کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2015-05-30 ساعت 16:17)sepehr007 نوشته:  سلام . من شماره کیسم زیر ۱۰۰۰ است ، فرم آنلاین رو هم پر کردم ، حالا چیکار باید بکنم ؟ مدارک مورد نیاز رهام ترجمه کردم ( تحصیلی‌ ، خدمت سربازی ، کارت زرد رنگ وکسان ، ... ) دیگر مورد مهمی‌ مانده ؟
بچسب به زبان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Pooya_fe@yahoo.com ، sepehr007 ، matin86
با سلام
میخواستم بدونم ما که الان مجموعا ۳ نفر هستیم
باید ۳ بار سامبیت کنیم یا نه چطوره؟ دوستان لطفا توضیح بدید.ممنون
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 21:16)aminooo نوشته:  با سلام
بله انتهای هر فرم امضا و ارسال می کنید
تشکر کنندگان: Pooya_fe@yahoo.com ، aminooo ، آلیس-1980 ، humsun
(2015-05-30 ساعت 21:38)aminooo نوشته:  آیا surname در فرم باید دقیقا با surname پاسپورت مطابقت داشته باشه؟ یا با فرم ثبت نام اولیه؟
چون در فرم ۲۶۰،خودشون پسوند ما رو به عنوان surname زدند و اسم وفامیلی رو به عنوان givenname,

که حالا شاید ما در ثبت نام به این صورت عمل کردیم
در صورت امکان راهنمایی کنید که چه باید کرد؟
ملاک پاسپورته پس فرم 260 رو طبق اون پر کنین
تشکر کنندگان: aminooo ، ed2008
(2015-05-30 ساعت 21:41)aminooo نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 21:30)َalikh نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 21:16)aminooo نوشته:  با سلام
بله انتهای هر فرم امضا و ارسال می کنید

یعنی نفر اصلی و۲ همراه جداگانه پر کنند و سامبیت کنند وبفرستند؟
بله دقیقا و هر نفر یه کانفرمیشن نامبر مجزا میگیره
تشکر کنندگان: aminooo ، ed2008
(2015-05-30 ساعت 21:44)َalikh نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 21:38)aminooo نوشته:  آیا surname در فرم باید دقیقا با surname پاسپورت مطابقت داشته باشه؟ یا با فرم ثبت نام اولیه؟
چون در فرم ۲۶۰،خودشون پسوند ما رو به عنوان surname زدند و اسم وفامیلی رو به عنوان givenname,

آخه مثل اینکه قبول نمیکنه،امروز طبق پاسپورت زدم بعد از ذخیره کردن یه نوشته قرمز اومد که مربوط به surname بود.
The lord will provide
تشکر کنندگان:
سلام ؛ من چندتا سوال داشتم، جواب ها رو دقيقا نتونستم تو ارسالهای دوستان پیدا کنم، يه بار پرسيدم ولي كسي پاسخ نداد، ممنون ميشم كمكم كنيد
1-برای پر کردن فرم ها حتما باید از حروف بزرگ استفاده کنیم یا معمولی تایپ کنیم؟
2-من دانشجو شهرستان بودم، اونجا چند جا عوض کردم ولی آدرس هاشون یادم نمیاد، باید همشونو بنویسم یا یکی رو حدودی بنویسم کافیه ؟
3-بنظرتون تو قسمتی که نوشته Is your Mailing Address the same as your Present Address نه بزنیم و آدرس خونه پدرم كه مطمينم هميشه هستن رو بنویسم مشکلی پیش میاد؟
4-در قسمتی که نوشته Do you have an address in the United States where you intend to live بله بنویسم و آدرس یکی از اقوام رو بدم و سوالی که میگه آیا میخواید گرین کارت به اونجا ارسال بشه جواب مثبت بدم دیگه آدرسی ازم نمخواد و کار درستیه؟
5-درقسمت Primary Occupation برای شغل های حسابدار و بودجه اینا همون Business انتخاب کنیم درسته؟ و کلا Primary Occupation با Job Title چه فرقی داره؟
6-اگه شغل پاره وقت هم داریم چطوري ميتونيم ذكر كنيم؟
7-سوال Does this job require at least 2 years of training or experience حتی اگه مدرک بالای دیپلم هم داریم باید yes بزنیم و تو قسمت Duties شغل باید حتما پر کنیم ؟
ببخشید خیلی سوالام زیاده
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 23:27)setareh1106 نوشته:  سلام ؛ من چندتا سوال داشتم، جواب ها رو دقيقا نتونستم تو ارسالهای دوستان پیدا کنم، يه بار پرسيدم ولي كسي پاسخ نداد، ممنون ميشم كمكم كنيد
۱-برای پر کردن فرم ها حتما باید از حروف بزرگ استفاده کنیم یا معمولی تایپ کنیم؟
۲-من دانشجو شهرستان بودم، اونجا چند جا عوض کردم ولی آدرس هاشون یادم نمیاد، باید همشونو بنویسم یا یکی رو حدودی بنویسم کافیه ؟
۳-بنظرتون تو قسمتی که نوشته Is your Mailing Address the same as your Present Address نه بزنیم و آدرس خونه پدرم كه مطمينم هميشه هستن رو بنویسم مشکلی پیش میاد؟
۴-در قسمتی که نوشته Do you have an address in the United States where you intend to live بله بنویسم و آدرس یکی از اقوام رو بدم و سوالی که میگه آیا میخواید گرین کارت به اونجا ارسال بشه جواب مثبت بدم دیگه آدرسی ازم نمخواد و کار درستیه؟
۵-درقسمت Primary Occupation برای شغل های حسابدار و بودجه اینا همون Business انتخاب کنیم درسته؟ و کلا Primary Occupation با Job Title چه فرقی داره؟
۶-اگه شغل پاره وقت هم داریم چطوري ميتونيم ذكر كنيم؟
۷-سوال Does this job require at least ۲ years of training or experience حتی اگه مدرک بالای دیپلم هم داریم باید yes بزنیم و تو قسمت Duties شغل باید حتما پر کنیم ؟
ببخشید خیلی سوالام زیاده
تا جایی که می دونم جواب میدم.
۱.بهتره اگر اسم می نویسی،چه اسم شخص،چه خیابون و اسم دانشگاه،هر اسمی اولش با حرف بزرگ باشه،بقیش مهم نیست.
۲.آدرس ها رو حدودی هم بنویسین مشکلی نداره.
۳.به نظر من بزنید بله،تمام مکاتبات اینترنتی انجام میشه و نامه ای به شما نمی فرستن،اگه شماره تلفن خواستن اونی رو بنویسین که دردسترس تره و همیشه کسی هست که جواب بده.
۴.اگه به اون فامیلتون اطمینان دارین آدرسش رو بدین.کار درستیه.و اگر هم تصمیمتون بعدا عوض شد حتی می تونید تو فرودگاه اونجا هم اعلام تغییر آدرس کنید. و کارهای مربوط به تغییر آدرس رو انجام بدین.
۵.؟این سوال و سوال ۶ رو نمی دونم.سوال۷. این رو هم باز مطمئن نیستم.ولی فکر می کنم برای کسایی باشه که می خوان از طریق شغل اقدام کنن و شما نیازی نیست پر کنید.
تشکر کنندگان: َalikh ، setareh1106 ، humsun ، ed2008 ، maral-map
(2015-05-30 ساعت 23:27)setareh1106 نوشته:  سلام ؛ من چندتا سوال داشتم، جواب ها رو دقيقا نتونستم تو ارسالهای دوستان پیدا کنم، يه بار پرسيدم ولي كسي پاسخ نداد، ممنون ميشم كمكم كنيد
۱-برای پر کردن فرم ها حتما باید از حروف بزرگ استفاده کنیم یا معمولی تایپ کنیم؟
۲-من دانشجو شهرستان بودم، اونجا چند جا عوض کردم ولی آدرس هاشون یادم نمیاد، باید همشونو بنویسم یا یکی رو حدودی بنویسم کافیه ؟
۳-بنظرتون تو قسمتی که نوشته Is your Mailing Address the same as your Present Address نه بزنیم و آدرس خونه پدرم كه مطمينم هميشه هستن رو بنویسم مشکلی پیش میاد؟
۴-در قسمتی که نوشته Do you have an address in the United States where you intend to live بله بنویسم و آدرس یکی از اقوام رو بدم و سوالی که میگه آیا میخواید گرین کارت به اونجا ارسال بشه جواب مثبت بدم دیگه آدرسی ازم نمخواد و کار درستیه؟
۵-درقسمت Primary Occupation برای شغل های حسابدار و بودجه اینا همون Business انتخاب کنیم درسته؟ و کلا Primary Occupation با Job Title چه فرقی داره؟
۶-اگه شغل پاره وقت هم داریم چطوري ميتونيم ذكر كنيم؟
۷-سوال Does this job require at least ۲ years of training or experience حتی اگه مدرک بالای دیپلم هم داریم باید yes بزنیم و تو قسمت Duties شغل باید حتما پر کنیم ؟
ببخشید خیلی سوالام زیاده
1-مهم نیست ولی بهتره طبق قوانین نوشتاری الگلیسی باشه مثلا اسامی ابتدای اسامی یا جملات بزرگ , اسم و فامیل بزرگ
2- اگه هیچ جور نمیدونین یکی کافیه
3- فرقی نمیکنه ولی من توصیه میکنم یکی باشه
4-بله
5-آره یا other بزن و accountant بزن , اولی حوزه کاری دومی عنوان شغلی تو شرکتتون
6-تو اونجا که میگه کار دیگری هم دارید secondary
7-نه لازم نیست
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، setareh1106 ، humsun ، ed2008 ، maral-map
ممنونم از دوستان آليس-1980 و alikh
تشکر کنندگان: َalikh
(2015-05-30 ساعت 23:19)aminooo نوشته:  

روز مصاحبه همه چیزو با پاسپورت مطابقت میدن
آخه مثل اینکه قبول نمیکنه،امروز طبق پاسپورت زدم بعد از ذخیره کردن یه نوشته قرمز اومد که مربوط به surname بود.

(2015-05-30 ساعت 23:19)aminooo نوشته:  

روز مصاحبه همه چیزو با پاسپورت مطابقت میدن
تشکر کنندگان:
(2015-05-30 ساعت 20:53)َalikh نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 16:17)sepehr007 نوشته:  سلام . من شماره کیسم زیر ۱۰۰۰ است ، فرم آنلاین رو هم پر کردم ، حالا چیکار باید بکنم ؟ مدارک مورد نیاز رهام ترجمه کردم ( تحصیلی‌ ، خدمت سربازی ، کارت زرد رنگ وکسان ، ... ) دیگر مورد مهمی‌ مانده ؟
بچسب به زبان

نامه تمکن مالی از بانک رو نزدیک تاریخ مصاحبه بگیرید
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، hamed.fa ، ed2008 ، matin86
سلام
بعد از مصاحبه بدون کلیرنس حدودا چقدر زمان میبره تا ویزا بگبریم؟
با کلیرنس چطور؟

سن ممنوع الخروجی برای سربازی ، کامل شدن 18 سال هست؟

ممنون
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من فرم رو پر کردم و سابمیت کردم اون قسمت سوال مربوط به واکسن رو yes زدم ولی توضیح ندادم که مدیکال میدم...آیا لازمه درخواست آنلاک فرم بدم و اون توضیح رو اضافه کنم؟یعنی مشکلی پیش میاد که این توضیح رو ننوشتم؟
تشکر کنندگان:
موقع ثبت نام اسم کوچکمو firsname،فامیلیمو middle name، وپسوندمو last/familly name، قرار دادیم. درحالیکه تو فرم ۲۶۰ پسوندم به عنوان surename , و اسم و فامیلیم givenname قرار داده شده( از طرف kcc) .ولی در پاسپورت اسم کوچکم givenname, و فامیلی با پسوندم surenam, قرار داده شده .
حالا تکلیف چیه؟؟؟ خواهشا هر کی میدونه جواب بده .
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان