کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-28 ساعت 15:26)kian_parsi نوشته:  سلام دو تا سوال داشتم:
من فرمم را ارسال کردم اما ایمیلی برام نیومده ک تایید کنه ارسالم را؟ اصن باید بیاد همچین ایمیلی؟
بعد من سفارت را آنکارا انتخاب کردم اما بقیه میگن کاش ایروان میزدی مگه فرقی داره؟ میشه عوضش کرد؟
ممنون میشم جواب بدید

من هم در اين مورد مشكل داشتم و تماس گرفتم باهاشون و گفتن ايميل بزنين و درخواست تغيير محل مصاحبه را بدين
تشکر کنندگان: َalikh
سلام خواهشا این سوالما زود جواب بدید
من تو ارسال مدارک تحصیلی اشتباها دانشگاهمم وارد کردم با اینکه ترم شیشم اما نوشتم no degree این مشکل برام ایجاد میکنه؟؟؟
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان: maral-map
دوستان میشه کمکم کنید تو پر کردن این قسمت فرم . همسر من سرباز معلم بوده ولی کارت پایان خدمتش از سپاه صادر شده. حالا من نمیدونم تو این فرم چی باید بنویسم. از رو کارت قدیمیش فارسی ها رو نوشتم لطفا انگیسی و درستش رو بگین. ممنون
Name of Country/Region: Iran
Branch of Service: ?????????? زرهی
Rank/Position:???? ستوان دوم
Military Specialty: ????
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 15:08)amirabas93 نوشته:  سلام
می خواستم از کارشناسای عزیز سوال کنم آخرین مهلت تکمیل و سابمیت کردن فرم DS 260 برای برنده های ۲۰۱۶ (همین دوره) کی هستش؟؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ دقیق و با ذکر منبع بدهند.
با تشکر از مهاجر سرا
30 سپتامبر 2016 ولی خب این اسمیه شما هرچی زودتر بفرستی بهتره بخصوص اگه کیست پایینه همینروزا بفرست

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Amir.AA
(2015-05-28 ساعت 15:24)ali3810 نوشته:  سلام
در فرم ds260 آدرسی را تحت عنوان آدرس همیشگی/permanent address میخواد. آیا اگر یک آدرس مشخصی رو ارائه کنیم اجباری وجود دارد که حتما اونجا رو برای زندگی در آمریکا انتخاب کنیم؟ آیا در صورت پذیرفته شدن در مصاحبه اولین سفرمون حتما باید به همون شهر باشه؟
من صرفا یه آشنای دور دارم میخواستم آدرس اون رو بدم اما مسلما خونه اون فرد نمیتونم برم برای زندگی.
همون آدرس آشناتو بده , این آدرسیه که GC رو میفرسن بعدا تو فرودگاه میتونی عوضش کنی
تشکر کنندگان: آلیس-1980
(2015-05-28 ساعت 17:27)kian_parsi نوشته:  سلام خواهشا این سوالما زود جواب بدید
من تو ارسال مدارک تحصیلی اشتباها دانشگاهمم وارد کردم با اینکه ترم شیشم اما نوشتم no degree این مشکل برام ایجاد میکنه؟؟؟
نه ولی تو شغل باید میزدید دانشجو
برا مصاحبه حتما اصل دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات و گواهی تحصیل از دانشگاه ببرید
(2015-05-28 ساعت 16:17)amirabas93 نوشته:  سلام
می خواستم از کارشناسای عزیز سوال کنم آخرین مهلت تکمیل و سابمیت کردن فرم DS 260 برای برنده های ۲۰۱۶ (همین دوره) کی هستش؟؟
ممنون میشم اگه دوستان پاسخ دقیق و با ذکر منبع بدهند.
با تشکر از مهاجر سرا
خـــــواهش می کنم کسی که جواب میده منبـــــع معـتــبــــــــــــــــر هم ذکر کنه
این واضحه و احتیاج به منبع نداره تو همون سایت رسمی هم هست , ببینید حدود 5 ماه زمان برا پروسس امسال احتیاج داشت یعنی بسته به شماره کیس نهایتا باید 5 ماه قبل از مصاحبه بفرستید ولی بازم میگم هرچی زودتر بهتر ریسک نکنین
اگه رنج کیستونو بگین راحتتر میشه گفت
تشکر کنندگان: Rira_1982
(2015-05-28 ساعت 15:55)Katayoun51 نوشته:  
من فرمم را ارسال کردم اما ایمیلی برام نیومده ک تایید کنه ارسالم را؟ اصن باید بیاد همچین ایمیلی؟
بعد من سفارت را آنکارا انتخاب کردم اما بقیه میگن کاش ایروان میزدی مگه فرقی داره؟ میشه عوضش کرد؟
ممنون میشم جواب بدید

من هم در اين مورد مشكل داشتم و تماس گرفتم باهاشون و گفتن ايميل بزنين و درخواست تغيير محل مصاحبه را بدين
چند روزه آنلاک کردن؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 15:55)Katayoun51 نوشته:  
ممنون میشم جواب بدید

البته ممکنه علیرغم انتخاب شما سفارتو تغییر بدن مثل امسال که خیلیها رو از آنکارا به ابوظبی خودشون تغییر دادن
(2015-05-28 ساعت 18:07)usatravel نوشته:  دوستان میشه کمکم کنید تو پر کردن این قسمت فرم . همسر من سرباز معلم بوده ولی کارت پایان خدمتش از سپاه صادر شده. حالا من نمیدونم تو این فرم چی باید بنویسم. از رو کارت قدیمیش فارسی ها رو نوشتم لطفا انگیسی و درستش رو بگین. ممنون
من چون خدمت نرفتم اینا رو سر در نمیارم ولی چون کیستون پایینه و تاحالا باید میفرسادید برین به همین تاپیک برا 2015 کامل ترجمه اصطلاحات خدمت یادمه گذاشته بودن
تشکر کنندگان: usatravel
(2015-05-28 ساعت 19:41)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 18:07)usatravel نوشته:  دوستان میشه کمکم کنید تو پر کردن این قسمت فرم . همسر من سرباز معلم بوده ولی کارت پایان خدمتش از سپاه صادر شده. حالا من نمیدونم تو این فرم چی باید بنویسم. از رو کارت قدیمیش فارسی ها رو نوشتم لطفا انگیسی و درستش رو بگین. ممنون
من چون خدمت نرفتم اینا رو سر در نمیارم ولی چون کیستون پایینه و تاحالا باید میفرسادید برین به همین تاپیک برا ۲۰۱۵ کامل ترجمه اصطلاحات خدمت یادمه گذاشته بودن
سلام دوست عزیز تو این سایت ترجمه ی تمام اصطلاحات نظامی هست.روش کلیک کنید تا باز شه.
http://en.wikipedia.org/wiki/Rank_insign...n_military
تشکر کنندگان: َalikh ، usatravel
سلام دوستان
بهتون پیشنهاد می کنم از همین ابتدا از تمام اطلاعاتی که به سفارت و کی سی سی می فرستین برای خودتون یه فایل درست کنید که در صورت نیاز به راحتی بهش دسترسی داشته باشین.مثلا یه کپی از فرم های ارسالی،تمام تاریخ ها و تمام مدارک مرتبط ،ممکنه یه جا بدردتون بخوره.
تشکر کنندگان: f.shafeei ، m.ghoreishi ، rockstar68 ، Rira_1982 ، simsim2016 ، Amir.AA ، maral-map
سلام دوستان . امروز فرم 260 رو پر کردم و ساین کردم ولی ظاهرا یه قسمت رو دقیق پر نکردم.
توی course of study برای سه دوره تحصیلی به جای academic نام دوره ها رو نوشتم یعنی high school ، pre university و bachelor آیا مشکلی پیش میاد ؟
تشکر کنندگان:
دوستان خیلی ممنون از پاسخ گوییتون فقط اون سوالا جواب ندادید ک بعد از ارسال فرم باید ایمیلی ک تایید کنه ارسال کردم برام بیاد یا نه؟ چون نیومده برا من
كيس نامبر: 2016as2xxx / تاريخ رؤيت قبولي : 5may / تاريخ ارسال فرم٢٦٠ :28may
زمان مصاحبه: هفته اول نوامبر/ محل مصاحبه: ابوظبي/ ويزا: شكر خدا يك ضرب
آرزوي ويزاي يك ضرب براي همگي
تشکر کنندگان:
(2015-05-28 ساعت 21:54)rockstar68 نوشته:  سلام دوستان . امروز فرم 206 رو پر کردم و ساین کردم ولی ظاهرا یه قسمت رو دقیق پر نکردم.
توی course of study برای سه دوره تحصیلی به جای academic نام دوره ها رو نوشتم یعنی high school ، pre university و bachelor آیا مشکلی پیش میاد ؟

سلام خیر مشکلی نداره
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
تشکر کنندگان: rockstar68 ، matin86

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان