کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-09-15 ساعت 11:31)azarang نوشته:  سلام
لطفا اگه کسی می تواند کمک کنه. ماه دیگه مصاحبه دارم. من شنیدم که اگر تتو داشته باشیم آزمایشات دیگری می گیرند. من چون چند تا تتو دارم می خواستم ببینم کسی چیزی در این مورد می داند؟
با سلام
دوست عزیز شما ثبت نام کردین و وقت دکتر گرفتین؟
بهترین راهکار که میتونه کمک شما کنه این هست که ببنید کجا مصاحبه دارین و با اونجا تماس بگیرید
یا اگر ترکیه هستین تماس تلفنی بگیرین و یا ابوظبی اینطوری بهتر میتونن به شما جواب بدن.
موفق باشید
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
(2015-09-15 ساعت 11:50)ho_tasha نوشته:  
لطفا اگه کسی می تواند کمک کنه. ماه دیگه مصاحبه دارم. من شنیدم که اگر تتو داشته باشیم آزمایشات دیگری می گیرند. من چون چند تا تتو دارم می خواستم ببینم کسی چیزی در این مورد می داند؟
با سلام
بهترین راهکار که میتونه کمک شما کنه این هست که ببنید کجا مصاحبه دارین و با اونجا تماس بگیرید
یا اگر ترکیه هستین تماس تلفنی بگیرین و یا ابوظبی اینطوری بهتر میتونن به شما جواب بدن.
موفق باشید

سلام مرسی. آره وقت دکتر اینامو گرفتم. اما می ترسم راجع به تتو حرفی بزنم ایمیلی.
تشکر کنندگان:
(2015-09-16 ساعت 13:09)azarang نوشته:  
(2015-09-15 ساعت 11:50)ho_tasha نوشته:  
با سلام
موفق باشید

سلام مرسی. آره وقت دکتر اینامو گرفتم. اما می ترسم راجع به تتو حرفی بزنم ایمیلی.
دوست عزیز شما باید بهش بگی نگی اونجا اونوقت بهت گیر میده.
ببنید شما که واکسن زدی احتمالاً تست HIV & HIB از شما میگیره منظورم هپاتیت هست که یه وقت با اون سوزنی که تتو انجام دادن آلوده نباشه.
نگران نباشید
امیدوارم دوستان با تجربه پاسخ بدن.
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ، آیا واکسن روتا ویروس برای کیس دو نفره بزرگسال ، باید زد ؟
شماره کیس: 2016AS3000 / کنسولگری: Cool / تعداد افراد منظور در کیس :2 /ارسال فرمهای سری اول: may 2015/ کارنت شدن کیس: /مصاحبه: / دریافت ویزا:/ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
(2015-09-16 ساعت 17:05)farzindavabi نوشته:  سلام دوستان ، آیا واکسن روتا ویروس برای کیس دو نفره بزرگسال ، باید زد ؟
با سلام نه نیاز بزنید.
سفرنامه
تشکر کنندگان:
دوستان حلا كه نگاه مي كنم تاريخ واكسنها را بصورت روز- ماه- سال زده نه ماه- روز- سال :| حالا بايد چكار كنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 21:29)Sam-90 نوشته:  فاصله بين دو ام ام ار شما چقدر بوده؟

سلام
1 ماه
تشکر کنندگان:
(2015-09-05 ساعت 20:39)417881 نوشته:  
کد:
تا آنجایی که من اطلاع دارم
می دونم واکسن آبله رو تو ایران نمیزنن اگر کسی از دوستان اطلاعاتی غیر از این داره بگه ممنون می شم

سلام
بله واکسن آبله رو تو ایران نمیزنن باید تست انتی بادی بدید.
تشکر کنندگان:
(2015-08-29 ساعت 09:37)Alireza1111 نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 10:33)ed2008 نوشته:  سلام
دوستان هزینه واقعی صدور کارت بین الملل واکسن چقدر هست؟(58 هزارتومان یا ؟؟؟؟)
منظوره هزینه واکسن ها نیست فقط کارت زرد ؟

والا پاستور تجریش از چهارشنبه کردتش 98000 تومن ..متاسفانه

هلال احمر که 58000 تومانه
تشکر کنندگان:
یعنی تتو داشتن هزینه مدیکال را بیشتر میکند ؟
شماره کیس: 2016AS3000 / کنسولگری: Cool / تعداد افراد منظور در کیس :2 /ارسال فرمهای سری اول: may 2015/ کارنت شدن کیس: /مصاحبه: / دریافت ویزا:/ورود به آمریکا:
تشکر کنندگان:
فرزين جان يه زنگ بزنيد پاستور به نظر من مهم نيست حساس نشين.يه نكته ديگه براي مديكال شمارو لخت نميكنن بدنو چك كنن يه كم پاچه شلوار داد بالا يه كم تيشرت ولي در كل بپرسين

كيس نامزدي مصاحبه ٢ سپتامبر ايروان منتظر كلير شدن
تشکر کنندگان:
(2015-09-16 ساعت 18:31)Sam-90 نوشته:  دوستان حلا كه نگاه مي كنم تاريخ واكسنها را بصورت روز- ماه- سال زده نه ماه- روز- سال :| حالا بايد چكار كنم؟
دوست عزیز هیچ ایرادی نداره چطور بنویسه اونها خودشون میدونن مهم این هست که شما برگه و کارت رو داشته باشین به نوع زدن تاریخش گیر نمیدن مهم اون مهری هست که میخوره

(2015-09-17 ساعت 01:46)farzindavabi نوشته:  یعنی تتو داشتن هزینه مدیکال را بیشتر میکند ؟
ببنید دوست عزیز این یه حدس همونطور که دوست خوبمون گفت شما رو لخت عریان نمی کنن که فقط لباس رو در میارید و دکتر بررسی میکنه.
ولی این احتمال وجود داره که چون کیس شما لاتاری هست و شما میخواهید برید اونجا زندگی کنید و جای دیگه تتو کردین احتمال داره یه آزمایش هپاتیت و ایدز از شما بگیره
نگران نباشید.
سفرنامه
تشکر کنندگان: Sam-90
(2015-09-16 ساعت 22:26)masiharezoo نوشته:  
(2015-08-29 ساعت 09:37)Alireza1111 نوشته:  
(2015-08-28 ساعت 10:33)ed2008 نوشته:  سلام
دوستان هزینه واقعی صدور کارت بین الملل واکسن چقدر هست؟(58 هزارتومان یا ؟؟؟؟)
منظوره هزینه واکسن ها نیست فقط کارت زرد ؟

والا پاستور تجریش از چهارشنبه کردتش 98000 تومن ..متاسفانه

هلال احمر که 58000 تومانه

با سلام
ما با مراجعه به هلال احمر و زدن واکسن مننژیت و پرداخت 40 هزارتومان که مربوط به تزریق واکسن بود کارت زرد رو دریافت کردیم .تزریق بقیه واکسنها رو در یک مرکز بهداشت انجام دادیم با گرفتن گواهی به همون مرکز هلال احمر واکسنها رو وارد کارت میکنه و مهر میزنه.در اصل بابت خود کارت پولی پرداخت نکردیم موفق باشید
تشکر کنندگان:
دوستان چند روز قبل از وقت سفارت مديكال و بايد انجام بديم؟ من چهارشنبه كه وقت مصاحبه دارم براي دوشنبه ايميل دادم وقت خواستم ميگه پيشنهاد مي كنم ٢-٣ قبل بگيريد، يه جا هم فقط ساعت كاري و گفته به نظرم زياد مهم نبود مه وقت قبلي داشته باشيم ولي باز پيشنهاد كرده كه چند روز قبل باشه
كلا دوشنبه صبح كه من مديكال و انجام بدم براي سه عصر حاضره؟
چي بايد بگم تا بتوانم همون دوشنبه را اسكجول كنم براي مديكال؟
تشکر کنندگان:
سلام به همگي دوستان با تجربه ! بنظر شما من و خانمم و دو پسر ١٧ و ٦ ساله كه انشاله حدوداً ٩ ماه تا يكسال ديگه احتمالاً تاريخ مصاحبه مان خواهد بود از كي واكسيناسيون را شروع كنيم . ضمناً بنظر شما كدام كنسولگري را براي مصاحبه انتخاب كنبم
EB2
ANKARA
interview : 13 may 2016  
two line : 7 Dec 2016  
OR : 16 Dec 2016
Clearance : 27 Dec 2016
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان