کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
واکسن هموفیلوس رو هم هلال احمر گفت که این هم یک نوع آنفولانزا هست و فقط بچه های من با واکسن آنفولانزاشون 40 - 50 روز مونده به مصاحبه باید بزنن و خودم و همسرم نیاز نداریم
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: ALIREZA_DEN
مننژیت فقط برای بچه های 11 تا 18 سال تزریق میشه یا اگه قصد ادامه تحصیل دارین , برای ورود به دانشگاه های آمریکا تزریقش لازمه
کیس نامبر : ** 2016AS2///افراد منظور در کیس :1 نفر ///تاریخ مشاهده قبولی: 12 می/// تاریخ ارسال فرم : 10 June ///محل مصاحبه :Ankara ///تاریخ کارنت شدن :12 August ///تاریخ دریافت نامه دوم :2 نوابر CoolCool مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: j.modarres
(2015-08-25 ساعت 16:10)anita.k نوشته:  مننژیت فقط برای بچه های 11 تا 18 سال تزریق میشه یا اگه قصد ادامه تحصیل دارین , برای ورود به دانشگاه های آمریکا تزریقش لازمه
سلام دوست عزیز بهتر هست که زده بشه.
البته برای ورود به دانشگاه هر دانشگاهی د رهر ایالتی یک سری واکسن خاص مد نظرش هست که به شما میگه بزنید.
ولی مننژیت برای افراد کم سن اجباری است و همچنین در فایلی که من خوندم باید زده بشه پس بهتره که زده بشه اگر تهران هستین برین هلال احمر خ کارگر میزنه براتون من خودم تو همین تاپیک در مورد مننژیت و انواعش یه مطلب گذاشتم میتونید بخونید و متوجه بشید.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: anita.k ، ALIREZA_DEN ، j.modarres
(2015-08-24 ساعت 23:36)ho_tasha نوشته:  
(2015-08-24 ساعت 18:39)chakavakl نوشته:  انستیتو پاستور اصلا کامل راهنمایی نمیکنه به من گفت یک نوبت تزریق td یک ماه قبل از مصاحبه کافیه ولی الان من متوجه شدم که سه نوبت باید تزریق کرد. پس دوستانی که وقت دارند با آگاهی کامل برن و ازشون بخوان که واکسناشون بزنن حتی اگه گفتن احتیاجی نیست
سلام دوست عزیز لطفاً این تاپیک رو از اول بخونید من خودم اینجا مطلبی رو گذاشتم به همین منظور TD
ما واکسن TD داریم که Boaster هستش بعضی مکتن ها اینو میزنن و نیاز به تکرار نیست.
خواهش میکنم مطالب رو بخونید بابا همین دوسه روز پیش سوء تفاهم پیش اومد دوستان دقت کنید.
من کارت واکسنی که دکتر ارمنستان به یکی از دوستانم که از برندگان 2014بود دیدم واکسن td رو جلوش زده بود که فواصل زمانیش ناکافیه!7،15،21سالگی+2014 یک ماه قبل مصاحبش زده بود
اینم بگم دوستم واسه این موضوع به مشکلی برنخورده بود
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد... Sad )-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست Big Grin
سفرنامه
با سلام دوستان عزیز اگه امکان داره راهنمایی کنید
می خواستم بدونم این مدیکالی که اونا میگیرن کلا به چه منظوری هستش؟؟
اگه واسه اینه که کدوم واکسن نیازه که زده بشه،پس چرا کارت واکسن بین المللی میخوان؟؟
ممنون
(2015-08-26 ساعت 00:58)aminoooo نوشته:  با سلام دوستان عزیز اگه امکان داره راهنمایی کنید
می خواستم بدونم این مدیکالی که اونا میگیرن کلا به چه منظوری هستش؟؟
اگه واسه اینه که کدوم واکسن نیازه که زده بشه،پس چرا کارت واکسن بین المللی میخوان؟؟
ممنون

مديكالى كه توسط پزشك معتمد سفارت انجام ميشه عين يك چكاپ ميمونه قد و وزن و چشم و گوش و معاينه فيزيكى و عكس قفسه سينه و آزمايش خون هم براى بيمارى سفليس هستش و كلا ربطى به واكسنها نداره. براساس كارت زرد ميبينن كه واكسنهاتون كامل بوده و يا نه لازمه كه واكسنى رو بهتون بزنن

کیس نامبر: 2015AS61XX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 18 می2014> کارنت: 11 می > مصاحبه : 30 جولای و ویزای یکضرب> دریافت ویزا: 2 آگوست> مقصد: لس آنجلس || تعداد اعضای کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: humsun ، j.modarres ، Amir.AA ، aminoooo ، ed2008 ، م.صاد
من واکسن mmrفقط زدم دو دوره بقیه واکسنامو نزدم پاستور گفت یه ماه قبل مصاحبه بیا ایا یه ماه قبل مصاحبه دیر نیس
شماره کیس: 14xx
تاریخ رویت قبولی: 9 may
کنسولگری: انکارا>>>>ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : 1
ارسال فرمها: 30 may
کارنت شدن کیس:12 August
تاریخ دریافت نامه دوم :29 September
تاريخ مصاحبه:هفته دوم نوامبر
دریافت ویزا:یک ضرب
(2015-08-26 ساعت 17:23)jilibiliyaee نوشته:  من واکسن mmrفقط زدم دو دوره بقیه واکسنامو نزدم پاستور گفت یه ماه قبل مصاحبه بیا ایا یه ماه قبل مصاحبه دیر نیس

از یک ماه قبل از مصاحبه شما نباید هیچ واکسنی که حاوی ویروس زنده باشه دریافت کنید و گرنه تست خونی که ازتون میگیرن با خطا مواجه میشه، یعنی شما حتما باید قبل از یک ماه مانده به مصاحبه واکسن هاتونو تکمیل کنید
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: ed2008 ، jilibiliyaee
(2015-08-26 ساعت 17:23)jilibiliyaee نوشته:  من واکسن mmrفقط زدم دو دوره بقیه واکسنامو نزدم پاستور گفت یه ماه قبل مصاحبه بیا ایا یه ماه قبل مصاحبه دیر نیس

سلام به شما دوست عزیز

اگر ساکن تهران هستید به انستیتو پاستور و اگر ساکن شهرستان هستید به هلال احمر شهر خودتون مراجعه کنید .خیلی خوب راهنماییتون میکنن

موفق باشید
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
سلام به همه
امروز به پاستور تجريش مراجعه كرديم براي كارت زرد كه ديديم قيمت صدور از ٥٨٠٠٠ تومان به ٩٨٠٠٠ تغيير كرده
آيا جاي ديگه ايي غير مركز تجريش كارت زرد رو صادر ميكنه؟

كيس نامبر:٢xxx رويت جواب : 8may افراد:٢ نفر ارسال فرم : june كارنت :13 Aug نامه دوم:30 Sep
مصاحبه :هفته دوم نوامبر -- هزينه: ترجمه بدون تایید 700 ه.ت :واكسيناسيون:300 ه.ت نفری... آزادسازي مدارك: 6 م. تور بليط هتل (6شب): 2 م نفری. مديكال:525 درهم نفری -- سفارت:ابوظبی -- آپدیت: نوامبر
کلیر دسامبر
Big Grin
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان ميخواستم بدونم كل هزينه هاي مديكال براي خانواده ٤ نفره كه سن بچه هاشون ١٧ و ٦ ساله چقدر ميشه ؟
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-08-27 ساعت 18:22)Alireza1111 نوشته:  سلام به همه
امروز به پاستور تجريش مراجعه كرديم براي كارت زرد كه ديديم قيمت صدور از ٥٨٠٠٠ تومان به ٩٨٠٠٠ تغيير كرده
آيا جاي ديگه ايي غير مركز تجريش كارت زرد رو صادر ميكنه؟

سلام دوست عزیز
من شهرستان هستم و از مرکز بهداشت گرفتم،شما هم میتونی برای هزینه کمتر اونجا مراجعه کنی،البته اول ازشون بپرس و راهنمایی بگیر (ضرر نداره)
تشکر کنندگان:
(2015-08-25 ساعت 00:08)رضا66 نوشته:  سلام دوستان .اولا دوستان شیرازی واکسن روز دوشنبه ۸ تا ۱۰ هست .به من گفتنتا نامه زمان مصاحبت نیاد واکسن نمیزنیم با توجه که احتمالا oct مصاحبه من هست میرسم واکسن بزنم ولی زمان مورد نیاز تا مصاحبه رو نداشته داشته باشم.بعد واکسنایوای مرحله جه کار کنم؟ پشاپیش سپاس گزارم

شما رفتید آقای شاهیجانی اینجوری گفتن بهتون؟
چون منم رفتم هیچ مشکلی نبود 3ماه پیش راحت واکسنامو زدم اگه باهاشون صحبت کنید براتون مهرشو میزنن یعنی تاریخاشو یجوری میزنن که به مشکل برنخورید ولی بهتون میگن که بعدا سر همون وقت اصلیش بیاید و واکسن بزنید..
موفق باشید
شماره کیس : **201600000AS3
تاریخ رویت قبولی : 9 may
تعداد افراد : 1
کنسولگری : آنکارا
تاریخ ارسال فرم :11 may
کارنت شدن کیس : 12 Aug
تاریخ دریافت نامه دوم : 27 Aug
تاریخ مصاحبه : 1 oct
نتیجه : یکضرب
مقصد: کالیفرنیا
تاریخ اولین ورود :18 feb
تاریخ دریافت سوشال سکیوریتی :
تاریخ دریافت گرین کارت : 4 jun بعد از 4ماه انتظار
تشکر کنندگان: asrainman
سلام .من تو کارتم MMR و TD پر شده نیاز است دوباره انجام بدم؟ ضمنا کسی خبر داره سفارت فقط کارت زرد رو چک میکند یا چیز دیگری هم میخواهند؟
سلام
دوستان هزینه واقعی صدور کارت بین الملل واکسن چقدر هست؟(58 هزارتومان یا ؟؟؟؟)
منظوره هزینه واکسن ها نیست فقط کارت زرد ؟
CN: 2016AS26XX ●●● YEREVAN ●●● DS-260: ۸ June ۲۰۱۵ ●●● ۱ PERSON ●●● CURRENT: 12 Agu 2015 ●●● INTERVIEW: N/A
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان