیومد تنهاتون بزارم واقعاً قصدم این بود که دیگه پیام نزارم.
من امروز کارهای کارت واکسیناسون رو انجام دادم.
به نظرم برای تمامی دوستان پاستور تجریش بهترین محل هست برای انجام کارهاتون به چند دلیل به دلیل اینکه من پاستور اصلی در خ 12 فروردین نیز رفتم.
1- بسیار خلوت تر هست نسبت به پاستور اصلی
2- تو صف ایستادن طولانی نداره
3- در پاستور اصلی زمان تقریبی به نزدیکترین داروخانه حدود 10 دقیقه ÷یاده روی است ولی در پاستور تجریش 3 دقیقه
4- از اون چیزی که بر می اومد دکتر آگاه داشت و به دقت مدارک رو بررسیی میکرد.
در انتها برای بعضی دوستان عرض می کنم که ببینید شما در هنگام ورود حتماً اعلام کنید که قصد رفتن به خارج از کشور دارید و میخواهید کارت زرد دریافت کنید به این ترتیب براتون تزریق انجام میشود ولی اگر نگید به شما اعلام می کنن که برید بیرون بزنید و بیارید برامون مدارکشو. چون دقیقاً این اتفاق برای من افتاد من نمی خواستم بگم برای کجا میخوام که طرف گفت برو بزن بعد بیا که زمان یکه مجبور شدم بگم گفت خوب پس مشکلی نیست برو بگیر خودمون انجام میدیم برات.
در مورد هزینه ها نیز کاملاً درسته هزینه ها از تاریخ 1-6-94 افزایش یافته و هزینه صدور کارت زرد 99 هزار تومان شده همچنین آزمایش آنتی بادی آبله مرغان نیز شده 7000 تومان و من پرسیدم گفتن که این هزینه بوده که قبلاً باید افزایش می یافته که این اتفاق در تاریخ 1-6-94 افتاده همه مجبوریم نگران نباشید مشکلی نیست .
در پایین براتون نمونه کارت زرد خودم رو میزارم موفق باشید
البته یه چیزی یادم رفت دوستان که میخوان تست آنی بادی بدن بهتره که برین خود پاستور چون هزینش خیلی کمه. من رفتم بیرون مرکز پاتوبیولوژی دانش 37000 تومان ازم پول تست آنتی بادی گرفت شما مراقب باشین.

http://s6.uplod.ir/i/00671/o3w0hh0aakaz.jpg
[عکس: o3w0hh0aakaz_t.jpg]
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: Siamak ، Amir.AA ، ed2008 ، Alireza1111 ، marysa ، humsun ، arminbhz ، masiharezoo ، motlagh
(2015-09-02 ساعت 22:17)mahsa_f نوشته:  
(2015-09-02 ساعت 20:52)yesorno نوشته:  دوستای گلم توی امضای من لینک سفرنامم هست.
اول فایلی که دریافت می کنین توضیح در خصوص واکسن ها دادم
دیدن فایل خالی از لطف نیست.
امیدوارم کمکتون کنه

يكي از كاملترين سفرنامه هايي بود كه تا حالا خوندم . سپاس كه اطلاعاتتون در اختيار ما ميگذاريد اميدوارم هميشه موفق باشيد

لطف شماس و از شما و بقیه ی دوستانی که اظهار لطف کردن ممنونم.

همونجوری که توی سفرنامه هم عرض کردم، بهترین راه گرفتن برگ زرد مراجعه به هلال احمر و بخش های مخصوص اون هستش. لازم نیست از شهرستان واسه ی واکسن به انسیتو برین. هلال احمر بسیاری از واکسن ها رو کاملاً رایگان بهتون ارائه میده.

فقط دوستان گلم به گونه ای زمان بندی کنین که بخصوص کسانی که به آنکارا برای مصاحبه میرن تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن باقیمانده ای نداشته باشن. اگه فکر می کنین دیر شده از امروز شروع به تزریق کنین.
موفق باشین
تشکر کنندگان: ho_tasha ، humsun ، ed2008
(2015-09-03 ساعت 17:01)yesorno نوشته:  
(2015-09-02 ساعت 22:17)mahsa_f نوشته:  
(2015-09-02 ساعت 20:52)yesorno نوشته:  دوستای گلم توی امضای من لینک سفرنامم هست.
اول فایلی که دریافت می کنین توضیح در خصوص واکسن ها دادم
دیدن فایل خالی از لطف نیست.
امیدوارم کمکتون کنه

يكي از كاملترين سفرنامه هايي بود كه تا حالا خوندم . سپاس كه اطلاعاتتون در اختيار ما ميگذاريد اميدوارم هميشه موفق باشيد

لطف شماس و از شما و بقیه ی دوستانی که اظهار لطف کردن ممنونم.

همونجوری که توی سفرنامه هم عرض کردم، بهترین راه گرفتن برگ زرد مراجعه به هلال احمر و بخش های مخصوص اون هستش. لازم نیست از شهرستان واسه ی واکسن به انسیتو برین. هلال احمر بسیاری از واکسن ها رو کاملاً رایگان بهتون ارائه میده.

فقط دوستان گلم به گونه ای زمان بندی کنین که بخصوص کسانی که به آنکارا برای مصاحبه میرن تا یک ماه قبل از مصاحبه هیچ واکسن باقیمانده ای نداشته باشن. اگه فکر می کنین دیر شده از امروز شروع به تزریق کنین.
موفق باشین
سلام دوست عزیز با تشکر بسیار خوب و کامل بود متشکر از شما ولی کاش برای ترکیه بود.
ولی با این حال خیلی عالی سپاس از شما.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: yesorno
دوستان يك سوال دارم
ميشه بديم جايي برامون واكسن ابله مرغون و وارد كن و مهر بزنه؟ تاريخ كي و بزنيم؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-03 ساعت 18:58)Sam-90 نوشته:  دوستان يك سوال دارم

برگ زرد واکسیناسیون قابل تغییر نیست و نمی تونین بهش واکسنی رو اضافه کنین.

شما هر تزریقی رو انجام میدین از فرد و مرکز تزریق حتماً و حتماً گواهی تزریق واکسن رو دریافت کنین، تمام گواهی ها رو جمع کرده و یکجا برای دریافت کارت زرد اقدام کنین.

کارت زرد دست نوشته اصلاً اعتبار نداره و باید با سیستم زده شده باشه

کارت زرد قابلیت اضافه کردن واکسن رو نداره و باید دوباره واستون صادر کنن.

کارت زرد باید برای هر تزریق مهر شده و امضای دکتر رو داشته باشه.

من صدور مجدد انجام دادم ازم پولی نگرفتن اما بهم گفتن که صدور مجدد هم هزینه داره و هزینه کامل رو باید پرداخت کرد.

واکسن آبله مرغون از واکسن هایی هستش که اگه بخواین توش تقلب کنین کل واکسیناسیونتون رو زیر سؤال میبره و مثل اینه که دارین داد می زنین که تقلب کردین و بیان مچتون رو بگیرن.

لطفاً اگر قبلا به هر کدوم از بیماری های سرخچه، سرخک، آبله مرغون و ... مبتلا شدین قبل از تزریق تست ایمنی بدین و ایمنی بدنتون رو بررسی کنین. توضیح کامل در سفرنامه دادم.

ابوظبی به خوبی تست های ایران و تزریقات ایران رو قبول می کنه ایروان تا حدی اما دکتر آنکارا تا جایی که من اطلاع دارم .... و پول دوسته بهتره واکسن ها رو کامل بزنین.

موفق باشین
تشکر کنندگان: Siamak ، Sam-90 ، humsun ، ed2008 ، ho_tasha
(2015-09-03 ساعت 19:48)yesorno نوشته:  
(2015-09-03 ساعت 18:58)Sam-90 نوشته:  دوستان يك سوال دارم

برگ زرد واکسیناسیون قابل تغییر نیست و نمی تونین بهش واکسنی رو اضافه کنین.

شما هر تزریقی رو انجام میدین از فرد و مرکز تزریق حتماً و حتماً گواهی تزریق واکسن رو دریافت کنین، تمام گواهی ها رو جمع کرده و یکجا برای دریافت کارت زرد اقدام کنین.

کارت زرد دست نوشته اصلاً اعتبار نداره و باید با سیستم زده شده باشه

کارت زرد قابلیت اضافه کردن واکسن رو نداره و باید دوباره واستون صادر کنن.

کارت زرد باید برای هر تزریق مهر شده و امضای دکتر رو داشته باشه.

من صدور مجدد انجام دادم ازم پولی نگرفتن اما بهم گفتن که صدور مجدد هم هزینه داره و هزینه کامل رو باید پرداخت کرد.

واکسن آبله مرغون از واکسن هایی هستش که اگه بخواین توش تقلب کنین کل واکسیناسیونتون رو زیر سؤال میبره و مثل اینه که دارین داد می زنین که تقلب کردین و بیان مچتون رو بگیرن.

لطفاً اگر قبلا به هر کدوم از بیماری های سرخچه، سرخک، آبله مرغون و ... مبتلا شدین قبل از تزریق تست ایمنی بدین و ایمنی بدنتون رو بررسی کنین. توضیح کامل در سفرنامه دادم.

ابوظبی به خوبی تست های ایران و تزریقات ایران رو قبول می کنه ایروان تا حدی اما دکتر آنکارا تا جایی که من اطلاع دارم .... و پول دوسته بهتره واکسن ها رو کامل بزنین.

موفق باشین

ممنون از راهنماييتون، دوست عزيز يادمه كه قبلاً پاستور دست نويس وارد ميكرد (منظورتون از ماشين همون مهر تاريخ دار است؟) ويك مهر گرد ميزد، ما داديم به هلال احمر شهر خودمون اونجا دست نويس پر مي كنن و مهر ميزنند من بعيد ميدونم كه تايپ كنه حالا بايد چكار كرد؟
تشکر کنندگان:
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
برای من هم دستی وارد شده البته برای خیلی از دوستان رو دیدم که اونها دستی وارد شده بود اما مهر برای هر واکسن رو داره شما میتونید تو هیمن صفحه نمونه من رو ببینید برای من برای امروز به تاریخ 3sep بود و آخربن مهر رو به صورت اتواماتیک زده منظورم مهر ولی بقیه تاریخ هارو وارد کرده به صورت دستی با خودکار نوشته و بعد مهر زده فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد چون برای دوستان دیگه رو هم دیدم همین گونه بوده.
باز اگر دوستان اطلاعاتی دارن در اختیار بزارن متشکرم.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Sam-90 ، ed2008
سلام
دوستان من امروز تجریش بودم
اون خانم به من گفت که چون احتمالا مصاحبه ات بهار دیگه نیازی به واکسن آنفلوآنزا نیست

[عکس: df89ddd06ebc7fd35e31ae54c8b47df3.jpg]
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: Sam-90
[عکس: 0f911cea3168b59c52bb4dab0fd96ab9.jpg]
***As201600007
رویت قبولی :2015 22 May
ارسال فرم :  2015 Aug 29
تعداد کیس : 2 نفر 
سفارت : انتخاب  از آنکارا به ایروان 
مصاحبه : jun 14, 2016
محل مصاحبه :yerevan
مدیکال : jun 10 .2016
وضعیت : Issued.  22 Agu2016   Big Grin  Big Grin
تشکر کنندگان: ed2008 ، ho_tasha ، Sam-90
بچه ها اينجا كسي هست كه براي بار دوم رفته باشه پيش دكتر تو انكارا؟ منظورم بعد كليرنس هست، ميخوام ببينم دوباره ازمايش خون و عكس قفسه سينه ميگيره يا همون ازمايش هاي قبلي رو تاييد ميكنه
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
تشکر کنندگان:
(2015-09-03 ساعت 23:00)ho_tasha نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی.
برای من هم دستی وارد شده البته برای خیلی از دوستان رو دیدم که اونها دستی وارد شده بود اما مهر برای هر واکسن رو داره شما میتونید تو هیمن صفحه نمونه من رو ببینید برای من برای امروز به تاریخ 3sep بود و آخربن مهر رو به صورت اتواماتیک زده منظورم مهر ولی بقیه تاریخ هارو وارد کرده به صورت دستی با خودکار نوشته و بعد مهر زده فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد چون برای دوستان دیگه رو هم دیدم همین گونه بوده.
باز اگر دوستان اطلاعاتی دارن در اختیار بزارن متشکرم.
واسه من واكسني را خيلي قبل زده بودم دستي نوشت و مهر زد رو تاريخ و مابقي را با اين مهرهاي تاريخ زد رو كارت و مشكلي عم پيش نيومد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: Sam-90
(2015-09-04 ساعت 12:09)montazerf4 نوشته:  بچه ها اينجا كسي هست كه براي بار دوم رفته باشه پيش دكتر تو انكارا؟ منظورم بعد كليرنس هست، ميخوام ببينم دوباره ازمايش خون و عكس قفسه سينه ميگيره يا همون ازمايش هاي قبلي رو تاييد ميكنه
شما اگه به تاپيك ٢٠١٥ بريد دوستاني رو پيدا خواهد كرد كه براي دفعه دوم مديكال رفته باشند ولي اينجا هنوز كسي مديكال نرفته و هنوز سعادت ديدار با دكتر اونگان رو نداشتهTongue
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: ed2008 ، ho_tasha
(2015-09-04 ساعت 12:09)montazerf4 نوشته:  بچه ها اينجا كسي هست كه براي بار دوم رفته باشه پيش دكتر تو انكارا؟ منظورم بعد كليرنس هست، ميخوام ببينم دوباره ازمايش خون و عكس قفسه سينه ميگيره يا همون ازمايش هاي قبلي رو تاييد ميكنه

دوست عزيز خانمي بود در روز مديكال ما كه دفعه دوم بود مي ايد وتاريخ مديكالش تمام شده بود عكس را دوباره انجام نداد ولي چند تا واكسن را برايش دكتر زده بود ووقتي شاكي شده بود به گفته خودشان دكتر عصباني هم شده بود ولي فكر كنم شرايط نفر به نفر فرق مي كند
تشکر کنندگان: ed2008
سلام
اگر کارت زرد را از هلال احمر بگیریم و دکتر هلال احمر کل واکسن های زده شده را وارد کارت بکنه به نظر دوستان مشکلی پیش میاد ؟ چون هلال احمر هزینش کمتره از پاستور.
تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 08:19)sosol نوشته:  سلام
اگر کارت زرد را از هلال احمر بگیریم و دکتر هلال احمر کل واکسن های زده شده را وارد کارت بکنه به نظر دوستان مشکلی پیش میاد ؟ چون هلال احمر هزینش کمتره از پاستور.

هلال احمر اتفاقاً به علت هزینه ی کمتر بهتره، عموماً هم تایپ شده میدن.

تا جایی که میتونین تایپ شده بگیرین. اگه دستی بهتون دادن هم ایرادی نداره اما حتما در برگ زرد و برای هر تزریق مهر و امضا

اون جاهایی که برگ زرد رو دستی میدن عموماً مراکز هلال احمر کوچیک هستن. که واکسن ها رو خودشون کامل ندارن. هلال احمر مرکز استان بعضی از واکسن ها رو مجانی میزنه و کلا واستون فایل باز میکنه و تایپ شده بهتون میده.

هزینه ی آنفولانزا در ایران 25 هزار تومن و در مثلاً ابوظبی 150هزار تومنه. خودتون میدونین کدوم به صرفه ترهBig Grin اومدیم نزدی و گفت میخواد اونوقت 150 رفته
تشکر کنندگان: ho_tasha ، ed2008 ، humsun

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان