موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 09:10)shervin56 نوشته: دوستان يه سوال داشتم
اسم خانم من بعنوان برنده در اومده و ما زير مجموعه اون هستيم . در زمان تكميل فرم و يا مصاحبه مشخصات خدمت سربازي من نياز هست . چون من تو ۳ پ ا ه خدمت كردم ممكنه من رو ريجكت كنن .
من هم شرايط شما رو داشتم ،بايد بنويسي چون اگر ننويسي و بفهمن اونوقت تا ابد و الدهر اونجا راهت نميدن،.
ولي اگر نوشتي يك پروسه چك كردن هست كه ببينند شما در جاي حساسي نبودي يا سمت حساسي نداشتي.
موفق باشي
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدید.
برادر من معاف شده سربازی رو به خاطر اینکه پدرم کارمند بود در نیروی دریایی و در زمان جنگ در جنوب بودیم به خاطر همین خدمت منطقه جنگی برای پدرم محسوب شد و برادرم معاف شد
حالا توی فرم اون قسمت که میخواد دلیل نرفتن سربازی رو بنویسیم، این دلیل ممکنه مشکلی ایجاد کنه. اینم اضافه کنم که پدرم 3 ساله که بازنشست شدن. چی بنویسیم حساسیت کمتری رو برمی انگیزه؟
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 10:19)rosarad نوشته: دوستان ممنون میشم به این سوالم هم جواب بدید.
برادر من معاف شده سربازی رو به خاطر اینکه پدرم کارمند بود در نیروی دریایی و در زمان جنگ در جنوب بودیم به خاطر همین خدمت منطقه جنگی برای پدرم محسوب شد و برادرم معاف شد
حالا توی فرم اون قسمت که میخواد دلیل نرفتن سربازی رو بنویسیم، این دلیل ممکنه مشکلی ایجاد کنه. اینم اضافه کنم که پدرم ۳ ساله که بازنشست شدن. چی بنویسیم حساسیت کمتری رو برمی انگیزه؟
پاريز تراول مشاور خوبيه
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال برام پیش اومده. آمریکا که نه سفارتی اینجا داره و نه کنسولگری و نه کلا هیچ رابطهی سیاسی. بعد چجوری اینهمه کیس های مختلف رو که توی ایران هست بررسی میکنن؟؟
چون حداقل سالیانه چند هزار کیس هست؟
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 10:48)r.bazargan نوشته: (2015-05-11 ساعت 10:40)hamed.fa نوشته: دوستان یه سوال برام پیش اومده. آمریکا که نه سفارتی اینجا داره و نه کنسولگری و نه کلا هیچ رابطهی ۳۰ یا C. بعد چجوری اینهمه کیس های مختلف رو که توی ایران هست بررسی میکنن؟؟
چون حداقل سالیانه چند هزار کیس هست؟
برای برندگان که در ایران ساکنند سه سفارت : ابوظبی آنکارا و ایروان
یعنی برندگان تشریف میبرند به یکی از این سه سفارت
منظورم اینه که چجوری در مورد ما در ایران اطلاعات بدست میارن؟
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همتون من امسال قبول شدم و سوال دارم
خواااااااااااااااهشا جواب بدین
تو فرم دی -اس 260 باید آدرس اسپانسر و جایی که میخواهیم بمونیم یکی باشه؟
نمیشه یه جا جدا از اسپانسرم بمونم؟
تا کی وقت دارم فرم رو ارسال کنم؟
من قبلا تا صفحه 5 رو پر کردم اما چون هنوز اسپانسر رو تعیین نکرده بودم بقیشو پر نکردم و صفحه رو بستم.مشکلی پیش میاد؟5صفحه ای که پر کردم رو سیو کرده بود
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-11 ساعت 11:12)ferial3003 نوشته: سلام به همتون من امسال قبول شدم و سوال دارم
خواااااااااااااااهشا جواب بدین
تو فرم دی -اس 260 باید آدرس اسپانسر و جایی که میخواهیم بمونیم یکی باشه؟
نمیشه یه جا جدا از اسپانسرم بمونم؟
تا کی وقت دارم فرم رو ارسال کنم؟
من قبلا تا صفحه ۵ رو پر کردم اما چون هنوز اسپانسر رو تعیین نکرده بودم بقیشو پر نکردم و صفحه رو بستم.مشکلی پیش میاد؟۵صفحه ای که پر کردم رو سیو کرده بود
سلام و تبریک بابت قبولی شما
دوست عزیز اگر اسپانسر ندارید میتونید نامه تمکن مالی از بانک بگیرید و روز مصاحبه با خودتون ببرید البته باز دوستان با تجربه شما رو کامل راهنمایی خواهند کرد البته اگر آموزش پر کردن فرم رو نگاه بکنید فکر کنم کامل توضیح داده شده
شماره کیس: ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا: یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
در ضمن در این تاپیک هم در مورد نداشتن اسپانسر توضیح داده شده:
http://www.mohajersara.com/Thread-%D9%86...8%A7--7064
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. قسمتي از فرم پرسيده آيا نام دوم داريد. اگر من را در خانه با نام ديگه اي صدا ميكنند بايد بگم؟ ضمن اينكه اين اسم كوچك را به عنوان نام هنري در اثارم استفاده كردم. لطفا راهنمايي كنيد.
رتبه:
12
6 تشکر در 1 ارسال
(2015-05-11 ساعت 11:48)ُثمين نوشته: سلام. قسمتي از فرم پرسيده آيا نام دوم داريد. اگر من را در خانه با نام ديگه اي صدا ميكنند بايد بگم؟ ضمن اينكه اين اسم كوچك را به عنوان نام هنري در اثارم استفاده كردم. لطفا راهنمايي كنيد.
دوست عزیز ببینید اینجور برای شما توضیح بدم : مثلا اسم کسی X هستش ولی همه اونو به اسم Y میشناسن در صورتی که هم در شناسنامه و هم بقیه مدارک اسم اصلیش که Y هست ثبت شده در این صورت باید شخص در قسمتی که Middle name رو میخواد باید اسم Y رو وارد بکنه و در قسمت First Name نام X که اسم اصلیش هست رو وارد بکنه در ضمن شما در موقع ثبت نام فرم رو چجوری پر کردی بر اساس اون مشخصاتت رو پر کن
امیدوارم موفق باشی