موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من چند سوال دارم اگر ميشه راهنماييم كنيد
١-توي مدرك ديپلم و پيش فقط سال تحصيلي گرفتن مدرك ذكر شده ولي توي فرم روز و ماه و سال خواسته؟
٢-اصل مدرك پيش براي من كه آخرين مدركم كارشناسي ارشده و همسرم كه ديپلمه كجاست و چطوري بايد گرفتشون
٣-آيا ريز نمرات دبيرستان هم بايد ترجمه بشه؟ از كجا بگيريمشون؟
مرسي از كمكتون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 00:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27 ساعت 00:48 توسط hamed.fa.)
(2015-05-27 ساعت 00:10)mahya71 نوشته: سلام من برنده شدم یه اطلاعات کلی از روند تار و تکمیل فرم دارم ترتیب انجام مراحل رو نمیدونم میشه راهنماییم کنید
کیس نامبر رو از کجا باید ببینم؟؟؟؟
کیس نامبر رو از کجا باید ببینم؟؟؟؟
تبریک دوست عزیز
مراحل که اینجا دوستان زحمت کشیدن و کامل گذاشتن شما فقط یه زحمت بکش و سرچ کن و با دقت و بدون عجله مطالعه کن.
کیس نامبرتون هم که توی همون نامه قبولی که دیدن هست
که برای ما که از آسیا هستیم به این صورته: 2016AS0000XXXX
{شماره کیس: 2016AS55xx} - {تاریخ رویت قبولی: 8May} - {کنسولگری: ایروان} - {تعداد افراد منظور در کیس : 1} - {ارسال فرمهای سری اول: 23May}
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من همه فرم را هنوز بر نكردم اشكالى نداره اكه بينش فاصله بيافته و اين كه تا كى فرصت داريم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 02:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-27 ساعت 03:00 توسط aminoooo.)
ضمن عرض سلام
یه چند تا سئوال داشتم:
1.همسر بنده که نفر اصلی هستند دارای مدرک کارشناسی میباشند و شاغل نبودند و نیستند. در مورد عنوان شغلی چه باید بزنند( خانه دار )
2. در مورد سربازی از آنجا که خانمها سربازی نمیروند . قسمت سربازی و ادامشو نباید پر کنند ؟
3. من هم که به عنوان همراه هستم .آیا فرمی هست که باید بابت شغل و مدرک تحصیلی و سربازی و... همانند نفر اصلی پر کنم؟ ( لطفا توضیح کامل )
(بنده در حال حضر دانشجو هستم و دارای شغل آزاد می باشم.)
با تشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن عرض سلام
یه چند تا سئوال داشتم:
۱.همسر بنده که نفر اصلی هستند دارای مدرک کارشناسی میباشند و شاغل نبودند و نیستند. در مورد عنوان شغلی چه باید بزنند( خانه دار )
۲. در مورد سربازی از آنجا که خانمها سربازی نمیروند . قسمت سربازی و ادامشو نباید پر کنند ؟
۳. من هم که به عنوان همراه هستم .آیا فرمی هست که باید بابت شغل و مدرک تحصیلی و سربازی و... همانند نفر اصلی پر کنم؟ ( لطفا توضیح کامل )
(بنده در حال حضر دانشجو هستم و دارای شغل آزاد می باشم.)
با تشکر.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اگه کسی که در پر کردن فرم کمک کرده مشخصاتش رو وارد کنیم مشکلی پیش میاد تو مصاحبه سوال و جواب میکنند
رتبه:
25
2 تشکر در 0 ارسال
در مورد مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی متوجه شدم که باید بریم به آموزش و پرورش منطقه تحصیلمون.که امیدوارم بعد از گذشت بیش از ده سال راحت باشه مراحلش. البته این کار برای بعد از تکمیل فرم خواهد بود.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ممنون بابت همراهیتون.من فرمو پر کردم و فرستادم.کانفرمیشن هم گرفتم.حالا قدم بعدی چیه.از چه زمانی باید visa bulletin رو چک کنیم؟از کجا می فهمیم که ما جزء اعلام شده ها هستیم و باید منتظر دریافت نامه مصاحبه باشیم؟
ممنون میشم
شماره کیس : **4
تعداد افراد : ۱
کنسولگری : آنکارا
تاریخ مصاحبه : ۱ oct
دریافت ویزا :3 OCT
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-27 ساعت 11:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-30 ساعت 23:20 توسط setareh1106.)
سلام ؛ من چندتا سوال داشتم، جواب ها رو نتونستم تو ارسالهای دوستان پیدا کنم، ممنون میشم کمکم کنید
1-برای پر کردن فرم ها حتما باید از حروف بزرگ استفاده کنیم یا معمولی تایپ کنیم؟
2-من دانشجو شهرستان بودم، اونجا چند جا عوض کردم ولی آدرس هاشون یادم نمیاد، باید همشونو بنویسم یا یکی رو حدودی بنویسم کافیه ؟
3-بنظرتون تو قسمتی که نوشته Is your Mailing Address the same as your Present Address نه بزنیم و آدرس خونه پدرم رو بنویسم مشکلی پیش میاد؟
4-در قسمتی که نوشته Do you have an address in the United States where you intend to live بله بنویسم و آدرس یکی از اقوام رو بدم و سوالی که میگه آیا میخواید گرین کارت به اونجا ارسال بشه جواب مثبت بدم دیگه آدرسی ازم نمخواد و کار درستیه؟
5-درقسمت Primary Occupation برای شغل های حسابدار و بودجه اینا همون Business انتخاب کنیم درسته؟ و کلا Primary Occupation با Job Title چه فرقی داره؟
6-اگه شغل پاره وقت هم داریم بنویسیم؟
7-سوال Does this job require at least 2 years of training or experience حتی اگه مدرک بالای دیپلم هم داریم باید yes بزنیم و تو قسمت Duties شغل باید حتما پر کنیم ؟
ببخشید خیلی سوالام زیاده