موضوعها: 0
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 01:42)akhaniamin نوشته: با سلام:
من ۱۰-11 می دیدم برنده شدم . کیس نامبرم بین 2000 تا 3000 هست و خودم و همسرم هستیم. اول اینکه فکر می کنم تا ۵ ژوئن فرم درخواست ویزا رو می تونم پر کنم و ارسال کنم. آیا دیر نیست و اصلا آیا مهمه که این اطلاعات رو زود بفرستم؟ سوال بعدم راجع به واکسیناسیون هست منم مثل همه ایرانی ها در بچگی واکسن هام زده شده اما سند یا داکیومنتی براش ندارم توی فرم درخواست ویزا باید چی بنویسم؟ پیشاپیش از پاسخ تون ممنونم.
سلام. ضمن تبریک بابت قبولیتون. سعی کنید هرچه زودتر به صورت صحیح فرمهارو ارسال کنید که بعدآ مجبور به انلاک کردن نشوید. نهایتآ 5 ژوئن بفرستید ولی دیر تر توصیه نمیشه.
در مورد واکسیناسیون اکثر ما ایرانیها به همین صورت هستیم. انشالا تاپیکهای مختلف مربوط به 2015 و قبل تر رو مطالعه بفرمایید همه اطلاعات دستتون میاد. تو فرم فقط یک سوال پرسیده میشه که باید بله جواب بدید
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
در مورد آدرسی که تو آمریکا باید بدیم که میگه گرین کارت اونجا ارسال میشه:
1- من کسی رو دارم که آدرسشو بدم ولی ترجیح میدم اصلا به کسی چیزی نگیم تا بعد ویزا یا حداقل کلیرنس به نظرتون اگه آدرسشو بدون اطلاع خودش بدیم تماسی میگیرن باهاش (هر چند که کار اخلاقی نیست و احتمالا این کارو انجام نمیدم)
2- پاریز تراول در این خصوص مثلا آدرس کیو میده به ما؟
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد سواله :
آيا در جاى ديگرى به غير از اين آدرس از سن شانزده سالگى زندگى كرده ايد؟
يعنى بايد دقيقا تمام آدرسها رو وارد كنيم؟ اگر تعداد جابه جاييها زياد بوده باشه، اشكال ايجاد ميشه؟
آيا اصلا لازمه همه رو عنوان كرد؟
زمان ٤ سال دانشجويى من در شهر ديگه اى درس ميخوندم، ولى آخر هفته ها ميرفتم تهران منزل خودمون.. چه جورى تاريخشو عنوان كنم، هم زمان بوده كه!!! اصلا مهمه؟!!!
براى آدرس ها هم استعلام ميگيرن؟ ميشه يه توضيحى بدين، چون هر چى سايتو خوندم چيزى در اين مورد نديدم!
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان به نظر شما اگر تاریخ کارشناسی ناپیوسته و سابقه کار باهم تداخل داشته باشد .داخل سفارت به مشکل بر میخورم ؟ مثلا شروع کار 1389/04/01 تا العان و تاریخ شروع درس 1389/07/02 تا 1391/06/31 لطفا کمک کنید . تشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خواهشن جواب بدید دوباره میپرسم من کسیا تو آمریکا ندارم برای ارسال گرین کارت باید چیکار کنم؟
آدرس ورود را چی؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها یه سوال در مورد کار.
من هیچوقت جایی به طور رسمی کار نکردم الان تو فرجه یک ساله لیسانسم و مشغول زبان آلمانی در یکی از موسسه های تهران هر روز به مدت 4 ساعتم.و شغلی ندارم فعلا.تنها دوره دانشجویی لیسانس به صورت روزمزد چند جا نقشه برداری کردم.در مورد کار من چی باید بزنم؟بیکار؟امتیاز منفی نیس؟ یا بزنم دانشجو؟؟یا دانشجو حتما باید دانشگاه باشی؟
ممنون میشم جواب بدید
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 17:11)sinar نوشته: سلام بچه ها یه سوال در مورد کار.
من هیچوقت جایی به طور رسمی کار نکردم الان تو فرجه یک ساله لیسانسم و مشغول زبان آلمانی در یکی از موسسه های تهران هر روز به مدت ۴ ساعتم.و شغلی ندارم فعلا.تنها دوره دانشجویی لیسانس به صورت روزمزد چند جا نقشه برداری کردم.در مورد کار من چی باید بزنم؟بیکار؟امتیاز منفی نیس؟ یا بزنم دانشجو؟؟یا دانشجو حتما باید دانشگاه باشی؟
ممنون میشم جواب بدید
شما چون لیسانس دارین دیگه نیازی به سابقه کار جهت واجد شرایط بودن برای لاتاری نیاز ندارین. شغلم هر چی لتون خواست می تونین بنویسین. اما ترجیحا در مورد رشته تحصیلی خودتون باشه
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 15:19)m0haj3r نوشته: در مورد سواله :
آيا در جاى ديگرى به غير از اين آدرس از سن شانزده سالگى زندگى كرده ايد؟
يعنى بايد دقيقا تمام آدرسها رو وارد كنيم؟ اگر تعداد جابه جاييها زياد بوده باشه، اشكال ايجاد ميشه؟
آيا اصلا لازمه همه رو عنوان كرد؟
زمان ٤ سال دانشجويى من در شهر ديگه اى درس ميخوندم، ولى آخر هفته ها ميرفتم تهران منزل خودمون.. چه جورى تاريخشو عنوان كنم، هم زمان بوده كه!!! اصلا مهمه؟!!!
براى آدرس ها هم استعلام ميگيرن؟ ميشه يه توضيحى بدين، چون هر چى سايتو خوندم چيزى در اين مورد نديدم!
ممنون
زمان دانشجویی مهمه، در ثانی نیازی نیست اگه واقعا تو اون تعداد فیلد جا نمگیرن فقط مهم ها رو بنویسین
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون دوست عزيز....
يه سوال هم داشتم در مورد سابقه كار....
من چون قبلا ويزاى توريستى اقدام كرده بردم، فرم Ds-160 رو قبلا فرستادم....
به اين خاطر فكر ميكنم چون ركورد مونده براشون، بايد ٢٦٠ رو هم مثه اون پر كنم ! درسته؟!
من ١٠ سال پيش در يه شركت مشغول بودم در ايران به مدت ٤ سال كه اين رو در فرم ١٦٠ عنوان كرده بودم كه اي كاش نگفته بودم اصلا!!!
الان بيشتر از ٥ ساله كه خارج از ايران هستم، و اينطور كه متوجه شدم ادرس اون شركت عوض شده و گويا منحل شده .... به هر جهت من مدتهاست كه بيخبرم ...
ولى ميخوام بدونم آيا همون ادرس قديم رو بايد وارد كنم يا اصلا چيزى نگم؟! من فقط برگه سابقه كارم با ترجمش رو دارم از اون زمان..
آيا كليرنس ميخورم به خاطر اين مسئله كه مال بيش از ٥ ساله پيشه؟!
كسى اطلاعى داره؟
ممنون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 16:42)kian_parsi نوشته: سلام خواهشن جواب بدید دوباره میپرسم من کسیا تو آمریکا ندارم برای ارسال گرین کارت باید چیکار کنم؟
آدرس ورود را چی؟
دوست عزیز من هم مثل تو کسی رو ندارم. ولی رفتم توی تایپیک های آمریکا و دوستانی رو که قبل از ما رفتن رو بهشون پیام دادم و گفتم که اگه ممکنه به من کمک کنن که خوشبختانه درست شد و یه آدرس بهم دادن. شما هم میتونی این کارو انجام بدی. در ضمن این آدرس رو میتونی بعدا در زمان مصاحبه عوض کنی و یا حتی زمان ورود هم میتونی آدرس جدید بدی.
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-26 ساعت 18:38)m0haj3r نوشته: ممنون دوست عزيز....
يه سوال هم داشتم در مورد سابقه كار....
من چون قبلا ويزاى توريستى اقدام كرده بردم، فرم Ds-160 رو قبلا فرستادم....
به اين خاطر فكر ميكنم چون ركورد مونده براشون، بايد ٢٦٠ رو هم مثه اون پر كنم ! درسته؟!
من ١٠ سال پيش در يه شركت مشغول بودم در ايران به مدت ٤ سال كه اين رو در فرم ١٦٠ عنوان كرده بودم كه اي كاش نگفته بودم اصلا!!!
الان بيشتر از ٥ ساله كه خارج از ايران هستم، و اينطور كه متوجه شدم ادرس اون شركت عوض شده و گويا منحل شده .... به هر جهت من مدتهاست كه بيخبرم ...
ولى ميخوام بدونم آيا همون ادرس قديم رو بايد وارد كنم يا اصلا چيزى نگم؟! من فقط برگه سابقه كارم با ترجمش رو دارم از اون زمان..
آيا كليرنس ميخورم به خاطر اين مسئله كه مال بيش از ٥ ساله پيشه؟!
كسى اطلاعى داره؟
ممنون
دوست من صداقت خوبه اما زیادیش مضره. امیدوارم جواب سوال تو گرفته باشی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-26 ساعت 19:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-26 ساعت 19:45 توسط گل کو.)
سلام، کیس نامبر من بین 4000 تا 4500 هستش، متاسفانه به دلیل زمان تمدید پاسپورت زودتر از 10 جون نمیتونم فرم هارو بفرستم، و منظور رو از انلاک کردن نفهمیدم میشه یه کمی توضیح بدید