کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
سلام دوستان، ممنون میشم که منو راهنمایی کنین
1- توی چندین صفحه ای که نظرات دوستان رو خوندم یکم گیج شدم که واکسن تی دی 2نوبته یا 3 نوبت ؟
2-و اینکه توجه به اینکه شماره کیس من نزدیک به 6800 هست ، الان برای شروع واکسن ها دیر نیست ؟
تشکر کنندگان:
(2016-01-03 ساعت 15:35)hesam.sd نوشته:  سلام
1- حتما برای کارت زرد باید پاسپورت داشته باشیم ؟؟؟ ما که فعلا نمیتونیم بگیریم چیکار میشه کرد؟
2 دوستان اگه کسی نتونه ایران واکسنش و بزنه یا اصلا کارت زردشو بگیره میتونه زمان مصاحبه انجام بده؟

ممنون

1-خیرپاسپورت الزامی نیست2-بله میشه ولی اونجا گرونترازایران براتون درمیاد
2016as48xxچهارنفر.مصاحبه  ارمنستان خودم برنده اصلی وفرزندانم یکضرب,همسرم ای پی.که بعداز138 روزکلیرشد.ساکن هیوستون.(راستی lighthouseیعنی فانوس دریایی ( Shy
تشکر کنندگان: hesam.sd
ـــــــــــ
شماره کیس: 2016as15XX ■ تاریخ رویت قبولی: 09May2015 ■ کنسولگری: ANK Changed to ABD ■تعداد افراد منظور در کیس :02 
ارسال فرمهای سری اول: 12May2015 ■ کارنت شدن کیس:25Aug2015 ■ مصاحبه: 29Oct2015 ■ دریافت کلیرنس: 22Mar2016 ■ دریافت ویزا: 4Apr2016 ■ورود به آمریکا: 18Apr2016 ■دریافت گرین کارت: 27May2016 ■ جمع تقریبی هزینه‌ها: 11M
تشکر کنندگان: hesam.sd
(2016-01-03 ساعت 17:32)shimad نوشته:  سلام دوستان، ممنون میشم که منو راهنمایی کنین
1- توی چندین صفحه ای که نظرات دوستان رو خوندم یکم گیج شدم که واکسن تی دی 2نوبته یا 3 نوبت ؟
2-و اینکه توجه به اینکه شماره کیس من نزدیک به 6800 هست ، الان برای شروع واکسن ها دیر نیست ؟

با سلام
1- دو بار کافی می باشد. با توجه سلیقه ی بودن ، به تصمیم پزشک معتمد سفارت بستگی دارد. بطور مثال برای پزشک معتمد سفارت در آنکارا واکسن آبله مرغان مهم است و در اکثر مواقع تزریق می کند.(با قیمت حدوداً 80 دلار) ، یا پزشک معتمد سفارت در ابوظبی واکسن تی دی را سه نوبت قبول می کند. ( راه حل : به توصیه دوستانی که این مراحل رو پشت سر گذاشته اند. در زمان پر کردن کارت زرد از مسئولش بخواهید که برایتان سه بار با تاریخهای متفاوت ثبت کند).
2- حتماً شروع کنید.بعلت اینکه هپاتیت 3مرحله دارد که یکماه بعد از اولین تزریق دومی و سومی بعد از 4 ماهه بعد از آن.واکسنMMR نیز دو مرحله دارد که به فاصله یکماه از هم تزریق می شوند.
موفق باشید.
شماره کیس: 2016AS7000
تاریخ رویت قبولی:9May2015
کنسولگری:Ankara تغییر به ایروان توسط ‎KCC‎
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:13May2015
جمع هزینه واکسنها: هپاتیت 3 مرحله 27000 تومان+مننژیت 40000 تومان+ آنفلوانزا 30000 تومان+ یک نوبت دیفتری و کزاز و MMR دریافت شده+90000 درام هزینه معاینات پزشکی ارمنستان+660 دلار هزینه ویزا
کارنت شدن کیس:Aprill-12 تاریخ مصاحبه : June-7  ساعت 13:30  دریافت کلیرنس:اولین آپدیت June-8،June-9 ، August-19 ، 2-August دریافت ویزا:          ورود به آمریکا:            دریافت گرین کارت:            جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان: marysa
(2016-01-03 ساعت 22:38)Hana2015 نوشته:  
(2016-01-03 ساعت 17:32)shimad نوشته:  سلام دوستان، ممنون میشم که منو راهنمایی کنین

با سلام
1- دو بار کافی می باشد. با توجه سلیقه ی بودن ، به تصمیم پزشک معتمد سفارت بستگی دارد. بطور مثال برای پزشک معتمد سفارت در آنکارا واکسن آبله مرغان مهم است و در اکثر مواقع تزریق می کند.(با قیمت حدوداً 80 دلار) ، یا پزشک معتمد سفارت در ابوظبی واکسن تی دی را سه نوبت قبول می کند. ( راه حل : به توصیه دوستانی که این مراحل رو پشت سر گذاشته اند. در زمان پر کردن کارت زرد از مسئولش بخواهید که برایتان سه بار با تاریخهای متفاوت ثبت کند).
2- حتماً شروع کنید.بعلت اینکه هپاتیت 3مرحله دارد که یکماه بعد از اولین تزریق دومی و سومی بعد از 4 ماهه بعد از آن.واکسنMMR نیز دو مرحله دارد که به فاصله یکماه از هم تزریق می شوند.
موفق باشید.
ممنونم از راهنماییتون،خیلی لطف کردین. موفق و شاد باشین.
تشکر کنندگان: Hana2015
با سلام

من پنجشنبه ماه بعد مصاحبه دارم روز مدیکالم سه شنبه ظهر شده است. آیا زمان مناسبی هست.. احتمال دارد تا چهارشنبه جواب جاضر نشود.
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من یکشنبه میرم برای مدیکال دبی ولی یه مشکلی که دارم اینه که بچه هام این چند روز شدیدا مریض شدن و تب دارن میخواستم بدونم آیا ممکنه اگه خواستن بهشون واکسن بزنن با دکتر شوکلا صحبت کنم واکسن ها شونو چند روز دیر تر بزنن تا حال بچه ها بهتر بشه؟
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان:
(2016-01-06 ساعت 03:31)hoseinonline نوشته:  با سلام

من پنجشنبه ماه بعد مصاحبه دارم روز مدیکالم سه شنبه ظهر شده است. آیا زمان مناسبی هست.. احتمال دارد تا چهارشنبه جواب جاضر نشود.

سلام دوست عزیز
شما باید مشخصات کیستون رو بگید تا بقیه بتونن کمک کنن
شما باید بگید در کدام شهر مدیکال رو انجام میدهید و چند نفر هستید و آیا بچه دارید یا خیر.
اگر بچه نداشته باشید احتمالا مشکلی نخواهید داشت نهایتا براتون جواب فوری صادر میکنن که کمی گرون تر میشه.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 01:14)SomeOneX نوشته:  
(2015-05-10 ساعت 23:13)setareh1106 نوشته:  سلام دوستان، ممكنه منو راهنمايي كنيد
واكسيناسيون و آزمايشهاي پزشكي به غير از كارت واكسيناسيون بين المللي شامل چه مواردي مي شود؟ و كلا پيش پزشك معتمد سفارت بريم چه بيماري هايي رو چك ميكند؟
براي گرفتن كارت به استيتو پاستور تو خيابون پاستور بريم؟

سلامت فیزیکی بدن رو هم دکتر چک میکنن ، مثلا مفاصل زانو و کمر ، چشم
دکتر ابوظبی بازدید کامل بدنی داره یعنی نقاط حساس بدن هم هست اما ایروان نداره ، درباره انکارا نمیدونم

و اینکه اگر سابقه جراحی داشتید سعی کنید مدرکی برای اثبات سلامتیتون در حال حاضر داشته باشید

بله ، پاستور خیابان پاستور ، برید پیششون و کارتهای واکسنی رو که دارید رو ببرید و اونها خودشون براتون برنامه ریزی میکنن که چه واکسن هایی رو کِی بزنید
-----------------------------------------------------------------------

سلام خوبی آقا من هم افتادم ایروان میشه چند تا سوال ازتون بپرسم
تشکر کنندگان:
(2016-01-06 ساعت 18:07)j.modarres نوشته:  سلام دوستان
من یکشنبه میرم برای مدیکال دبی ولی یه مشکلی که دارم اینه که بچه هام این چند روز شدیدا مریض شدن و تب دارن میخواستم بدونم آیا ممکنه اگه خواستن بهشون واکسن بزنن با دکتر شوکلا صحبت کنم واکسن ها شونو چند روز دیر تر بزنن تا حال بچه ها بهتر بشه؟

دوست عزیز امیدوارم که تا حالا کوچولوهاتون خوب شده باشن. اگر هم نوز مشکل دارن با دکتر شوکلا صحبت کنید. دختر منم موقع مدیکال حساسیت پوستی پیدا کرده بود.. با دکتر صحبت کردیم گفت واکسن ابله مرغون مشکلی ایجاد نمی کنه.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان:
دوستان من مديكال دادم ولي جواب اينكه نتيجه ازمايشام چي بود و توي يه پاكت پلمپ شده به من دادن. اين يعني ازمايشام سالم بوده ؟
تشکر کنندگان:
(2016-01-13 ساعت 08:02)alireza100rad نوشته:  دوستان من مديكال دادم ولي جواب اينكه نتيجه ازمايشام چي بود و توي يه پاكت پلمپ شده به من دادن. اين يعني ازمايشام سالم بوده ؟

نگران نباشید دوست عزیز، جواب مدیکال برای سفـارت به این معنا نیست که چون شما بیماری خاصی دارید اصلا به اون کشور راه نمیدن شما رو!
تشکر کنندگان: Hana2015
(2016-01-13 ساعت 08:02)alireza100rad نوشته:  دوستان من مديكال دادم ولي جواب اينكه نتيجه ازمايشام چي بود و توي يه پاكت پلمپ شده به من دادن. اين يعني ازمايشام سالم بوده ؟

سلام دوست عزیز
نگران نباشید روال کار سفارتها اینطور هستش و پاکت شما توسط سفارت باز میشه .حتی زمانی که ویزاتون رو دریافت میکنید هم یک پاکت در بسته بهتون میدن که باید توسط آفیسر مهاجرت فرودگاه مقصد باز بشه و شما نباید بازش کنید .
کیس نامبر : 2016AS2*** << مصاحبه : 17 نوامبر ابوظبی << وضعیت برنده اصلی خانم یکضرب + من AP  Cool
آپدیتها : 19نوامبر سایت سفارت 9 دسامبر و 25 ژانویه سایتCEAC وبالاخره کلیر در 4 فوریه بعد از 79 روز
ورود : بیست و یک اپریل - سوشال : یکماه بعد از ورود - پرداخت 165 دلار : دو هفته بعد از ورود - دریافت گرین کارت برنده اصلی : یکماه و نیم بعد از ورود - دریافت گرین کارت نفر دوم کیس : دو ماه بعد از ورود
تشکر کنندگان: سعید صادقی فر2 ، Hana2015
(2016-01-13 ساعت 15:11)Siamak.k نوشته:  

سلام دوست عزیز
نگران نباشید روال کار سفارتها اینطور هستش و پاکت شما توسط سفارت باز میشه .حتی زمانی که ویزاتون رو دریافت میکنید هم یک پاکت در بسته بهتون میدن که باید توسط آفیسر مهاجرت فرودگاه مقصد باز بشه و شما نباید بازش کنید .

سلام دوست عزیز اینطور که می فرمایید یعنی علاوه بر این پاکت جواب مدیکال که روز مصاحبه بهمون دادند یک پاکت دیگه هم می دهند  و اگر بامید خدا همه کلیر شدیم زمان ورود به ا م ر ی کا 2 تا پاکت تحویل آفیسر میدیم یا نه  با تشکر
شماره کیس***2016as1   تاریخ رویت قبولی: 15may     کنسولگری:abu dhabi
تعداد افراد منظور در کیس : 1  ارسال فرمهای سری اول:1jun  کارنت شدن کیس:12Aug    مصاحبه:اکتبر     دریافت کلیرنس:    APاکتبر   کلیر:18aprilبعداز حدود170روز   دریافت ویزا:

تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام و شادباش به مناسبت بازگشایی مجدد سایت مهاجرسرا

دوستان یک سئوال
آیا تاریخ تکمیل کارت زرد در ایران مهم است؟
مصاحبه ما احتمالا و انشالله حدود 4 ماه دیگه ست اما تقریبا بجز یک دوز باقیمانده از واکسن هپاتیت که حدود 20 روز دیگه تزریق خواهد شد تمام واکسنها انجام شده و نامه های مربوطه هم از مراکز درمانی دریافت شده است
فقط سئوالم اینه که 20 روز دیگه که هپاتیت رو هم زدیم بریم و کارت زرد انگلیسی رو تکمیل کنیم؟ یا صبر کنیم نزدیک به زمان مصاحبه؟
ضمنا ما تهران نیستیم و از مرکز بهداشت شهرستان کارت زرد انگلیسی رو خواهیم گرفت
باتشکر
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان