کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2015-09-17 ساعت 15:16)m_vaziran نوشته:  سلام به همگي دوستان با تجربه ! بنظر شما من و خانمم و دو پسر ١٧ و ٦ ساله كه انشاله حدوداً ٩ ماه تا يكسال ديگه احتمالاً تاريخ مصاحبه مان خواهد بود از كي واكسيناسيون را شروع كنيم . ضمناً بنظر شما كدام كنسولگري را براي مصاحبه انتخاب كنبم
با سلام دوست عزیز
با آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم.
ببنید شما برنامه ریزی کنید که در مورد واکسیناسیون که مهمترین کار هست و اینکه 1 ماه قبل واکسیناسیون واکسن تزریق نکنید فاصله بین هپاتیت یکی امروز و سه ماه و 6 ماه هست پس برنامه ریزی درستی داشته باشین بعضی واکسن ها رو هم 2 ماه مونده بزنید.
در مورد سفارت بهتر هست که تاپیک های هر سه سفارت رو بخونید تا دستتون بیاد کجا بهتره
امارات ویزا میخواد ولی کیس های قبولیش بیشتر هست
من از اول آنکارا بودم خودم هم آنکارا رو انتخاب کردم ایروان هم هست
بهترین انتخاب انتخابی هست که شما مطالعه کنید و ببنید که کجا راحت تر هستین
با آرزوی موفقیت.
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: m_vaziran
(2015-09-17 ساعت 15:31)ho_tasha نوشته:  
(2015-09-17 ساعت 15:16)m_vaziran نوشته:  سلام به همگي دوستان با تجربه ! بنظر شما من و خانمم و دو پسر ١٧ و ٦ ساله كه انشاله حدوداً ٩ ماه تا يكسال ديگه احتمالاً تاريخ مصاحبه مان خواهد بود از كي واكسيناسيون را شروع كنيم . ضمناً بنظر شما كدام كنسولگري را براي مصاحبه انتخاب كنبم
با سلام دوست عزیز
ببنید شما برنامه ریزی کنید که در مورد واکسیناسیون که مهمترین کار هست و اینکه ۱ ماه قبل واکسیناسیون واکسن تزریق نکنید فاصله بین هپاتیت یکی امروز و سه ماه و ۶ ماه هست پس برنامه ریزی درستی داشته باشین بعضی واکسن ها رو هم ۲ ماه مونده بزنید.

سلام دوستان
فاصله واكسنهاي هپاتييت ٠-١-٦ هست.
كيس لاتري ٢٠١٦/ ورود به امريكا: ٨ جون ٢٠١٦
لينك سفرنامه من:
http://www.mohajersara.com/forum/thread-...#pid693160
تشکر کنندگان: marysa ، m_vaziran ، ho_tasha
سلام

من 4 آبان مصاحبه دارم ولی متاسفانه دوره سوم هپاتیتم تاریخش 30 آبانه و امروز پاستور گفت که کاری نمی توانند بکنند.
کسی اطلاعی داره که باید چیکار کنم؟
آیا آنجا برایم می زنند؟ حتی با اینکه یک ماه زودتر از موعد واکسنم هست؟
آیا من را رد می کنند چون واکسن هایم کامل نیست؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 10:16)azarang نوشته:  سلام

من ۴ آبان مصاحبه دارم ولی متاسفانه دوره سوم هپاتیتم تاریخش 30 آبانه و امروز پاستور گفت که کاری نمی توانند بکنند.
کسی اطلاعی داره که باید چیکار کنم؟
آیا آنجا برایم می زنند؟ حتی با اینکه یک ماه زودتر از موعد واکسنم هست؟
آیا من را رد می کنند چون واکسن هایم کامل نیست؟
با سلام هیچ نگران نباشید اونجا براتون میزنن
چرا ردتون کنن بخاطر یه واکسن هیچ شخصی رو رد نمیکنن و عقل سلیم هم اینو تایید مینکه واقعیت این هست که یه واکسن شما بعد از مصاحبه هست همین.
اگر دکتر صلاح ببنیه همون موقعه میزنه در غیر اینصورت به شما میگن مثلاً پس از ورود به امریکا بزنید
هیچ مشکلی نیست راحت باشین.

(2015-09-17 ساعت 16:18)Rira_1982 نوشته:  
(2015-09-17 ساعت 15:31)ho_tasha نوشته:  
با سلام دوست عزیز
ببنید شما برنامه ریزی کنید که در مورد واکسیناسیون که مهمترین کار هست و اینکه ۱ ماه قبل واکسیناسیون واکسن تزریق نکنید فاصله بین هپاتیت یکی امروز و سه ماه و ۶ ماه هست پس برنامه ریزی درستی داشته باشین بعضی واکسن ها رو هم ۲ ماه مونده بزنید.

سلام دوستان
فاصله واكسنهاي هپاتييت ٠-١-٦ هست.
با تشکر از خانوم rira که درستش رو تذکر دادن تا بنده هم بدونم واقعاً ممنونم که اشتباه منو تصحیح کردین.
موفق باشید.Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CN:8**✈IV:Oct.2015✈Per:2✈Status:Clear(A.P.146Day) 4-Mar
Entrance:Houston,TX✈Visa22-March-2016:
Entrance به امید خدا ابتدای Sep.2016
سفرنامه
.pdf   Lottery Az Ghaboli ta CEAC Ankara.pdf (اندازه 29.79 MB / تعداد دانلود: 6,654)
تشکر کنندگان: humsun ، m_vaziran ، Rira_1982
من هر چقدر اصرار کردم Td را برایم سه نوبت نکردند. مصاحبه ام ابوظبی است. آیا مشکلی ایجاد می شود؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 13:40)azarang نوشته:  من هر چقدر اصرار کردم Td را برایم سه نوبت نکردند. مصاحبه ام ابوظبی است. آیا مشکلی ایجاد می شود؟
ببخشيد منظورتون چيه دقيقا؟ يعني شما سه بار تي دي زدين ولي پاستور وارد كارت نكرد؟ يا خودتون تاريخ گفتين و اونا دو بار فقط ثبت كردن؟
مشكلي هم در مورد واكسن پيش نمياد اگه دكتر فكر كنه لازمه خودش تو nmc تزريق ميكنه براتون.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 14:17)humsun نوشته:  
(2015-09-21 ساعت 13:40)azarang نوشته:  من هر چقدر اصرار کردم Td را برایم سه نوبت نکردند. مصاحبه ام ابوظبی است. آیا مشکلی ایجاد می شود؟
ببخشيد منظورتون چيه دقيقا؟ يعني شما سه بار تي دي زدين ولي پاستور وارد كارت نكرد؟ يا خودتون تاريخ گفتين و اونا دو بار فقط ثبت كردن؟
مشكلي هم در مورد واكسن پيش نمياد اگه دكتر فكر كنه لازمه خودش تو nmc تزريق ميكنه براتون.

نه من همان یکبار را تزریق کردم ولی مثل اینکه برای ابوظبی باید سه نوبت زده شه.اما پاستور گفتند همین یکی را فقط می توانیم بزنیم و وارد کنیم. حالا نمی دانم چیکار کنم
تشکر کنندگان:
(2015-09-21 ساعت 21:07)azarang نوشته:  نه من همان یکبار را تزریق کردم ولی مثل اینکه برای ابوظبی باید سه نوبت زده شه.اما پاستور گفتند همین یکی را فقط می توانیم بزنیم و وارد کنیم. حالا نمی دانم چیکار کنم

سلام دوست عزیز

شما به کدام مرکز انستیتو پاستور مراجعه کردید؟
من به پاستور تجریش رفتم خیلی خوب راهنمایی کردن بطوریکه تا الان ما دونوبت هپاتیت یک نوبت تی دی در همان مرکز تجریش و دو نوبت هم ام ام آر که آدرس دادن درمانگاه فرشته زدیم فقط مونده یک نوبت تی دی و واکسن آنفلو آنزا که اونم ناممون بیاد میزنیم.البته تی دی رو گفتن یک نوبت در سربازی زدین و دو نوبت کافیه .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: humsun
و باز هم سلام

من کارت زردم مال شماره پاسپورت قبلیمه اما چون همین ماه قبل پاسپورتم را عوض کردم و شماره اش عوض شده نگرانم. یعنی توی کارت زرد من شماره پاسپوت قبلیم خورده. کسی می دانه که آیا این مسئله مشکل ساز می شود یا نه؟
تشکر کنندگان:
(2015-09-22 ساعت 11:14)azarang نوشته:  و باز هم سلام

من کارت زردم مال شماره پاسپورت قبلیمه اما چون همین ماه قبل پاسپورتم را عوض کردم و شماره اش عوض شده نگرانم. یعنی توی کارت زرد من شماره پاسپوت قبلیم خورده. کسی می دانه که آیا این مسئله مشکل ساز می شود یا نه؟

مشکلی نداره دوست عزیز فقط پاسپورت قبلیتون حتما موقع مصاحبه همراهتون باشه و قبل از قسم خوردن به آفیسر بگید که پاسپورتتون داشته منقضی میشده و شما عوضش کردید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2015-09-22 ساعت 11:45)Siamak.k نوشته:  
(2015-09-22 ساعت 11:14)azarang نوشته:  و باز هم سلام

مشکلی نداره دوست عزیز فقط پاسپورت قبلیتون حتما موقع مصاحبه همراهتون باشه و قبل از قسم خوردن به آفیسر بگید که پاسپورتتون داشته منقضی میشده و شما عوضش کردید .

مرسی از کمکتون
تشکر کنندگان: Siamak
دوستان ما امروز به هلال احمر شهرمون مراجعه کردیم و به ما گفتن به شرطی به ما کارت زرد میدن که واکسن مننزیت تزریق کنیم.البته طبق راهنمایی پاستور تهران ما فقط واکسن مننزیت را برای پسرمون تزریق کردیم.ولی تصمیم گرفتیم کارت زرد رو از شهر خودمون تهیه کنیم.از طرفی مدیکال ما 23 مهر هست آیا با تزریق واکسن مننژیت مشکلی پیش میاد؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
 تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
 ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
 آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
تشکر کنندگان:
سلام دوستان،
ما امروز برای مدیکال چکاپ در کوالالامپور مالزی وقت داشتیم، گفتم تجربه امروز رو باهاتون در میون بذارم شاید به درد کسی بخوره. D:
شرایط ما:
- من و همسرم هر دو 29 سال
- فقط کارت واکسن کودکی همراهمون بود که در کارت زرد بین المللی پاستور وارد شده بود. (هیچ کدام از واکسن ها رو در چند سال اخیر نزده بودیم)

اتفاقات امروز:
- ساعت 8.30 وارد مرکز شدیم. (البته 9.30 وقت داشتیم)
- فرم های مخصوص رو پر کردیم که شامل مشخصات فردی، سوال در مورد ورود به یک لیست کشورهایی که بیماری خاصی در اون ها شیوع داره مثل چند کشور آفریقایی و... ، سوال در مورد بیماری ها و جراحی های قبلی،داروهایی که مصرف می کنیم، آدرس محل سکونت و محل استقرار در آمریکا می شد.
- مرحله بعد توسط پرستار وزن و قد اندازه گیری شد و تست بینایی.
- بعد از این مرحله نیم ساعتی نشستیم تا نوبتمون شد که با دکتر صحبت کنیم، دکتر دوباره سوالات فرم ها رو با ما کانفرم کرد، کارت واکسن رو به دقت چک کرد و گفت با توجه به سن فقط احتیاج به واکسن آنفولانزا هست اون هم به دلیل اینکه در 6 ماهه دوم داریم می ریم برای مصاحبه و احتمالا ورود به آمریکا.
- آزمایش خون هم برای تشخیص تعدادی از بیماری ها و ... انجام شد.
- و در نهایت چکاپ کلی بدن توسط دکتر و همچنین اندازی گیری فشار خون انجام شد.
- پس از خروج نفری 310 رینگت مالزی (در این لحظه رینگت حدود 820 تومان است) پرداخت شد.
- پس از پرداخت مارو فرستادن برای انجام X-Ray که حدود 10 دقیقه از کلینیک فاصله داشت. اون جا هم از ما دو عکس گرفتن و نفری مبلغ 25 رینگت دریافت کردند.
- جواب آزمایشات هم قرار شد 3 روز بعد تماس بگیریم و در صورت آماده بودن بریم دریافت کنیم.

تا اونجا که بتونم مراحل بعدی رو هم همزمان پست می کنم.
[font=Tahoma]شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2015/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | DS-260 : 14 May | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : 25 Aug | مدیکال : 22 Sep | مصاحبه : 6 Oct | دریافت کلیرنس: یک ضرب | ورود به آمریکا: 12 Dec
[/font]
تشکر کنندگان: ho_tasha ، Amir.AA
(2015-09-22 ساعت 12:43)a4542 نوشته:  دوستان ما امروز به هلال احمر شهرمون مراجعه کردیم و به ما گفتن به شرطی به ما کارت زرد میدن که واکسن مننزیت تزریق کنیم.البته طبق راهنمایی پاستور تهران ما فقط واکسن مننزیت را برای پسرمون تزریق کردیم.ولی تصمیم گرفتیم کارت زرد رو از شهر خودمون تهیه کنیم.از طرفی مدیکال ما 23 مهر هست آیا با تزریق واکسن مننژیت مشکلی پیش میاد؟

سلام

آره نباید بزنید باید بروید آنجا برایتان بزنند چونکه زیر 1 ماه به تاریج چکاپ نباید ویروس زنده وارد بدنتان بشه چون آن وقت جواب آزمایش های مدیکالتان اشتباه در می آید. تروخدا رفتید مصاحبه بعدش به من بگید چه جوری بود. آخه منم 27 اکتبر مصاحبه دارم ابوظبی
تشکر کنندگان: sahar2016
دوستان واكسن آنفولانزا تا چقدر قبل از مصاحبه بايد زده بشه؟
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان