موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 16:39)kourosh8 نوشته: دوستان عزیز یه سوال خیلی مهم اینکه بالاخره لازمه ترجمه مدارک توسط دادگستری تایید بشه یا فقط ترجمه کافیه؟ و سوال بعدی گواهی ۲ سال تجربه کاری رو من گرفتم ایا ترجمه کافیه یا باید اون ببرم جایی مهر و امضا بشه حتما؟
ببخشید میدونم سوالات تکراریه ولی من هردو جواب بله خیر رو دیدم تو سایت بخاطر همین نمیدونم چیکار کنم کسی هست اطلاعات دقیقی در این مورد داشته باشه؟
دوست عزیز فقط مهر دارالترجمه برای مدارک شما کافیه. تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه برا کسانی لازمه که قراره ویزای تحصیلی بگیرن یا اونجا تصمیم به ادامه تحصیل دارن. پس برا لاتاری لزومی نداره.
در مورد گواهی اشتغال بله باید ترجمه بشه ولی برای کسانی لازمه که مدرک تحصیلیشون زیر دیپلمه که اونم شرایط خاص خودش رو میطلبه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی می کنم که سوال تکراری می پرسم.
((من فوق لیسانس هستم و میخواستم بدونم تو گزینه Highest level of education completed چه آیتمی رو باید انتخاب کنم؟))
دفعه قبل تو پاسخه سوالم گذاشته بودید که این سوال و از پاریز تراول بکنم. طی دو نوبت خودم و همسرم تماس گرفتند که دفعه اول به من گفتن Advance Degree و دفعه دوم به خانومم گفتن University Degree
موندم چه کنم؟؟؟
شماره کیس: 51XX - تاریخ رویت قبولی: 7May2015 - کنسولگری: ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر
ارسال فرمهای سری اول: 22May2015- تاریخ کارنت شدن : 8Feb2016 - تاریخ مصاحبه:17APR2016 - آپدیتها: 19 , 21 آپریل و 6 ، 12 ژوین (تبدیل به Or)
تاریخ کلیرنس:.... - اولین سفر به آمریکا: - وضعیت کیس ( ارشد عمران - شرکت خصوصی- معاف)
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 17:35)aligeocivil نوشته: دوستان پیشاپیش از حضورتون عذرخواهی می کنم که سوال تکراری می پرسم.
((من فوق لیسانس هستم و میخواستم بدونم تو گزینه Highest level of education completed چه آیتمی رو باید انتخاب کنم؟))
دفعه قبل تو پاسخه سوالم گذاشته بودید که این سوال و از پاریز تراول بکنم. طی دو نوبت خودم و همسرم تماس گرفتند که دفعه اول به من گفتن Advance Degree و دفعه دوم به خانومم گفتن University Degree
موندم چه کنم؟؟؟
من گزینه University Degree رو نوشتم و برا مصاحبه هم به مشکلی نخوردم
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
در مورد محل های اقامت از 16 سالگی تا به الان، من جدد 7-8 ماه خارج از ایران بودم. آیا این رو هم باید بنویسم یا لزومی نداره؟
ممنون
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-11 ساعت 18:17)Rira_1982 نوشته: سلام دوستان
در مورد محل های اقامت از 16 سالگی تا به الان، من جدد ۷-۸ ماه خارج از ایران بودم. آیا این رو هم باید بنویسم یا لزومی نداره؟
ممنون
بله حتمآ دوست عزیز. کلآ هر جایی بیشتراز 6 ماه اقامت داشتین باید پلیس رکورد اون کشور رو تهیه و ارائه کنید
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
من در اون کشور منزل خواهرم اقامت داشتم و پلیس رکوردی ندارم که ارائه بدم
چکار باید کرد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدرس دانشگاه آزاد هستم.یکی از یرندگان سال قبلی به من گفت اشارای بهش نکنم چه در فرم D 260 و چه روز مصاحبه. چون باعث افزایش زمان بررسی میشه یا به عبارتی FBI Check میخوره میخواستم نظر دوستان رو بدونم.ممنونم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیسی که دو نفر داخش هست. اگر مثلا فرم نفر اول یعنی شخص برنده رو ارسال کنیم .اما فرم نفر دوم دیرتر ارسال بشه مثلا یک ماه بعد مشکلی میخوره ؟ یعنی جفتشون با هم مصاحبه نمیرن؟
یه مورد دیگه اگر توی فرم برای یک نفر سفارت رو امارت انتخاب کرد و برای نفر دیگه پیش فرض رو تغییر ندیم احتمال داره که هر کس یک وقت جدا و یک سفارت جدا بهش بخوره؟