کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2016-01-30 ساعت 00:43)hamiham007 نوشته:  سلام وممنون از پاسختون.دخترم باید تو مارچ واکسن مرحله ۲ رو بزنه و ما توی می داریم میریم.همه سوال های من هم برای اینه که این ۴۰ روز تاخیر براش مشکلی پیش نمیاره ؟یا اونجا میخواد بره مدرسه ایراد نمیگرن؟
ببخشید میتونم بپرسم واکسن آبله مرغان چند مرحله است و با چه فاصله زمانی باید تزریق بشه؟؟؟

CN: 2016AS46XX >>> FIRST LETTER: MAY 10 >>> DS-260: JUNE 4 >>PERSON: 3 >
 Abu Dhabi>>> CURRENT: 25 Jan                                   E
تشکر کنندگان:
(2016-01-30 ساعت 00:43)hamiham007 نوشته:  سلام وممنون از پاسختون.دخترم باید تو مارچ واکسن مرحله ۲ رو بزنه و ما توی می داریم میریم.همه سوال های من هم برای اینه که این ۴۰ روز تاخیر براش مشکلی پیش نمیاره ؟یا اونجا میخواد بره مدرسه ایراد نمیگرن؟
نكته اي كه ميخواستم بگم قبلتر و فراموش كردم اين بود كه سفارت مديكال شما رو تائيد كرده كه ويزا بهتون داده وگرنه اگه مشكلي داشت بهتون ويزا تعلق نميگرفت پس نگران نباشيد
در ضمن همينجا تو ايران شما مگه واكسن هارو نزديد براي بچتون چون جزو ضروريات هست و مطمئنم كه تزريق كرديد پس نگراني تون رو متوجه نميشم اگه موردي بود مديكال اونجا بهتون ميگفتند
ته تهش ميريد اونجا نياز بود ميزنيد دگ
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
تشکر کنندگان: j.modarres
ببخشید میتونم بپرسم واکسن آبله مرغان چند مرحله است و با چه فاصله زمانی باید تزریق بشه؟؟؟
––––––------------------
واكسن آبله فكر ميكنم يك مرحله بيشتر نداشته باشه براي بزرگسالان ،براي كودكان دوستمون كه ميفرمايند دو مرحله اي هست بايد از مراكز پزشكي بپرسيد
ولي داستاني كه هست مديكال آنكارا براي همه يكبار تزريق ميكنه
لاتارى ، درس صبورى، تغيير و قطع وابستگى هاست و بيانگر اينه كه انسان هرچيزي رو كه بتونه تصور كنه قطعا بهش ميرسه!

طلب خير براي همه دوستان
(2016-01-29 ساعت 14:33)Siamak.k نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 14:17)farnaz100 نوشته:  منم سوال دوستمون رو داشتم. دختر منم تو مدیکال واکسن ابله زده و الان نوبت دومش رو باید بزنه. اگه جایی رو سراغ داشتین ممنون میشم رهنمایی کنید.

سلام خدمت شما

من وقتی به درمانگاه فرشته مراجعه کردم برای تزریق واکسن MMR از دکتر در رابطه با واکسن آبله سوال کردم و ایشون گفتن که تا قبل از اینکه دلار خیلی گرون بشه واکسن رو با قیمت 100 تومن از امارات وارد میکردن و اینجا 120 تومن تزریق میکردن ولی از چند سال پیش که دلار گرون شد دیگه براشون صرف نمیکنه چون هزینش چیزی حدود چهار برابر شده . البته فکر میکنم با کمی جستجو بتونید در مطب های خصوصی پیدا کنید .
در هر صورت توصیه بنده اینه که وقتی تشریف بردید نوبت دوم رو اونجا بزنید برای فرزندتون

موفق باشید

سیامک خان ممنون از پاسختون
متاسفانه ویزای ما هنوز نیومده و حدود 20 روز دیگه هم موعد نوبت دوم واکسنه. هزینه برام مهم نیست فقط چون واکسنیه که بصورت عمده وارد نمیشه و تعداد معدودی بصورت شخصی وارد میشه نگران سالم بودن واکسن هستم چون شرایط نگهداری خاص داره. نهایتا فکر کنم مجبور شیم تو مطب خصوصی بزنیم.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
 ارسال فرم:  31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول)  - 16دسامبر(نفردوم)  - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) -  24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم)   -20جولای   -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...

تشکر کنندگان: Siamak
لطفا اگر مطبی پیدا کردید و از تاریخ مصرف و سلامت واکسن مطمئن شدید اطلاع رسانی بفرمایید. ممنون از لطفتون
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
دوستان سلام ما امروز مديكال بوديم با بچه يازده ماهه دو واكسن اضافي براي بچه زدن يكي انفلوانزا يكي پنوموكك كفتن اجباريه براي بچه هاي بالاي شش ماه اگه تو ايران اين واكسنها هست بزنين يك ماه قبل مصاحبه چون دونه اي دويست وپنجاه ازتون ميگيرن انفلوانزا كه هست ولي پنوموكك فكر نكنم باشه از بچه هم ازمايش خون نگرفتن جواب ازمايش رو هم  گفتن پس فردا هشت شب اماده هست
(2016-01-31 ساعت 00:21)مريم احساني نوشته:  دوستان سلام ما امروز مديكال بوديم با بچه يازده ماهه دو واكسن اضافي براي بچه زدن يكي انفلوانزا يكي پنوموكك كفتن اجباريه براي بچه هاي بالاي شش ماه اگه تو ايران اين واكسنها هست بزنين يك ماه قبل مصاحبه چون دونه اي دويست وپنجاه ازتون ميگيرن انفلوانزا كه هست ولي پنوموكك فكر نكنم باشه از بچه هم ازمايش خون نگرفتن جواب ازمايش رو هم  گفتن پس فردا هشت شب اماده هست

سلام دوست عزیز
قیمت واکسن آنفولانزا  100 درهم و پنوموکوک به قیمت 400 درهم هست و در ایران فکر میکنم فقط آنفولانزا رو میشه زد.
شماره کیس: **2016AS20 » تاریخ رویت قبولی: May-23-۲۰۱۵ » کنسولگری: Abu Dhabi <- Ankara تعداد افرادکیس : 5 نفر
 ارسال فرم:15-Jul-28 » کارنت:15-Aug-12 » نامه دوم:15-Nov-17 » مصاحبه:2016-Jan-14  » وضعیت:AP
آپدیتهای سیس: 14 و 15 و 20 و 21 و 25 ژانویه و 15مارچ و 20 آوریل- آپدیت سایت ابوظبی: 14 ژانویه
تشکر کنندگان: پرسپولیس6
سلام دوستان، من  چند تا سوال داشتم
این آقای دکتر کومار شوکلا همون آقای هندی هستن که در بیمارستان دیرا مستقر هستن؟ 
ایشون فقط کارهای مدیکال رو انجام میدن؟
هر پزشکی که در این بیمارستان هست یک صفحه اختصاصی داره برای وقت گرفتن، راه درست اینه که از صفحه شخصی هر پزشک برای گرفتن وقت استفاده بشه یا راه دیگه ای هم وجود داره؟
ممنون میشم بهم کمک کنید
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 11:18)j.modarres نوشته:  
(2016-01-31 ساعت 00:21)مريم احساني نوشته:  دوستان سلام ما امروز مديكال بوديم با بچه يازده ماهه دو واكسن اضافي براي بچه زدن يكي انفلوانزا يكي پنوموكك كفتن اجباريه براي بچه هاي بالاي شش ماه اگه تو ايران اين واكسنها هست بزنين يك ماه قبل مصاحبه چون دونه اي دويست وپنجاه ازتون ميگيرن انفلوانزا كه هست ولي پنوموكك فكر نكنم باشه از بچه هم ازمايش خون نگرفتن جواب ازمايش رو هم  گفتن پس فردا هشت شب اماده هست

سلام دوست عزیز
قیمت واکسن آنفولانزا  100 درهم و پنوموکوک به قیمت 400 درهم هست و در ایران فکر میکنم فقط آنفولانزا رو میشه زد.
من پسرمو امروز برده بودم دکتر تومطب دکتر یک تبلیغی بود با این مضمون:پدر و مادر اگر من را دوست دارید من رو واکسینه کنید.بعد پائینش هم زده بود واکسن پنوموکوک
از دکترش پرسیدم گفت مثل اینکه هلال احمر آورده باید خودتون بخرید بیارید ما براش تزریق کنیم.

تشکر کنندگان: j.modarres ، پرسپولیس6
(2016-01-30 ساعت 09:26)Interuniversal نوشته:  ببخشید میتونم بپرسم واکسن آبله مرغان چند مرحله است و با چه فاصله زمانی باید تزریق بشه؟؟؟
––––––------------------
واكسن آبله فكر ميكنم يك مرحله بيشتر نداشته باشه براي بزرگسالان ،براي كودكان دوستمون كه ميفرمايند دو مرحله اي هست بايد از مراكز پزشكي بپرسيد
ولي داستاني كه هست مديكال آنكارا براي همه يكبار تزريق ميكنه
واکسن آبله مرغان دو مرحله است با فاصله زمانی یک ماه

تشکر کنندگان:
البته برای ما فاصله زمانیش ۳ ماهه است
شماره کیس  2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه:  ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت: 
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 14:42)گل کو نوشته:  سلام دوستان، من  چند تا سوال داشتم
این آقای دکتر کومار شوکلا همون آقای هندی هستن که در بیمارستان دیرا مستقر هستن؟ 
ایشون فقط کارهای مدیکال رو انجام میدن؟
هر پزشکی که در این بیمارستان هست یک صفحه اختصاصی داره برای وقت گرفتن، راه درست اینه که از صفحه شخصی هر پزشک برای گرفتن وقت استفاده بشه یا راه دیگه ای هم وجود داره؟
ممنون میشم بهم کمک کنید

دوست گرامی
شما نیازی به گرفتن وفت قبلی از NMC دوبی ندارید ولی بنده نگرانیتون رو درک میکنم چون خود منم با اینکه این مطلب رو تو تاپیک دوستان 2015 بارها خونده بودم جهت اطمینان خاطر قبل مصاحبه یه ایمیل واسه NMC  فرستادم و توی اون اسامی و سن و تاریخ مصاحبه رو ارسال و درخواست تعیین وقت قبلی کردم و یه پاسخ ایمیل روتین نیز دریافت نمودم. هرچند زمانی که اونجا رفتم هیچ نیازی به اخذ وقت قبلی حس نشد و پروسه ی روتین مدیکال برای ما نیز مشابه دوستانی که وقت قبلی هم نگرفته بودن طی شد و حتی بعضی اوقات کار اونا سریعتر از ما انچام شد .
ضمنا نیازی به ارسال ایمیل به صفحه ی اختصاصی پزشکان نمیباشد
ایمیل آدرس NMC دبی و نمونه ی متن ارسالی نیز در صفحات اولیه ی این تاپیک موجود است.
کامیاب باشید
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: barfi1 ، گل کو
سلام به همه ی دوستان
من امروز برای گرفتن کارت واکسن بین الملل به پاستور تجریش رفتم. پزشکی  که اونجا بود به من گفت نیازی نیست 3 نوبت هپاتیت رو بزنی چون تو کارت واکسن دوران نوزادیم هر 3 نوبتشو زده بودم و فقط گفت ما برات یک نوبتشو میزنیم و اون قبلی ها رو به عنوان یادآور توی کارت بین الملل وارد میکنه. حالا می خواستم بدونم که مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی مهم نیست من 3 نوبتشو نزنم؟
شماره کیس: 2016AS000065xx
تاریخ رویت قبولی: 8May2015
کنسولگری: Ankara تغییرش دادن به ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس : فقط خودم
ارسال فرمهای سری اول: 25June2015
کارنت شدن کیس: 9March2016
مصاحبه: 23May2016
دریافت کلیرنس:--------
دریافت ویزا:25MAY2016
ورود به آمریکا:14SEP2016
دریافت گرین کارت: NOV2016
جمع تقریبی هزینه‌ها:
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 22:01)marysa نوشته:  سلام به همه ی دوستان
من امروز برای گرفتن کارت واکسن بین الملل به پاستور تجریش رفتم. پزشکی  که اونجا بود به من گفت نیازی نیست 3 نوبت هپاتیت رو بزنی چون تو کارت واکسن دوران نوزادیم هر 3 نوبتشو زده بودم و فقط گفت ما برات یک نوبتشو میزنیم و اون قبلی ها رو به عنوان یادآور توی کارت بین الملل وارد میکنه. حالا می خواستم بدونم که مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی مهم نیست من 3 نوبتشو نزنم؟
دوست عزیز
به هیچ وجه مشکلی نداره . نگران نباشید. واکسنه یادآوره...
F4 Category‎
PD ‎2008
‎Case ‎No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar

کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری  حتما" صدبرابرشو میگیری
تشکر کنندگان: nimashariat ، marysa
دوستان عزیز اطلاع دارین تو شیراز برای واکسن ها اول باید کجا بریم ممنون میشم راهنمایی کنید
کیس نامبر:2016As 60##      تعداد اعضا: 3نفر.        سفارت :  انکارا  انتقال به ابوظبی.   ارسال فرمها: 17june
مصاحبه :هفته دوم می
خودم ودخترم یک ضرب
همسر:کلیرنس. سربازی و کار دولتی
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان