موضوعها: 0
رتبه:
2
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان عزیز سلام و شادباش به مناسبت بازگشایی مجدد سایت مهاجرسرا
دوستان یک سئوال
آیا تاریخ تکمیل کارت زرد در ایران مهم است؟
مصاحبه ما احتمالا و انشالله حدود 4 ماه دیگه ست اما تقریبا بجز یک دوز باقیمانده از واکسن هپاتیت که حدود 20 روز دیگه تزریق خواهد شد تمام واکسنها انجام شده و نامه های مربوطه هم از مراکز درمانی دریافت شده است
فقط سئوالم اینه که 20 روز دیگه که هپاتیت رو هم زدیم بریم و کارت زرد انگلیسی رو تکمیل کنیم؟ یا صبر کنیم نزدیک به زمان مصاحبه؟
ضمنا ما تهران نیستیم و از مرکز بهداشت شهرستان کارت زرد انگلیسی رو خواهیم گرفت
باتشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منظور من اين بود كه اگه من بيماري خاصي داشتم كلينيك به من اطلاع ميداد يا نه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-13 ساعت 22:44)sf_home81 نوشته: دوستان عزیز سلام و شادباش به مناسبت بازگشایی مجدد سایت مهاجرسرا
دوستان یک سئوال
آیا تاریخ تکمیل کارت زرد در ایران مهم است؟
مصاحبه ما احتمالا و انشالله حدود 4 ماه دیگه ست اما تقریبا بجز یک دوز باقیمانده از واکسن هپاتیت که حدود 20 روز دیگه تزریق خواهد شد تمام واکسنها انجام شده و نامه های مربوطه هم از مراکز درمانی دریافت شده است
فقط سئوالم اینه که 20 روز دیگه که هپاتیت رو هم زدیم بریم و کارت زرد انگلیسی رو تکمیل کنیم؟ یا صبر کنیم نزدیک به زمان مصاحبه؟
ضمنا ما تهران نیستیم و از مرکز بهداشت شهرستان کارت زرد انگلیسی رو خواهیم گرفت
باتشکر
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکلی براتون پیش بیاد. البته مهم تاریخ تزریق واکسنهاست.
کیس نامبر:2016AS0000046xx
رویت قبولی: May 2, 2015
ارسال فرم: May 28, 2015
کارنت شدن: january 09 .2016
تعداد افراد: ۱ خودم تنها
نامه ی دوم: 2016 january 26
محل سفارت: ایروان توسط kcc تغییر داده شد به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2016 8 march
دریافت ویزا: یکضرب 10/03/2016
تاریخ کلیرنس: ....
دریافت گرین کارت: بعد از ورود به آ م ری ک ا
اولین ورود به آمریکا: نهایتا تا august 2016
مقصد : UTAH
جمع تقریبی مخارج تاحالا : محاسبه نکردم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان....کسی اطلاع داره که اگر بخواهیم جواب آزمایشات پزشکی در ابوظبی یا دبی رو به صورت فوری یعنی همون روز یا فرداش بگیریم چقدر پول اضافه باید بپردازیم؟
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-18 ساعت 15:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-18 ساعت 15:24 توسط farzaneh_saremi.)
دوستان....کسی اطلاع داره که اگر بخواهیم جواب آزمایشات پزشکی در ابوظبی یا دبی رو به صورت فوری یعنی همون روز یا فرداش بگیریم چقدر پول اضافه باید بپردازیم؟
[/quote]
فکر کنم 150 تا 200 دلار اضافه باید بدید
[/quote]
تشکر میکنم....فقط عذر میخوام پول اضافه را به دلار میگیرند یا منظورتون 100 درهم بوده؟
case number:201600004000 - تعداد افراد کیس: 1 نفر- سفارت: آنکارا تغییر به ابوظبی- مصاحبه: 29 فوریه- وضعیت: AP به خاطر نداشتن کار دولتی یا سربازی یا هیچ چیز دیگه! - آپدیت :1 مارچ
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز کسی راجع به واکسن آبله مرغان اطلاعاتی داره؟دختر من یکبار توی مدیکال زده و برای بار دوم که ۳ ماه بعد میشه (اوایل فروردین) هیچ جایی تو ایران (حتی پاستور) میگن این واکسن رو نداریم.با توجه به اینکه ما توی اردیبهشت میخوایم بریم راهنمایی بفرمایید چه باید کرد؟ بریم آمریکا نوبت دوم رو بزنیم؟
شماره کیس 2016as16xx
تاریخ رویت قبولی: 14 جولای 2015
کنسولگری: ابوظبی
تعداد افراد منظور در کیس :۳
ارسال فرمهای سری اول: ۱۷ جولای
کارنت شدن کیس:اکتبر
مصاحبه: ژانویه ۲۰۱۶
دریافت ویزا: یکضرب
ورود به آمریکا: می ۲۰۱۶ بوستون
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینهها: تا حالا ۳۰ میلیون ناقابل
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-28 ساعت 19:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-28 ساعت 20:02 توسط پرسپولیس6.)
(2016-01-28 ساعت 19:05)Siamak.k نوشته: (2016-01-28 ساعت 18:48)hamiham007 نوشته: دوستان عزیز کسی راجع به واکسن آبله مرغان اطلاعاتی داره؟دختر من یکبار توی مدیکال زده و برای بار دوم که ۳ ماه بعد میشه (اوایل فروردین) هیچ جایی تو ایران (حتی پاستور) میگن این واکسن رو نداریم.با توجه به اینکه ما توی اردیبهشت میخوایم بریم راهنمایی بفرمایید چه باید کرد؟ بریم آمریکا نوبت دوم رو بزنیم؟
طبق فرمایش خودتون داخل ایران این واکسن موجود نیست مگر اینکه پزشک بصورت آزاد وارد کنه و تزریق کنه که هزینش خیلی بالاست و مطمئن هم نیست .پس بهتره وقتی تشریف بردید اونجا بزنید .
دوست گرامی
زمانی که ما در انستیتو پاستور شمیران بودیم از دکتر اونجا خواستم که تموم واکسنارو برامون بزنه (نگران نقص پرونده بودم)
ایشون گفتند مگه شما و بچه ها آبله مرغون نگرفتید؟ گفتم چرا . گفت پس واسه چی میخوای نفری 400 هزارتومن پول واکسن بدی ؟ تست آنتی بادی بدهید .
اینو خدمتتون عرض کردم بخاطر تجربه عملی خودمون .
نمیدونم منظور ایشون نرخ واکسن تو ایران بود یا دوبی ؟
بازم میتونید از مرکز واکسیناسیونتون استعلام کنید. جتی فکر کنم تلفنی میتونین از پزشک مستقر در انستیتو پاستور شمیران بپرسید . خیلی برخورد دوستانه ای دارن . نگران نباشید.
موفق باشید.
F4 Category
PD 2008
Case No. ABD2010 ******
با نام کاربری sepidar
کیس لاتاری با کیس نامبر 2016xxx
تعداد نفرات 4/رویت قبولی هفته ی آخر می/ارسال فرم هفته ی اول جولای/ (دلیل تاخیر درمصاحبه)تغییر سفارت از آنکارا به ابوظبی توسط خودم/مصاحبه اوایل نوامبر/هردو دارای شغل دولتی و لیسانس غیرحساس/ برنده اصلی س ارتش/ آپدیت سفارت فردای مصاحبه/ آپدیت سیس 9 دسامبر 25 ژانویه 17 مارچ 22 مارچ/کلیرنس 22 مارچ/ ورود به نیویورک 28 اپریل/تاریخ رسیدن ssn یک هفته بعد/
تازه اول راهشه بقیه شم با خودشه/ فکرنکن هرچی از این دست بدی همونو از اون دست میگیری حتما" صدبرابرشو میگیری
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-28 ساعت 20:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-28 ساعت 20:43 توسط hamiham007.)
ممنون از دوستان عزیز.شاید سوال رو خوب نپرسیدم.منظورم این بود کسی از دوستان دکتر اطفالی رو میشناسه که این واکسن رو بزنه؟ چون وقتی ما وارد آمریکا میشیم از نوبت دوم واکسن دخترم ۴۰ روز گذشته و برای ورود به امریکا مشکلی پیش نمیاد؟
شماره کیس 2016as16xx
دریافت گرین کارت:
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-28 ساعت 22:28)Interuniversal نوشته: (2016-01-28 ساعت 20:45)hamiham007 نوشته: ممنون از دوستان عزیز.شاید سوال رو خوب نپرسیدم.منظورم این بود کسی از دوستان دکتر اطفالی رو میشناسه که این واکسن رو بزنه؟ چون وقتی ما وارد آمریکا میشیم از نوبت دوم واکسن دخترم ۴۰ روز گذشته و برای ورود به آمریکا مشکلی پیش نمیاد؟
در ابتدا تبریک میگم بابت دریافت ویزاتون
اینو بگم خدمتتون که در ابتدای ورودتون با مدیکالتون کاری ندارند فقط زمانی که بخواید کوچولو رو مدرسه ثبت نام کنید و یا دانشگاهی بخواین برین اون مدارک مدیکال و سی دی رو ازتون میگیرند.
حالا اگه براتون بسیار اهمیت داره از نظر سلامت بچه تون اینجا بگردید پیدا میکنید چون چیزی نیست که نشه با پول خرید ولی اگه نه که برید اونجا نیاز باشه بهتون میگن تزریق کنید.
منم سوال دوستمون رو داشتم. دختر منم تو مدیکال واکسن ابله زده و الان نوبت دومش رو باید بزنه. اگه جایی رو سراغ داشتین ممنون میشم رهنمایی کنید.
کیس:***2016as1
رویت قبولی:۸ may
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی
تعداد افراد: 3
ارسال فرم: 31 may
کارنت شدن :12 آگوست-
نامه دوم:30 سپتامبر
مصاحبه:23 نوامبر
وضعیت:AP
آپدیت: 25 نوامبر(کل افراد) - 15دسامبر(نفراول) - 16دسامبر(نفردوم) - 8ژانویه(نفر اول) و 25ژانویه (کل افراد) - 6 آپریل(نفراول) و 7اپریل (نفردوم) و 21آپریل تبدیل به or (کل افراد) - 24اپریل (نامه کلیری)
از نفر دوم رزومه خواسته شد و از حالت or خارج شد.
15می (نفر دوم) -20جولای -21جولای و تبدیل به or (نفردوم)...29 جولای (ایمیل کلیری نفر دوم)
دریافت ویزا: 9 می (نفر اول و سوم)...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وممنون از پاسختون.دخترم باید تو مارچ واکسن مرحله ۲ رو بزنه و ما توی می داریم میریم.همه سوال های من هم برای اینه که این ۴۰ روز تاخیر براش مشکلی پیش نمیاره ؟یا اونجا میخواد بره مدرسه ایراد نمیگرن؟
شماره کیس 2016as16xx
دریافت گرین کارت: