کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
دوستان لطف سوال و جواب هارو به صورت فارسي درج كنن
موفق باشيد Smile
تشکر کنندگان: m.ghoreishi
(2015-05-21 ساعت 11:11)ben123 نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 11:27)َalikh نوشته:  
(2015-05-20 ساعت 09:42)ben123 نوشته:  آقا من گواهی فوت پدرم رو ندارم
همسرم هم گواهی فوت پدرش رو نداره.
این واقعا لازمه؟
روحشون شاد
نه بابا کی گفته گواهی فوت میخان ؟؟؟!!!!
آقا سو پیشینه استرالیا به کجا رسید؟

توو فرم pdf قبل از مصاحبه ترکیه که توو سایت گذاشته یکی از مدارکی که زده اینه
DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE
حالا نمیدونم گواهی فوت پدرامونو باید ببریم یا نمیخواد.

دوستان واسه سفارت ترکیه قبل از مصاحبه دقیقا چی باید پست کنیم؟
اصل ترجمه ها یا کپی ترجمه ها؟
کپی خود مدارکم میخوان؟

نه دوست من
این مورد برای کسانی هست که از همسرشون طلاق گرفتن و یا همسرشون فوت کرده
نه برای پدر و مادر
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 11:13)ben123 نوشته:  دوستان واسه سفارت ترکیه قبل از مصاحبه دقیقا چی باید پست کنیم؟
اصل ترجمه ها یا کپی ترجمه ها؟
کپی خود مدارکم میخوان؟

توو فرم pdf قبل از مصاحبه ترکیه که توو سایت گذاشته یکی از مدارکی که زده اینه
DIVORCE DECREE OR DEATH CERTIFICATE
حالا نمیدونم گواهی فوت پدرامونو باید ببریم یا نمیخواد.

اصل ترجمه ها و کپی مدارک رو باید پست کنین
اصل مدارک رو باید روز مصاحبه همراهتون باشه و بهشون بدین
دوستان برای اطمینان یه نسخه دوم ترجمه رو هم میگیرن و همراهشون میبرن
البته این کار برای سفارت آنکارا فقط لازمه WinkWinkWink
موفق باشین
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، Rira_1982 ، ed2008 ، ghobad2121
(2015-05-21 ساعت 11:20)Ziba2016 نوشته:  salam baradare 16 saleye man az barandegane emsale alan k bara por kardan ds260 raftam to site rajebe madrese ye chzi neveshte bod k yekam gijemon kard
High School Education: A high school education means successful completion of a formal course of elementary and secondary education comparable to completion of a 12-year course in the United States
en yani enke bayad hatman bayad 12 sal madresaro gozaronde bashe ? chon alan taze2vom dabirestane

دوست من یکی از شرایط قبول کردن برندگان لاتاری تحصیلات شونه که باید حداقل دیپلم باشه یا معادلش سابقه کاری مورد تایید آمریکا ارائه کنید
برادر 16 ساله شما قاعدتاً دبیرستان رو تازه شروع کردن
نمیخوام انرژی منفی داده باشم و شرط تحصیلات که الزامه رو گفتم خدمتتون
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 13:19)arminbhz نوشته:  سلام
توي قسمتي كه مدرك تحصيلي فرزند رو ميپرسه، تاريخ شروع و پايان مدرك رو هم ميخواد، من الان پسرم پيش دانشگاهيه و ديپلم هم سال سوم ميدن. از مدرسه كه تاريخ شروع و پايان رو پرسيده بهش گفتن كه توي ديپلم تاريخ بصورت روز و ماه و سال نيست و گفت شروع رو اول مهر سال اول دبيرستان و تاريخ پايان رو ٣١ خرداد سال سوم بزنم. به نظر شما درست ميگه يا فقط خواسته ردمون كنه كه بريم؟

درست گفتن
تو تاریخ ها دقت کنین که با هم تداخل نداشته باشن وگرنه چند روز اینور اونورش اهمیت خاصی نداره خصوصاً برای پایان تحصیلات
تشکر کنندگان: arminbhz ، ed2008 ، ghobad2121
(2015-05-22 ساعت 00:08)varchandi نوشته:  
توي قسمتي كه مدرك تحصيلي فرزند رو ميپرسه، تاريخ شروع و پايان مدرك رو هم ميخواد، من الان پسرم پيش دانشگاهيه و ديپلم هم سال سوم ميدن. از مدرسه كه تاريخ شروع و پايان رو پرسيده بهش گفتن كه توي ديپلم تاريخ بصورت روز و ماه و سال نيست و گفت شروع رو اول مهر سال اول دبيرستان و تاريخ پايان رو ٣١ خرداد سال سوم بزنم. به نظر شما درست ميگه يا فقط خواسته ردمون كنه كه بريم؟

درست گفتن
تو تاریخ ها دقت کنین که با هم تداخل نداشته باشن وگرنه چند روز اینور اونورش اهمیت خاصی نداره خصوصاً برای پایان تحصیلات

پس يعني ميفرمايين كه همين ١ مهر و ٣١ خرداد اوكي هست ديگه؟
و يك سوال ديگه اينكه در رابطه با شغل، من الان شغل رو بازنشسته انتخاب كردم، ميخوام بدونم كه عضويت و انجام چند تا كار براي سازمانهايي مثل نظام مهندسي و اينها رو بايد به عنوان شغل بزنم يا كلا حذفشون كنم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-21 ساعت 20:32)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 15:42)Audiophile نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 01:22)styvan نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:40)calm نوشته:  [quote='ben123' pid='611726' dateline='1431622224']
سلام دوستان
قبولی ۲۰۱۶ هستم کیس نامبر 5xxx
یه جای فرم گیر کردم
من خدمتم سپاه بوده ولی کارت پایان خدمتم جدیده و تووش حرفی از سپاه نیست
درجم رزم دار یکم بوده
این سوالا واسه خدمت سربازیه توو فرم 260
چی جواب بدم؟؟؟؟ SadSad
branch of service
تو این سایت هرچی بخوای هست. دوستان دیگه ام می تونن چک کنن درست نوشتن یا نه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
به امید ویزای یک ضرب
دوستان
۱. من دو ماه آموزشی رفتم و شیش ماه تو بیمارستان بقیه الله (سپاه) خدمت کردم. بعد از مجموعا هشت ماه معافیت پزشکی گرفتم. سوالم اینه که بخش have you ever served in military رو چطور پر کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
name of country: iran
branch of service: medical (توی بخش کامپیوتر بودم باید بنویسم کامپیوتر یا چون سازمان پزشکیه همون پزشکی؟)
: Command Sergeant Major
: none
مثلا همچین چیزی؟
۲. have you belonged to ... charitable organization?
به صورت داوطلبانه در یک موسسه خیریه همکاری داشتم. باید جواب بله بدم و فیلد های مربوطه رو پر کنم؟ یا چون داوطلبانه و غیر رسمی بوده نیازی نیست؟
دوست عزیز branch of service رو باید بزنید
Iranian Revolutionary Guard Corps (IRGC
و rank/position رو باید درجتون رو بنویسید و military speciality باید کارتون که کامپیوتر بوده بنویسید.
مؤسسه ی خیریه رو من اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم نیازی باشه پر کنید.
مرسي از جوابتون. من كارت پايان خدمت ندارم و با ترجمه كارت معافيت ميرم مصاحبه. فكر كنين درست تر نيست كه اينجارو no بزنم و اگه اونجا پرسيدن توضيحات لازم رو بدم؟
Case no.: 2016AS00007XXX
تشکر کنندگان:
mishe yeki komake man kone ? baradare man alan emtehaanaye 2dovom dabirestan o mde age tabeston 3vom o jaheshi bekhone diplom begire en moshkel 12 sal o diplom hal mishe ??
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 00:17)arminbhz نوشته:  

درست گفتن

و يك سوال ديگه اينكه در رابطه با شغل، من الان شغل رو بازنشسته انتخاب كردم، ميخوام بدونم كه عضويت و انجام چند تا كار براي سازمانهايي مثل نظام مهندسي و اينها رو بايد به عنوان شغل بزنم يا كلا حذفشون كنم؟

توصیه میکنم اطلاعات اضافی ندین
اگه جایی سوابق دارین و جزو 30 سال سابقه کاریتون بوده بنویسید
یادتون باشه من نمی گم دروغ بگین فقط میگم اطلاعات اضافی دادن خوب نیست در حد نیاز اطلاعات بدین بنا رو همواره بر راستگویی بذارین
برای تاریخ های مدرسه همونی که فرمودید OK هست
تشکر کنندگان: arminbhz ، ghobad2121
(2015-05-22 ساعت 00:20)Ziba2016 نوشته:  mishe yeki komake man kone ? baradare man alan emtehaanaye 2dovom dabirestan o mde age tabeston 3vom o jaheshi bekhone diplom begire en moshkel 12 sal o diplom hal mishe ??
برای دیپلم ۱۲ ساله،کسانی که نظام جدید هستند،یا باید مدرک پیش دانشگاهی رو داشته باشن یا کاردانی و تأییدیه ای که معادل ۱۲ سال میشه.ولی ناامید نشید و هر طور که می تونید این مدرک رو براش جور کنید.من نمیدونم چطور میشه. ولی باز هم بپرسید،شاید کسی تجربه ای داشته باشه.
تشکر کنندگان: ed2008 ، ghobad2121
(2015-05-22 ساعت 00:19)Audiophile نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 20:32)آلیس-1980 نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 15:42)Audiophile نوشته:  
(2015-05-15 ساعت 01:22)styvan نوشته:  
(2015-05-14 ساعت 21:40)calm نوشته:  [quote='ben123' pid='611726' dateline='1431622224']
سلام دوستان
قبولی ۲۰۱۶ هستم کیس نامبر 5xxx
یه جای فرم گیر کردم
من خدمتم سپاه بوده ولی کارت پایان خدمتم جدیده و تووش حرفی از سپاه نیست
درجم رزم دار یکم بوده
این سوالا واسه خدمت سربازیه توو فرم 260
چی جواب بدم؟؟؟؟ SadSad
branch of service
تو این سایت هرچی بخوای هست. دوستان دیگه ام می تونن چک کنن درست نوشتن یا نه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
به امید ویزای یک ضرب
دوستان
۱. من دو ماه آموزشی رفتم و شیش ماه تو بیمارستان بقیه الله (سپاه) خدمت کردم. بعد از مجموعا هشت ماه معافیت پزشکی گرفتم. سوالم اینه که بخش have you ever served in military رو چطور پر کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین.
name of country: iran
branch of service: medical (توی بخش کامپیوتر بودم باید بنویسم کامپیوتر یا چون سازمان پزشکیه همون پزشکی؟)
: Command Sergeant Major
: none
مثلا همچین چیزی؟
۲. have you belonged to ... charitable organization?
به صورت داوطلبانه در یک موسسه خیریه همکاری داشتم. باید جواب بله بدم و فیلد های مربوطه رو پر کنم؟ یا چون داوطلبانه و غیر رسمی بوده نیازی نیست؟
دوست عزیز branch of service رو باید بزنید
Iranian Revolutionary Guard Corps (IRGC
و rank/position رو باید درجتون رو بنویسید و military speciality باید کارتون که کامپیوتر بوده بنویسید.
مؤسسه ی خیریه رو من اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم نیازی باشه پر کنید.
مرسي از جوابتون. من كارت پايان خدمت ندارم و با ترجمه كارت معافيت ميرم مصاحبه. فكر كنين درست تر نيست كه اينجارو no بزنم و اگه اونجا پرسيدن توضيحات لازم رو بدم؟
یادم میاد که یه نفر راجع به این قضیه تو سفرنامش نوشته بود الان یادم نیست کی بود.ولی بهتره سفرنامه ها رو بخونید.یا تو مهاجرسرا سرچ کنید.یا از مدیرها بپرسید،شاید بدونن.اگر پیدا کردم بهتون میگم.
تشکر کنندگان: Audiophile ، ghobad2121

درست گفتن

عضویت سازمانها جز شغل نیست،ولی سؤال دیگه داشت که آیا عضو انجمن یا سازمانی هستید که اون متفاوته و اگر هستید و ثبت شده تو سؤال خودش جواب بدید.البته من نمی دونم این سؤال تو فرم ۲۶۰ هم هست یا نه ولی قبلا تو فرم ۲۳۰ بود که مال ۲۰۱۴ بود این سؤال بود.
تشکر کنندگان: arminbhz ، ed2008 ، ghobad2121
(2015-05-22 ساعت 00:34)آلیس-1980 نوشته:  

درست گفتن

عضویت سازمانها جز شغل نیست،ولی سؤال دیگه داشت که آیا عضو انجمن یا سازمانی هستید که اون متفاوته و اگر هستید و ثبت شده تو سؤال خودش جواب بدید.البته من نمی دونم این سؤال تو فرم ۲۶۰ هم هست یا نه ولی قبلا تو فرم ۲۳۰ بود که مال ۲۰۱۴ بود این سؤال بود.

آلیس راست میگه
تو فرم 260 هم یه جایی برای کارهای اوطلبانه ای که برای سازمان ها انجام دادین هست
اما اگه سوابقی مثل بیمه یا تحقیقات ثبت شده در اینترنت یا مقالات داده شده علی الخصوص مقالات بین المللی ندارین به نظرم ضرورتی نداره بگین
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، arminbhz ، ghobad2121
دوستان سلام
آیا کسی میدونه که بیماریهایی نظیر دیابت
یا مشکلات تیروئیدی یا دریچه های قلبی و .....
سبب مردود شدن آزمایشات پزشکی میشه یا نه ؟
با سپاس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
آیا کسی از دوستان که قبلا در پروسه گرین کارت بوده ،
نتیجه آزمایشات پزشکی را دارد؟
اگر دارد میشه اون را در اینجا بذاره تا مثلا ببینیم که آزمایش خون
برای چه مواردی انجام میشه ؟
با سپاس
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان