کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-30 ساعت 14:25)mohammad1980 نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 12:33)َalikh نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 11:26)mohammad1980 نوشته:  دوستان
کی به انگلیسی تسلط کامل داره ؟
kcc یک جواب برام فرستاده دقیق متوجه نمیشم چی گفته. کسی می تونه کمک کنه؟

(2015-05-30 ساعت 01:04)َalikh نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 21:30)adrianns نوشته:  همسر و پسرم دارای تابعیت و پاس آلمانی هستن. و گرین کارت نمیخان. اگر بگم فقط خوبم گرین کارت میخام مشکلی پیش میاد؟
میتونی برا اونا فرم پر نکنی و فقط خودت بری مصاحبه و بگیری
نه احتیاجی به تکمیل فرم هم نیست ولی تو فرم خودتون همسر و فرزندان رو باید قید کنین

سلام یعنی میشه فقط برنده اصلی بره و مثلا شوهرش برای مصاحبه نره ؟
بله مهم برنده اصلیه بقیه میتونن نباشن

ممنون
برای افرادی که الان قرار نیست برن نیاز نیست فرم پر کرد اصلا؟

تشکر کنندگان: ed2008 ، adrianns
(2015-05-30 ساعت 14:34)aligeocivil نوشته:  با سلام خدمت همسفران عزیر،
میدونم که این پست تکراریه ولی من قبلاً تو همین گروه توضیحات تشریحی در مورد واکسیناسیون رو خونده بودم ولی متاسفانه هر چی میگردم پیداش نمیکنم. حتی تو گروه واکسیناسیون ها هم نتونستم پیداش کنم
اگر ممکنه هر کسی که قبلاً گذاشته بود دوباره لطف کنه تو گروه پستش کنه ممنون میشم
با تشکر
احتمالا مدیران بخاطر عدم ارتباط پاک کردن به همون تاپیک واکسییناسیون 2015 مراجعه کنید
تشکر کنندگان: ed2008
(2015-05-29 ساعت 00:10)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 23:16)rockstar68 نوشته:  ممنونم از پاسختون. سوال دیگه ای هم داشتم .

توی فرم تقاضا میشه نام همسر و فرزند یا فرزندان رو هم اضافه کرد که ما نداریم ، ولی اسمی از خواهر و برادر نیاورده،
با توجه به اینکه خواهر و برادرمم کارشناسی ارشد دارن و تمایل دارن برای ادامه تحصیل به آمریکا بیان، آیا میتونم بعد از اینکه من گرین کارتمو گرفتم اونها هم از طریق من اقدام کنن یا من براشون برای دریافت اقامت آمریکا اقدام کنم؟
فعلا خودت بگیر بعد برا والدینت بعدم اونها برا فرزندانشون

مرسی از جوابتون.

مساله اینه که پدر و مادرم نه تنها هیچ تمایلی به زندگی در آمریکا ندارن، بلکه سعی میکنن مانع من هم بشن.
نمیشه بدون اینکه برای والدینم تقاضا بدم، نسبت به درخواست اقامت برای خواهر و برادرم اقدام کنم؟ چون واقعا بیش از من دوست دارن در آمریکا تحصیل و کار کنن و با توجه به اینکه بچه های فوق العاده مستعدی هستن واقعا حیفه که اینجا بمونن و عمرشون و استعداد و خلاقیتشون تباه بشه.
کما اینکه فکر میکنم جامعه و دولت آمریکا هم نیاز به افراد مستعد و جوان و تحصیلکرده داشته باشه تا افراد سالخورده و مسن که فاقد توانایی چندانی هستن. بنابراین منطقاً افراد جوان و تحصیلکرده باید در اولویت پذیرش باشن.
تشکر کنندگان:
سلام با شماره کیس **27 اگر تا آخر هفته فرم رو ارسال کنم حدودا چند وقت دیگه مصاحبه خواهد بود؟

ممنون
تشکر کنندگان: sepehr007
سلام . من شماره کیسم زیر ۱۰۰۰ است ، فرم آنلاین رو هم پر کردم ، حالا چیکار باید بکنم ؟ مدارک مورد نیاز رهام ترجمه کردم ( تحصیلی‌ ، خدمت سربازی ، کارت زرد رنگ وکسان ، ... ) دیگر مورد مهمی‌ مانده ؟
تشکر کنندگان: Pooya_fe@yahoo.com
(2015-05-30 ساعت 14:48)rockstar68 نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 00:10)َalikh نوشته:  
(2015-05-28 ساعت 23:16)rockstar68 نوشته:  ممنونم از پاسختون. سوال دیگه ای هم داشتم .

توی فرم تقاضا میشه نام همسر و فرزند یا فرزندان رو هم اضافه کرد که ما نداریم ، ولی اسمی از خواهر و برادر نیاورده،
با توجه به اینکه خواهر و برادرمم کارشناسی ارشد دارن و تمایل دارن برای ادامه تحصیل به آمریکا بیان، آیا میتونم بعد از اینکه من گرین کارتمو گرفتم اونها هم از طریق من اقدام کنن یا من براشون برای دریافت اقامت آمریکا اقدام کنم؟
فعلا خودت بگیر بعد برا والدینت بعدم اونها برا فرزندانشون

مرسی از جوابتون.

مساله اینه که پدر و مادرم نه تنها هیچ تمایلی به زندگی در آمریکا ندارن، بلکه سعی میکنن مانع من هم بشن.
نمیشه بدون اینکه برای والدینم تقاضا بدم، نسبت به درخواست اقامت برای خواهر و برادرم اقدام کنم؟ چون واقعا بیش از من دوست دارن در آمریکا تحصیل و کار کنن و با توجه به اینکه بچه های فوق العاده مستعدی هستن واقعا حیفه که اینجا بمونن و عمرشون و استعداد و خلاقیتشون تباه بشه.
کما اینکه فکر میکنم جامعه و دولت آمریکا هم نیاز به افراد مستعد و جوان و تحصیلکرده داشته باشه تا افراد سالخورده و مسن که فاقد توانایی چندانی هستن. بنابراین منطقاً افراد جوان و تحصیلکرده باید در اولویت پذیرش باشن.

شما الان نميتوني اسم پدر و مادرتون و وارد كنيد فقط اطلاعات خودتون رو بايد بدين.منظور دوستمون اينه كه بعد إز سيتيزن شدن براي والدين و بعدا اونها براي فرزندان شون چون اگه شما اقدام كنيد خيلي طولانيه
خواهر و برادر شما ميتونن دانشجويي اقدام كنند
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: rockstar68
برنده هاي عزيز خانوها و آقايون محترم چون ما در اين مسير همراه خواهيم بود لطفا برأي آشنايي همگي امضاهاتون رو تكميل كنيد تا مديران و پيشكسوتها راحت تَر بتونن راهنمايي كنند
در مورد زمان حدودي مصاحبه و آشنايي با راه درازي كه بايد كنار هم بپيماييم خوبه كه همگي با خوندن تاپيكهاي سالهاي گذشته با فرآيند كلي آشنا بشيم و به هم كمك كنيم. من خودم إز اينجا http://www.mohajersara.com/Thread-بولتن-...2%80%8C-ها خيلي ياد گرفتم.
کیس:2016as1$$(برنده آقاي همسر)،تعداد:٢نفر،ارسال فرم:٢٩مي،سفارت:آنکارا،مصاحبه:٣ نوامبر،وضعيت: AP، آپديتها: ١١ژانويه،٧ مارچ و٩مارچ تبديل به or نَفَر دوم، ٢١ مارچ نَفَر اصلي و تبديل به or ٢٢مارچ،دريافت ايميل كليير ٢٢ مارچ، مديكال مجدد:٢٩مارچ ارسال٣٠،ايشود:٥ آپريل و دريافت پاسها از پست ٦آپريل، ورود به آمریکا (سیاتل):22 جولای
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: َalikh ، Pooya_fe@yahoo.com ، Rira_1982 ، ed2008
(2015-05-30 ساعت 16:17)sepehr007 نوشته:  سلام . من شماره کیسم زیر ۱۰۰۰ است ، فرم آنلاین رو هم پر کردم ، حالا چیکار باید بکنم ؟ مدارک مورد نیاز رهام ترجمه کردم ( تحصیلی‌ ، خدمت سربازی ، کارت زرد رنگ وکسان ، ... ) دیگر مورد مهمی‌ مانده ؟
تاپیکهای 2015 و سفرنامه مطالعه کن دوست عزیز
و منتظر کارنت شدن باشید
2015/Abu Dhabi
کلیرTongueWink
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، آلیس-1980 ، sepehr007 ، matin86
(2015-05-30 ساعت 01:06)َalikh نوشته:  
(2015-05-29 ساعت 23:40)sadaf44 نوشته:  سلام
دوستان برندگان لاتاری که تحصیلات زیر گروه پزشکی دندانپزشکی داروسازی و یا پیرا پزشکی دارند و یا دانشجو ی این زیر گروه ها هستن لطفا بگید برای اینکه قصد داریم یه گروه جهت تبادل نظر درباره ی مصاحبه روند ادامه تحصیل در آمریکا و ... تشکیل بدیم.
به مدیران پی ام بدین و درخواستونو مطرح کنین
من هم موافقم.خودم این مشکل رو دارم
تشکر کنندگان:
فرم ۲۶۰ رو تو چه سایتی باید پیدا کنیم پر کنیم؟
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 15:51)Pooya_fe@yahoo.com نوشته:  سلام با شماره کیس **27 اگر تا آخر هفته فرم رو ارسال کنم حدودا چند وقت دیگه مصاحبه خواهد بود؟

ممنون

با سلام و تبريك ، با مراجعه به بولتن ويزاي سال گذشته كيس شما بين نيمه دوم آبان ماه تا نيمه اول آذر ماه خواهد بود . البته اين زمان حدودي بوده و همه چيز به تصميم kcc بستگي دارد كه در ماه سپتامبر اعلام مي شود.
موفق باشيد.
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
(2015-05-30 ساعت 17:17)babak12 نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 16:17)sepehr007 نوشته:  سلام . من شماره کیسم زیر ۱۰۰۰ است ، فرم آنلاین رو هم پر کردم ، حالا چیکار باید بکنم ؟ مدارک مورد نیاز رهام ترجمه کردم ( تحصیلی‌ ، خدمت سربازی ، کارت زرد رنگ وکسان ، ... ) دیگر مورد مهمی‌ مانده ؟
تاپیکهای ۲۰۱۵ و سفرنامه مطالعه کن دوست عزیز
و منتظر کارنت شدن باشید
منتظر كارنت شدن باشيد
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 19:58)aminooo نوشته:  فرم ۲۶۰ رو تو چه سایتی باید پیدا کنیم پر کنیم؟

دوست عزيز اگر جزء برندگان لاتاري هستيد با مراجعه به سايت
https://ceac.state.gov/ceac
و قسمت :
DS-260, Online Immigrant Visa and Alien Registration Application
با وارد كردن اطلاعات خواسته شده به اين فرم دسترسي پيدا مي كنيد
موفق باشيد
1 - شماره کیس:2016AS000009XX
2 - تاریخ رویت قبولی: May - 6 - 2015
3 - کنسولگری: ANKARA
4 - تعداد افراد منظور در کیس : 3
5 - ارسال فرمهای سری اول: May - 24 - 2015
6 - کارنت شدن کیس: August - 12 - 2015
7 - نامه دوم  25 August
8 - مصاحبه  هفته سوم اکتبر
9 - وضعیت AP
10 - كلير  9 March
صدور ویزا  21 March
تشکر کنندگان: َalikh ، آلیس-1980 ، aminooo
(2015-05-30 ساعت 19:58)aminooo نوشته:  فرم ۲۶۰ رو تو چه سایتی باید پیدا کنیم پر کنیم؟

http://www.uscis.gov/non-uscis-forms
https://ceac.state.gov/ceac
تشکر کنندگان: َalikh ، آلیس-1980
(2015-05-30 ساعت 15:51)Pooya_fe@yahoo.com نوشته:  سلام با شماره کیس **27 اگر تا آخر هفته فرم رو ارسال کنم حدودا چند وقت دیگه مصاحبه خواهد بود؟

ممنون
نوامبر یا دسامبر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان