موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 19:20)Siamak.k نوشته: (2015-09-29 ساعت 19:04)shahabjafari نوشته: سلام دوستان عزیزم
من هنوز نامه دومم نیوم و شماره کیسم **16 هست و فرم 260 رو 31 می سابمیت کردم و محل مصاحبه رو شهر ابوضبی انتخاب کردم
دوستان من 57 سال سن دارم و خانمم 49 سال
چه واکسنهایی رو باید بزنم؟
من شیراز هستم و آیا حتما باید به انستیتو پاستور در تهران برای کارت واکسن بین المللی مراجعه کنم؟
سلام دوست عزیز
در مورد نامه دوم باید بگم که احتمالا ظرف دو سه روز آینده بارگزاری میشه نگران نباشید .
در مورد واکسیناسیون هم نیازی نیست که تشریف بیارید تهران , هلال احمر شهر خودتون هم واکسنهارو براتون میزنه و هم کارت بین المللی واکسیناسیون براتون صادر میکنه.
لیست واکسنهایی که باید بزنید هم با توضیحاتش اینجا هست.
موفق باشید
ممنون از پاسخت
اما اگر مصاحبه من 25 روز دیگه باشه چجوری بعضی واکسن ها رو که فاصلش یک ماه یا 6 ماه هستو بزنم ؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 19:19)humsun نوشته: (2015-09-29 ساعت 19:04)shahabjafari نوشته: سلام دوستان عزیزم
من هنوز نامه دومم نیوم و شماره کیسم **16 هست و فرم 260 رو 31 می سابمیت کردم و محل مصاحبه رو شهر ابوضبی انتخاب کردم
من شیراز هستم و آیا حتما باید به انستیتو پاستور در تهران برای کارت واکسن بین المللی مراجعه کنم؟
آقاي جعفري خيلي خوش اومدين (ببخشيد من پيش از اين با شما آشنا نشده بودم)
راستش فكر ميكنم يه كم دير اقدام كرديد چون انشاله به زودي (حدود يك ماه ديگه) به مصاحبه خواهيد رفت ولي به هر حال چيزي كه من ميدونم رو ميگم خدمتتون و اميدوارم پيشكسوتان بيشتر راهنمايي كنند:
آنفلوآنزا ، ام ام آر (دو نوبت)، آبله مرغان
اصلا هم نيازي نيست بياييد تهران ولي اگه امكان داريد با پاستور تجريش تماس بگيريد شايد بتونن در مورد واكسنها تلفني راهنمايي كنند. من احتمالا پنجشنبه ميرم و اونجا ميپرسم.
البته احتمالا تو صفحات اول اينجا و تاپيك مشابه ٢٠١٥ گفته شده ولي چون تعداد پستها زياده من وقت نميكنم همه رو ببينم
سلام
به هلال احمر یا مرکز بهداشت شیراز مراجعه کنید راهنمایی میکنند.
کیس نامبر: 2016AS0004nnn
نفرات : 1
سفارت : ایروان
رویت قبولی : 5 may
ارسال فرم :23 jun
تاریخ مصاحبه 24 مارچ
اولین اپدیت 29 مارچ و 28 اپریل و 16 می و27 جولای و 2 اگوست
کلیر : 3 اگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مشه لطفاً من رو راهنمایی کنید که آیا پاستور آنتی بادی هپاتیت و آبله مرغان را انجام می دهد یا باید جای دیگری انجام دهیم کجا می توان در تهران انجام داد.
**Case number : 1xxx
Dv 260 : 28 may
Interview: second week of november
Abu dhabi
Up dates: 18November
Ceac update:
25 January
Clearance .31 March
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال
من به حلال احمر که مراجعه کردم تست آنتی بادی را که دیدن یکیشون گفت بزن هپاتیت را یکیشون گفت نمیخواد
آخرشم نزدن برام، یک ماهه دیگه هم مصاحبمه به نظرتون تو مدیکال برام مشکل درست میشه؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من موفق نمیشم پست بزارم در سایت
عضو مهاجر سرا هستم و 13 آبان وقت مصاحبه لاتاری 2016 دارم
رتبه:
56
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-30 ساعت 12:18)kian_parsi نوشته: سلام دوستان یه سوال
من به حلال احمر که مراجعه کردم تست آنتی بادی را که دیدن یکیشون گفت بزن هپاتیت را یکیشون گفت نمیخواد
آخرشم نزدن برام، یک ماهه دیگه هم مصاحبمه به نظرتون تو مدیکال برام مشکل درست میشه؟
سلام
حتی اگر نیاز به تزریق مجدد واکسن هم نباشه، چون بدن شما مصونیت داره یعنی واکسن رو قبلا دریافت کردید، پس باید سوابق قبلی واکسیناسیونتون رو در کارت بین المللی وارد کنید. به نظر من حتما نتیجه آنتی بادی رو به یک پزشک متخصص داخلی نشون بدید.
موید باشید
CN: AS64XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 14 >>> PERSON: 1 >>> EMBASSY: YEREVAN >>> CURRENT: MARCH 09 >>> INTERVIEW: MAY 10 >>> VISA ISSUANCE: MAY 13
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
درمورد تهیه کارت واکسن باید بگم مجبور نیستین برین پاستور و تهران توی شهر خودتون میتونین به مرکز واکسیناسیون هلال احمر شهر خودتون مراجعه کنید و کارت واکسن بگیرین اونها سالهاست واسه دانشجویان و حجاج صادر میکنن من خودم و چندین نفر دیگه اینکار رو کردیم و هیچ مشکلی نداشتیم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-01 ساعت 13:50)mahsa_f نوشته: (2015-09-29 ساعت 19:04)shahabjafari نوشته: سلام دوستان عزیزم
سلام براي تزريق واكسن ها نيازي به مراجعه به انستيتو پاستور نيست و در شيراز تزريق واكسن هاي هپاتيت و mmr و td و صدور كارت بين المللي در مركز بهداشت والفجر در پل حر و تزريق واكسن انفولانزا در هلال احمر دروازه كازرون انجام ميشه فقط براي صدور كارت بايد پاسپورت و كپي پاسپورت و نامه دعوت به مصاحبه همراهتون باشه به بعضي ها با نامه اول كارت واكسن بين الملل دادن ولي اكثرا بدون نامه دوم كارت واكسن بين المللي بهشون ندادن
دوستان ما کارت بین المللی واکسن رو از اداره بهداشت شهرمون و محانی گرفتیم.فقط برای هر مرتبه تزریق واکسن مهر جداگانه نزده و اخر هر سری تزریق یک مهر زده و در ضمن دستی وارد کرده کسی تحربه ای داره؟در ضمن برای سفارت ابوظبی مننزیت احباری هست یا نه .چون من ایمیا هم فرستادم و جواب زیر رو دادن
Thank you for your interest in our organization and the mail regarding the US medicals.
For the US medical examination you can book an appointment through mail. If the appointments are full you can come as a walk-in client preferably around 9am except on Friday, but the whole procedure will take time.
The applicant aged 141/2 yrs and above: On the day of appointment, applicant comes in the morning for the tests and the results would be ready after two (2) working days, provided the clinical examination, X-ray and blood tests are all normal. Any abnormality would require further evaluation. In case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be 8-10 weeks later.
If you come with an appointment whole examination will take about 3-4 hours. No need of fasting.
Routine cost (without vaccination) is AED525. In case of urgency only for the adults above 14.6yrs (tests done in morning before 9am and patient wants reports by evening), charges of AED750 is applicable. From 1st October 2013, in case of certain abnormalities noted in chest x-ray which needs sputum culture for AFB, issuance of the report will be 8-10 weeks later and urgent charges are non-refundable.
For the children between 2-14.6yrs (on the day of medical examination) QUANTIFERON TB (Test for tuberculosis) is mandatory and the charges for the mentioned test is Dhs.300/-. If you do this test on Tuesday, Wednesday or Thursday, the report will be ready on Sunday.
If you do the test on Saturday, Sunday or Monday, the report will be ready on Wednesday.
The need for vaccination is assessed by the physician based on clinical history, age and past history of vaccination. If vaccination is required, charges are added appropriately.
Documents required to be brought along are: Original passport, 5 passport size photographs with white background, Authentic Vaccination Record in English (if any) & Embassy Appointment letter, present address of residence and postal code of residence, intended us city and state, intended us address and postal code and Email address.
We are located at the Al Safiya Bldg, Salahudin Road, Opp Abu Hail Metro Station, Deira- Dubai. UAE.
Kindly let us know when you want the appointment so that we can book it for you.
Thank you and Good Day!
Best Regards,
maris
New Medical Centre Hospital L.L.C. Dubai
PO Box: 7832, Deira, Dubai, UAE
Tel: +971-4-2689800/ 2339900
Appointments: +971-4-2339966/67
Fax : +971-4-2682353/ 2698997
Email : appointmentdeiradxb@nmc.ae
Web : www.nmchealthcare.com
کيس نامبر: 2016AS18## ♥
تعداد افراد:4 نفر ♥
کنسولگری: Abu Dhabi (تغییر کنسول گری از طرفkcc)♥
ارسال فرم : 26 می♥
تاریخ مصاحبه : 21 اکتبر ،برگه سفید♥
برنده:سربازی ارتش،لیسانس مکانیک،شرکت خصوصی،AP:نفر اصلی
آپدیت ها: 22 اکتبر ,9دسامبر،25ژانویه ،2 مارچ(تبدیل به orکیس اصلی)
کلیر:زیباترین روز خدا 3 مارچ پس از 134 روز،دریافت ویزا 31 مارچ
سفر به آمریکا:
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
واکسن فلج اطفال جزو واکسنها هست یا خیر ؟یا اینکه شرایط سنی داره؟ممنون از جوابتون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من تقريبا واكسن ها رو بر اساس ليست پاستور زدم فقط مونده تست آنتي بادي آبله . به نظر شما با توجه به اينكه آنكارا اين تست رو قبول نداره و اقدام به تزريق ميكنه بنظرتون بمونم تكليف سفارت محل مصاحبه روشن بشه بعد اقدام كنم .