کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-29 ساعت 10:26)farmetalll نوشته:  سلام من برنده لاتاری ۲۰۱۶ هستم برای همسرم هم باید فرم DS260 رو پر کنم؟؟؟

بله حتما باید تمام مشخصاتی که برای خودتان پر کردید برای همسرتان هم عینا پرکنید
تشکر کنندگان: َalikh
پر کردن این فرما فقط نیاز به تسلط زبان انگلیسی داره با حوصله پر کنید Smile
تشکر کنندگان: َalikh
یعنی باید دوبار فرم DS260 را پر کنم ؟ یکبار خودم و یکبار برای همسرم با کیس نامبر خودم؟
یه سوال دیگه من فوق لیسانس عمرانم اون قسمت فرم که مربوط به دو سال تجربه و آموزش هست را باید yes بزنم؟ در قسمت پایین همین صفحه اش وظیفه ها را چی بنویسم استخدام از تاریخ تا تاریخ را چی پر کنم
با تشکر
تشکر کنندگان:
در مورد شروع و پایان دیپلم از سال اول دبیرستان تا سوم رو بزنیم؟
تشکر کنندگان:
سلام
تاریخ شروع وپایان دیپلم از اول نظری تا سوم هست یا فقط سال آخر؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-29 ساعت 10:53)aminooo نوشته:  با سلام
من به عنوان همراه ، دوره سربازی رو در ارتش گروهبان ۳بودم درمورد رسته و کد تخصصی چی باید بنویسم
(نیروی زمینی(پیاده))
تشکر کنندگان:
بچه ها تا کی میتونیم فرم رو آنلاک کنیم.من سفارت رو میخوام آنکارا بزنم اما شاید تو تاریخ مصاحبه آلمان باشم به نظرتون قبل مصاحبه میشه اقدام به تغییر محل مصاحبه به آلمان کنم؟
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
تشکر کنندگان:
ما یک خانواده چهار نفری هستیم فرم 260 برای همه به صورت جداگانه باید پر بشه؟
یه سوال دیگه اینکه کیس نامبر هر چی بالاتر باشه بهتره؟ ینی منکه کیس نامبر **27 دارم باید عجله کنم؟

کد پستی ای که من موقع ثبت نام وارد کردم یک رقم اشتباه بوده و موقع رویت قبولی همون کد اشتباه بود ، راه اصلاحش چیه و فقط تو فرم 260 درستش رو وارد کنم کافیه؟
ممنون
تشکر کنندگان:
salam dostan,
man barande asli lottory 2016 shodam. forme 260 ro vase khodam por kardam. ro safhe aval esme shohar va pesaram ham jodagane hast. bayad vase ona ham joda por konam? pesaram 2saleshe
تشکر کنندگان:
سلام دوستان بعد از پرکردن و سابمیت کردن فرم تا چند روز بعد ایمیل KCC مبنی بر رسیدن فرم رو دریافت میکنیم؟
تشکر کنندگان:
سلام . خسته نباشید .
برای آدرس جاهایی که زندگی کردیم تا حالا ، من آدرس خانه ای که مالکش هستیم را دادم . ولی خودمان اجاره جای دیگری زندگی می کنیم آلا مشکلی پیش می آد یا خیر.
تشکر کنندگان:
با سلام
من به عنوان همراه ، دوره سربازی رو در ارتش گروهبان ۳بودم درمورد رسته و کد تخصصی چی باید بنویسم
(نیروی زمینی(پیاده))

سلام
تاریخ شروع وپایان دیپلم از اول نظری تا سوم هست یا فقط سال آخر؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-29 ساعت 01:00)hamed.fa نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 21:55)kian_parsi نوشته:  دوستان خیلی ممنون از پاسخ گوییتون فقط اون سوالا جواب ندادید ک بعد از ارسال فرم باید ایمیلی ک تایید کنه ارسال کردم برام بیاد یا نه؟ چون نیومده برا من
والا برا منم ایمیل نیومد. فقط همون صفحه‌ی که بارکد و کانفیگ نامبر بود اومد که پرینت زدم. ولی یه قسمت بود که میگفت ایمیلت رو وارد کن تا تایید اطلاعاتت برات ارسال بشه وقتی اونو زدم یه ایمیل برام اومد که یه فایلی مثل همون که پرینت گرفتم ضمیمه‌اش بود. دیگه نمیدونم ایمیلی که دوستان میگن همینه یا چیز دیگه؟
همینه دیگه خیالت راحت
تشکر کنندگان: matin86
(2015-05-29 ساعت 08:55)masoud398 نوشته:  با سلام به همه دوستان

من قبلا- حدود ۴ سال پیش در یک شرکت خصوصی کار میکردم که همه اون شرکت رو به نام صاحبش می شناختند تو فرم 260 جلوی عبارت employer name اسم کارفرمای قبلیم رو نوشتم منظورم اسم همون شخصه چون اصلا با اسنم شرکت کار نمی کردیم و فرم ds-260 رو امضا کردم و فرستادم به نظر شما آیا ارزش آنلاک کردن داره یا نه؟ چون بعد از اون چهار سال دارم برای خودم کار میکنم و شغل فعلیم رو self emploee زدم
مهم نیست اگر کیستون بالاس آنلاک کنین وگرنه روز مصاحبه به آفیسر بگین
(البته شایدم مهم باشه چون بر اساس اون ای پی میدن ممکنه آفیسر تصمیم بگیره دوباره چک بشین , اینا همه حدس و گمان دیگه به انتخاب خودتونه )
تشکر کنندگان: masoud398 ، matin86
(2015-05-29 ساعت 12:17)aminooo نوشته:  در مورد شروع و پایان دیپلم از سال اول دبیرستان تا سوم رو بزنیم؟
بله + شروع و اتمام پیش دانشگاهی اگه داشتین
تشکر کنندگان: aminooo ، Pooya_fe@yahoo.com ، maral-map

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان