کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
با سلام خدمت همه دوستان عزیزی که برنده شدن

من یه سوال دارم

آیا توی مصاحبه سفارت در مورد شغلتون استعلام گرفته میشه و یا اینکه مدرکی دال بر اینکه توی این شغل فعالیت داشتین باید ارائه کنید؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 09:58)varchandi نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 02:15)hamidzxc نوشته:  سلام دوستان
آیا کسی از دوستان که قبلا در پروسه گرین کارت بوده ،
نتیجه آزمایشات پزشکی را دارد؟
اگر دارد میشه اون را در اینجا بذاره تا مثلا ببینیم که آزمایش خون
برای چه مواردی انجام میشه ؟
با سپاس

نتایج آزمایشات در دو پاکت در بسته داده میشه که شما اجازه باز کردنشون رو ندارین
فقط یه کپی از برگه ای که واکسیناسیونتون رو وارد کرده بهتون میده اگه خواستید اونو میتونم براتون بذارم

ممنون از لطف شما
متشکرم . من فقط میخواستم بدونم که در آزمایش خون چه تستهایی انجام میشه.
راستی فرق کلیرنس با AP چیه ؟
شما AP شدید ؟

چرا ؟
با سپاس
تشکر کنندگان:
سلام دوستان . کسی که دیپلم کار ودانش داره . و فوق دیپلم هم نداره. فقط باید سابقه کار ارائه کنه؟ چه سابقه ای قبول میشه؟ کدام کارها امتیاز 7 دارند؟ آیا باید مدرکی هم دال بر این مورد ببره ؟ مثلا دو سال آموزش دیده ؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 12:00)hamidzxc نوشته:  ممنون از لطف شما
متشکرم . من فقط میخواستم بدونم که در آزمایش خون چه تستهایی انجام میشه.
راستی فرق کلیرنس با AP چیه ؟
شما AP شدید ؟

چرا ؟
با سپاس

دوست عزيز ازمايش خون برا اطلاع از بيماريهاى واگير دار مثل هپاتيت و ... هستش و به مواردى مثل الكل يا دخانيات كار خاصى ندارن، در ضمن كليرنس و ap يكى هستند و به معنى مراحل ادارى ميباشند،
administrative processing
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: hamidzxc ، Rira_1982 ، آلیس-1980
بجه ها من یه سابقه کار جور کردم از یه شرکتی ولی خوب لیسانسم.به نظرتون سابقه کارو اعلام کنم ؟ مزیتی حساب میشه یا ممکنه دردسر ساز بشع ؟
درمورد پذیرش در دانشگاه های امریکا هم ممنون میشم بگید کجای سایتو نگاه کنم برای برندگان لاتاری
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 14:41)sinar نوشته:  بجه ها من یه سابقه کار جور کردم از یه شرکتی ولی خوب لیسانسم.به نظرتون سابقه کارو اعلام کنم ؟ مزیتی حساب میشه یا ممکنه دردسر ساز بشع ؟
درمورد پذیرش در دانشگاه های آمریکا هم ممنون میشم بگید کجای سایتو نگاه کنم برای برندگان لاتاری

داشتن يا نداشتن شغل مزيتى نداره شما ليسانس رو ارئه كن بهتره،
اگر برنده لاتارى هستى نيازى به اخذ پذيرش از دانشگاه ندارى و بعداز ورود با توجه به شرايط خودتون ميتونيد وارد دانشگاه بشيد
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121
برای کلیه برندگان لاتاری امسال آرزوی قبولی در مصاحبه را دارم..موفق و موید باشید
تشکر کنندگان: Rira_1982 ، simsim2016 ، usatravel ، آلیس-1980 ، hassan8ir ، َalikh ، Amir.Mansoury ، ghobad2121
سلام دوستان
من فرم ٢٦٠ رو پر كردم ولى نميتونم عكس رو آپلود كنم. عكسم رو آتليه گرفتم و فكر ميكنم مشخصات عكس سفارتى رو رعايت كرده.
ميشه لطفا مراحل آپلود عكس رو توضيح بديد. با تشكر
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان: ghobad2121
(2015-05-22 ساعت 15:50)عسول نوشته:  سلام دوستان
من فرم ٢٦٠ رو پر كردم ولى نميتونم عكس رو آپلود كنم. عكسم رو آتليه گرفتم و فكر ميكنم مشخصات عكس سفارتى رو رعايت كرده.
ميشه لطفا مراحل آپلود عكس رو توضيح بديد. با تشكر

دوست عزيز فرم نيازى به عكس نداره، انشالا در روز مصاحبه عكس همرات داشته باش
تشکر کنندگان: عسول ، ghobad2121 ، tamana2016
دوستان فایل راهنمای پرکردن فرم کجاست ؟؟ ds-261 چیه؟ اونو نیاز نیس پر کنیم ؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 15:02)m.ghoreishi نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 14:41)sinar نوشته:  بجه ها من یه سابقه کار جور کردم از یه شرکتی ولی خوب لیسانسم.به نظرتون سابقه کارو اعلام کنم ؟ مزیتی حساب میشه یا ممکنه دردسر ساز بشع ؟
درمورد پذیرش در دانشگاه های آمریکا هم ممنون میشم بگید کجای سایتو نگاه کنم برای برندگان لاتاری

اگر برنده لاتارى هستى نيازى به اخذ پذيرش از دانشگاه ندارى و بعداز ورود با توجه به شرايط خودتون ميتونيد وارد دانشگاه بشيد

پذیرش رو به این خاطر میگم که بتونم با وجود سربازی از کشور خارج شم.من در فرجه یکسالم امسالم هم دانشجوی ارشد میشم احتمالا ینی نیازی به پذیرش نیس؟اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو به بهم نمیدن Sad
تشکر کنندگان:
(2015-05-22 ساعت 16:05)sinar نوشته:  
(2015-05-22 ساعت 15:02)m.ghoreishi نوشته:  

پذیرش رو به این خاطر میگم که بتونم با وجود سربازی از کشور خارج شم.من در فرجه یکسالم امسالم هم دانشجوی ارشد میشم احتمالا ینی نیازی به پذیرش نیس؟اصل دیپلم و پیش دانشگاهیم رو به بهم نمیدن Sad

دوست عزيز برو تاپيك سربازى و مشكلات خروج از كشور رو كامل از اول بخون اطلاعات خوبى دستگيرت ميشه بعد اگه سوالى داشتى با مديريت پاريز تراول تماس بگير به بهترين نحو ممكن راهنماييت ميكنن.
تشکر کنندگان: storagemeter ، ghobad2121
(2015-05-22 ساعت 10:09)sadaf44 نوشته:  سلام بچه ها کسی هست که فرمش رو آنلاک کرده باشه ؟بعد از ای میل به kcc مراحلش چی هست؟
تشکر کنندگان: ghobad2121
(2015-05-21 ساعت 02:43)آنیسا91 نوشته:  لطفا کمک... از برندگان ۲۰۱۶ هستم..من فرم رو برای خودم(برنده)و شوهرم و دخترم پر کردم...16 می..و کانفرمیشن نامبر برای ۳تامون بعد از سابمیت کردن و امضا اومد رو مانیتور..خب با توجه به نوشته های قبل گفتین که ایمیل رسیدن به دست کی سی سی واسم میاد..اما نیومده..کیس نامبرم هم 24××

دوست عزيز صفحه اول application جلوى نام شما نوشته بود started بعد از تكميل فرم و ارسال به completed تغير ميكنه . اگر تغير كرده نگران نباشيد حتما فرم شما ارسال شده
شماره کیس:2016AS6### سربازي س - شغل  دولتي
همسر : شغل دولتي  
تاریخ رویت قبولی:  may / 5 ( ٩٤/٠٢/١٥ )
کنسولگری:  آنکارا
تشکر کنندگان:
وقتي ميزنه complete يعني فرم ما سابميت شده و ١ ايميل دريافت ميكنيم ديگه نبايد كاري انجام بديم تا زمان مصاحبه مشخص بشه
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ghobad2121 ، hesam.sd

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان