موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 4 آبان مصاحبه دارم ولی متاسفانه دوره سوم هپاتیتم تاریخش 30 آبانه و امروز پاستور گفت که کاری نمی توانند بکنند.
کسی اطلاعی داره که باید چیکار کنم؟
آیا آنجا برایم می زنند؟ حتی با اینکه یک ماه زودتر از موعد واکسنم هست؟
آیا من را رد می کنند چون واکسن هایم کامل نیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هر چقدر اصرار کردم Td را برایم سه نوبت نکردند. مصاحبه ام ابوظبی است. آیا مشکلی ایجاد می شود؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
و باز هم سلام
من کارت زردم مال شماره پاسپورت قبلیمه اما چون همین ماه قبل پاسپورتم را عوض کردم و شماره اش عوض شده نگرانم. یعنی توی کارت زرد من شماره پاسپوت قبلیم خورده. کسی می دانه که آیا این مسئله مشکل ساز می شود یا نه؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما امروز به هلال احمر شهرمون مراجعه کردیم و به ما گفتن به شرطی به ما کارت زرد میدن که واکسن مننزیت تزریق کنیم.البته طبق راهنمایی پاستور تهران ما فقط واکسن مننزیت را برای پسرمون تزریق کردیم.ولی تصمیم گرفتیم کارت زرد رو از شهر خودمون تهیه کنیم.از طرفی مدیکال ما 23 مهر هست آیا با تزریق واکسن مننژیت مشکلی پیش میاد؟
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
ما امروز برای مدیکال چکاپ در کوالالامپور مالزی وقت داشتیم، گفتم تجربه امروز رو باهاتون در میون بذارم شاید به درد کسی بخوره. D:
شرایط ما:
- من و همسرم هر دو 29 سال
- فقط کارت واکسن کودکی همراهمون بود که در کارت زرد بین المللی پاستور وارد شده بود. (هیچ کدام از واکسن ها رو در چند سال اخیر نزده بودیم)
اتفاقات امروز:
- ساعت 8.30 وارد مرکز شدیم. (البته 9.30 وقت داشتیم)
- فرم های مخصوص رو پر کردیم که شامل مشخصات فردی، سوال در مورد ورود به یک لیست کشورهایی که بیماری خاصی در اون ها شیوع داره مثل چند کشور آفریقایی و... ، سوال در مورد بیماری ها و جراحی های قبلی،داروهایی که مصرف می کنیم، آدرس محل سکونت و محل استقرار در آمریکا می شد.
- مرحله بعد توسط پرستار وزن و قد اندازه گیری شد و تست بینایی.
- بعد از این مرحله نیم ساعتی نشستیم تا نوبتمون شد که با دکتر صحبت کنیم، دکتر دوباره سوالات فرم ها رو با ما کانفرم کرد، کارت واکسن رو به دقت چک کرد و گفت با توجه به سن فقط احتیاج به واکسن آنفولانزا هست اون هم به دلیل اینکه در 6 ماهه دوم داریم می ریم برای مصاحبه و احتمالا ورود به آمریکا.
- آزمایش خون هم برای تشخیص تعدادی از بیماری ها و ... انجام شد.
- و در نهایت چکاپ کلی بدن توسط دکتر و همچنین اندازی گیری فشار خون انجام شد.
- پس از خروج نفری 310 رینگت مالزی (در این لحظه رینگت حدود 820 تومان است) پرداخت شد.
- پس از پرداخت مارو فرستادن برای انجام X-Ray که حدود 10 دقیقه از کلینیک فاصله داشت. اون جا هم از ما دو عکس گرفتن و نفری مبلغ 25 رینگت دریافت کردند.
- جواب آزمایشات هم قرار شد 3 روز بعد تماس بگیریم و در صورت آماده بودن بریم دریافت کنیم.
تا اونجا که بتونم مراحل بعدی رو هم همزمان پست می کنم.
[font=Tahoma]شماره کیس : 2016AS3XX | رویت قبولی : 2015/May/07 ساعت ۹ صبح | کنسولگری : Kuala Lumpur | تعداد افراد در کیس : ۲ | DS-260 : 14 May | کارنت شدن کیس : 12 Aug | نامه دوم : 25 Aug | مدیکال : 22 Sep | مصاحبه : 6 Oct | دریافت کلیرنس: یک ضرب | ورود به آمریکا: 12 Dec
[/font]
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان واكسن آنفولانزا تا چقدر قبل از مصاحبه بايد زده بشه؟