کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-11 ساعت 16:39)kourosh8 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال خیلی مهم اینکه بالاخره لازمه ترجمه مدارک توسط دادگستری تایید بشه یا فقط ترجمه کافیه؟ و سوال بعدی گواهی ۲ سال تجربه کاری رو من گرفتم ایا ترجمه کافیه یا باید اون ببرم جایی مهر و امضا بشه حتما؟
ببخشید میدونم سوالات تکراریه ولی من هردو جواب بله خیر رو دیدم تو سایت بخاطر همین نمیدونم چیکار کنم کسی هست اطلاعات دقیقی در این مورد داشته باشه؟

دوست عزیز فقط مهر دارالترجمه برای مدارک شما کافیه. تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه برا کسانی لازمه که قراره ویزای تحصیلی بگیرن یا اونجا تصمیم به ادامه تحصیل دارن. پس برا لاتاری لزومی نداره.
در مورد گواهی اشتغال بله باید ترجمه بشه ولی برای کسانی لازمه که مدرک تحصیلیشون زیر دیپلمه که اونم شرایط خاص خودش رو میطلبه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: Kaveh ، آلیس-1980
دوستان پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی می کنم که سوال تکراری می پرسم.
((من فوق لیسانس هستم و میخواستم بدونم تو گزینه Highest level of education completed چه آیتمی رو باید انتخاب کنم؟))
دفعه قبل تو پاسخه سوالم گذاشته بودید که این سوال و از پاریز تراول بکنم. طی دو نوبت خودم و همسرم تماس گرفتند که دفعه اول به من گفتن Advance Degree و دفعه دوم به خانومم گفتن University Degree
موندم چه کنم؟؟؟
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015-  تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: Big GrinCool - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 17:35)aligeocivil نوشته:  دوستان پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی می کنم که سوال تکراری می پرسم.
((من فوق لیسانس هستم و میخواستم بدونم تو گزینه Highest level of education completed چه آیتمی رو باید انتخاب کنم؟))
دفعه قبل تو پاسخه سوالم گذاشته بودید که این سوال و از پاریز تراول بکنم. طی دو نوبت خودم و همسرم تماس گرفتند که دفعه اول به من گفتن Advance Degree و دفعه دوم به خانومم گفتن University Degree
موندم چه کنم؟؟؟

من گزینه University Degree رو نوشتم و برا مصاحبه هم به مشکلی نخوردم
تشکر کنندگان: aligeocivil
سلام دوستان
در مورد محل های اقامت از 16 سالگی تا به الان، من جدد 7-8 ماه خارج از ایران بودم. آیا این رو هم باید بنویسم یا لزومی نداره؟
ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 18:17)Rira_1982 نوشته:  سلام دوستان
در مورد محل های اقامت از 16 سالگی تا به الان، من جدد ۷-۸ ماه خارج از ایران بودم. آیا این رو هم باید بنویسم یا لزومی نداره؟
ممنون

بله حتمآ دوست عزیز. کلآ هر جایی بیشتراز 6 ماه اقامت داشتین باید پلیس رکورد اون کشور رو تهیه و ارائه کنید
تشکر کنندگان: Memolk
(2015-05-11 ساعت 17:46)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-11 ساعت 17:35)aligeocivil نوشته:  دوستان پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی می کنم که سوال تکراری می پرسم.
موندم چه کنم؟؟؟

من گزینه University Degree رو نوشتم و برا مصاحبه هم به مشکلی نخوردم

من تو صحه قبل کامل جوابتون و دادم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 18:17)Rira_1982 نوشته:  سلام دوستان
در مورد محل های اقامت از 16 سالگی تا به الان، من جدد ۷-۸ ماه خارج از ایران بودم. آیا این رو هم باید بنویسم یا لزومی نداره؟
ممنون
بله حتما بنویس

تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 17:18)hadir نوشته:  دوستان در پیشفرم ds 260 یک قسمتی هست که توی توضیحات فارسی نبود به عنوان beneficiary id این چی هستش ایا اصلا برای برندگان لاتاری هست؟ میشه توضیح بدید
[/php]
[/quote]
من یادم نمیاد همچین فیلدی رو
میشه اسکرین شاتشو بزاری ببینم چیه
تشکر کنندگان: shahabjafari
من در اون کشور منزل خواهرم اقامت داشتم و پلیس رکوردی ندارم که ارائه بدم
چکار باید کرد؟
با سلام
من مدرس دانشگاه آزاد هستم.یکی از یرندگان سال قبلی به من گفت اشارای بهش نکنم چه در فرم D 260 و چه روز مصاحبه. چون باعث افزایش زمان بررسی میشه یا به عبارتی FBI Check میخوره میخواستم نظر دوستان رو بدونم.ممنونم.
(2015-05-11 ساعت 18:39)Rira_1982 نوشته:  من در اون کشور منزل خواهرم اقامت داشتم و پلیس رکوردی ندارم که ارائه بدم
چکار باید کرد؟

پلیس رکورد برای اونهاییه که توی یه کشور دیگه زندگی می کنن و برای ایرانی ها لازم نیست...شما فقط دوره ای را که توی کشوری که بودید تاریخش را دقیق وارد کنید...حی اگر شهر دیگه ای بیشتر از 6 ماه زندگی کردید
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، shahabjafari
(2015-05-11 ساعت 18:57)amir2016 نوشته:  با سلام
من مدرس دانشگاه آزاد هستم.یکی از یرندگان سال قبلی به من گفت اشارای بهش نکنم چه در فرم D 260 و چه روز مصاحبه. چون باعث افزایش زمان بررسی میشه یا به عبارتی FBI Check میخوره میخواستم نظر دوستان رو بدونم.ممنونم.
اگه AP بخورین 100% چک میشین و چکم بشین معلوم میشه مدرس بودین
و میگن چرا اعلام نکردین
من که باشم میگم چون چیزه خاصی نیست از این بدتراشم اعلام کردنو ویزا گرفتن
ولی ازاین کمتراش اعلام نکردنو ریجکت شدن
باز میل خودتونه
تشکر کنندگان: hamed.fa ، َalikh
سلام دوستان

کیسی که دو نفر داخش هست. اگر مثلا فرم نفر اول یعنی شخص برنده رو ارسال کنیم .اما فرم نفر دوم دیرتر ارسال بشه مثلا یک ماه بعد مشکلی میخوره ؟ یعنی جفتشون با هم مصاحبه نمیرن؟
یه مورد دیگه اگر توی فرم برای یک نفر سفارت رو امارت انتخاب کرد و برای نفر دیگه پیش فرض رو تغییر ندیم احتمال داره که هر کس یک وقت جدا و یک سفارت جدا بهش بخوره؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 18:57)amir2016 نوشته:  با سلام
اگه کار ثابت و اصلیتونه حتما بگین ولی اگه کار پاره وقته خیلی مهم نیست هرچند توصیه میکنم بگین بخصوص اگه کیستون پایینه
تشکر کنندگان:
(2015-05-11 ساعت 17:18)hadir نوشته:  دوستان در پیشفرم ds 260 یک قسمتی هست که توی توضیحات فارسی نبود به عنوان beneficiary id این چی هستش ایا اصلا برای برندگان لاتاری هست؟ میشه توضیح بدید
beneficiary ID مربوط به کیسهای لاتاری نیست
برای تایید و ارسال فرم، فقط کیس نامبر و شماره پاسپورت نیازه
تشکر کنندگان: َalikh ، m.ghoreishi ، آلیس-1980 ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان